2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba aranızda yeniyim.kızım ayın sonunda 9 aylık olucak.yaklasık 3 aydır uykumuz çok iyiydi.aksam 9 da en gec 9 buçukta uyumuş olup gece bir iki defa mıgılanır bende mamasını içirirdim uykuya devam ederdi sabah 8 e kadar.ta ki 3 hafta öncesine kadar.artık kızımı uyutamıyorum .resmen uyumamak için diretiyor.koluma yatırdığım gibi 10 dk da uyurdu.simdi koluma yatırdığım gibi çırpınmaya başlıyor sacımı basımı yolup ağlıyor bide :KK43: ayakta sallanarak zaten h,ç uyumadı. kucağımda gezdirirken uyuyup kaldığını keşfettim bir haftadır öyle uyutuyordum fakat şimdi onu da istemiyor.sabah 7 buçukta uyandık oglen 1 buçukta zor uyuttum cok fazla direniyor.gece de cok uyanıyor .dogdugundan beri iştahsız memeyi redeeti sağıp verdim bas edemedim biberon mamasına geçtim hiç birini severek içmedi.4 ayında ek gıdaya geçtik tv izlerken kandırarak yediyorum.bazen 1-2 hafta ağzında tutuyo yutmuyor bazen günlerce bikaç kasıktan sonra ağzını kitliyor açmıyor bazen sıkıntısız yiyor.ha tam mutlu oluyorum yiyor die bu sefer kaşığı görünce öğürmeye başlıyor.bide uyku sorunumuz çıktı .yakında uykusuzluk stres üzüntü yorgunluk derken kanser olurum herhalde :KK43: :KK43:
Hoşgeldin canım...
Biz de aynı durumdayız. Hem uyku hem iştah sorunu var 1 haftadır. Geçen hafta 2 gün ateşlendi. Doktora gidince sorucam. Sorun diş mi yoksa huy mu değiştiriyorlar merak ettim.

minione minione canım bir Şeyler izlettirmeye karşıydık eşinle hep kaçtık ama sonunda el mahkum açtık. Göz teması bile kurmuyor bakmıyor elini ağzını kapatıyor kafasını ediyor. Önce seyretsin dalsın diyoruz Çizgiler klipler hepsini denedik bakmadı bile:KK43:( kalabalıkta parkta restaurantta yedirmeye çalıştık küvette su ile yedirmeye çalıştık ağzını bile açmadı. Böyle oldukça da bize sinir basıyor:))

Kv m tatlı Sütlaç Havuzlu kek ıspanaklı Börek yedirmeye çalışmış onlara bile ağzını açmamış. Sütlacı nasıl yemez diye hayret ediyordu :KK43: ama bir de sevimlileri açayım bakayım... Sağol önerin için...

Dibini keseceksiniz rulo bi iki tarafı Açıklık olacak Anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun cankm Allah damarlıklarını da göstersin inş :))
Himmm anladim cnmm
Sutlacida yemiyorsa demekki gercekten istahi yok
Muhtemelen dislerinden dolayi boyle
Bir donem bizde boyleydik sonra duzeldi
İnsallah biran evvel atlatirsiniz
İstahida duzelir prensesin ;)

Bugun unuttum yazmayi 9.cu ay kontrolune gittik sabah,asi yi olmsyin dedi zaten 1. Yasinda olacak gerek duymuyorum ben dedi
Sakatatlara ve baligi haftada ikiye cikarin somon yesin dedi
Ben hic yemedim pisirmeyi bile bilmem
Nasil haftada iki balik vericem bilmiyorum
Kendim bile dogru duzgun balik yemiyorumki ama oglum icin mecbur katlanip yapicam
Sizlerde durum ne? Balik neler verdiniz veriyormusunuz kizlar

İyi geceler kızlar ben geldim..
Bugün abime gitmiştik yengelerimle güne girdim
Hadi gazaam mübarek olsun :-) ilk defa güne giriyorum bakayım güzelse tekrarlarım:))
Siz nasılsınız geçmişi okudum ama alıntılayamadım..

@Mrssuperfine canım iştahsız bebeğin derdi zor allah yardımcınız olsun:(

@Girlboymom canım benim oğluşun pipisi zaten küçücük kestirsek kalmaz pipsiz:KK70: bu arada ben oğluma hep pipsiz diyorum :KK70:

minione minione canım 9. Ay aşısı dediğin kızamık aşısımı??
Birde o aşıyı yaparsak 1 ysşında yinemi yapılacak anlamadım açıklık getirirmisim:KK15:

İyi geceler kızlar ben geldim..
Bugün abime gitmiştik yengelerimle güne girdim
Hadi gazaam mübarek olsun :-) ilk defa güne giriyorum bakayım güzelse tekrarlarım:))
Siz nasılsınız geçmişi okudum ama alıntılayamadım..

@Mrssuperfine canım iştahsız bebeğin derdi zor allah yardımcınız olsun:KK43:

@Girlboymom canım benim oğluşun pipisi zaten küçücük kestirsek kalmaz pipsiz:KK70: bu arada ben oğluma hep pipsiz diyorum :KK70:

minione minione canım 9. Ay aşısı dediğin kızamık aşısımı??
Birde o aşıyı yaparsak 1 ysşında yinemi yapılacak anlamadım açıklık getirirmisim:KK15:
Evet cnm 1 yasimda yeniden yapilcakmis

Günaydın kızlar. Kaç gundur gezme modundayim bugün evdeyim diye içimde bi mutluluk var. Oğlusun ve kendi dolaplarmızi toparlamaya çalışcam. Kızamık aşısı yaptırasim yok hiç ama korkuyorum da o 3 ayda kaparsa bi yerlerden de diye. Bi rahat olamadım şu aşılar konusunda. Birsürü şey yazayım diyordum unuttum

Günaydınn hayırlı cumalarrr. Biri beni şu Müge Anlı'dan kurtarsın yaa izlemiyim diyorum merakta ediyorum bulundu mu noldu acaba diye oğluşta uyuyo. Mutfakta işler beni bekler bende oturmuşum tv izliyorum offff of nolacak benim bu halimm:KK42::KK42::KK42::KK42:

Günaydın kızlar. Kaç gundur gezme modundayim bugün evdeyim diye içimde bi mutluluk var. Oğlusun ve kendi dolaplarmızi toparlamaya çalışcam. Kızamık aşısı yaptırasim yok hiç ama korkuyorum da o 3 ayda kaparsa bi yerlerden de diye. Bi rahat olamadım şu aşılar konusunda. Birsürü şey yazayım diyordum unuttum
hihami hihami benimde kafam karisti kararsizim her yerde Suriyeli var ya kaparsa Allah korusun tedbirli olmakta faydavar diyrum ama dayanamıyorum da igne olmasına:KK43:((
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ben yaptırdım. Kiyamiyorum ama %100 koruyamayacagima gore aşı olması daha mantıklı geldi. Daha sonra pişman olmamak için. Tabi herkesin kendi kararı....

Günaydınn hayırlı cumalarrr. Biri beni şu Müge Anlı'dan kurtarsın yaa izlemiyim diyorum merakta ediyorum bulundu mu noldu acaba diye oğluşta uyuyo. Mutfakta işler beni bekler bende oturmuşum tv izliyorum offff of nolacak benim bu halimm:KK42::KK42::KK42::KK42:
Bende ver fırına ve bu tarz benim e kaptırdım... Kolay kolay bırakılmıyor maalesef :KK43:

Back
X