Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giyim konusunda aynıyızBeyaz gonlek
Lacivert yelek lacivert pantolob
Kirmizi papyon bnm favorim![]()
Canım çok sağol uğraşmışsın:) eşim diğer pantolonu beğenmedi zaten bende pantolon soracaktım:) ceket alamam canım ya imkan olsa alıcamda, dur bir daha bakıyorum:)Eflalim canım bak bunlara ceketi fazla kullanamam dersen hırkayı al ğantolonda kemerli olan diğrine göre daha pahalı sma papyon var üstünde inş beğenirsin:))
Eki Görüntüle 1657479 Eki Görüntüle 1657480 Eki Görüntüle 1657481 Eki Görüntüle 1657482 Eki Görüntüle 1657483
bu hırkanın maalesef bedeni yok bize göre, mavi gömlek var evde düğünlerde hep onu giydi:)Eflalim canım bak bunlara ceketi fazla kullanamam dersen hırkayı al ğantolonda kemerli olan diğrine göre daha pahalı sma papyon var üstünde inş beğenirsin:))
Eki Görüntüle 1657479 Eki Görüntüle 1657480 Eki Görüntüle 1657481 Eki Görüntüle 1657482 Eki Görüntüle 1657483
Eşin doğru demiş canım pantolon güzel değildi..Canım çok sağol uğraşmışsın:) eşim diğer pantolonu beğenmedi zaten bende pantolon soracaktım:) ceket alamam canım ya imkan olsa alıcamda, dur bir daha bakıyorum:)
Birde canım gömlek üstü kırmızı kazaklar vardı onşarda güzel..bu hırkanın maalesef bedeni yok bize göre, mavi gömlek var evde düğünlerde hep onu giydi:)
Canım şimdi oğlumu almam lazım inşallah bitmez küçüğe beğendiğim, birde şöyle var praline deyince baktımBirde canım gömlek üstü kırmızı kazaklar vardı onşarda güzel..
Çok uymuş hoş olmuş canım..Canım şimdi oğlumu almam lazım inşallah bitmez küçüğe beğendiğim, birde şöyle var praline deyince baktım
Eki Görüntüle 1657501 Eki Görüntüle 1657502 Eki Görüntüle 1657503
Eki Görüntüle 1657506
bılıyomusun ben senı cok merak edıyorum buyuk oglunuda :))Eki Görüntüle 1657448 @asliayet behlül hırkası işte buoğlumun ki koyu kırmızısı, bende bilmiyordum başkaları dedi bana aa behlül hıkrası giymiş birde mavi gözlü sarı aynı behlül dediler bende Allah korusun huyu benzemesin dedim
![]()
ben bunları begendım :))Canım şimdi oğlumu almam lazım inşallah bitmez küçüğe beğendiğim, birde şöyle var praline deyince baktım
Eki Görüntüle 1657501 Eki Görüntüle 1657502 Eki Görüntüle 1657503
Eki Görüntüle 1657506