- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Yaaaa çok kotusun bunlar cok guzel hele o inekli tulum beni bitirdi bende o battaniyeden istiyombende bende
Yaaaaaa çok sinir oluyorum şu an😖
Benim daha önce iki düşüğüm olduğu için hiç bişey almamaya söz verdim. 6.aydan sonra falan anca alırım. O zamana kadar bu topikte 5000 sayfa olacak ben hepsine bakamiycam bu cicilerden alamiycam, çoookk kötüsünüzzz😩
Şaka bir yana bu forumu çok seviyorum. O kadar faydalı oluyor ki her konuda. İyi ki varsınız tatlı annişler😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah canım o korkular yok ku o korkular... Ben de sadece bir tek kitap alabildim diğerleri eski hamileliğimde gelen hediyelerdi.. 7. Aydan evvel de almayı düşünmüyorum hiç sıkma canını.. Evde olanları fotoları sen de:) ben öyle yaptım :)
Çok tatlıymış patikler:))
Benim daha önceden bir düşüğüm olduğu için artık korkumuzdan bir şey alamadık ve almayacağımızı da söz verdik çünkü diğer hamileliğim sonlandığınds koca bir valiz bebek eşyası kaldırdım aldıklarımız ailemin eühediyeleri vs vs..
Bu hamileliğimde aldığım ilk ve son şey de bu kitap.. Rabbim sağlıkla huzurla doldurmayı nasip etsin inş...
Eki Görüntüle 1183266
Cok güseller ya... Patiklere bayıldım... Kıxımda herseyine özendim... Cok abartmadım aldım...
Bundada cinsiyeti belli olsun inş öle almayı planlıyorum bende paylasırım muhakkak o zaman...
Kız olursa herseyimiz zaten yepyeni.. Kızızm belşigini g kullanmadı annem saolsun ceviz rengi bi beşik almıstı mobilye gıcır gcır... Bwbek arabamız oto koltugumuz bunların hepsi yeni kızım çünkü daha tazecik 23 aylık...
Bakalım ya insan özeniyo bişiler öreriz kıs cocugu olcaklar sonucta ... Ayyyy
Eki Görüntüle 1157129
bunu da bana abimin eşi almış :) ilk kıyafetini ben alayım dedi:)
ben de şimdiden her şeyini almak istiyorum yavrumun ama henüz erken bircinsiyetini öğrenelim annesi ona ne ciciler alıcakkk
Ben 2014 ocak annesiyim, topiğinixi okuyunca nedense duygulandım, geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları yaşıyorduk, şimdi, agulayarak kolyemi tutmaya çalışıyor bızdığım.... Doğum hem bir kavuşma hem bir çeşit ayrılık...şimdi size tuhaf gelecek belki ama İçimde kıpır kıpır olduğu günleri özledim...
Merhaba kizlar benimde ikizlerm olacak Allah in izni ile 3 ocak dogum gozukuor ama hic birseyimiz yok ki dahaaaaa almadikk
Eki Görüntüle 1162187
Aslında eşim son anlara kadar bir şey almak istemiyor ama dün bunu görünce almak geldi içimden...
Maşallah güle güle giyer inş :)
Eki Görüntüle 1175834 buda bizim ilk cicilerimiz
Eki Görüntüle 1176977
Annemin kızıma ördügü battaniye.. Kızım yaz bebişiydi kusunda kullanamadık :)) bu bebişe kaldı
Eki Görüntüle 1183151 Eki Görüntüle 1183155
Eki Görüntüle 1183158 Eki Görüntüle 1183159
Eki Görüntüle 1183211
Eki Görüntüle 1183160 Eki Görüntüle 1183161
Eki Görüntüle 1183192 Eki Görüntüle 1183194
Eki Görüntüle 1183195 Eki Görüntüle 1183196
Eki Görüntüle 1183197 Eki Görüntüle 1183198
Eki Görüntüle 1183199 Eki Görüntüle 1183200
Bu penguen tulumun yünlerini aldım teyzemin kızına ördüreceğim inşallah, böyle bir şeyi beceremem haliyle
Eki Görüntüle 1183203
Bunu da annemle babam Medine'den almışlar. En küçüğü buymuş
Eki Görüntüle 1183210
Yaaaaaa çok sinir oluyorum şu an😖
Benim daha önce iki düşüğüm olduğu için hiç bişey almamaya söz verdim. 6.aydan sonra falan anca alırım. O zamana kadar bu topikte 5000 sayfa olacak ben hepsine bakamiycam bu cicilerden alamiycam, çoookk kötüsünüzzz😩
Şaka bir yana bu forumu çok seviyorum. O kadar faydalı oluyor ki her konuda. İyi ki varsınız tatlı annişler😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?