Slm bayanlar
Gecmisi yarim yamalak okudum alintilar yapicaktim malum bugun donduk eve is cok yikancak camasir vs beni bekler
Eve giresiye kan beynime sicradi,cildircamm bu esim beni sonunda deli edecek
@bestemeste sakin esim niye boyle deme seninkini 3 le carp cikan sonuxu 10 la carp esittir benim gicik kocam
Soz vermistim kotulemicem diye ama gelirgelmez bizi cok uzdu birde haftaya d gunu ve aramizda surprix ona d gunu kutlicaktik resimli pasta yapcaktim ki artik gozum o paatayida surprizide gormuyor

cok kizginim
Birdaha onu yanliz birakipta biyere gitmem
Biz yokken kombiyi aciyo bakiyo su seviyesi dusmus muslugu acmis iyi kapatamamis sular akmis akmis kombinin altindaki dolabimda robotum mikserim ve waffle makinam vardi hepsi su icinde kalmis bozylmuslardir mutlaka

Konbi calismiyo ev buz gibi,yol cok virajliydi ,sabah kavonoz meyva puresi yedirdim yola cikiyoruz diye yolda cook virajliydi arda yolda cok kotu kustu belki 3 su bardagi ,heryer mahfoldu oglusum cok agladi kül gibi oldu yuzu,tabi eve gelince yikamam gerek sular isinmiyo kombi bozul,haydi su kaynattim,yerde yikadim,rondo bozyk yemwgini suzgecten gecirdim,tamirciler geldi
Terlik veremedim ,firsatim olmadi,cok takintim var o konuya,kac ev gexiyolar temizmi pismo belli diil,corap konusubda zafim var,halilarim yeni yikanmisti oda yetmezmis gibi mutfak sandalyelerim minderli adam birkacina basip kombiye cikti bakmak icin,ahhh halilari sildim
Esime actim tel saydim bnm sucum mu dio
Olabilir dio acik birakmisiisin ne temizle demezmi
Hastasin swn halilari benmi sil diorum sana otur sil dedi
Kavga ettik kustuk
Birdaha bu adami birakip gitmicem
Ev emanet edilcek bi adam degil cubku