2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

ne kadar aynı duygular ya eşimde ilk tüp bebek denediğimizde bir çift ayakkabı ve çorap almıştı tüp bebek tutmayınca attı böi köşeye.şimdi 2.tüp bebeğimiz ttu hamdolsun en baş köşede ayakkabı ben 7 aylık olana kadarda hiçbişey almayı düşünmüyorum

kizlar ben de 2015 ocak annesiyim inşaallah ama fotoğraf nasil yüklenir bilmiyorum daha hic bisi almadim ama anneannemizin babaannemizin daha ortada bebis yokken ördüğü hirkalar pratikler battaniyeler var. paylaşmak isterim sizlerle

Canim, yorum yazacagin ekranda yukarida butonlar var, onlardan insert image a tikla ve from computer da iken, browse a tikla ve bilgisayarindan resmi sec ve yukle. Bu kadar.

Markasi urbini omni 3 in 1 travel system.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım güzel günlerde kullanın inşallah sorması ayıp kaça aldınız bunu bende dün pierrecardinn de bakmıştım aynısından 1 küsurdü çok pahalı geldi bize birazda erken diye erteledik tulum falan alıyorm bende

Amin canim. Biz teksastayiz, burada internetten siparis ettim 200 dolar. Fiyati boyle travel systemlere gore cok uygundu. Gerci burada tum markalar Turkiye ye gore cok daha uygun. Tr de bebek arabalari ates pahasi yanina varilmiyor. Allah kolaylik versin size.

Valla ne yalan söyleyim Teksas'ta bir menzil Gül'ü bulmak beni çok mutlu etti ) gittin mi hiç menzile ?? Bu arada haklısın aynı model baktık eşimle senin aldığının 2 katı nerdeyse çok pahalı geldi bize..Allah yardımcımız olsun

Aslında eşim son anlara kadar bir şey almak istemiyor ama dün bunu görünce almak geldi içimden...

Merhaba kızlar bu topik çok guzel olmus :))
Benimde Allahın izniyle ilk bebeğim ilk heyecanım olacak cinsiyetinden ziyade su 3 ay atlatmadan bişey almak istemiyorum hersey bizim için.. İlerde bol bol paylaşırız inşaAllah :))

kızlar merhaba, bu da benim bebişimin ilk cicisi. Biz eşimle birşey almama kararı aldık hamileliğin 7.ayına kadar fakat Amerika'ya giden bir arkadaşım bunu almış. Şimdilik ilk cicimiz bu.

ben daha hiçbirşey almadım , hanı cinsiyette belli değil ya hangi renk alsam kararsız kaldım.. bir de sanki çok erken bilemedim vallahi.. inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yüce rabbim

Çok güzelmiş canım sağlıkla doğup, güle güle kullansın inş. Bu arada kaç haftalık hamilesin? Takvimin yok ya.

kızlarrr ciciler çok güzell benn de evime taşınıyım alıcam inşallah ufaktan şimdi annemin evindeyim koyacak yer bulamam diye almıyorum

Annemin kızıma ördügü battaniye.. Kızım yaz bebişiydi kusunda kullanamadık :)) bu bebişe kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…