Iyi aksamlar kizlar canim cok sıkkın suan kizlar esim surekli aksamlari disarda bebege bakmayim diye hergun bisey cikariyor yok maciydi yok balik tutmasiydi ne kadar kavga da etsem gitmede desem isten cikip eve bile gelmiyor

hicbisey bulamayip evde kaldiginda da yok suram agriyor yok kotu bigun gecirdim deyip evde teror estiriyor ya da surekli yatiyor

her gece surekli uyaniyor oglan hic uykumu alamiyorum sabahin korunde yollara dusuyorum ise gidiyorum 4 te eve geliyorum ama o benden daha yorgun daha stresli

napacami bilemiyorum bu simdi kul hakkina girmiyor mu kizlar bana yazik degil mi esim ama allaha havale ediyorum
Bestecim güzel annem böyle düşünme.
Evet erkekler zoru görünce kaçıyor bir de düz mantık bir şey olsa arar diyor gidiyorlar. Biz dn emin kişiye bile emanet etsek yedi mi uyudu mu bilmem ne diye arıyoruz soruyoruz onlarda bu yok. Erkeklerin çoğunda yok..
Aynı dönemde evden uzak kaldık.. Sen döndüğünde eşim bizi özlemiş demişyin. Bende benimkine sordum:) beyefendi biz yokken iyiymiş:)) dinlenme Fırsatı bulmuş bak bak bak..
Ben şikayet ettikçe yoruluyorum uykusuzum hiç durmuyor dedikçe inan o daha öok kaçtı ben daha çok yalnız kaldım.
Şimdi bebeğim keyifli oldu diyorum yanındayken bebeğinlr oynuyorum gülüyorum kızıp ağlarsa bile ay kızıyor bak bak diyorum vs hep eğleniyormuş numarası yapıyorum sonra bizimki de e dur ben de oynayayım diye geliyor :)))
Maça gittiğinde ben de parkta salladık kızımı kedi kovaladık vs dedim ertesi gün gitmiş salıncağa oturtuyor.. Biz de sallanalım kızımla diyr. Inan ay sonu bile dark edecek ve Bebeğin gerçekten keyifli olacak.
Kocana Allah merhamet ve aile sevgisi versin tez vakitte senin işini kolaylaştırsın.
Inan Çoğumuzun Kocası böyle benimki de böyle.. Hele bebek büyüsün benden bağımsız olsun ben ne yapacağımı biliyorum cumadan çıkıp pazar dönücem gezmelere gidicem:)) hamam kuaför Bakım alışverişş az kaldı :)))
Su saat oldu hala gelmedi gelmeyi birak bi telefon bile acmadi ne yspiyorsunuz diye dunya hali bu hersey olabilir belki dustum kafami bi yere vurdum bayildim bebek evde tek basina ne olur o bebege ya da bebege bisey olsa allah korusun ben tek basima nasil mudahale edecem bunlari hic dusunmuyor bisey olsa ararsin demekle babalik olmuyor işte ....kaderim boylemis napayim
Kaderim deme motivasyonunu düşürme. ÇOĞU anneler bebeklerini iki yalına dek yalnız bütütüp doktora götürüyorlar bu erkekler sonra dahil oluyor babalığa.. Güzel değil bormal değil ama kaderim böyle diye düşününce insan daha dibe vuruyor. Malesef birçoğumuz bunu yaşıyoruz
Gunaydin kizlar, felaket bir geceydi kizim 5dkda bir bagira bagira aglayarak uyaniyordu, bana sarilmak istiyordu, korku duygusumu gelisiyor acaba anlamadim of cok fenaydi ama

. aksam misafirlerim vardi kizimla beraber 4tane iki yas alti cocuk, 2 side 7 yaslarinda, birdaha cagirmicam karar verdim, sinir oldum resmen, bir tanesi iki cocuklu ya hic bisey demiyor cocuklarina, yapmalarini istemedigim seyi yapiyorla ben durun filan diyorum kadinda tik yok, kizim ve bir bebek daha uyuyordu bagirmayin diyoruz cocuklara kadin hic hic, hayir cocuga kizan ev sahibi oluyorum boylede olsun istemiyorum niye beni soyletmek zorunda birakiyor annesi olarak onun mudahele etmesi lazim
Bu gece benim de bebeğim hiç durmadı Dediğin gibi bizi pert etti artık büyüme atağı mı diş mi Allah kerim...
Gıcık oluyorum bu insanlara..
Bi Arkadaşımın evine gittik bebeğim eline hangi oyuncağı alsa ev sahibi çocuk gelip Aldı elinden bizim kız da ağladı ver oynasın vs diyorum sonra bırakacak.. Annesi bir kere karışmadı..
Bir de elinde bir şey atan silah aman onunla sonra oyna diyorum en sonunda annesine dedim elinden alır mısın.. O siZd atmaz diyor. Bu kadar.
Ne rahat ne gıcıklar... Bir de uyuz olduğumuz elti görümce vs değil inadına yapmıyorlar Aklım almıyor.
Haftasonu da tatildeyiz Bebeğin pusetinden oyuncaklarını almış bir çocuk. Oynasın alırız dedim annesi geri getirme gibi derdinde değil biz olsak aldırmayız bile çocuğa. Neyse. Çocuk oynadı bunlar Kalkıyor masadan annesi bizim oyuncakları Aldı topladı getirecek sandık ve oynama başkasının oyuncaklarıyla dedi koltuğa Attı. çıktı gitti... Eşim de ben de şok...
Kısacası milletin aşırı rahatlığı bizi hasta ediyor

gelip vuran mı Ağlatan mi..hiç bakmıyorlar çocuklarına..
Tek çocuğum var derken diğer çocuklarla da ilgilenmekten rahat nefes alamıyorum

(