- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
Kazasiz belasiz gule gule otursun kuzucuk inşallah :)Herkese merhaba...
Sonunda koltuğumuzu aldık...![]()
Darısı olmayanlarin basina
bizim bugune kadar iyiydi evin icide bugyn disarisida evin icide buzz gibi kış geldi artijCanim biz iki haftadir gece gunduz yakiyoruz, evde yelek patik geziyorum :)
bizde cogu zaman biseyler izleyerek yiyoruz bazen nasil oluyosa yiyo kendiliginden sasiriyorummCNimm ya Allah yardimcin olsun
Birsey denemeni istemesem senden
You tube sevimli dostlar yazsan
33 dk ,14 dk,45 dk falan bikac video var
İnanilmaz eglencelii,tel dan yada tabletten acsan izletsen o tam gulerken agzina soksan oyle oyle aliscak gibime geliyo
İnanirmisin sevimli dostlari izlemezse asla yemiyor ne keramet varsa o videoda onlari gorunce basliyo siritmaya
ya yesinlerde nasil yerlerse yesinler ben baslarda klip izletiyodum cok seviyo klipleri ama klip sendromu diye bi yazi okudum o gunden beri cizzgi film izletiyorumMerhaba hanımlar yazamıyorum, minik artık tutunup kalkıyor, koltuğa otursak tutunup kalkıyor yanımıza çıkmaya kalkıyor, yere otursak üstümüze tirmaniyor, meme bağımlısı oldu, kv diyor emmiyordun şimdi aşık oldun:) abisiyle ders çalıştırmıyor bacagimiza yapisiyor, çığlık atıyor almamız için, ders dediğim sureler ingilizce sayılar:) abisine kızınca minikte bana kızıyor:) evin her yerini turluyor bütün kapıları örtüyorum, fok balığı gibi emekliyordu şimdi tam emekliyor, zigon sehpaları çekip çıkarıyor, yapma cis diyorum gülüyor yapmaya devam efiyor Hayır cis diyorum homurdana homurdana bırakıyor:) birde utanıyor ya başını öne eğiyor, ben okula giderken anlıyor ağlıyor, abisi okuldan gelince çığlık atıp sarılıyor öpüyor yaliyor resmen:) reklam olmazsa yemek yemiyor, Kıymalı patates yemeği, Kıymalı yumurta, kavurma, patatesli yumurta, Kıymalı Madımak, yoğurtlu çorba, tavuk çorbası yedikleri ama reklam varsa yoksa açmıyor ağzınıtv izletip yemek yedirenleri kınadım sonuç bu.
Özledim iki günde sizleri:)
Bende sıkıliyorum evde keşke bende ablamla ayni yerde yasasam yada annemle.havalar iyiyken cikiyoduk geziyoduk ama kış bozdu işi kapali gidebilecegimiz yerlerde yok. Ama sağolsunlar komsularim iyi sıkılinca yada yorulunca çat kapi gidebiliyorum yardimci oluyolar her konuda sagolsunlarrHaxirlandim oglusun uyanmasini birde esimin gelmesini bekliyorum ablama gificem sıkıldım... evde duramiyrum yaa