2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Burnu silmektwn kıpkırmızı oldu kuzumun ya :KK43: bi hapşurdu mu baloncuklar oluşuyo resmen :KK43: hem gülüyorum komik oluyp hemde üzülüyorum hasta keyfi yok diye :KK43:

Ayrıca Ankara'da olanlarada çok üzüldüm bende ya :KK43:
Herkes telefon etti kızılaya senede bir kez gidiyorum nerdeyse iki çocukla yinede Allah korusun herkesi vatanimiza huzur versin birlik beraberlik beraber yasama hoşgörüsü insanlık versin

Herkes telefon etti kızılaya senede bir kez gidiyorum nerdeyse iki çocukla yinede Allah korusun herkesi vatanimiza huzur versin birlik beraberlik beraber yasama hoşgörüsü insanlık versin
Amin canım amin..

Burnu silmektwn kıpkırmızı oldu kuzumun ya :KK43: bi hapşurdu mu baloncuklar oluşuyo resmen :KK43: hem gülüyorum komik oluyp hemde üzülüyorum hasta keyfi yok diye :KK43:

Ayrıca Ankara'da olanlarada çok üzüldüm bende ya :KK43:
Gecmis olsunn canimm
Bir an evvel iyilesirsiniz insallah
İnternetim gidip geliyo zamn zamn karistiriyorum gecmisi
Tum hastalara acil sifalarrr diliyorumm

image.webp image.webp
Turşu kurdum inşallah güzel olur..

Canım bu ilac reçetesiz alınabilirmi ??benim oğlumda burun tıkanıklığından yatmadı sabaha kadar:KK43:
Kizlar ufakken burun tikanikligi icin serum fizyolojik kullaniyordum ama simdi buyudu diyemi ne hic etki etmiyo
Dr uma danisarak sprayli giffer in okyanus suyunu aldik binbir eziyetle sikmamiza ragmen iki kullanimda nezlesi gecti burnu acildi ne cold mix ne birsey ise yaramiyorduu
Cokkk memnunum superr birseyyy

Kızlar Bebişler çok çok keyifli olmaya başladı mı? Maşallah barakallah.. Büyüdükçedaha keyifli oluyorlar sanki:)

Anlayıp gülmeleri seslenmeleri ömre bedel... Uyuyan yiyen çocuk olsa bir de hamileliğim kolay geçse üç tane hatta beş tane daha doğururdum hahah:))). Ama böyle çocuk da zor bulunur..

Herkese iyi haftasonları...
Canim her bebek ayni olmuyor ve her gebelikte kesinlikle ayni olmuyor, bir gebeliginde 6 ay mide bulansiti ceken arkadasim, ikincide hic yasamadi.. Bebeklerdede aglayan oluyor sakin olan oluyor, diyecegim suki korkma cocuk dogurmaktan, simdi zor zamanlari gercektende, insallah 2 sene sonra bu zamanlar laftan anlarlar bizde bayagi rahatlariz :). Benim kizim ilk ayla ne kadar sakinmis yahu, dusundukce sasiriyorum simdi :). Zaten millet diyordu aglamayi bilmiyor mu filan diye bende bozuluyordum, uzuluyordum :)) simdi diyorhm kiymetini bilseymisim. Evdeki butun kose cikintilardan ve prizlerden nefret ediyorumm :(((

Kizlar ufakken burun tikanikligi icin serum fizyolojik kullaniyordum ama simdi buyudu diyemi ne hic etki etmiyo
Dr uma danisarak sprayli giffer in okyanus suyunu aldik binbir eziyetle sikmamiza ragmen iki kullanimda nezlesi gecti burnu acildi ne cold mix ne birsey ise yaramiyorduu
Cokkk memnunum superr birseyyy
Gerçektenmi bende alayım inş bizede yarar..

Canim her bebek ayni olmuyor ve her gebelikte kesinlikle ayni olmuyor, bir gebeliginde 6 ay mide bulansiti ceken arkadasim, ikincide hic yasamadi.. Bebeklerdede aglayan oluyor sakin olan oluyor, diyecegim suki korkma cocuk dogurmaktan, simdi zor zamanlari gercektende, insallah 2 sene sonra bu zamanlar laftan anlarlar bizde bayagi rahatlariz :). Benim kizim ilk ayla ne kadar sakinmis yahu, dusundukce sasiriyorum simdi :). Zaten millet diyordu aglamayi bilmiyor mu filan diye bende bozuluyordum, uzuluyordum :)) simdi diyorhm kiymetini bilseymisim. Evdeki butun kose cikintilardan ve prizlerden nefret ediyorumm :KK43:((
Benim oğlum düz duvara bile çarpıyor gülmemek için zor tutuyom kendimi..

Bıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyor:KK43: cold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi

Bu gece ınsallah kolay gecer antıbıyotkk başladık düşük doz bı yılki ilk ve son antıbıyotık olur inşallah babamızda nöbetçi arkadaşım geli oğluyla oturduk biraz keyif yaptım ahmet sabah8 de kalktı 2 de uyudu nedir bu ya sisinkileedr boyle az mı uyuyor
Canim kizima hergun sarimsak yedir, bir dis. İnsallah antibiyotik kullanmazsiniz, sarimsak dogal antibiyotik. Birde hakiki bal zencefil zerdecal karistir kavanozda, sabahlari bir tatli kasigi ver kuzucuga sifa olsun ;)

Bıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyor:KK43: cold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi

Bu gece ınsallah kolay gecer antıbıyotkk başladık düşük doz bı yılki ilk ve son antıbıyotık olur inşallah babamızda nöbetçi arkadaşım geli oğluyla oturduk biraz keyif yaptım ahmet sabah8 de kalktı 2 de uyudu nedir bu ya sisinkileedr boyle az mı uyuyor
Gecmis olsun cnm yaaa
Allah sifa versin kuzularina
Tum bebeklerimize bol bol dern huzur dolu uykulardaaa tabii

praline praline deneyecegim sarimsagi inşallah yutar keciboynuzu özütü veriyorum her sabah .. doğal bal var zerdeçal ve zencefille deneyim
Canim simdi aklima geldi gecen internette dogal antibiyotik tarifi gormustum telf kaydetmisim, ben yapcam kendimiz icin insallah ;)
1 sogan
4dis sarimsak
4 corba kasigi bal
2 cay kasigi zencefil
1 cay kasigi zerdecal
1limom suyu
Yarim cay bardagi keci boynuzu ozu

saol kuzum sen adalete mi yazıldın hıc calısamıyorum ya ben nı ye basıma ıs açtıysam:KK66:

Sorma yaa ne olacak böyle ınşallah duelırlet
alıkonuluyor canım cold mıx heryerde var minicik 26 tl ama bence işe yaramıyor vicks suya koyup sıcak odaya koy bence aynı etki
Canim brn onlisans mezunuyum lisansa tamamlicam. 3. Siniftan devam edecem. 9 dersim var. Bende zor calisacam gibi. 36 unite var 1 tane bitti daha

Bayanlar baldan bahsedilmis
1yasa kdr vermiyorduk ,bebeklerde zehirlenmeye neden acan arilarin balin icine kattiklari bir bakteri var ve 1 yasa kdr olan bebeklerin sindirim sistemleri daha cok ufak oldugu icin o bakteri zehirliyormus
Hatirlatmak istedim sadece
Opuyorum sizleriii
İyi geceler

Back
X