2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Hadi başlayalım bakalım. Maşallah sübhanallah.
Biraz karışık olabilir fotoğraflar. Çok detaylı çektim sayıca fazla olduğu için boyutlarını küçültürken biraz karıştı ortalık maalesef.
Hakkınızı helal edin.

Kepçeli kamyonlu olan cotton box'un nevresim takımı. Yan ve baş gri korumalıkları annem dikti.
Üzerlerine de ince keçeden kepçeleri kamyonları ben kesip yapıştırdım

Diğeri MomiShop marka uyku seti. Üzerinde de annemin diktiği dantelli pike takımı var. onu mevlütte yanımda yatarken kullanacağız inşallah.

Araya karışmış; bohça gibi olan; medikallerde satılan kiloluk rulo pamuk almıştık.
Bebişin altını değiştirmek için. Annem ona bohça dikmiş bana sürpriz yapıp
Diğer dikdörtgenimsi dantelli ise, hastanede bebek beşiğinin içine sermek için. Diğer tüllerini paylaşmıştım.

Fotoğraftaki kadife yastıkta; mevlütte şu meşhur bebek taşıma/sallama yastığı
Ve oradaki örgü takımı da ananesi ördü tabikii. Penguenli hırka, bere ve battaniye. Atkısını da örgü örmekten aslında nefret eden teyzesi.
Ama yeğenine örgü örmek istedi azmetti ördü

Bu sepetleri Koçtaş'tan aldık. Bir büyükleri daha var. Ne koyacağımı ona henüz bilmiyorum
Orta boyuna kendim 2 kat keçenin içine karton koyarak dikip kapak yaptım. Bezlerini koymak için.
Tozlanmasın diye.

Çerçeveleri ve saati de teyzesi aldı.
Doğumdan sonra fotoğraflarını koyacağız inşallah.

Ve son olarak; eşimin kardeşinin aldığı elektrikli sallanır beşik.
Annemin içine yaptığı pamuktan yatağın hatrına paylaşıyorum.
İçinde tahtadan ve ince bir elyaftan başka bir şey yoktu. Bebiş yatamazdı yani.
Annemde pamuktan yatak dikti, üzerine pazenden fermuarlı kılıf, minik bir yastık ve çift taraflı battaniye dikti.

Larkin canim hersey harika gorunuyor. Masaallah subhanallah. Rabb'im saglikla, huzurla, mutlulukla buyutmeyi nasip etsin Mustafa'ni. En cok da araba yolunuza bayildim. Her ayrinti cok guzel. Anneciginin, tatli teyzesinin de ellerine saglik. Mustafa cok sansli bir cocuk, onu cok seven bir ailesi var ne guzel. Allah agzinizin tadini bozmasin. Bu guzel telaslari ve yorgunluklari da en kisa zamanda ablan icin de yasamaniz duasiyla..

Şu iki garibanı da ekleyeyim unutmuşum sanırım

Eki Görüntüle 1360747 Eki Görüntüle 1360748
maşşalalh subhanallah,Allah nazarlardan korusun,sağlıkla huzurla sıhhatle bebişini büyütmeni dilerim,herşeyiniz çok gzl olmuş,anneciğinin teyzenin elleri dert görmesin,aldığınız en ufak bir iğnenin bile hayrını görmeyi nasip etsin Allah inşallah,herşeyi çok ama çok beğendimmmm ,bu kdr el örgüsüne karşıyken meğer şunu anladım model var modell varmışşş kardeşim bir örgü takımı bir penguen takımı bu kdrmı güzl olur ,o patiklerinizin güzelliği valla hayran kaldımm,41 kere maşallah diyorummm

Canım inşaallah çok rahat güzel bir doğum olur sağlıkla doğsun bebeğin

Benimde pazartesi olacak doğum
aynı gün doğum yapacağız demek hakkıda hayırlısı canım
Allah kolay doğum nasip etsin hepimize

ayy herşeye bayıldım çok güzel ya
çok zevkli çok temizsin maşallah
Allah hayırla kullanmayı nasip etsin

Larkin i görünce biz fakiriz demek geldi içimden Bnm bebişin çok az kıyafeti var ya bu fotoya göre..

ama çok Şirin şeyler. O çekmece deki uğur böcekleri nedir... çok sevimlii

Canım hepsi çok güzel iyi Günler'de kullanın inşallah bayıldım çok güzel seçimler yapmışsın maaşallah :)

Larkin i görünce biz fakiriz demek geldi içimden Bnm bebişin çok az kıyafeti var ya bu fotoya göre..

canım güzel şeyler almış cidden çok zevkli ama merak etme bi sen değil bizde o kadar şey almadık

Larkin, güle güle kullansın bebeğin hepsini, bayıldım detaylara... Zevk sahibi hatunsun gerçekten, kiminin imkanı olur ama böyle detayları, uyumu beceremez, nazar duası as bir yerlere...

Canım bakmalara doyamadım baktım baktım bir daha baktım maşaallah süphanallah tebarekallah, Rabbim sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tek tek hepsini, eşinle çocuğunla neşeniz huzurunuz bol bol olsun, pis nefisler uzak olsun, emeği geçen herkesin elleri dert görmesin, çok şanslı bir çocuk şehzade mustafa :)

Sana anne diyebilir miyim :)

Larkin cook begendim canim, saglikli guzel gunlerde kullanin insallah, guzel guzel oynasin oglusun :)

Larkin canim Rabbim saglicakla kullanmayi nasip etsin hepsini. Masallah.

Canım hepsi çok güzel iyi Günler'de kullanın inşallah bayıldım çok güzel seçimler yapmışsın maaşallah :)

Larkin, güle güle kullansın bebeğin hepsini, bayıldım detaylara... Zevk sahibi hatunsun gerçekten, kiminin imkanı olur ama böyle detayları, uyumu beceremez, nazar duası as bir yerlere...

Canlarımmm güzel annelerimmm
Hepinize çoook teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun.
Rabbim hepimizin her şeyini nazarlardan korusun, hayırla, sağlıkla, mutlulukla, ağız tadıyla, hevesimizi yaşayarak kullanmayı nasip etsin.
Ve bu eşyaları kullanma günüde artık hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Aslında o kadarda çok değil eşyalar, dizilişleri yanıltmasın sizi. Nasıl dolduracağı bu kadar dolabı derken, yayarak yerleştirdik. Yayıla yayıla
Boş çekmeceler hala var. Çoğu katlanacak şeyi askıya astık sırf hevesten
Benim bebeklik battaniyelerim, eşimin bebeklik battaniyeleri var.
Birde sadece yeni doğan kıyafeti yok. 6-9 ayda var.
Bakalım işte fazla mı değil mi bu hafta göreceğiz inşallah
Hep güzel ve değişik bir oda yapmak istemişimdir. Biraz oldu galiba.
Bazen arabay yolu, balonlar, alt açma gözüme çok renkli geliyor. Daha mı sade olsaydı diyorum ama.
Artık alıştım hoşuma gidiyor.

Sözün özü hepinizi seviyorum. Allah daha iyilerini ve güzellerini sizlere nasip etsin.
Her ne kadar alıp yapsakta, bir bebeğin bunların neredeyse hiçbirine ihtiyacı yok.
Büyük çoğunluğu fuzuli biliyorum.
Önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlığı, huzuru ve mutluluğu. Önce bunlara sahip oluruz inşallah

Canim benim de az gibi geliyordu. Yerlestirince cogaldi :)
Annemin ablamin da eklendi, birde kaynanam gorumceminki de eklenince oluyor birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…