- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
İki gunde bir bende yumurtali kahvalti veriyorum ,diger gunlerde meyva puresi veriyorum ki agir gelmesin diye amw bu mihlama fikrini sevdim
Hangi peyniri kullaniosun peki?
Bir süre ev yapımı lor peyniri verdim hep, meğer çabuk bozuluyormuş, ben muhafaza edemedim.
Kuznimin kv si yapmıştı peyniri.
Şimdi yapan biri yine verecek ama daha elime geçmedi.
Güvendiğimiz bşr peynirciden en az tuzlu peyniri alıyorum.
Hiç tuzsuz peynir yokmuş, bu az tuzlu olanda bebek peyniriymiş, böyle bir peynir varmış yaaa bebek peynir diye
Onu da geceden suya koyuyorum tuzunu alsın diye. Sabaha kadar saman gibi bir şey oluyor
Yumuşakta olduğu için muhlama çok seviyor. Her gün verebilsem ne iyi olurdu
Bu konuda cok fikrim yok ama bikac instagramda takip ettigim annelerde britax romeri kullandiklarini goruyorum 1800 kusur gibi bir fiyatta sanirim,4 yasa kdr kullanicaklar bu yuzden en guvenlisi olmalisi lazim ama o kdr cok cesit varki insanin akli karisiyor
Ama sanirim 2 hafta sonra siparisimizi vericem,kullanici yorumu henuz bulamadim ama biz sparco f700 almaya karar verdik
Kullanan birini tanimiyoruz,herhangi bir magzada satilmiyor nerden buldunuz bu modeli dersen tamamen markasindan oturu
Sparco dunyaca unlu butun arabalarin koltuklarini ureten bir marka,ozellikle tum hizli yaris arabalarinda guvenlik acisindan bu koltuklar kullaniliyo, o yuzden bunu tercih ettik bakalim umarim dogru bir karardir
Canim bende arastiriyorum oto koltugu
Bugun ig den takip ettigim birinin blog yazisina denk geldim. Alttaki yorumlari oku istersen
http://www.turuncubikiz.com/index.php/2015/08/25/hangi-marka-bebek-oto-koltugu-kullaniyorsunuz/
Sarfansarı canımm çok teşekkür ederim. Çok iyi oldu bu yazılar yorumlar. Hepsini okudum kafamda bir fikir oluştu nihayet.
Biraz kendimde özelliklere bakmıştım sen link vermeden önce. Bu yorumları da okuyunca tamam dedim nasıl alınmalı.
Minione inşallah doğru karardır verdiğiniz, inşallah oturur sıkıntı çıkmadan ağlamadan huzursuz olmadan.
Bir arkadaşımda 1 yaşına alıştırdın alıştırdın diyor, eğer alışmazsa çok zor diyor daha sonrası için.
Ben yüksek istiyorum birde dışarıyı görmesini istiyorum.
Bizim bebek arabasının Matrix Light ana kucağını kullanıyoruz, geriye doğru ve alçakta kalıyor, kıyamet kopuyor.
İlk 6 ay yatar pozisyonda bağlıyorduk yatıyordu içinde ben yalnız çıkabiliyordum.
Şimdi boyu uzadığı için oturur pozisyonda bağlıyoruz ama nihayeti kucak oluyor offf.
Be Safe İzi Comfort anırım böyleydi onu çok tavsiye etmişler bende çok beğendim.
Ama İsofix bazalı olanı 1800 lira çook yaaa.
Bazasız olup kemerle bağlananı 1100 lira. Ben onu önce gördüm tamam budur dedim,bazalı sandım ama değilmiş.
Bazalıyı görünce kafam karıştı.
Siz ne diyorsunuz bu bazalı bazasız olayına?
Günaydın herkese
Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!
Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor
Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz
Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam
Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..
Allah kolaylık versin arkadaşım. Birinin bir şey demesi benimde canımı sıkar.
Normal işte çocuk ne var yanii, zayıf bile olsa nedir bu ahh kıyamam tavırları.
Çünkü yiyor da vermiyoruz, çünkü psikopatız önünden alıyoruz. Yemesin aç kalsın istiyoruz!
Ooyy oyy bu anlayış bitmez: şişko çocuk sağlıklıdır.
Oğluma sinir oldum yaa fişkerini sıkıp bitbirine sürtüyor bende huylanıyorum diş sürtülmesinden gıcık etti beni babası kılıklı oda huylandığım şeyleei yapmayı seviyor..
Hahahaaaa :)))
Yokk annesi korkma bizimki 2 aydir yapio
Arastirdim taninaya calisiyomus alismaya
Uykusunda yaparsa eger onda problem varmis bagirsak paraziti gibi birsey olabilirmis
Aaaaaa hadi yaaaa bizimkide yapıyor. Bende dedim bi bakayım netten bu normal bir şey mi diye, demek normalmiş.
Kırt kırt ses geliyor yaaa bende çok sinir olurum
Kırılacak sanıyorum öyle bir yapıyor ki. Ayy inşallah bırakırlar çok sinir
Kızlar benim bebek asla oto koltuğunda oturmuyor araba yolculuklarımız berbat geçiyor..
Ayna oyuncaklar cd Müzikler vs her şeyi deniyorum ama oturmadığı yetmezmiş gibi biri öğretmiş gibi Öne şöför koltuğuna oturmak istiyor(
Yarı yolu katıla katıla yarı yolu babasının kucağında gidiyoruz((( en nefret ettiğim şey... Sürekli mola veriyoruz vs..
30 dk yolculuktan bahsediyorum bu arada:)
Daha hal araba süremiyorum Bebeğini koyup çıkanlara çok özeniyorum markete kuaföre avm ye gidenlere vs...
Aynı aynı canım, umudum yeni alacağımız oto koltuğunda. İnşallah oturur inşallah çok sever.
Hiçbir yere gidemiyorum yalnız arabayla çok zor oluyor böyle.
Yalnız gidiyorsam mecbur kanguruyla ve otobüsle gidiyorum,
İnşallah bir çare buluruz bu işe