2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba...
Sonunda koltuğumuzu aldık...
Oyuncak_2631939.jpg

Darısı olmayanlarin basina
Kazasiz belasiz gule gule otursun kuzucuk inşallah :)

Canim biz iki haftadir gece gunduz yakiyoruz, evde yelek patik geziyorum :)
bizim bugune kadar iyiydi evin icide bugyn disarisida evin icide buzz gibi kış geldi artij
CNimm ya Allah yardimcin olsun
Birsey denemeni istemesem senden
You tube sevimli dostlar yazsan
33 dk ,14 dk,45 dk falan bikac video var
İnanilmaz eglencelii,tel dan yada tabletten acsan izletsen o tam gulerken agzina soksan oyle oyle aliscak gibime geliyo
İnanirmisin sevimli dostlari izlemezse asla yemiyor ne keramet varsa o videoda onlari gorunce basliyo siritmaya
bizde cogu zaman biseyler izleyerek yiyoruz bazen nasil oluyosa yiyo kendiliginden sasiriyorumm
Merhaba hanımlar yazamıyorum, minik artık tutunup kalkıyor, koltuğa otursak tutunup kalkıyor yanımıza çıkmaya kalkıyor, yere otursak üstümüze tirmaniyor, meme bağımlısı oldu, kv diyor emmiyordun şimdi aşık oldun:) abisiyle ders çalıştırmıyor bacagimiza yapisiyor, çığlık atıyor almamız için, ders dediğim sureler ingilizce sayılar:) abisine kızınca minikte bana kızıyor:) evin her yerini turluyor bütün kapıları örtüyorum, fok balığı gibi emekliyordu şimdi tam emekliyor, zigon sehpaları çekip çıkarıyor, yapma cis diyorum gülüyor yapmaya devam efiyor Hayır cis diyorum homurdana homurdana bırakıyor:) birde utanıyor ya başını öne eğiyor, ben okula giderken anlıyor ağlıyor, abisi okuldan gelince çığlık atıp sarılıyor öpüyor yaliyor resmen:) reklam olmazsa yemek yemiyor, Kıymalı patates yemeği, Kıymalı yumurta, kavurma, patatesli yumurta, Kıymalı Madımak, yoğurtlu çorba, tavuk çorbası yedikleri ama reklam varsa yoksa açmıyor ağzını:KK43: tv izletip yemek yedirenleri kınadım sonuç bu.

Özledim iki günde sizleri:)
ya yesinlerde nasil yerlerse yesinler ben baslarda klip izletiyodum cok seviyo klipleri ama klip sendromu diye bi yazi okudum o gunden beri cizzgi film izletiyorum
Haxirlandim oglusun uyanmasini birde esimin gelmesini bekliyorum ablama gificem sıkıldım... evde duramiyrum yaa
Bende sıkıliyorum evde keşke bende ablamla ayni yerde yasasam yada annemle.havalar iyiyken cikiyoduk geziyoduk ama kış bozdu işi kapali gidebilecegimiz yerlerde yok. Ama sağolsunlar komsularim iyi sıkılinca yada yorulunca çat kapi gidebiliyorum yardimci oluyolar her konuda sagolsunlarr

Herkese merhaba...
Sonunda koltuğumuzu aldık...
Oyuncak_2631939.jpg

Darısı olmayanlarin basina
canım güle güle kullan

I imspecial :KK70::KK70:koptum yazdigina hos gelsin gule gule gitsin.
;) amin. Aslında iyidir ama oğlunun evi belki artislik yapar kadına sahiplenme huyu vardır

Haxirlandim oglusun uyanmasini birde esimin gelmesini bekliyorum ablama gificem sıkıldım... evde duramiyrum yaa
iyi gezmeler

kızlar merhaba aranızda yeniyim.kızım ayın sonunda 9 aylık olucak.yaklasık 3 aydır uykumuz çok iyiydi.aksam 9 da en gec 9 buçukta uyumuş olup gece bir iki defa mıgılanır bende mamasını içirirdim uykuya devam ederdi sabah 8 e kadar.ta ki 3 hafta öncesine kadar.artık kızımı uyutamıyorum .resmen uyumamak için diretiyor.koluma yatırdığım gibi 10 dk da uyurdu.simdi koluma yatırdığım gibi çırpınmaya başlıyor sacımı basımı yolup ağlıyor bide :( ayakta sallanarak zaten h,ç uyumadı. kucağımda gezdirirken uyuyup kaldığını keşfettim bir haftadır öyle uyutuyordum fakat şimdi onu da istemiyor.sabah 7 buçukta uyandık oglen 1 buçukta zor uyuttum cok fazla direniyor.gece de cok uyanıyor .dogdugundan beri iştahsız memeyi redeeti sağıp verdim bas edemedim biberon mamasına geçtim hiç birini severek içmedi.4 ayında ek gıdaya geçtik tv izlerken kandırarak yediyorum.bazen 1-2 hafta ağzında tutuyo yutmuyor bazen günlerce bikaç kasıktan sonra ağzını kitliyor açmıyor bazen sıkıntısız yiyor.ha tam mutlu oluyorum yiyor die bu sefer kaşığı görünce öğürmeye başlıyor.bide uyku sorunumuz çıktı .yakında uykusuzluk stres üzüntü yorgunluk derken kanser olurum herhalde :( :(

Doktor bilgi verir zaten sizede sabah 9da oldu bizim sünnet sabah 5 ten sonra emzirme hiçbişeyde yedirip içirme dedi. 5 gün banyo yapmıyo o yüzden sünnetten 1 gün önce kesinlikle banyo yaptırın. Biz 5 gün silmiştik vücudunu. Tamamen uyuttular ama 15-20 dakika sürdü zaten. Bardağı bez değip tahriş olmasın diye koyduruyolarmış çişide iyileşmesine yardımcı oluyomuş. Valla inşallah bizimki gibi rahat olur. Hemşireler sünnetten sonra bardağın nasıl koyulacağını göstwrdiler bize. İnşallah sizinkide bizimki gibi rahat olur. İşte tek sıkıntıyı ayılmaya başlayınca çok ağladı o zaman yaşadık ondada ağladuğu için sıkıntı oldu aslında ondada sorun yoktuda işte ağlayınca dayanamadık :) oğlan uyuyunca bakayımda bardak varsa kesip koyayım :) hiç sıkıntı yapmayın herşey rahat geçiyo iyiki yaptırmışız 2. Erkek olursa onu daha küçükken yaptırcam :)
Çok sağol. Bugün sünnet oldu uyutulmadi lokal oldu doktor yarın sabunlu şu ile banyo yaptır ihmal etme hergün yaptır ilaç falan sürmek yok sabunlu su ile iyileşecek dedi . Eve geldikten sonra ağrısı oldu ağladı Calpol ver dedi doktor verdim şimdi uyuyor bezini de normal bağla birsey olmaz dedi şimdi uyudu şükür . Banyo yaptır dedi ama şarkıyı soramadim sargı çıkacak mı nasıl yikicam. banyo konusunda sana yaptırma demiş doktor kafam karisti

Çok sağol. Bugün sünnet oldu uyutulmadi lokal oldu doktor yarın sabunlu şu ile banyo yaptır ihmal etme hergün yaptır ilaç falan sürmek yok sabunlu su ile iyileşecek dedi . Eve geldikten sonra ağrısı oldu ağladı Calpol ver dedi doktor verdim şimdi uyuyor bezini de normal bağla birsey olmaz dedi şimdi uyudu şükür . Banyo yaptır dedi ama şarkıyı soramadim sargı çıkacak mı nasıl yikicam. banyo konusunda sana yaptırma demiş doktor kafam karisti
Valla benimde kafamda karisti simdi :) sargiyi biz ilk cisini yaptiginda cikardik ama bence doktorunuzu arayip sorun sizinki farkli uygulamalarda bulunuyo cunku bizde krem falan surmedik bizede yikamayin cisiyle daha cabuk iyilesir dedi bide bardak dememis bez dokundukca rahatsiz etmez mi acaba gerci etmicek demekki koymayin demis vardir bi bildigi. Gecmis olsun demeyi unuttum ya :)) coook gecmis ve hayirli olsun :) tez zamanda iyilessin paşanin pipisi :)

selam kızlar ayy ne çok konuşmuşsunuz ya alıntı yapamadım hepsinide okuyamadım gerçi deseniz hergün gelmesende bi gün arayla gelsen daha kolay olur diye ama benim cadı fenaaa durmadan ilgi istiyor :KK23:sürekli yürütülmek istiyor yürtmeyincede feryat figan aglıyor :mad: 9 .ay aşımızı olduk bizde böyle
sünnet olan bebişe geçmiş olsun hayırlı olsun hemencik iyleşir inşallah

Valla benimde kafamda karisti simdi :) sargiyi biz ilk cisini yaptiginda cikardik ama bence doktorunuzu arayip sorun sizinki farkli uygulamalarda bulunuyo cunku bizde krem falan surmedik bizede yikamayin cisiyle daha cabuk iyilesir dedi bide bardak dememis bez dokundukca rahatsiz etmez mi acaba gerci etmicek demekki koymayin demis vardir bi bildigi. Gecmis olsun demeyi unuttum ya :)) coook gecmis ve hayirli olsun :) tez zamanda iyilessin paşanin pipisi :)
Teşekkür ederiz inşallah çabucak iyileşir . Bardak koymaya karar verdik dibini mi kesicez sadece? üzerine de bezi baglicaz

minione minione canım bir Şeyler izlettirmeye karşıydık eşinle hep kaçtık ama sonunda el mahkum açtık. Göz teması bile kurmuyor bakmıyor elini ağzını kapatıyor kafasını ediyor. Önce seyretsin dalsın diyoruz Çizgiler klipler hepsini denedik bakmadı bile:(( kalabalıkta parkta restaurantta yedirmeye çalıştık küvette su ile yedirmeye çalıştık ağzını bile açmadı. Böyle oldukça da bize sinir basıyor:))

Kv m tatlı Sütlaç Havuzlu kek ıspanaklı Börek yedirmeye çalışmış onlara bile ağzını açmamış. Sütlacı nasıl yemez diye hayret ediyordu :( ama bir de sevimlileri açayım bakayım... Sağol önerin için...

Teşekkür ederiz inşallah çabucak iyileşir . Bardak koymaya karar verdik dibini mi kesicez sadece? üzerine de bezi baglicaz
Dibini keseceksiniz rulo bi iki tarafı Açıklık olacak Anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun cankm Allah damarlıklarını da göstersin inş :))

minione minione canım bir Şeyler izlettirmeye karşıydık eşinle hep kaçtık ama sonunda el mahkum açtık. Göz teması bile kurmuyor bakmıyor elini ağzını kapatıyor kafasını ediyor. Önce seyretsin dalsın diyoruz Çizgiler klipler hepsini denedik bakmadı bile:KK43:( kalabalıkta parkta restaurantta yedirmeye çalıştık küvette su ile yedirmeye çalıştık ağzını bile açmadı. Böyle oldukça da bize sinir basıyor:))

Kv m tatlı Sütlaç Havuzlu kek ıspanaklı Börek yedirmeye çalışmış onlara bile ağzını açmamış. Sütlacı nasıl yemez diye hayret ediyordu :KK43: ama bir de sevimlileri açayım bakayım... Sağol önerin için...

Dibini keseceksiniz rulo bi iki tarafı Açıklık olacak Anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun cankm Allah damarlıklarını da göstersin inş :))
Evet altını kesiceksinşz iki tarafı açık olan kısmını pipiyee. Ama biraz küçültün çok büyğk olmasına gerek yok zaten pipisi ne kadarcık daha. :KK70::KK70::KK70:

Gelecekte denetleme varmış ondan boyle malesef kaynana geldi tuğbayla kahvaltıyı denk getirmeye çalışa çalışa bihal olduk :-) nazar ettiniz herhal ama herşeye rağmen olacak ins
Nazar etmedik ya mutlu olduk heyecanlandık bizde :)
Bu arada eşine mutlu yıllar. Sizinle nice musmutlu sağlıklı yıllar geçirir inşallahh :KK73:

Back
X