2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Masaallah cicilerine cok guzeller.. Guzel gunlerde giydirmek nasip olur ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim Tr de sanirim yok. Benzerleri var ama cok pahali. Valla Allah kolaylik versin. Turkiyede bebek esyasi almakta bir servet odemeyi gerektiriyor.

Malesef öyle orada 10 dolarlık şey burada 100 dolar bir de adı sanı var markaysa 500 dolar oluyor :)) üstüne üstlük bebek için asıl iftihar olan şeyler miracle blanket ler vs burada bulunmuyor...

Ben de yakında cicilerini eklicem, Ocak anneleri topiğine de gelesen menzil Gül'ü,, orada hep birlikte muhabbet ediyoruz :)

Tamam canim ekle insaallah. Gelicem topigede canim bir vakit bulsam. Ben arada bakiyorum ama tek tek cevap yazmaya vaktim olmuyor. 5 ve 2 bucuk yaslarinda iki minigim var onlar ve ev isleri tum zamanimi aliyor.

Haklısın canım 2 küçük çocuk ev işleri bir de hamilelik hem de gurbette.. Allah yardımcın olsun inş işlerin rast gider yorulmadan atlatarsan bu dönemleri..

Aslında bunlar ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez ailemin aldığı hediyeler... Kullanmak nasip olmadı. Şimdi ikincisinde kimseye bir şey aldırmıyorum :)) sağlıkla hayırlarla tamamlarız inş, heveslerimiz kursağımızda kalmaz.

Fenerbahçe tulumu. İdilbaby Organik sarı hastane çıkışı ve Aziz bebe pembe hastane çıkışı, english home dan cupcakeli battaniye ve tulum takımı, pelit ten bebek beşiği ve içi çikolatası vardı yedim:)) mothercare den de yazlık kırmızı tshirt short.. Paris ten aldığım minik çoraplar :)) ve ablamın bebek Doğunca en çok ihtiyaç duyacağınız şey diyip aldığı burun aspritörü mü ne ondan işte:))

Bunlar da benim bebişimin cicileri allahım nasip ederse inş..

Eklentiler

• $image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 218

Menzil gülü kardeş kimimizin ilk bebekleri olacak neler alınacağını bilmiyoruz alınacakların listesini ilk sayfaya yazar mısın...

Yaaaaaa çok sinir oluyorum şu an😖
Benim daha önce iki düşüğüm olduğu için hiç bişey almamaya söz verdim. 6.aydan sonra falan anca alırım. O zamana kadar bu topikte 5000 sayfa olacak ben hepsine bakamiycam bu cicilerden alamiycam, çoookk kötüsünüzzz😩

Şaka bir yana bu forumu çok seviyorum. O kadar faydalı oluyor ki her konuda. İyi ki varsınız tatlı annişler😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım bebek şeker sepeti o:) gerçek değil.. kız olacağı belli oldu aslında ama aldıklarımız hep daha öncesinden:) eşim ben kız babasıyım diyerek alıyordu hep:)

Bir de Osmanlı'da hanedanda erkeklere pembe kızlara mavi giydirirlermiş ilk doğduklarında.. Ben de umursamamıştım erkek kız olsa da ikisini de giydiririm bebek onlar diye:) ama artık cinsiyetini bilerek alışveriş yapacağız:)

Ah canım o korkular yok ku o korkular... Ben de sadece bir tek kitap alabildim diğerleri eski hamileliğimde gelen hediyelerdi.. 7. Aydan evvel de almayı düşünmüyorum hiç sıkma canını.. Evde olanları fotoları sen de:) ben öyle yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…