2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason aysimason canim malesef hasta fena halde kadar cok sık araliklarla uyanfi ve agladi:KK43: sesi kisildi aglamaktan.cigerleri dolu hiriltisi var.normal grip oluyrdu ilk kez boyle hastalandi.

Larkin Larkin sagol canim aynen aynen sanki iskence yapiyruz alt tarafi burnunu temizliyoz.sanki bizi anlattin size de cokkkk gecmis olsun.nazar o luyo artik hicbisey demiyrum ben hic uyanmaz diyrum mesela y a da tamam yoruldu b iki saat uyur ins dedigim anda uyaniyo beklenti icinde olmuycam dedim bende bundan sonra
Oyyy kıyamam kuzuya :(
Doktora götürdünüzmü canım?

Neyyy uyudumu kim dedii uyudu diyee :) uyandı yine sıpa ağrı kesici verdim artık deniyim bakayım bide pturduğumuz pdaya salona geçtik yere yatırcam bakalım nasıl olcakk
SiZe iyi uykularrr bizde uyuruz inşallah
İnşallah bundan sonra uyumuştur:))

Duha22 Duha22 Larkin Larkin cooook gecmis olsun kuzulariniza. Allah tum hasta bebislere acil sifa versin insallah. Benim oglus da sifayi kapti galiba burnu akiyo hapsuruyo bugun istahida yok :(
Dun kafa tomografisi cektirdik kendim icin. bugun sonucu alcam bakalim insallah temiz cikar oglusu babaannesine birakcam alt katta oturuyo dun biraktim durmus cok sukur insallah bugunde durur

Bende alinti yapamiyorum
Tum hastalara gecmis olsun acill sifalar diliyorumm
Annmle cay iciyoruz gecmisten bahsediyoruz misafirlikte uyumusum ve altima isimisim 4-5 yaslarimda,annm cok utanmis misafirlikte,hemen bir kocakari lafi soyledi eskilerden cok guldum :))) bezini acip haliyi kirleten bebisli annelere gelsin
"Erkegin sozune,bebegin gotune guven olmaz" mis :KK45::KK48:

nnightsaill nnightsaill ahh cnm su zirt pirt uyanmalarin nedenini birde ben cozsemmm hadi sizin dis bizimkisi ne peki ?
Birde bi hafta oldu hazir mama sma devam sutu vermiyorum uyumadan evvel,beni emip iki uc cekiyor iste uyuyor acmi ondanmi uyaniyor bende anlamadim
Devam sutu verneyen arkadaslar siZler aksam emZiripmi uyutuyosunuz? En son sut harici saat kacta ne veriyorsunuz ve gece sizinkiler kac defa kalkiyor akil verin bizde o yontemi deneyelim biraz

nnightsaill nnightsaill ahh cnm su zirt pirt uyanmalarin nedenini birde ben cozsemmm hadi sizin dis bizimkisi ne peki ?
Birde bi hafta oldu hazir mama sma devam sutu vermiyorum uyumadan evvel,beni emip iki uc cekiyor iste uyuyor acmi ondanmi uyaniyor bende anlamadim
Devam sutu verneyen arkadaslar siZler aksam emZiripmi uyutuyosunuz? En son sut harici saat kacta ne veriyorsunuz ve gece sizinkiler kac defa kalkiyor akil verin bizde o yontemi deneyelim biraz
biz de aynıyız .. Doktor devam sütü yada muhallebi dedi. Ben pirinç unu veriyorum. 9.30 gibi yediriyorum. Bi yarım saat bırakıyorum. Sonra uyumaya götürüyorum. Ama bu aralar nerdeyse yarım saatte bir uyanıyor. Pes ettim yanımda yatiriyorum. Agladikca ya süt ya emzik. Pert durumdayım...

Alıntı yapılmıyor kızlar ekliyorum sayfa sonunda çıkmıyor

minione minione çok doğru söylemiş annen ellerinden öperim :)
4kere kesin uyanıyor benimkide aslında deliksiz uyumaları lazım artık ya
Arhan önceden uyuyordu ala cozuttu iyice

bitoss bitoss hayırdır canm ne tomografisi geçmiş olsun

Duha22 Duha22 Larkin Larkin geçmiş olsun bebelerinize bizde de burun akıntısı var

Ya ben gece mamasida vrrdim bisey degismediki yinr uyandi. Doktor dediki bana ki mantikli geldi eger uyuyosa ac oldugu icin kimse uyanmaz baska bi sıkıntisi vardir dedi. Hic uyumasa acliktan olabilir. Hic kimse acliktan uyanmaz dedi. Uyuyo simdi zibidi ama bana bi hal oldu uykuyu cok seven ben gunduzleri uyuyamiyorum iki haftadir falan onceden sabahlari Çağlar uyudumu hemen bende uyurdum ama 2 haftadir ole yatiyorum dönüp duruyorum :(

Bende alinti yapamiyorum
Tum hastalara gecmis olsun acill sifalar diliyorumm
Annmle cay iciyoruz gecmisten bahsediyoruz misafirlikte uyumusum ve altima isimisim 4-5 yaslarimda,annm cok utanmis misafirlikte,hemen bir kocakari lafi soyledi eskilerden cok guldum :))) bezini acip haliyi kirleten bebisli annelere gelsin
"Erkegin sozune,bebegin gotune guven olmaz" mis :KK45::KK48:
Cok guldum coook hosuma gitti hic duymamistim iyi geldi valla yuzum guldu azcik :)

minione minione nnightsaill nnightsaill kızlar doktorun dediği doğru bi sıkıntıları olmasa uyanmazlar aç olmalarıda uyandırır onları ama düşük bi ihtimal..
Bide gaz sancısı falanda olabilir benim oğlum uyumadımı neresi ağrısa kendini belli ediyor bi dikkat etseniz belki bebişlerinizde belli eder..

Bu uyanma problemi salgın mi nedir uyanmadan uyuyordu artık, 2 gündür bizde de başladı öyle de kötü agliyo ki yine gaz problemi var sanırım :KK43:

Az önce de hayret ettim kızlar oğluşuma. Temizliğe kadın gelmişti kahvaltı ettirmek için mama sandalyesine oturttum kadın gezinip duruyo Abla diye sesleniyo kadına :KK57: Abla kelimesi de evde geçen bi kelime filan değil hatta ben artık yuzgoz olmayayım diye hanım diye hitap ediyordum bizimki kurdu samimiyeti :KK48:

minione minione sma sütüme göre veriyorum canm dun 1defa 120 cc içti bazen 2-3gun içmediği oluyor bazen günde 2defa içiyor

yatarken versem de vermesemde uyanıyor muhallebi versem de uyanıyor emzirip yatırsam da uyanıyor her şekilde yani kaçarı yok :) :)
Hahahaaa desene kacari yokk
Umarim havalardandir,belkide biz evimizde degiliz diye boyledir yatagini ozledi belkide dicem ama yokkk evdede boyleydik

:oops:
minione minione nnightsaill nnightsaill kızlar doktorun dediği doğru bi sıkıntıları olmasa uyanmazlar aç olmalarıda uyandırır onları ama düşük bi ihtimal..
Bide gaz sancısı falanda olabilir benim oğlum uyumadımı neresi ağrısa kendini belli ediyor bi dikkat etseniz belki bebişlerinizde belli eder..
Yok cnm yok bizimki agri degil resmen oyunculuk
Cunku aglamiyor uyandigi gibi goz acik oturuyo bir derdi olsa mizirdar aglar inler resmen uyaniyor ve en ufak uyku mahmurlugu olmuyor
Birde resmen burda yanyana yatiyoruz ,birde kendimi sucluyordum erkenden ayirdik yatagini hatami ettim diye ki hiccc alakasi yokmuss ,yanindayim farkinda bile degilki kicini donup uyuyo,elini tutuyorum itiyor,tek kolayligi uyaninca ej azindan emZirmek rahat ama bu seferde uykum hic acilmadigi icin uykum goZumden akiyo gecen bahsetmistiniz uyuyakalmaktan meger ben odasindan alip salonda koktukta uyutup yatagina yatirana kdr uykum ondan kaciyormus
Ama cok istikrarli ve kararli bir sekilde donus yapicam insallahhh
Burda pisbogaz gibi yedim ama gelisim kilolu oldu ama donusum muhtesem olacak :KK45::KK48: İnsALLAH tabi
Ayi gibi yemekten beslenmwkten sivilcelerimde azdi cildimin bir tedaviye ihtiyaci var,bu ay icinde 5 kg verip guzel bikac kiyafete ihtiyacim var,
Bu arada diger bir mevzu bnm hamilelikten once ayaklarim 39 du zaten Zar zor oluyordu simdi asla 39 olmuyooo bucuk yada 40 olmus :eek:
Sizinkilerde buyudumu kizlar
Mememe got gobek yetmezmis gibi birde ayak ciktuo_O:KK48:

Back
X