2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Yaaaa çok kotusun bunlar cok guzel hele o inekli tulum beni bitirdi bende o battaniyeden istiyom bende bende

Ben inekli olan her şeye hastayım hastaaa Birde zürafalı. O yüzden benekli buldum mu hiç kaçışı yok.
E kızlara çeşit çeşit renk renk, bizde böyle buluruz işte

Çoook haklısın. Yaşamayan bilemez. Bazen tereddüt etmiyor değilim ama dayanamıyorum işte
Olsun olsun aşağı yukarı herkes 6. ayda başlar zaten. Bence sende 1-2 cici alırsın

Bu hamileliğimde aldığım ilk ve son şey de bu kitap.. Rabbim sağlıkla huzurla doldurmayı nasip etsin inş...

Ben daha önce de bişey almamıştım çünkü erken dönemde olmuştu. Şimdi ben de kitap aldım sadece. Sizler varken kitaba pek gerek kalmıyor aslında 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş
Bizde de bebek doğmadan çok eşya alınmaz ben bunları görünce dayanamadım 6h aldım başka bişi almadım 6 aylıkken başlarız kısmetse alış verişe :)

Canım ya yeni okuyorum yazdıklarınızı tşk ederim elimde olsa keşke de beğenen herkese yollaya bilsem patiklerden :)

ben de şimdiden her şeyini almak istiyorum yavrumun ama henüz erken bircinsiyetini öğrenelim annesi ona ne ciciler alıcakkk

Herkes de aynı telaş heyecan var benim de çok hayallerım yapmak istediklerim var Allah utandırmasın :)

Allah bize de o günleri gösterir inş :)) maşallah bebeğine

bu bizim ilk eşyamız :) kendimizce en büyüklerden birinden başladık. casual travel sistem cadillac araba. fiyatı ekonomik. kullanışı güzel. port bebe olma özelliği var :)

Canım maşallah hepsine bayıldım hepsi birbirinden güzel rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin inş :)

Canım geçmiş olsun bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş
bende sendenim cnm bizde de doğmamış bebeğe çok bişi alınmaz 6 ayı bekliyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…