- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Ilk alinan kiyafet ne demek oldugunu cok iyi anliyorum. Bu badiyi gorunce aklima, daha hamile bile degilken, sadece cocuk yapmaya karar verdigimizde aldigim badi ve pijama geldi. Ara ara cikarip bakardim ve ne zaman bebegime giydirecegim diye sabirsizlanirdim.
kizlar ben de 2015 ocak annesiyim inşaallah ama fotoğraf nasil yüklenir bilmiyorumdaha hic bisi almadim ama anneannemizin babaannemizin daha ortada bebis yokken ördüğü hirkalar pratikler battaniyeler var. paylaşmak isterim sizlerle
Markasi urbini omni 3 in 1 travel system.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım güzel günlerde kullanın inşallah sorması ayıp kaça aldınız bunu bende dün pierrecardinn de bakmıştım aynısından 1 küsurdü çok pahalı geldi bize birazda erken diye erteledik tulum falan alıyorm bende
Amin canim. Biz teksastayiz, burada internetten siparis ettim 200 dolar. Fiyati boyle travel systemlere gore cok uygundu. Gerci burada tum markalar Turkiye ye gore cok daha uygun. Tr de bebek arabalari ates pahasi yanina varilmiyor. Allah kolaylik versin size.
Eki Görüntüle 1169621
kızlar merhaba, bu da benim bebişimin ilk cicisi. Biz eşimle birşey almama kararı aldık hamileliğin 7.ayına kadar fakat Amerika'ya giden bir arkadaşım bunu almış. Şimdilik ilk cicimiz bu.
Çok güzelmiş canım sağlıkla doğup, güle güle kullansın inş. Bu arada kaç haftalık hamilesin? Takvimin yok ya.
Markasi urbini omni 3 in 1 travel system.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?