• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İki gunde bir bende yumurtali kahvalti veriyorum ,diger gunlerde meyva puresi veriyorum ki agir gelmesin diye amw bu mihlama fikrini sevdim
Hangi peyniri kullaniosun peki?

Bir süre ev yapımı lor peyniri verdim hep, meğer çabuk bozuluyormuş, ben muhafaza edemedim.
Kuznimin kv si yapmıştı peyniri.
Şimdi yapan biri yine verecek ama daha elime geçmedi.
Güvendiğimiz bşr peynirciden en az tuzlu peyniri alıyorum.
Hiç tuzsuz peynir yokmuş, bu az tuzlu olanda bebek peyniriymiş, böyle bir peynir varmış yaaa bebek peynir diye:KK70:
Onu da geceden suya koyuyorum tuzunu alsın diye. Sabaha kadar saman gibi bir şey oluyor:KK70:
Yumuşakta olduğu için muhlama çok seviyor. Her gün verebilsem ne iyi olurdu:KK17:

Bu konuda cok fikrim yok ama bikac instagramda takip ettigim annelerde britax romeri kullandiklarini goruyorum 1800 kusur gibi bir fiyatta sanirim,4 yasa kdr kullanicaklar bu yuzden en guvenlisi olmalisi lazim ama o kdr cok cesit varki insanin akli karisiyor
Ama sanirim 2 hafta sonra siparisimizi vericem,kullanici yorumu henuz bulamadim ama biz sparco f700 almaya karar verdik
Kullanan birini tanimiyoruz,herhangi bir magzada satilmiyor nerden buldunuz bu modeli dersen tamamen markasindan oturu
Sparco dunyaca unlu butun arabalarin koltuklarini ureten bir marka,ozellikle tum hizli yaris arabalarinda guvenlik acisindan bu koltuklar kullaniliyo, o yuzden bunu tercih ettik bakalim umarim dogru bir karardir

Canim bende arastiriyorum oto koltugu
Bugun ig den takip ettigim birinin blog yazisina denk geldim. Alttaki yorumlari oku istersen

http://www.turuncubikiz.com/index.php/2015/08/25/hangi-marka-bebek-oto-koltugu-kullaniyorsunuz/

Sarfansarı canımm çok teşekkür ederim. Çok iyi oldu bu yazılar yorumlar. Hepsini okudum kafamda bir fikir oluştu nihayet.
Biraz kendimde özelliklere bakmıştım sen link vermeden önce. Bu yorumları da okuyunca tamam dedim nasıl alınmalı.
Minione inşallah doğru karardır verdiğiniz, inşallah oturur sıkıntı çıkmadan ağlamadan huzursuz olmadan.
Bir arkadaşımda 1 yaşına alıştırdın alıştırdın diyor, eğer alışmazsa çok zor diyor daha sonrası için.
Ben yüksek istiyorum birde dışarıyı görmesini istiyorum.
Bizim bebek arabasının Matrix Light ana kucağını kullanıyoruz, geriye doğru ve alçakta kalıyor, kıyamet kopuyor.
İlk 6 ay yatar pozisyonda bağlıyorduk yatıyordu içinde ben yalnız çıkabiliyordum.
Şimdi boyu uzadığı için oturur pozisyonda bağlıyoruz ama nihayeti kucak oluyor offf.
Be Safe İzi Comfort anırım böyleydi onu çok tavsiye etmişler bende çok beğendim.
Ama İsofix bazalı olanı 1800 lira çook yaaa.
Bazasız olup kemerle bağlananı 1100 lira. Ben onu önce gördüm tamam budur dedim,bazalı sandım ama değilmiş.
Bazalıyı görünce kafam karıştı.
Siz ne diyorsunuz bu bazalı bazasız olayına?

Günaydın herkese

Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!

Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor

Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz

Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam

Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..

Allah kolaylık versin arkadaşım. Birinin bir şey demesi benimde canımı sıkar.
Normal işte çocuk ne var yanii, zayıf bile olsa nedir bu ahh kıyamam tavırları.
Çünkü yiyor da vermiyoruz, çünkü psikopatız önünden alıyoruz. Yemesin aç kalsın istiyoruz!
Ooyy oyy bu anlayış bitmez: şişko çocuk sağlıklıdır.

Oğluma sinir oldum yaa fişkerini sıkıp bitbirine sürtüyor bende huylanıyorum diş sürtülmesinden gıcık etti beni babası kılıklı oda huylandığım şeyleei yapmayı seviyor..

Hahahaaaa :)))
Yokk annesi korkma bizimki 2 aydir yapio
Arastirdim taninaya calisiyomus alismaya
Uykusunda yaparsa eger onda problem varmis bagirsak paraziti gibi birsey olabilirmis

Aaaaaa hadi yaaaa bizimkide yapıyor. Bende dedim bi bakayım netten bu normal bir şey mi diye, demek normalmiş.
Kırt kırt ses geliyor yaaa bende çok sinir olurum:KK70:
Kırılacak sanıyorum öyle bir yapıyor ki. Ayy inşallah bırakırlar çok sinir:mad:

Kızlar benim bebek asla oto koltuğunda oturmuyor araba yolculuklarımız berbat geçiyor..

Ayna oyuncaklar cd Müzikler vs her şeyi deniyorum ama oturmadığı yetmezmiş gibi biri öğretmiş gibi Öne şöför koltuğuna oturmak istiyor:KK43:(

Yarı yolu katıla katıla yarı yolu babasının kucağında gidiyoruz:KK43:((( en nefret ettiğim şey... Sürekli mola veriyoruz vs..

30 dk yolculuktan bahsediyorum bu arada:)

Daha hal araba süremiyorum Bebeğini koyup çıkanlara çok özeniyorum markete kuaföre avm ye gidenlere vs...

Aynı aynı canım, umudum yeni alacağımız oto koltuğunda. İnşallah oturur inşallah çok sever.
Hiçbir yere gidemiyorum yalnız arabayla çok zor oluyor böyle.
Yalnız gidiyorsam mecbur kanguruyla ve otobüsle gidiyorum,
İnşallah bir çare buluruz bu işe:cry:

kızlar ben oto koltuğunda en ucuz olanı alıcam valla :))

Aslında isofixli bazalı römer falan alacaktım ama hanımefendiye bir servet harcadım helali hoş olsun ama hiç kullanmadı hiçbir şeyi :) ben de bari bunu ucuza alayım ne de olsa streçlenip kalkacak diyorum :( :)

Bir de yatay pozisyonu olsun diye de bakıyorlar.. Bebek uyurken rahat etsin diyr..

Ebebekte en ycuz olanı alıcam..

Oto koltuğunda baza yükseltmek için iyi oluyor bir de bizimkiler için olan ana kucağının bazaları var o en Güzeli direkt ana kucağı takılıyor kemerle vs bağlamaya gerek olmuyor ama o dönem de geçt artık ..

Çok araştırmıştım ama en ucuzunu Alıp geçicem valla.

Cok sukur hamdolsun o konuda iyiyuz
40 i ciktigindan beri yanimda gidiyor
Ama zaten gittimiz en uzak yol anane
Oda 15 km uzaklikta trafik yoksa 15 varsa 45 dk suruyor,su son aya kdr hersey guzrldi artik kalkmaya calisiyo ve cok korkuyorum araba kullanirken Allah muhafaza o an e-5 de saga cekmr sansimda yok o yuzden en kisa Zmnda oto koltugu almamiz lazim
En kotu durmuyo diyelim telwfondan hemen sevimli dostlar var,alibabanin ciftligi mini mini kus vs sarkilar hemen acip izketiyorum bir elimde telefon diger elim dirwksiyonda,birde isin kotu yani araba manual vites,vites atarken cok zorlaniyorum Allah a emanet gidiyoruz valla ,her yola cikisimizda 7 ayetel kursi okuyup oyle gidiyoruz
Su sevimli dostlari tavsiye ederim cok seviyor ,yemekleri ona bakarak yiyor cok alistirmiyorum tabi zorda kalirsam :KK66:
Canım maşallah o kadar yolu arba koltuksuz nasıl gidiyorsun o_O

Kızlar geçmişe bakamadim biZden durumlar yine foss:KK43: ahmet ağlamış bugün uyumamış halas i böyle olursa bakamam dedi zora gelemiyordu halamız kendi teklif etti yine kızımda olduğu gibi ortada bıraktı bizi bende eski bakiicmİzzla konustum kızıma ilk bakan abla eve gelecek pazartesi artik çocuğum yeni birine alışmaya çalışacak ne desen haklisin dedi halas i ama ne diycem benim çocuğum ortada kaldiktan sonra neyse duzelelim pazartesi gelirim araniza inş:110:

Bende İzmit kızlaaar:cool:

Bu arada doğumdan beri hala hiç adet olmayan var mı?
Gecen haftaya kdr olmuyordum 6 gun oldu bugun bitti
Aslinda iki gundur bitti gibi
Hamile kalmadan oncede az gelirdi kisa surerdi ,8 ay olmayinca dedim 40 gun surer nerdeeee ilk 2 gun yogundu ertesi azaldi ,5 nci gun tamamen bitti ,belki kg kaybim yok ama rahatlamis hissediyorum kendimi ;)

Kızlar daha öncede yazmıştım oto koltuğu için e bebeğe baktık sadece ve baby plus un angel wings koltuğunu aldık. Hem çok pahalı değil hemde 3 kademe yatıyo benim oğlan gayet rHat uyuyo uzun yolculukta. Ablamda aynısını kullanıyo gayet memnunuz. Tavsiye ederim

Kızlar geçmişe bakamadim biZden durumlar yine foss:KK43: ahmet ağlamış bugün uyumamış halas i böyle olursa bakamam dedi zora gelemiyordu halamız kendi teklif etti yine kızımda olduğu gibi ortada bıraktı bizi bende eski bakiicmİzzla konustum kızıma ilk bakan abla eve gelecek pazartesi artik çocuğum yeni birine alışmaya çalışacak ne desen haklisin dedi halas i ama ne diycem benim çocuğum ortada kaldiktan sonra neyse duzelelim pazartesi gelirim araniza inş:110:
Ooooo çok kötü olmuş be Gamze:KK11:
İpek te de mi aynı şeyi yaptı birde aaaaa. Hiç olacak iş mi ama
Senin aklın hep Ahmet tedir şimdi. Ne çalıştığından ne yediğinden bir şey anlarsın
Allah işlerinizi rast getirsin inşallah
Gecen haftaya kdr olmuyordum 6 gun oldu bugun bitti
Aslinda iki gundur bitti gibi
Hamile kalmadan oncede az gelirdi kisa surerdi ,8 ay olmayinca dedim 40 gun surer nerdeeee ilk 2 gun yogundu ertesi azaldi ,5 nci gun tamamen bitti ,belki kg kaybim yok ama rahatlamis hissediyorum kendimi :KK66:

Neyse birini buldum geç olan nihayet:KK19:
Ben hala olmadım hiç:mad:
Kilo kaybı bende de olmaz bence. Ama rahatlayacağım kesin:rolleyes:
Gerçi ben endometriozis hastasıyım, doğumda kiste müdahale yapıldı, karnımın içi çok yapışıkmış adet olmaktan korkmuyor değilim sancısından dolayı. Hayırlısı artık:KK9:

ay cıddımısın:)
neresındn ozele de yazblırsıx

Aşkolsuun:KK55:
Ben senin Cihan Hastanesinde doğum yaptığını bile hatırlıyorum :KK75:
Bilmeyen yok zaten 42 Evler de oturuyorum:KK70:

Şehzade kolonya diye guugıla yazınca ben çıkıyorum kk da zaten:KK70:
rezillik diz boyu:KK70::KK70:

Eşime sallayıver dedim o onun görevi değilmişmişmişmiş... Söylene söylene geldim sallıyorum.
Hahahaaaa :))))))
Kocalarimizda ruh ikizi galiba :))
Hicbirswye bnm vazifem degilki diyo
Sadexe para kazanip ise gitmek eksiklerimizi almakmis vazifesi
Dun birde demezmi arkadasim esini kotuledi bana yemek yaomiomus ev temiz diilmis diye bende niye yapmio dedim
Nasil yapsin iki ufak coxugu var birde ise gidiyor dedi
O arkadasina soyle yattigi yastigi temizse ona sukrwtsin dedim
Sonra demrzmi gor hatun ne samslisin
Benm gibi bir kocan var op basina koy
Ekmek elden su golden calismiyosun ev hanimisin karisanin yokkk
Bir cildirdimmm
En yakin (kusler gerci) arkadasinin esi calismiyordu sda kaan dedim cam silerdi evi supururdu yemk yapardi hergun tskim elbise giyer utusunu kwndi yapar,birde rabbim affetsin goerge coloney gibi yakisikli karisida aman yarabbim demiyim neyse evladim var gelin alcam
Kacti hmn uyumaya gitti :)))

Gamzecim böyle olacağı belliydi ne halt yemeye girişiyor bu işe hem de hayrına değil parayla bakıyordu... Bence en Güzeli olmuş Ahmet daha mutlu olacak göreceksin bak eski bakıcınız göbülden uğraşacak içime öyle doğuyor.. Biraz zaman ver ahmetr o da öğrenecek alışacak inş. Allah yardımcınız olsun tez vakitte gönlüne göre çözülsün inş

Arkadaslsr hergun yapmasamda haftada bikac gun aylardir ogluma tel sarar arda ,gell babasi gel,babaya bir bir yapmama ragmen hicbirini yapmiyo bu cocuk,sizde yapan varmi ? Erkenmi acaba ?

Anne baba cici diyor :) Baba'yı kısık sesle diyor eşim çıldırıyor:))) tel sarar vs yapıyorduk artık sıkıldı:) babaya bir bir onu bilmiyorum
Gel gel i de canı isterse yapıyor bunları bir iki ay gerse bıraktık... Belki başka Şeyler ilgisini çeker şr çocuk bir olmuyor. Yeğenimin tabağından yiyince Gülme krizine girerdi kızıma yapıyorum pas bile vermiyor :)

Hahahaaaa :))))))
Kocalarimizda ruh ikizi galiba :))
Hicbirswye bnm vazifem degilki diyo
Sadexe para kazanip ise gitmek eksiklerimizi almakmis vazifesi
Dun birde demezmi arkadasim esini kotuledi bana yemek yaomiomus ev temiz diilmis diye bende niye yapmio dedim
Nasil yapsin iki ufak coxugu var birde ise gidiyor dedi
O arkadasina soyle yattigi yastigi temizse ona sukrwtsin dedim
Sonra demrzmi gor hatun ne samslisin
Benm gibi bir kocan var op basina koy
Ekmek elden su golden calismiyosun ev hanimisin karisanin yokkk
Bir cildirdimmm
En yakin (kusler gerci) arkadasinin esi calismiyordu sda kaan dedim cam silerdi evi supururdu yemk yapardi hergun tskim elbise giyer utusunu kwndi yapar,birde rabbim affetsin goerge coloney gibi yakisikli karisida aman yarabbim demiyim neyse evladim var gelin alcam
Kacti hmn uyumaya gitti :)))

Hahahah :)) çok iyi ya :))( benim eşim de kendini Hint kumaşı sanıyor ben bulmuşum gibi davranıyor :))) bi âlemler:))

Gamzecim böyle olacağı belliydi ne halt yemeye girişiyor bu işe hem de hayrına değil parayla bakıyordu... Bence en Güzeli olmuş Ahmet daha mutlu olacak göreceksin bak eski bakıcınız göbülden uğraşacak içime öyle doğuyor.. Biraz zaman ver ahmetr o da öğrenecek alışacak inş. Allah yardımcınız olsun tez vakitte gönlüne göre çözülsün inş

Anne baba cici diyor :) Baba'yı kısık sesle diyor eşim çıldırıyor:))) tel sarar vs yapıyorduk artık sıkıldı:) babaya bir bir onu bilmiyorum
Gel gel i de canı isterse yapıyor bunları bir iki ay gerse bıraktık... Belki başka Şeyler ilgisini çeker şr çocuk bir olmuyor. Yeğenimin tabağından yiyince Gülme krizine girerdi kızıma yapıyorum pas bile vermiyor :)
Saol canım iyi bakacağına eminim de çocuğumu afallatiyor bu durum..Böyle olacakti belliydi de iste ne deyim ya kendi kızları da öğretmen oldu ilerde beni hatırlasın diyecek bisey yok

Back
X