2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
esımle aramız lımonı gıbı gıbı su ıkı gundur :))) dısarı gezmeye cıktık tabı sızın gıbı avm yok burda anacım tarlalar barajımız toprak yolumuz tavuklarımız var bol bol :)))
1 saat dolastık cok ıyı geldı regl olmustum cok karnım agrıyordu onada ıyı geldı ama yıne basladı :(((
koy zorlukları madde 1745: koylu cook meraklı kapını onunden gecıyoruz kadın taaa yola cıkıp arkamızdn bakıyor hıc yuruyuse cıkmıs ınsan gormemıs galıba yolda onumuzde ıkı kadın vardı ınanın en az 20 kere donup baktı allah allaaaahhhhh bızde bı acayıplık var zaarr

ne dıye ıftıra ettı terbıyesız !!esının yaptıgı cok yanlıs :KK12:
Zaten en çokta eşimin yaptığı koydu:KK43:
Bunlar annemle beraber oturuyorlar ayrolmak istiyorlar geçen ben ordayken gelip anneme çattı mal paylaşımı yapıyordu bende babamla abim halleder bu senin işin değil dedim oda gidip abime senin kardeşin bizim işimize karışıyor arabayı bölüştürüyor demiş çok ağır yaa
Babam duysa ikidininde ağzına s....cak ama iş işten geçti benim öyle bir abim yok qrtık

Zaten en çokta eşimin yaptığı koydu:KK43:
Bunlar annemle beraber oturuyorlar ayrolmak istiyorlar geçen ben ordayken gelip anneme çattı mal paylaşımı yapıyordu bende babamla abim halleder bu senin işin değil dedim oda gidip abime senin kardeşin bizim işimize karışıyor arabayı bölüştürüyor demiş çok ağır yaa
Babam duysa ikidininde ağzına s....cak ama iş işten geçti benim öyle bir abim yok qrtık
esıne sakınlıkle anlat ınanmazsada kendı bılır !
yengede cok fenaymıs haa ıyı demısın haklı oldugun da zoruna gıtmiş aglamaya bıle degmez

esıne sakınlıkle anlat ınanmazsada kendı bılır !
yengede cok fenaymıs haa ıyı demısın haklı oldugun da zoruna gıtmiş aglamaya bıle degmez
Onuda aradım ağzıma geleni saydım sen terbiyesizsin dedim sen iftira atıyorsun dedim pat sbime verdi onunlada kavga ettim benim yalan söylemediğimi bildiği halde bana inanmadı ama benimde adım aysima ise ben bunu unutmayacağım kendi saygısızlıklarını edepsizliklerini bana attıllar allah sizin hakınnızdan gelsin:(

Onuda aradım ağzıma geleni saydım sen terbiyesizsin dedim sen iftira atıyorsun dedim pat sbime verdi onunlada kavga ettim benim yalan söylemediğimi bildiği halde bana inanmadı ama benimde adım aysima ise ben bunu unutmayacağım kendi saygısızlıklarını edepsizliklerini bana attıllar allah sizin hakınnızdan gelsin:KK43:
annen bılıyordur dogruyu allaha havale et uzulme :(

aysimason aysimason sıkma canını canımcım ya attığı iftira yanına kalmaz emin ol. Eşinin yaptığı tabikide yanlış ama bencede bi otur düzgünce anlat konuş kırıldığınıda söyle belki o zaman oda doğruyu görür. Hemen görmesede eninde sonunda görücektir. Yengeninde ne alıp veremediği var ki Allah Allah ben anlamıyorum bu insanları ya sizde kardeş sayılırsınız niye birbirlerine böyle kötülük yapar insanlar anlamam. Anlamadanda ölücem heralde :KK43::KK43: keşke burdan yazmak yerine yapabileceğimiz bişey olsaydı...

BENIM bebısım aksam yemegını bızımle yıyor 6 gıbı sonar saat 9 10 gıbı meyve verıorum emzırerek uyutuyorum Sabah namazına yakın kalkıyor 4 5 arası :nazar: masallah uyuyunca guzel uyur amanıın kıcınızı kasıyın uyumayan bebıslerın anasına sabırlar dılıyorum :KK53:
Ya bizde 6 gibi yiyoruz yemepi 8-8:30 gibi meyve veriyorum 9-9:30 gibi uyuyp ama sallayarakk sonrasında son zamanlarda yazdığım gibi sık sık uyanıyo şu son 1-2 hafta öncesine kadar bizim iyiydi uykumuz ama bu son zamanlarda felakettt

Kafayı yicem artık ya bu çpcuk niye uyumuyor ya daha doğrusu niye bu kadar sık uyanıyı :KK43:
Bir haftadir bizde oyleyiz artik gozum acilmiyor puslu puslu gormeye basladim uykusuzluktan bi de kalk ise git ust uste kahve iciyorum da ogleye dogru kendime geliyorum diş desem bi kabariklik falan da yok

Ya bizde 6 gibi yiyoruz yemepi 8-8:30 gibi meyve veriyorum 9-9:30 gibi uyuyp ama sallayarakk sonrasında son zamanlarda yazdığım gibi sık sık uyanıyo şu son 1-2 hafta öncesine kadar bizim iyiydi uykumuz ama bu son zamanlarda felakettt
11 en erken yattıgı saat malesef bu aralar 2 hafta once en gec 9 du :) uyudugunda 4 5 saat uyur sonrasıda ıkı saatte bır uyanır bebıslere noluyo acaba muhammd Yusuf oda degısıklıgınden dolayı uyumuyor galıba

Teşekkür ederim kızlar içimi döktüm biraz rahatladım hakkınızı helsl edin eşim aradı konuştuk anladı beni abim onu aramış sen yanlış anlamışsın demiş eşimde sinirlendi bana dün başka snlattı bugün başka diyor:(
Annemle konuştum abim çok ağlamış annem ağlıyor resmen zulüm yapıyor o kadın allahım sen gör iki gözüm iki çeşme oldu allahım sen sabır ver..

nnightsaill nnightsaill canım ayrılmak istiyor herkes ona soruyor ne için ayrılıyon diye
Bi bahanesi yok bizide yem olarak kullanıyor..
Ayrıcq ayrılmasına engel olanda yok rşini mutlu etsin yeter ama onuda yapmıyor hergün kavga ediyorlar inş ayrılıp kavga etmezler srtık:(

Kızlar kızıma oyun kutularından aldım.. Gelince yazarım nasıl OLDUĞUNU.

Zeka kartlarından ds alacaktım ama onlar videolu diyr vazgeçtim

Teşekkür ederim kızlar içimi döktüm biraz rahatladım hakkınızı helsl edin eşim aradı konuştuk anladı beni abim onu aramış sen yanlış anlamışsın demiş eşimde sinirlendi bana dün başka snlattı bugün başka diyor:KK43:
Annemle konuştum abim çok ağlamış annem ağlıyor resmen zulüm yapıyor o kadın allahım sen gör iki gözüm iki çeşme oldu allahım sen sabır ver..

nnightsaill nnightsaill canım ayrılmak istiyor herkes ona soruyor ne için ayrılıyon diye
Bi bahanesi yok bizide yem olarak kullanıyor..
Ayrıcq ayrılmasına engel olanda yok rşini mutlu etsin yeter ama onuda yapmıyor hergün kavga ediyorlar inş ayrılıp kavga etmezler srtık:KK43:
Kimsenin ayrilmasini istemem ama olmuyosada ayrilmak gerekiyo.

Bir haftadir bizde oyleyiz artik gozum acilmiyor puslu puslu gormeye basladim uykusuzluktan bi de kalk ise git ust uste kahve iciyorum da ogleye dogru kendime geliyorum diş desem bi kabariklik falan da yok
Gecende yazmistim Allah calisan annelere bizden daha cok kuvvet versin. 2. Donem ben napicam bakalim...

Back
X