- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.921
Ve odamizi paylasiyorum :)
Annem babam gelip mobilya kurulumuna ve düzenlemesine temizlenmesine yardim ettiler. Bugün döndüler. Annem doğuma yakin tekrar gelecek.
Odamizin halisi ve perdesi eksik. Haliyi belki aliriz ama perdeyi haziran ayında tasinacagimiz için odaya gore yaptirmak istiyoruz.
Bu sergi olayini annemin israriyla yaptim. Boyle serip fotosunu çekip sonra yerleştirdik dolaplarina.
Eki Görüntüle 1361824
Bunlarda orgulerimiz
Annem ben ablam teyzem ve ananem ortak calismalarimiz :)
Eki Görüntüle 1361877
Bu puset ve bebek cantamiz. Cantayi civilden aldim. Puseti Komşum verdi. 2 kizi çok az sure kullanmışlar.
Eki Görüntüle 1361888
Bu odamizin genel görünümü
Eki Görüntüle 1361911
Bunlarda yakin görünümü
Askilikta asili.olan benim lizozum ve kizimin kundak ceketi minicik :)
Eki Görüntüle 1361912 Eki Görüntüle 1361915
Bunlarda dolap çekmece içi detaylarimiz
Eki Görüntüle 1361917 Eki Görüntüle 1361928
Eki Görüntüle 1361929
Eki Görüntüle 1361931
Bebisimin dolabı ve yatağı iyi değilim ellerimle silip hazırlayacağı ama sağolsun annem ve kv ben söyledim onlar yaptılar eşyalar Bu kadar gecikmesey di cok hevesli yerleştirmeye nasip doğadan geldi ya buna da çok şükür. Sizlerle paylaşayım nevresim pike falan bugün kurudu ama ütüleyip yerleştirmedim eksikler var ama çoğu bitti
Eki Görüntüle 1363786 Eki Görüntüle 1363787 Eki Görüntüle 1363788 Eki Görüntüle 1363789 Eki Görüntüle 1363790 Eki Görüntüle 1363791 Eki Görüntüle 1363792 Eki Görüntüle 1363793 Eki Görüntüle 1363794
Çok teşekkürleroyyyyy yerim maşallah çok tatlılar
Bebisimin dolabı ve yatağı iyi değilim ellerimle silip hazırlayacağı ama sağolsun annem ve kv ben söyledim onlar yaptılar eşyalar Bu kadar gecikmesey di cok hevesli yerleştirmeye nasip doğadan geldi ya buna da çok şükür. Sizlerle paylaşayım nevresim pike falan bugün kurudu ama ütüleyip yerleştirmedim eksikler var ama çoğu bitti
Eki Görüntüle 1363786 Eki Görüntüle 1363787 Eki Görüntüle 1363788 Eki Görüntüle 1363789 Eki Görüntüle 1363790 Eki Görüntüle 1363791 Eki Görüntüle 1363792 Eki Görüntüle 1363793 Eki Görüntüle 1363794
Çok güzel canim.Büyüyen besigimiz :
Teşekkür ederim . Bende senin gibi dolaba yatağa sürekli bakıp duruyorum rüya gibi Allah saglikla bebeklerimizi besiklerinin icinde görmeyi de nasip etsin.Çok güzel canim.Larkin le ayni mobilyalariniz sanirim
Benim de çok sevdiğim bir modeldi bu
Benim de mibilyalarim pazar günü kuruldu yerleştirdik annemle. Kaynanam da geldiğinde onlari da yerleştirdim mi tamamdir.
Biz bebek odasi almaya geç karar verdik ondan gecikti biraz.
Simdi girip girip bakiyirum kuzumun odasina.
Ayyy maşallah ne emek var çok güzel güle güle kullan inşallahKızlar 47 yıllık battaniye görmek ister misiniz? Annem verdi anneannemin annesi örmüş.Eki Görüntüle 1363322
Ayyyyy çok beğendim larkinle aynı sanırım güzel Günlerde kullanınBebisimin dolabı ve yatağı iyi değilim ellerimle silip hazırlayacağı ama sağolsun annem ve kv ben söyledim onlar yaptılar eşyalar Bu kadar gecikmesey di cok hevesli yerleştirmeye nasip doğadan geldi ya buna da çok şükür. Sizlerle paylaşayım nevresim pike falan bugün kurudu ama ütüleyip yerleştirmedim eksikler var ama çoğu bitti
Ayyy maşallah ne emek var çok güzel güle güle kullan inşallah
Ayyyyy çok beğendim larkinle aynı sanırım güzel Günlerde kullanın
Tesekkurler larkin sezeryan oldu cnm,darisi başınıza eskisi gibi giremiyorum artik prensesle uğraşıyorum. ..
Hayırlı uğurlu olsun M miss_curious gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Sezeryan mı oldu normal mi? Maşallah sübhanallah
Bu mobilya hangi markanın? Güle güle kullansın bebişinEvet aynıteşekkür ederim
Teşekkür ederimBu mobilya hangi markanın? Güle güle kullansın bebişin
Teşekkür ederimmarkası Newjoy modeli "blue birdy"
Amin inşallah evet yaaa çok güzel parasini tamamıyla hak ediyor annem silerken temizliği de çok kolay dedi diğer beşiklerden bayagi büyük kaliteli ve cok kullanışlı en önemlisi oğlumu içinde hayal edebiliyorum çok yakışıyor
Ama ama ama çok güzel değil mi prensescimBiz kalitesinden çok memnun kaldık. İnşallah sizde kalmışsınızdır.
Evet geç gelmesi çok kötü olmuş. Kendin yerleştirememişsin. Bizde bu sorunu yaşadık, ama senin kadar gecikmemişlerdi.
Neyse doğduktan sonra bol bol yerleştireceğiz inşallah kendimiz
Allah iyi, mutlu, huzurlu, hayırlı, sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hayrını görelim inşallah aldığımız yaptığımız her şeyin.
kızlar merhaba
ben pazartesi günü doğum yaptım
darısı hepinizin başına olsun inşallah
Hayırlı olsun bol bol sütün olsun. Normal digum mu oldu ? Benim 15 Ocak sezeryan olacak bu haftaya kadar norman olacaktı ama son kontrolde çatı dar sezeryan dedi çantama neler koymam lazım bilmiyorum hep normale göre hazırlık yapmıştım nasıl olacak genel anestezi istemiyorum inşallah doktor isteğimi kabul eder yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?