- 14 Ağustos 2011
- 28.758
- 4.518
- 448
Hoşgeldin canım...kızlar merhaba aranızda yeniyim.kızım ayın sonunda 9 aylık olucak.yaklasık 3 aydır uykumuz çok iyiydi.aksam 9 da en gec 9 buçukta uyumuş olup gece bir iki defa mıgılanır bende mamasını içirirdim uykuya devam ederdi sabah 8 e kadar.ta ki 3 hafta öncesine kadar.artık kızımı uyutamıyorum .resmen uyumamak için diretiyor.koluma yatırdığım gibi 10 dk da uyurdu.simdi koluma yatırdığım gibi çırpınmaya başlıyor sacımı basımı yolup ağlıyor bideayakta sallanarak zaten h,ç uyumadı. kucağımda gezdirirken uyuyup kaldığını keşfettim bir haftadır öyle uyutuyordum fakat şimdi onu da istemiyor.sabah 7 buçukta uyandık oglen 1 buçukta zor uyuttum cok fazla direniyor.gece de cok uyanıyor .dogdugundan beri iştahsız memeyi redeeti sağıp verdim bas edemedim biberon mamasına geçtim hiç birini severek içmedi.4 ayında ek gıdaya geçtik tv izlerken kandırarak yediyorum.bazen 1-2 hafta ağzında tutuyo yutmuyor bazen günlerce bikaç kasıktan sonra ağzını kitliyor açmıyor bazen sıkıntısız yiyor.ha tam mutlu oluyorum yiyor die bu sefer kaşığı görünce öğürmeye başlıyor.bide uyku sorunumuz çıktı .yakında uykusuzluk stres üzüntü yorgunluk derken kanser olurum herhalde
![]()
![]()
Biz de aynı durumdayız. Hem uyku hem iştah sorunu var 1 haftadır. Geçen hafta 2 gün ateşlendi. Doktora gidince sorucam. Sorun diş mi yoksa huy mu değiştiriyorlar merak ettim.