2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bebekler için yeni bir tarif vereyim:) benim çoook eski bir tarifim bize yaptığım, miniğimde sevince sizede yazayım dedim:)

patates tava efenim:)
IMG_5228.webp

Ben iki büyük patates kullanıyorum orta boydan az büyükçe:)
Bir yumurta
İki kaşık un
Biraz sıvı yağ
Arzuya göre peynir ( kaşar olur beyaz peynir olur)
Baharat bebeğinize göre ayarlarsınız, normalde pul biber, kimyon, nane, kimyonu pul biberi bol koyarım ama miniğim için sadece nane azcık kimyon koydum
Bu sefer beyaz peynir koydum azcık iki üç kaşık kadar

Patatesi rendeliyoruz, içine diğer malzemeleri katıyoruz, yapışmaz tavaya bir güzel yayıyoruz, kapağını kapatıp kısık ateşte arkalı önlü kızartıyoruz, çevirmek için servis tabağı kullanıyorum tavanın üstüne koyup ters çeviriyorum patatesi.

Dilimleyip afiyetle yiyoruz genelde kahvaltıya yaparım herkes bayılır, tabi bende:) patates aşığı olarak.

Afiyet olsun efendim:)

Miniğime elimle bölüp yedirdim

Nego Nego esler bilmeyecek ama anlar dersen sen bilirsin
Canım kargoya veremem ki sorun o yoksa alırdım hediye ben söylemeden verirdim:) ama merkeze tek çıkmıyorum ki hep eşimle çıkıyoruz, bizim burda ptt var da kargo oluyor mu acaba orda tabi duruyorsa ptt:KK70:

Bebekler için yeni bir tarif vereyim:) benim çoook eski bir tarifim bize yaptığım, miniğimde sevince sizede yazayım dedim:)

patates tava efenim:)Eki Görüntüle 1663549

Ben iki büyük patates kullanıyorum orta boydan az büyükçe:)
Bir yumurta
İki kaşık un
Biraz sıvı yağ
Arzuya göre peynir ( kaşar olur beyaz peynir olur)
Baharat bebeğinize göre ayarlarsınız, normalde pul biber, kimyon, nane, kimyonu pul biberi bol koyarım ama miniğim için sadece nane azcık kimyon koydum
Bu sefer beyaz peynir koydum azcık iki üç kaşık kadar

Patatesi rendeliyoruz, içine diğer malzemeleri katıyoruz, yapışmaz tavaya bir güzel yayıyoruz, kapağını kapatıp kısık ateşte arkalı önlü kızartıyoruz, çevirmek için servis tabağı kullanıyorum tavanın üstüne koyup ters çeviriyorum patatesi.

Dilimleyip afiyetle yiyoruz genelde kahvaltıya yaparım herkes bayılır, tabi bende:) patates aşığı olarak.

Afiyet olsun efendim:)

Miniğime elimle bölüp yedirdim
Ohhh eline sağlık, afiyet olsun:))

Saolun sekerler belki hepinizle birgün biryerde kimbilir:KK76:

Aksam üstü başıma neler geldi arkadaşı evine bırakırken pat araba bozuldu herkes yardıma koştu evde ahmet bekliyor ben panik oldum:KK12: Saf kocam benzin almayı unutmuş gazla da çalışmıyor araba arkadaşı bıraktığım yerde şak kaldik saolsun arkadasimin esi gidip yalvarmis bid ona benzin koyup getirdi:KK45:bugün amma maceraliydi...cocuklar durmuyor sınıfta falan C Cucu haliml gördü çok yorucu:KK47::KK47::KK47: ayy iyiki varsınız

oyyy neler neler olmuş geçmiş olsun canım
evde çocuk okulda çocuk delirecek kadın:)
aysimason aysimason geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsın canım geçmiş ama tekrarlamaz inşallahh

C Cucu ve I imspecial valla çok sevindim ya çok şanslısınızz ne güzel görüşebildinizz :KK9:
:KK9:
kesinlikle şanslıyıız ya ama tamamem tesadüf uğraşsak olmaz

He tamam:KK45: ayy bozulmasın psikolojin yaa tamamen tesadüf yumağı özel ayarlasak buluşamazdık:KK19:

Kızlar bu arada bi ara aramız da cocuklar için çekiliş yapsak mesela minik hediyelesme yapsak kargo ile ne dersiniz hatıra kalir birbirimize gormesekte gorusmesekte gercekten varlığımızı hissetmis oluruz ne dersiniz katılmak isteyen olur mu o_O
yapalııımmm katılırım
Tamam biz buluşama kadar katilacak listesi yapalım C Cucu ile buluşunca kura çeker ahmetle arhan sonra o kişiler ozelden adres verir birbirine peki karşılıklı mi olsun yoksa herkesin hediye ettigi kişi farkli hediye aldığı kişi farkli mi olsun
ayarlarız inşallah buluşalım

Kızlar hani ben üniversiteye gitmeye karar vermiştim ya, kamu yönetimini bırakmıştım, kayıt yenileme hakkım varmış 23 ekimde sonmuş, az önce öğrendim, sınav sistemine bakarken bu siteden, aöf bürosuna gitmem lazım, eşimle aramız kötü her zaman ki gibi, gururumu bıraktım kenara aradım mesai bitmeden git öğren dedim, asla olmaz diyor, sana sormuyorum devam edicem dedim, gıcıklık yapıyor resmen gıcıklık, ben nasıl bağımlı oldum buna o kadar tek başıma çarşıya bile gidemiyorum gitsem ne ki beş kuruşum yok kayıt yenilemek için, sinirden ağlıyorum, elimde bir fırsat var ve yine onun yüzünden elimden kayıp gidiyor...

Nego Nego anladim canim.yine de pes etme bu kocalar cokk fazla oldular beni de sinir etti de eşim.kendine bakmiyor da
Canım bu adamı ben gerçekten boşa çekiyorum gerçekten.. benim sınavım bu adam ama ben bu sınavı da geçemiyorum, bencil ya ne hakla olmaz dersin ne hakla, zamanında o uyduğum aklıma ne diyeyim ben..

seninki ne yaptı yine

Dunden modemi degistirmis yedegi takmış gece. sabah kalktım sifre istedim net icin bir suru yaygara yapiyo kk ya giriyorum diye anacim gizki de giremiyrum ki 24saat başımda.kendi de tam kolik tel elnden düşmez saatlerce belgesel izler haber izler.hic lafimi cekmedim. konusnadim.bir de bana hem suclu sun hem de konuşmuyorsun diyo umursuz umursuz....amann eflalim boyle geldi böyle gider biz bu kocalar la mutlu olmaya calisiz.onlar hayatimizda olucak ama onlarsiz gibi.

Esimle niye evlendim diyemiyorum kaderdir.nasip iyi yonlerini gormeye çalışıyorum ne kadar az olsa da sivri dilli.bazen cok kızıyorum esiyorum yagiyorum.ama eskisi kadar etkilenmiyrum nadir cok uzuldugum..herjes yerini bilecek....gel gor ki malum dinmizde gerçekten kocanin yeri büyük saygi sevgi cok onemli...hep de anlatirdim yasayinca gordum ki hak edene yapiliyor biz kadinlarin da tabiki haklari var o yuzden hersey anlayana diyorum vesselam.

Kızlar sünnet olucak bebeğim bu hafta ici yaptıran varsa beni bilgilendirir misiniz? Bezi nasıl bağlanacak sünnet külotlari varmış ise yariyor mu ne yapmak ne yapmamak lazım. Hiç bir şey bilmiyorum.:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Bir de kan tahlilin de kansız çıktı doktor kan damlasi ni vermiyorsun pekmez ver dedi pekmezi nasıl vereyim mamaya mi katayım yoksa kaşıkla mi vereyim ??

Kızlar hani ben üniversiteye gitmeye karar vermiştim ya, kamu yönetimini bırakmıştım, kayıt yenileme hakkım varmış 23 ekimde sonmuş, az önce öğrendim, sınav sistemine bakarken bu siteden, aöf bürosuna gitmem lazım, eşimle aramız kötü her zaman ki gibi, gururumu bıraktım kenara aradım mesai bitmeden git öğren dedim, asla olmaz diyor, sana sormuyorum devam edicem dedim, gıcıklık yapıyor resmen gıcıklık, ben nasıl bağımlı oldum buna o kadar tek başıma çarşıya bile gidemiyorum gitsem ne ki beş kuruşum yok kayıt yenilemek için, sinirden ağlıyorum, elimde bir fırsat var ve yine onun yüzünden elimden kayıp gidiyor...
İnşallah başvurunu yapabilirsin Allah yardimcin olsun. Ama bu büyük haksızlık üzüldüm :((

Pinking Tree Pinking Tree adım adım setine emirde pek heveslenmiştim benim ne gerek varcı aldırmamıştı:KK11: bende bunu almıştım Eki Görüntüle 1663419 çok faydasını gördüm emirde, renkleri şekilleri, özellikle hayvanları çok çabuk öğrendi iki yaşında hayvanların tamamını şekilleri renkleri çok rahat biliyordu, hipopotam diyordu ya:KK70:

'25 aylıksın cümle kurabiliyorsun 3-4 aydır, her istediğini söyleyebiliyorsun, bütün kelimeleri, hayvanların sebzelerin meyvelerin çoğunun ismini biliyorsun, minicik kşitaplarım sayesinde her şeyi soruyorsun bu ne bu napıyor gibi:)

büyüyünce abi-doktor-astronot olacakmışsın

doktorları hala sevmiyorsun ağlıyorsun

bebekleri çok kıskanıyorsun, kardeşinin olmasını istemiyorsun, olursa erkek olacakmış:)

çocuk ilahileri söylüyorsun, pepenin şarkılarını

seni kim yarattı deyince Allah diyorsun

söylediğin ilahiler - en büyük kim, yumurtanın sarısı, islamın şartı

adını soyadınla tam söylüyorsun

yaramazlıkta sınır tanımıyorsun, kapıları açabiliyorsun o yüzden dış kapıya sürgü taktık:)

özür dilemeyi biliyorsun, üzülme anne diyorsun

10 a kadar sayıyorsun'

Bunları yazmışım 25 aylıkken:)

Bayıldım bayıldımm benim akıllı kuzum... Alamadığına hiç üzülme sevin hatta:)) ben de bu kitaplara bakayım bundan alırık belki...

praline praline bende de oyle bugun isleri yaptim bi bos an buldum hangi pasta hamur isi yapsam diyorum....hatta bi arkadas a oturmaya gitsemde sevdiğim şeyleri yapsa yesem guzelce...ne fenayim.
Benim de komşumda gün vardı çağırdılar gidemedim tabak yollarlar diyr iki gün bekledim heheheh:))) yapılan mamaları hayal edip durdum :))

Kızlar sünnet olucak bebeğim bu hafta ici yaptıran varsa beni bilgilendirir misiniz? Bezi nasıl bağlanacak sünnet külotlari varmış ise yariyor mu ne yapmak ne yapmamak lazım. Hiç bir şey bilmiyorum.:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Bir de kan tahlilin de kansız çıktı doktor kan damlasi ni vermiyorsun pekmez ver dedi pekmezi nasıl vereyim mamaya mi katayım yoksa kaşıkla mi vereyim ??

Sünnet külodu iyi oluyor canım oraya darbeyi önlüyor sertlik var külotta.. Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun minik Paşa'ya..

Dunden modemi degistirmis yedegi takmış gece. sabah kalktım sifre istedim net icin bir suru yaygara yapiyo kk ya giriyorum diye anacim gizki de giremiyrum ki 24saat başımda.kendi de tam kolik tel elnden düşmez saatlerce belgesel izler haber izler.hic lafimi cekmedim. konusnadim.bir de bana hem suclu sun hem de konuşmuyorsun diyo umursuz umursuz....amann eflalim boyle geldi böyle gider biz bu kocalar la mutlu olmaya calisiz.onlar hayatimizda olucak ama onlarsiz gibi.
ah canım ah hayatımda olacak mı artık çok şüpheliyim, sen gizli girmiyorsun ki ne diye taktı yani
Esimle niye evlendim diyemiyorum kaderdir.nasip iyi yonlerini gormeye çalışıyorum ne kadar az olsa da sivri dilli.bazen cok kızıyorum esiyorum yagiyorum.ama eskisi kadar etkilenmiyrum nadir cok uzuldugum..herjes yerini bilecek....gel gor ki malum dinmizde gerçekten kocanin yeri büyük saygi sevgi cok onemli...hep de anlatirdim yasayinca gordum ki hak edene yapiliyor biz kadinlarin da tabiki haklari var o yuzden hersey anlayana diyorum vesselam.
canım çok severek evlendim bak okulu bıraktım çalışmayı bıraktım onun için ya onun için ama gerçekten değmezmiş, çektiğim katlandığım maddi sıkıntıları yazmıyorum bile ki hala çektiriyor ne istesem ne gerek var der, ben güzel giyinirdim şimdi bakımsız uyumsuz giyiniyorum onun yüzünden...
Canım Allah kolaylık versin bilgim yok maalesef, kan ilacı kullan derim
İnşallah başvurunu yapabilirsin Allah yardimcin olsun. Ama bu büyük haksızlık üzüldüm :KK43:(

inşallah canım hem de ne haksızlık...

Back
X