2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Ve odamizi paylasiyorum :)
Annem babam gelip mobilya kurulumuna ve düzenlemesine temizlenmesine yardim ettiler. Bugün döndüler. Annem doğuma yakin tekrar gelecek.
Odamizin halisi ve perdesi eksik. Haliyi belki aliriz ama perdeyi haziran ayında tasinacagimiz için odaya gore yaptirmak istiyoruz.

Bu sergi olayini annemin israriyla yaptim. Boyle serip fotosunu çekip sonra yerleştirdik dolaplarina.

Bunlarda orgulerimiz
Annem ben ablam teyzem ve ananem ortak calismalarimiz :)

Bu puset ve bebek cantamiz. Cantayi civilden aldim. Puseti Komşum verdi. 2 kizi çok az sure kullanmışlar.

Bu odamizin genel görünümü

Bunlarda yakin görünümü
Askilikta asili.olan benim lizozum ve kizimin kundak ceketi minicik :)

Bunlarda dolap çekmece içi detaylarimiz

Her sey cok guzel canim, Allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.

Ayyy canm coook sevindim cok guzel olmus hersey rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin ins
Odanizda guzel gunler gorun guzel gunler yasayin ins. :)

güzel günlerde kullanın inşallah,hepsi çok gzl olmuş annesi,maşşallah ferah büyükde bir oda,bembeyaz mobilyalar çok ama çok gzl olmuş,sağlıkla huzur la büyüsün bebeğin odasında inşallah

Canim senin prensesinin odasi da cok cok cok guzel olmus masaallah. Rabb'im agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin. Bebeginin gulusleri doldursun odasini insaallah..

O la laa
Bugün annenin ısrarıyla yapmış olabilirsin ama ben eminim iyi ki serdirmişsin, fotoğrafını çektirmişsin anne diyeceksin ilerde bir gün.
Bazı şeyler yaparken anlamsız geliyor, adetti, çeyizdi ama yaş ilerleyince hoş oluyor bee
Bizde annelerimizin az moderni oluruz, çok moderni değil
Bence çok iyi yaptırmış, zaten yerleştirmişsiniz.
Ki her şey çok güzel görünüyor maşallah sübhanallah.
Kız olunca da böyle cicili bicili oluyor işte
Mobilyanız da çok güzel, beyaz mobilyayı her zaman çok sevmişimdir.
Bizimkini öyle almasaydık kesin böyle beyaz olurdu

Lizözün yeni mi örüldü, yoksa eskidn mi örülmüş? çoook güzelmiş.
Benimde var lizözüm beyaz. Ananem anneme örmüş, evde giyeceğim inşallah bende

Her şey ayrı ayrı çok güzel. Allah iyi, mutlu, sağlıklı, huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Her sey cok guzel canim, Allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.

Canım güzel günlerde kullanın inşallah hepsi çok guzel

Ayyy canm coook sevindim cok guzel olmus hersey rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin ins
Odanizda guzel gunler gorun guzel gunler yasayin ins. :)

Canim senin prensesinin odasi da cok cok cok guzel olmus masaallah. Rabb'im agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin. Bebeginin gulusleri doldursun odasini insaallah..
Tesekkur ederim canlarim. Hepimiz saglicakla yavrularimizi kucaklariz inşallah.

Lizoz annemin canim
Benden önce ablam giymişti şimdide ben inşallah
Kendi evimiz olmadigi ve haziranda tasinacaginiz için duvar kagidi perdeyi erteledik.
İnşallah bundan sonra gidecegimiz şehirde kendi evinizi alip geçeceğiz ve 4 sene kalacagimiz için asil odayi orda duzecegiz.
Kaynanam da 2 valiz eşya hazirladi daha onlarda gelip yerleşecekleri
Benim de bos cekmecem çok oldu ama zamanla dolar sanirim.

Bende bundan sonraki erkek olursa ortak bir renk istedim ondan beyaz tercih ettim. Sadece kulplari değiştirerek ortak bir renk yapabilirim (bu arada 1.yi dogurmadan 2.nin kaygisina düştüm:) )

Şu iki garibanı da ekleyeyim unutmuşum sanırım

Eki Görüntüle 1360747 Eki Görüntüle 1360748
Canım çokkkk güzeller güzel ve sağlıklı Günler'de kullansın Mustafan inşallah mutlu huzurlu bir bebek olur

Hepsi çok güzeller minik kuzularımız gelsede kokularıyla neşeleriyle sesleriyle doldursunlar yuvalarımızı bu kadar emek maşallah Allah nazardan korusun senide yavrunu da yuvanı da inşallah

Ayyy maşallah hersey çok güzel olmuş sağlıkla kullansın bebeğin. Bizim yatakla dolap dün geldi ama ben iyi değilim doya doya ellerimle dizemedim. Ben söyledim annem ve kv yaptılar.

Biden fazla alıntı yapmayı beceremedim az önceki mesajı da sana yazmıştım alıntıladim diye isim yazmadim ama alıntılar yok olmuş . Maşallah hersey çooook güzeller emeğine saglik

Ayyy çok tatlı olmuş Sağlıkla kullansın bebişin

Kızlar 47 yıllık battaniye görmek ister misiniz? Annem verdi anneannemin annesi örmüş.Eki Görüntüle 1363322
Bende de hir kazak var annemin annanesi ömüs ben giyiyorum ve bu sene satın aldığım hazır giyim örgü kazaklarimdan 100 kat daha sağlam sipariş görünüyo eski toprak işte

Bebisimin dolabı ve yatağı iyi değilim ellerimle silip hazırlayacağı ama sağolsun annem ve kv ben söyledim onlar yaptılar eşyalar Bu kadar gecikmesey di cok hevesli yerleştirmeye nasip doğadan geldi ya buna da çok şükür. Sizlerle paylaşayım nevresim pike falan bugün kurudu ama ütüleyip yerleştirmedim eksikler var ama çoğu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…