40 yas sendromu sonra menopoz derken sendrom hic bitmiyor zeyno saka bi yana sekerim dün aksam gezmeden dönüyoruz arkada bebislerin ikiside uyumuş eşime diyorum ki simdi cocuklar olmasa napardik acaba içinden sinemaya gitmek eleele gezmek var tabi adam diyorki onlarsız hayati hayal edemiyorum hep varlardihakikaten 6 aylık evliydik hamile kaldim 1 5 aylık evliyken ipek vardi hic doğru onlarsız olmdikki ben nereye gitsem 2 çocukla usenmeden gidiyorum inan arkadaşlar hayret ediyor yoksa hayattan keyif alamiyorum 15 gün evde oturdum kafayı yiyordum ..ha birde çalışmak çok iyi geliyor bana acikcasi keske biri baksa da calissan ..yada kaynanan torun diye ölüyor az biraz bırak kafeye gitayyy gamzeee moral coktuu bende :))))
bu kismini hic dusunmemistimmm oglum buyuycek ve ben 40 i asmis olcam bu seferde 40 sendromuna gircemmm
haklisin cnm
aslinda cikiyorum ama gittigim heryer yaptigim hersey ayni
gecen gece esim eve erken geldi yalvadim coxuga bak dedim sturbucksa gidipb bi kayve iceyim bir cikolatali puro iceyim yarim saat ver bana dedim yok olmaz ddi hepbir avm ye gittik yine tad alamadim hicbiswy yapmadan dôndük,biraz yeniliklere ihtiyacimvar galiba
ayıp etmişler ama canım sende onları umursamazsin boşver bebişin mutlu sen mutlu sal kocayı arada keyif yap pek güzel oluyorhayırlı geceler bebısım uyuyor kocam mangal keyfınde arkadasına gıttı. 2.5 yıllık evlıyız ılk defa arkadasına gıttı garıbım ıstersen gıtmeyım dıyerek arkadaslarının karılarıyla 4 5 kez oturmuslugumuz var onlarda bı evde toplanmıslar benı cagırmadılar kırıldım uzuldum zaten 2 haftadır cok bunalıyorum evde bıde boyle olunca ıyıce kotu oldu.... amaaan dedım cagırmazlarsa cagırmasınlar bebısımle oynadım onu uyuttum nette keyıf yapıyorum herkes uykuda heralde hu huuuuu kımse yok muuuu