- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.881
kızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
darısı şimdiden hepinizin başına inşallah
maşşalalh subhanallah,Allah nazarlardan korusun,sağlıkla huzurla sıhhatle bebişini büyütmeni dilerim,herşeyiniz çok gzl olmuş,anneciğinin teyzenin elleri dert görmesin,aldığınız en ufak bir iğnenin bile hayrını görmeyi nasip etsin Allah inşallah,herşeyi çok ama çok beğendimmmm ,bu kdr el örgüsüne karşıyken meğer şunu anladım model var modell varmışşş kardeşim
aynı gün doğum yapacağız demek hakkıda hayırlısı canımCanım inşaallah çok rahat güzel bir doğum olur sağlıkla doğsun bebeğin
Benimde pazartesi olacak doğum
Hadi başlayalım bakalım. Maşallah sübhanallah.
Biraz karışık olabilir fotoğraflar. Çok detaylı çektim sayıca fazla olduğu için boyutlarını küçültürken biraz karıştı ortalık maalesef.
Hakkınızı helal edin.
Kepçeli kamyonlu olan cotton box'un nevresim takımı. Yan ve baş gri korumalıkları annem dikti.
Üzerlerine de ince keçeden kepçeleri kamyonları ben kesip yapıştırdım
Diğeri MomiShop marka uyku seti. Üzerinde de annemin diktiği dantelli pike takımı var. onu mevlütte yanımda yatarken kullanacağız inşallah.
Araya karışmış; bohça gibi olan; medikallerde satılan kiloluk rulo pamuk almıştık.
Bebişin altını değiştirmek için. Annem ona bohça dikmiş bana sürpriz yapıp
Diğer dikdörtgenimsi dantelli ise, hastanede bebek beşiğinin içine sermek için. Diğer tüllerini paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 1360674 Eki Görüntüle 1360675 Eki Görüntüle 1360676 Eki Görüntüle 1360677 Eki Görüntüle 1360678 Eki Görüntüle 1360679 Eki Görüntüle 1360680 Eki Görüntüle 1360681 Eki Görüntüle 1360682 Eki Görüntüle 1360683
Bu sepetleri Koçtaş'tan aldık. Bir büyükleri daha var. Ne koyacağımı ona henüz bilmiyorum
Orta boyuna kendim 2 kat keçenin içine karton koyarak dikip kapak yaptım. Bezlerini koymak için.
Tozlanmasın diye.
Çerçeveleri ve saati de teyzesi aldı.
Doğumdan sonra fotoğraflarını koyacağız inşallah.
Eki Görüntüle 1360722 Eki Görüntüle 1360723 Eki Görüntüle 1360724 Eki Görüntüle 1360725 Eki Görüntüle 1360726 Eki Görüntüle 1360727 Eki Görüntüle 1360728 Eki Görüntüle 1360729
Ve son olarak; eşimin kardeşinin aldığı elektrikli sallanır beşik.
Annemin içine yaptığı pamuktan yatağın hatrına paylaşıyorum.
İçinde tahtadan ve ince bir elyaftan başka bir şey yoktu. Bebiş yatamazdı yani.
Annemde pamuktan yatak dikti, üzerine pazenden fermuarlı kılıf, minik bir yastık ve çift taraflı battaniye dikti.
Eki Görüntüle 1360741 Eki Görüntüle 1360742 Eki Görüntüle 1360743 Eki Görüntüle 1360744
Biraz karışık olabilir fotoğraflar. Çok detaylı çektim sayıca fazla olduğu için boyutlarını küçültürken biraz karıştı ortalık maalesef.
Hakkınızı helal edin.
Kepçeli kamyonlu olan cotton box'un nevresim takımı. Yan ve baş gri korumalıkları annem dikti.
Diğeri MomiShop marka uyku seti. Üzerinde de annemin diktiği dantelli pike takımı var. onu mevlütte yanımda yatarken kullanacağız inşallah.
Araya karışmış; bohça gibi olan; medikallerde satılan kiloluk rulo pamuk almıştık.
Diğer dikdörtgenimsi dantelli ise, hastanede bebek beşiğinin içine sermek için. Diğer tüllerini paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 1360674 Eki Görüntüle 1360675 Eki Görüntüle 1360676 Eki Görüntüle 1360677 Eki Görüntüle 1360678 Eki Görüntüle 1360679 Eki Görüntüle 1360680 Eki Görüntüle 1360681 Eki Görüntüle 1360682 Eki Görüntüle 1360683
Larkin i görünce biz fakiriz demek geldi içimdenBnm bebişin çok az kıyafeti var ya bu fotoya göre..
ama çok Şirin şeyler. O çekmece deki uğur böcekleri nedir... çok sevimlii
Hakkınızı helal edin.
Fotoğraftaki kadife yastıkta; mevlütte şu meşhur bebek taşıma/sallama yastığı
Ve oradaki örgü takımı da ananesi ördü tabikii. Penguenli hırka, bere ve battaniye. Atkısını da örgü örmekten aslında nefret eden teyzesi.
Ama yeğenine örgü örmek istedi azmetti ördü
Eki Görüntüle 1360708 Eki Görüntüle 1360709 Eki Görüntüle 1360710 Eki Görüntüle 1360711 Eki Görüntüle 1360712 Eki Görüntüle 1360713 Eki Görüntüle 1360714 Eki Görüntüle 1360715 Eki Görüntüle 1360716 Eki Görüntüle 1360718
Bu sepetleri Koçtaş'tan aldık. Bir büyükleri daha var. Ne koyacağımı ona henüz bilmiyorum
Orta boyuna kendim 2 kat keçenin içine karton koyarak dikip kapak yaptım. Bezlerini koymak için.
Tozlanmasın diye.
Çerçeveleri ve saati de teyzesi aldı.
Doğumdan sonra fotoğraflarını koyacağız inşallah.
Eki Görüntüle 1360722 Eki Görüntüle 1360723 Eki Görüntüle 1360724 Eki Görüntüle 1360725 Eki Görüntüle 1360726 Eki Görüntüle 1360727 Eki Görüntüle 1360728 Eki Görüntüle 1360729
Bu da meşhuuuur araba yolumuz
Ve tabi ki tatlışım arabamız Jane Rider + Matrix Light'ımızzz
Eki Görüntüle 1360730 Eki Görüntüle 1360731 Eki Görüntüle 1360732 Eki Görüntüle 1360733 Eki Görüntüle 1360734 Eki Görüntüle 1360736 Eki Görüntüle 1360737
Larkin canim hersey harika gorunuyor. Masaallah subhanallah. Rabb'im saglikla, huzurla, mutlulukla buyutmeyi nasip etsin Mustafa'ni. En cok da araba yolunuza bayildim. Her ayrinti cok guzel. Anneciginin, tatli teyzesinin de ellerine saglik. Mustafa cok sansli bir cocuk, onu cok seven bir ailesi var ne guzel. Allah agzinizin tadini bozmasin. Bu guzel telaslari ve yorgunluklari da en kisa zamanda ablan icin de yasamaniz duasiyla..
maşşalalh subhanallah,Allah nazarlardan korusun,sağlıkla huzurla sıhhatle bebişini büyütmeni dilerim,herşeyiniz çok gzl olmuş,anneciğinin teyzenin elleri dert görmesin,aldığınız en ufak bir iğnenin bile hayrını görmeyi nasip etsin Allah inşallah,herşeyi çok ama çok beğendimmmm ,bu kdr el örgüsüne karşıyken meğer şunu anladım model var modell varmışşş kardeşimbir örgü takımı bir penguen takımı bu kdrmı güzl olur ,o patiklerinizin güzelliği valla hayran kaldımm,41 kere maşallah diyorummm
Larkin cook begendim canim, saglikli guzel gunlerde kullanin insallah, guzel guzel oynasin oglusun :)
aynı gün doğum yapacağız demek hakkıda hayırlısı canım
Allah kolay doğum nasip etsin hepimize
ayy herşeye bayıldım çok güzel ya
çok zevkli çok temizsin maşallah
Allah hayırla kullanmayı nasip etsin
Larkin canim Rabbim saglicakla kullanmayi nasip etsin hepsini. Masallah.
Larkin i görünce biz fakiriz demek geldi içimdenBnm bebişin çok az kıyafeti var ya bu fotoya göre..
Canım hepsi çok güzel iyi Günler'de kullanın inşallah bayıldım çok güzel seçimler yapmışsın maaşallah :)
Larkin, güle güle kullansın bebeğin hepsini, bayıldım detaylara... Zevk sahibi hatunsun gerçekten, kiminin imkanı olur ama böyle detayları, uyumu beceremez, nazar duası as bir yerlere...
Canım bakmalara doyamadım baktım baktım bir daha baktım maşaallah süphanallah tebarekallah, Rabbim sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tek tek hepsini, eşinle çocuğunla neşeniz huzurunuz bol bol olsun, pis nefisler uzak olsun, emeği geçen herkesin elleri dert görmesin, çok şanslı bir çocuk şehzade mustafa :)
Sana anne diyebilir miyim :)
Canim benim de az gibi geliyordu. Yerlestirince cogaldi :)Larkin i görünce biz fakiriz demek geldi içimdenBnm bebişin çok az kıyafeti var ya bu fotoya göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?