2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@asliayet @t_ugba benim eşim düzenlidir temizlikte falan ssğolsun yardım ederde mutfakta sıkıntı işte. Karışmasa yine önemli değil mutfak eksik kalıversin ama çok karışır işte o eksik bu fszla onu niye koymadın bidaha böyle ysp vs.

Dafiduck Dafiduck üzüldüm senin durumuna ya inşallah hatasını farkeder düzelir eşin. Çocuk olmadan önce nasıldınız?

Herkeslere iyi geceler, iyi uykular tatlı rüyalarr. Bebişlerinizle bol uykulu gece geçirirsiniz inşallahhh

Bu çocukta kesin sensör var ya akşam iyice anladım :) akşamları Çağları uyuttun sonra baZen çay keyfi yapalım diyoruz eşimle ne zaman ki ben çayıma şekeri atıp karıştırmak için kaşığı elime alsam uyanıyo nasıl bi histir anlamadım ya :) tabi o bardağı soğuk içmek zorunda kalıyorum. Şimdide ayağımda uyuyo yatırdım mı uyanıyo çünkü nasıl bişeyse artık yatırdığım anda burnu tıkanıyo duyuyorum ben nefes alırkenki zorlanışını uyanıyo. Be mübarek oğlumun burnu benim ayağımda sıkıntı çıkarmıyonda niye yatırınca hemen başlıyon oğlumu rahatsız etmeye? Off 1 saat oldu koptu valla ayaklarım yaaa :( bide regl oldum belim ağrıyo. Bugün biter mi bilmiyorum artık :( bide bu sümükler ne zaman bitcek yaa her gece zar zor temiZliyoruz bi sürü sümük çıkıyo hala bitemedi ya o küçücük burnun neresinde birikiyo o kadar sümük anlamıyorummm

nnightsaill nnightsaill sagol canim benim anacigim da uzaktaydi bi yildir yakinlasti sukur isteyince geliyoruz 30km cik aramiz:)))
Canim besiginde niye rahat edemiyo aceba yastik kullaniyrsun demi ya da soguk filan oluyr mu yatak odaniz burnu ondan tijaniyo olabilir.
bi arkadas bebegini yanımda uyuyo besigine koyuyrum uyaniyo agliyo diyordu hasta oldugunda. dr yastik kullan demis yoksa rahat nefes alamaz demis ki arkadaş da besiginde yastik kullanmiyrmus.sonra rahatladi demisti.
bu arada keske benim ministe ayakta sallansa mumkun degil iyi oluyo bazen öyle düşünüyorum

Gunaydin kizlar, felaket bir geceydi kizim 5dkda bir bagira bagira aglayarak uyaniyordu, bana sarilmak istiyordu, korku duygusumu gelisiyor acaba anlamadim of cok fenaydi ama :( . aksam misafirlerim vardi kizimla beraber 4tane iki yas alti cocuk, 2 side 7 yaslarinda, birdaha cagirmicam karar verdim, sinir oldum resmen, bir tanesi iki cocuklu ya hic bisey demiyor cocuklarina, yapmalarini istemedigim seyi yapiyorla ben durun filan diyorum kadinda tik yok, kizim ve bir bebek daha uyuyordu bagirmayin diyoruz cocuklara kadin hic hic, hayir cocuga kizan ev sahibi oluyorum boylede olsun istemiyorum niye beni soyletmek zorunda birakiyor annesi olarak onun mudahele etmesi lazim :(

praline praline insanlara yük olnadan sohbet muhabbet zamanı geçmiş canım sen istdugın kadar hırpala kendını ben iki cocukla bana gelen ve evi ne gıdınceeede çocuğumun ınsanları rahatsız etmeyeceği arkadaşları tercih ediyorum cocuklu yada mesela yaşıtı olan odasında oyuncaklarıyla oynasınlar yoksa mesela yeni evlenmiş arkadası var eşimin daha gıtmedım es kaza kızım birşey döker nasıl üzülürüm önlem almayan rahat annelere hayranım birde ufak değıl kocaman cocuklar

Selam kızlar üstümde tembel toprağı kendimi bugün haftaiçi dagıtamadıgım evcegizimde dağıtma moduna soktum ohhh insan nasıl özlüyor bu hali bile zaten gezmeye cıkcam kuzularımı süsleyip ...hafta sonu miss gibi geçsin inşallah hepimize;)

Bir dene istersen buğday prinçten dsha güzel olur benim annem tam mayalanmayan yoğurdunu öyle yapar hep..
INSALLAH DENECEGIM CANIM SAGOL :))

Iyi aksamlar kizlar canim cok sıkkın suan kizlar esim surekli aksamlari disarda bebege bakmayim diye hergun bisey cikariyor yok maciydi yok balik tutmasiydi ne kadar kavga da etsem gitmede desem isten cikip eve bile gelmiyor:KK43:hicbisey bulamayip evde kaldiginda da yok suram agriyor yok kotu bigun gecirdim deyip evde teror estiriyor ya da surekli yatiyor:KK43: her gece surekli uyaniyor oglan hic uykumu alamiyorum sabahin korunde yollara dusuyorum ise gidiyorum 4 te eve geliyorum ama o benden daha yorgun daha stresli :KK11:napacami bilemiyorum bu simdi kul hakkina girmiyor mu kizlar bana yazik degil mi esim ama allaha havale ediyorum:KK42:
ahh vallahı gelıp sana yardım etmek geldı ıcımden. senı o kadar ıyı anlıyorum kı esım 24 saat evde her an yardım eder sagolsun o olmasa ben kesınlıkle beceremezdım allah esıne merhamet versın bugun ılk defa bebısımle yalnız kahvaltı yaptım bı kıytırık tost ıcın yarım saat ugrastım aklımdan amanııın allah yalnız olanlara sabır versın dedım :KK43: sabret ınsallah duzelır oturup guzelce konusmayı denemıssındır anlamayana davul zurna az :KK61:
Hele şükür oğlum emekledi:))
9 ay 1 haftalık oldu ve en sonunda emekledi:KK9:
gozunuz aydııınnnn darısı yurumeye artık :KK9:

@asliayet @t_ugba benim eşim düzenlidir temizlikte falan ssğolsun yardım ederde mutfakta sıkıntı işte. Karışmasa yine önemli değil mutfak eksik kalıversin ama çok karışır işte o eksik bu fszla onu niye koymadın bidaha böyle ysp vs.
ılk evlendıgımde cook ezdı benı yemek konusunda dusunsene 18 yasımda evlendım hıc bı yemek bılmıyorum cok agladım sindim resmen sımdı cok sukur ıyıyız hemen susturup ben bılıyorum dıyorum sukur oda bılmedıgını Kabul edıyor gecınıp gıdıyoruz ama degıstın dıyor ıstıyor kı sinip aglayım erkek ıste :KK53:
Bu çocukta kesin sensör var ya akşam iyice anladım :) akşamları Çağları uyuttun sonra baZen çay keyfi yapalım diyoruz eşimle ne zaman ki ben çayıma şekeri atıp karıştırmak için kaşığı elime alsam uyanıyo nasıl bi histir anlamadım ya :) tabi o bardağı soğuk içmek zorunda kalıyorum. Şimdide ayağımda uyuyo yatırdım mı uyanıyo çünkü nasıl bişeyse artık yatırdığım anda burnu tıkanıyo duyuyorum ben nefes alırkenki zorlanışını uyanıyo. Be mübarek oğlumun burnu benim ayağımda sıkıntı çıkarmıyonda niye yatırınca hemen başlıyon oğlumu rahatsız etmeye? Off 1 saat oldu koptu valla ayaklarım yaaa :KK43: bide regl oldum belim ağrıyo. Bugün biter mi bilmiyorum artık :KK43: bide bu sümükler ne zaman bitcek yaa her gece zar zor temiZliyoruz bi sürü sümük çıkıyo hala bitemedi ya o küçücük burnun neresinde birikiyo o kadar sümük anlamıyorummm
hahaha o sensorden bızdede var yemege uyanıyor bızımkı :KK53: canavar hemen sofrayı talan edıyor kac kere cayımı doktu :KK62:
nnightsaill nnightsaill sagol canim benim anacigim da uzaktaydi bi yildir yakinlasti sukur isteyince geliyoruz 30km cik aramiz:)))
ah ahhhh bızım aramızda 260 kmcikkk :KK53:

Gunaydin kizlar, felaket bir geceydi kizim 5dkda bir bagira bagira aglayarak uyaniyordu, bana sarilmak istiyordu, korku duygusumu gelisiyor acaba anlamadim of cok fenaydi ama :KK43: . aksam misafirlerim vardi kizimla beraber 4tane iki yas alti cocuk, 2 side 7 yaslarinda, birdaha cagirmicam karar verdim, sinir oldum resmen, bir tanesi iki cocuklu ya hic bisey demiyor cocuklarina, yapmalarini istemedigim seyi yapiyorla ben durun filan diyorum kadinda tik yok, kizim ve bir bebek daha uyuyordu bagirmayin diyoruz cocuklara kadin hic hic, hayir cocuga kizan ev sahibi oluyorum boylede olsun istemiyorum niye beni soyletmek zorunda birakiyor annesi olarak onun mudahele etmesi lazim :KK43:
aha en gıcık oldugum ana tıpı ben boyle olmayacam ınsallah :KK62:

Bu çocukta kesin sensör var ya akşam iyice anladım :) akşamları Çağları uyuttun sonra baZen çay keyfi yapalım diyoruz eşimle ne zaman ki ben çayıma şekeri atıp karıştırmak için kaşığı elime alsam uyanıyo nasıl bi histir anlamadım ya :) tabi o bardağı soğuk içmek zorunda kalıyorum. Şimdide ayağımda uyuyo yatırdım mı uyanıyo çünkü nasıl bişeyse artık yatırdığım anda burnu tıkanıyo duyuyorum ben nefes alırkenki zorlanışını uyanıyo. Be mübarek oğlumun burnu benim ayağımda sıkıntı çıkarmıyonda niye yatırınca hemen başlıyon oğlumu rahatsız etmeye? Off 1 saat oldu koptu valla ayaklarım yaaa :KK43: bide regl oldum belim ağrıyo. Bugün biter mi bilmiyorum artık :KK43: bide bu sümükler ne zaman bitcek yaa her gece zar zor temiZliyoruz bi sürü sümük çıkıyo hala bitemedi ya o küçücük burnun neresinde birikiyo o kadar sümük anlamıyorummm
Canım abdullahta öyleydi burnu tıkanıyor diye yatmıyordu temizlemek yetmiyormuş dün doktor sprey vermişti sıktım halada burnu tıkanmamış minione minione de demişti birde ftil taktım bugece deliksis uyudum şükür..

koy zorlukları madde 1458: uc gundur evımde tup yok :KK47: mınık tuple ıdare edıyorum esım bugun almaya gıttı sukur
madde 1459: 2 haftadır evdeyım bahceye cıkıyorum gezecek bı yer yok bugun haftalık ızın gunu esımın fekat sanayıye gıdecekmıs bızı goturmedı gercı goturse nereye gıdecez:KK12:oglumun gıyecek bıseyı kalmadı ...ben kendıme alıs verıs yapmak ıstıyorum... merkeze gıtmek ıstıyorum... kar gelmeden ....yol tehlıkelı ucurumdan gecıyoruz havalar ıyıyıyken gıtsek gezsek keskeee :KK49:

Selam kızlar üstümde tembel toprağı kendimi bugün haftaiçi dagıtamadıgım evcegizimde dağıtma moduna soktum ohhh insan nasıl özlüyor bu hali bile zaten gezmeye cıkcam kuzularımı süsleyip ...hafta sonu miss gibi geçsin inşallah hepimize:KK66:
Oooh sefanız olsun kuzum doyadoya gez kuzucuklarınla benim oğlanda gezmeye alışmış evde rutamıyorum kış geldi öyle ha deyincede çıkamıyacağız alışveriş merkezlerinide sevmiyor:(

koy zorlukları madde 1458: uc gundur evımde tup yok :KK47: mınık tuple ıdare edıyorum esım bugun almaya gıttı sukur
madde 1459: 2 haftadır evdeyım bahceye cıkıyorum gezecek bı yer yok bugun haftalık ızın gunu esımın fekat sanayıye gıdecekmıs bızı goturmedı gercı goturse nereye gıdecez:KK12:oglumun gıyecek bıseyı kalmadı ...ben kendıme alıs verıs yapmak ıstıyorum... merkeze gıtmek ıstıyorum... kar gelmeden ....yol tehlıkelı ucurumdan gecıyoruz havalar ıyıyıyken gıtsek gezsek keskeee :KK49:
Ooooo bu madde 1450 lere çıkmışsa senin işin zor:-)
Gel bir haftalığına yerdeğişelim bende köyde yaşamanın hayrNıyım eşim he dese Hemen köye yerleşirim:))

Ooooo bu madde 1450 lere çıkmışsa senin işin zor:-)
Gel bir haftalığına yerdeğişelim bende köyde yaşamanın hayrNıyım eşim he dese Hemen köye yerleşirim:))
hahahhaaa yok yaaa burayı sevıyorum severek yasıyorum gel mısafırım ol ama ben ıstanbulda yapamam gezmek ıcın gelırım ancak anlıyorum senı :))))

aysimason aysimason ge c m i s olsun ikinize de onemli birsey olmamasına sevindim canim.bu arada maşallah abdullah emeklemeye baslamis ne tatlı oluyorlar demi:)))

I imspecial sefaniz olsun c a nim gez dolaş stres at.ev isi bitmez nankör çünkü.

hihami hihami ve @t_ugba canlar misafiniz geliyormuş kolay gelsin.

@asliayet can i m okudum koptum gulmekten ayran çorbası muhabbetine.
baslarda acemi oluyruz gerci benim dilim h e p sivriydi kocama karsi napiyim kendi etti böyle beni....ablsm a kötu ornek oldum simdi enistem e sesdiz kalmiyrmus lafını veriyrmus hanim sen böyle degildin diyormus oh oluyo hak ediyorlar.

Iyi aksamlar kizlar canim cok sıkkın suan kizlar esim surekli aksamlari disarda bebege bakmayim diye hergun bisey cikariyor yok maciydi yok balik tutmasiydi ne kadar kavga da etsem gitmede desem isten cikip eve bile gelmiyor:KK43:hicbisey bulamayip evde kaldiginda da yok suram agriyor yok kotu bigun gecirdim deyip evde teror estiriyor ya da surekli yatiyor:KK43: her gece surekli uyaniyor oglan hic uykumu alamiyorum sabahin korunde yollara dusuyorum ise gidiyorum 4 te eve geliyorum ama o benden daha yorgun daha stresli :KK11:napacami bilemiyorum bu simdi kul hakkina girmiyor mu kizlar bana yazik degil mi esim ama allaha havale ediyorum:KK42:
Bestecim güzel annem böyle düşünme.
Evet erkekler zoru görünce kaçıyor bir de düz mantık bir şey olsa arar diyor gidiyorlar. Biz dn emin kişiye bile emanet etsek yedi mi uyudu mu bilmem ne diye arıyoruz soruyoruz onlarda bu yok. Erkeklerin çoğunda yok..
Aynı dönemde evden uzak kaldık.. Sen döndüğünde eşim bizi özlemiş demişyin. Bende benimkine sordum:) beyefendi biz yokken iyiymiş:)) dinlenme Fırsatı bulmuş bak bak bak..
Ben şikayet ettikçe yoruluyorum uykusuzum hiç durmuyor dedikçe inan o daha öok kaçtı ben daha çok yalnız kaldım.
Şimdi bebeğim keyifli oldu diyorum yanındayken bebeğinlr oynuyorum gülüyorum kızıp ağlarsa bile ay kızıyor bak bak diyorum vs hep eğleniyormuş numarası yapıyorum sonra bizimki de e dur ben de oynayayım diye geliyor :)))
Maça gittiğinde ben de parkta salladık kızımı kedi kovaladık vs dedim ertesi gün gitmiş salıncağa oturtuyor.. Biz de sallanalım kızımla diyr. Inan ay sonu bile dark edecek ve Bebeğin gerçekten keyifli olacak.
Kocana Allah merhamet ve aile sevgisi versin tez vakitte senin işini kolaylaştırsın.
Inan Çoğumuzun Kocası böyle benimki de böyle.. Hele bebek büyüsün benden bağımsız olsun ben ne yapacağımı biliyorum cumadan çıkıp pazar dönücem gezmelere gidicem:)) hamam kuaför Bakım alışverişş az kaldı :)))

Su saat oldu hala gelmedi gelmeyi birak bi telefon bile acmadi ne yspiyorsunuz diye dunya hali bu hersey olabilir belki dustum kafami bi yere vurdum bayildim bebek evde tek basina ne olur o bebege ya da bebege bisey olsa allah korusun ben tek basima nasil mudahale edecem bunlari hic dusunmuyor bisey olsa ararsin demekle babalik olmuyor işte ....kaderim boylemis napayim
Kaderim deme motivasyonunu düşürme. ÇOĞU anneler bebeklerini iki yalına dek yalnız bütütüp doktora götürüyorlar bu erkekler sonra dahil oluyor babalığa.. Güzel değil bormal değil ama kaderim böyle diye düşününce insan daha dibe vuruyor. Malesef birçoğumuz bunu yaşıyoruz:(

Gunaydin kizlar, felaket bir geceydi kizim 5dkda bir bagira bagira aglayarak uyaniyordu, bana sarilmak istiyordu, korku duygusumu gelisiyor acaba anlamadim of cok fenaydi ama :KK43: . aksam misafirlerim vardi kizimla beraber 4tane iki yas alti cocuk, 2 side 7 yaslarinda, birdaha cagirmicam karar verdim, sinir oldum resmen, bir tanesi iki cocuklu ya hic bisey demiyor cocuklarina, yapmalarini istemedigim seyi yapiyorla ben durun filan diyorum kadinda tik yok, kizim ve bir bebek daha uyuyordu bagirmayin diyoruz cocuklara kadin hic hic, hayir cocuga kizan ev sahibi oluyorum boylede olsun istemiyorum niye beni soyletmek zorunda birakiyor annesi olarak onun mudahele etmesi lazim :KK43:

Bu gece benim de bebeğim hiç durmadı Dediğin gibi bizi pert etti artık büyüme atağı mı diş mi Allah kerim...
Gıcık oluyorum bu insanlara..

Bi Arkadaşımın evine gittik bebeğim eline hangi oyuncağı alsa ev sahibi çocuk gelip Aldı elinden bizim kız da ağladı ver oynasın vs diyorum sonra bırakacak.. Annesi bir kere karışmadı..
Bir de elinde bir şey atan silah aman onunla sonra oyna diyorum en sonunda annesine dedim elinden alır mısın.. O siZd atmaz diyor. Bu kadar.
Ne rahat ne gıcıklar... Bir de uyuz olduğumuz elti görümce vs değil inadına yapmıyorlar Aklım almıyor.

Haftasonu da tatildeyiz Bebeğin pusetinden oyuncaklarını almış bir çocuk. Oynasın alırız dedim annesi geri getirme gibi derdinde değil biz olsak aldırmayız bile çocuğa. Neyse. Çocuk oynadı bunlar Kalkıyor masadan annesi bizim oyuncakları Aldı topladı getirecek sandık ve oynama başkasının oyuncaklarıyla dedi koltuğa Attı. çıktı gitti... Eşim de ben de şok...

Kısacası milletin aşırı rahatlığı bizi hasta ediyor :( gelip vuran mı Ağlatan mi..hiç bakmıyorlar çocuklarına..

Tek çocuğum var derken diğer çocuklarla da ilgilenmekten rahat nefes alamıyorum :((

Daha yazıcam var diyirdum unuttum sağolsun Pinking Tree Pinking Tree hatırlattı. Dafiduck Dafiduck canim Allah yardimcimiz olsun inan yalniz degilsin.esim de baska yerde kucagindan indirmez bana düşürmez evde de dıye dıye tüy biter dilimde zor bakar ki cok musait yorucu işi yok zamanı cok.ben al biraz oyala bak defikce kaciyor farkettim.demiycem minnet etmiycem dedim mutfakta koşustururken oglus tamam aliyrum annem diye soylenirken geldi aldi kucağına oglusu.beklenti icinde olmayinca rahatliyrsun canim Allah saglik versin kocam i z da dahil kimseye mugtac etmesin seve seve kolaylikla yavrularimiza bakalim ins . ilerde calisicam ve senden farkim olmuycak sorumlulugum yorgunlugum ikiye katlanicak kocama patliycam ama hicc anlamiycak anlayani nadirdir. Allah anlayis merhamet versin eşlerimize aminn.

Dafiduck Dafiduck üzüldüm senin durumuna ya inşallah hatasını farkeder düzelir eşin. Çocuk olmadan önce nasıldınız?

Herkeslere iyi geceler, iyi uykular tatlı rüyalarr. Bebişlerinizle bol uykulu gece geçirirsiniz inşallahhh
İnşallah canim ama duzelmez bu rahatligi sevdi bebekten once boyle degildi bebek oldu evden sogudu disarda gezip tozma daha hosuna gitti..
INSALLAH DENECEGIM CANIM SAGOL :))

ahh vallahı gelıp sana yardım etmek geldı ıcımden. senı o kadar ıyı anlıyorum kı esım 24 saat evde her an yardım eder sagolsun o olmasa ben kesınlıkle beceremezdım allah esıne merhamet versın bugun ılk defa bebısımle yalnız kahvaltı yaptım bı kıytırık tost ıcın yarım saat ugrastım aklımdan amanııın allah yalnız olanlara sabır versın dedım :KK43: sabret ınsallah duzelır oturup guzelce konusmayı denemıssındır anlamayana davul zurna az :KK61:

gozunuz aydııınnnn darısı yurumeye artık :KK9:

ılk evlendıgımde cook ezdı benı yemek konusunda dusunsene 18 yasımda evlendım hıc bı yemek bılmıyorum cok agladım sindim resmen sımdı cok sukur ıyıyız hemen susturup ben bılıyorum dıyorum sukur oda bılmedıgını Kabul edıyor gecınıp gıdıyoruz ama degıstın dıyor ıstıyor kı sinip aglayım erkek ıste :KK53:

hahaha o sensorden bızdede var yemege uyanıyor bızımkı :KK53: canavar hemen sofrayı talan edıyor kac kere cayımı doktu :KK62:

ah ahhhh bızım aramızda 260 kmcikkk :KK53:

aha en gıcık oldugum ana tıpı ben boyle olmayacam ınsallah :KK62:
Sagol canim allah razi olsun gercekten cok zorlaniyorum tek basima dedigin gibi yemek bile yiyemiyorum hep kucak istiyor onun yemegini ancak yapiyorum arada ona yedirirken kendimde onun yemeginden biraz yiyorum

Back
X