- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.241
KuzumMinemacar neden bu kadar telaşlısın bilmiyorum canım ama iyiyi düşün, dua et Rabbine güven, assıl olan tutması değil bunu 2 kayıpla öğrendim asıl olan hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlada sahip olmak, zannedersim ki bu yollardan geçmekte olan biri olarak tuttumu herşey bitti malesef öyle değil, diyelimki tutmadı senin için hayırlı zaman değilmiş, ne kadar kolay söylemesi deme sakın çünkü 1 aşılama ve boş gebelik 3 olumsu aşılama daha, 1 olumsu tüp ve 1 tüp daha şimdide diyorlarki dış gebelik yüksek ihtimalle, eğer negatif olsaydı ağlardım zırlardım şimdi bebeğimi kaybedebilirim üstüne ne hissettiğimi bile bilmiyorum nötr bir durumdayım, bazen vicdan azabı çekiyorum bu ruhsuzluğumdan, üstüne birde tutaun diye yalvarırken bir hafta öncesine kadar şimdide bana zarar vermeden düşsün diye yalvarıyorum. dua et bol bol hayırlı olanı dile şüpheaizki Allah bizim için en doğru olanı ve en doğru zamanı biliyor. herşey gönlünce olsun arkadaşım. Denizlilisrsy ve J jasmine7676 bilsemki kocam izin verecek atlar gelirim, bazen çılgınlık iyi gelebiliyor mrym5579 kız kocanla olan değil kocansızz olan makbul vur dedikodunun dibini, giy pjamayı, al depresyon modunu ama depresyonda olma, ne kadar ıvır zıvır varsa habire ye, şöyle çevre edinemedim yaw kendime burda hepsi çoluklu çocuklu valla.
tabi bu arada ben bir ara düşük yapmalıyım değilmi
Canimm gececek hayirlisiyla ne desem bilemedim ki. Ama jasmine yazmis ya nasiple kavga edilmez! Bu kadar, inşirah suresinin anlamını okusana musaitsen bende bugun farkettim.Minemacar neden bu kadar telaşlısın bilmiyorum canım ama iyiyi düşün, dua et Rabbine güven, assıl olan tutması değil bunu 2 kayıpla öğrendim asıl olan hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlada sahip olmak, zannedersim ki bu yollardan geçmekte olan biri olarak tuttumu herşey bitti malesef öyle değil, diyelimki tutmadı senin için hayırlı zaman değilmiş, ne kadar kolay söylemesi deme sakın çünkü 1 aşılama ve boş gebelik 3 olumsu aşılama daha, 1 olumsu tüp ve 1 tüp daha şimdide diyorlarki dış gebelik yüksek ihtimalle, eğer negatif olsaydı ağlardım zırlardım şimdi bebeğimi kaybedebilirim üstüne ne hissettiğimi bile bilmiyorum nötr bir durumdayım, bazen vicdan azabı çekiyorum bu ruhsuzluğumdan, üstüne birde tutaun diye yalvarırken bir hafta öncesine kadar şimdide bana zarar vermeden düşsün diye yalvarıyorum. dua et bol bol hayırlı olanı dile şüpheaizki Allah bizim için en doğru olanı ve en doğru zamanı biliyor. herşey gönlünce olsun arkadaşım. Denizlilisrsy ve J jasmine7676 bilsemki kocam izin verecek atlar gelirim, bazen çılgınlık iyi gelebiliyor mrym5579 kız kocanla olan değil kocansızz olan makbul vur dedikodunun dibini, giy pjamayı, al depresyon modunu ama depresyonda olma, ne kadar ıvır zıvır varsa habire ye, şöyle çevre edinemedim yaw kendime burda hepsi çoluklu çocuklu valla.
sırenin anlamını okuyacağım, yarın yine kan vereceğim takip için. ve inanılmaz uyku bastırdı bugün biraz ağrımda var bel kasık gidip yatacağım şimdi, birşey dememe gerek yok canım yanımda olmanız yeter ama inan ne nasibimle kavgaya tutuşasım var nede oturup ağlayasım nede süreçle ilgili tek bir acaba diyesim var. herşeyi ama herşeyi kabullendim. sindirdim ve içselleştirdim ama bugün gereksiz yere yorgun ve keyifsizimCanimm gececek hayirlisiyla ne desem bilemedim ki. Ama jasmine yazmis ya nasiple kavga edilmez! Bu kadar, inşirah suresinin anlamını okusana musaitsen bende bugun farkettim.ozgskne2011
Basiminnustune beklerim kuzum bellimi olur hicayy keşke keşke, kafamı almadan gelmem lazım tabi
bi izmir düşüncem varda, malum yeni rapor bitti özel sektör bide izin pek mümkün gözükmüyor.
geçen sene eşim beni sevgililer günüde izmire götürmüştü, valizi bile hazırlamıştı yavrum gece 4te uyandırıp yola çıkardı beni. belki bu senede bi sürpriz çıkar belli mi olur :)
bana bant falan vermedı hoca kan aldı gayet ıyı sonuclar dedı carsamba tekrar kontrole gel dedı bakalım hayırlısıyla bıtsede kovussak bebeklerımıze :)
canım tşk ederim biliyorum yaşadıklarını ve anlıyorum seni nette araştırdım bende dış olurmu diye çok varmış inanki, şaşırsım bende ama sonuçta sağlıksız malesef farketmiyor artık. aslında bende bekleme sürecine takıldım 6 ay gerekli belki ama uzun nasıl geçer zaman. evlat sahibi olmak mucizebi bir o kadarda kıymahli bir surum gün gwçtikçe daha iyi anlıyor daha iyi öğreniyorum.ozgskne2011 canım sen aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun. Son aşılamada ben de gününde regl oldum. Sonra test yapmadım. Yapsaydım belki de dış gebe olduğumu öğrenecektim. Her neyse ben de hiiiiç üzülmedim.. hiç ağlamadım.. bişey hissetmedim. Doktr sağlıksız dedi ya o zamn bitti benim için. Hatta eşimle ailemle sevindik en azından hamile kaldım diye.. 1 ay sonrasında fln aklıma geldiğinde birazcık üzüldüm sonra geçti. Ama en kötüsü ne biliyor musun? Sonrasında beklemek. Hcg sıfırlandığında bekleme süresi çok uzun. Bir de herkes bişiler yapıo. Mesela burda tedavi oluo. İğne oluyo. Tüp vs. Ama sen elin kolun bağlı kalıyorsun. Bi de dr o iğneden sonra 6 ay korunacaksın diyo. İşte zaman geçmio. Hayat çok sıkıcı oluyo. Ben iğneyi vurulalı 3,5 ay oldu ve hala beklemedeyim. Bi de bana ilginç gelen şey, tüpte nası dış gebe olunuyo? Sonuçta dr onu rahmin tam içine yerleştirmiyo mu.. ha bu arada sen aynı şeyleri yaşamayabilirsin. İnş daha iyi şeyler yaşarsın. Ben sana sadece benim yaşadığım gerçekleri anlattım. Tabi ki başkalarının tedavi süreçlerini takip etmek zevkli. Ben bu süreçte oldukça yoğun olmama rağmen artık beklemekten sıkıldım. umarım seni daha güsel bi süreç bekler.
Ah canim seni cok iyi anliyorum sen benim yaşadiklarimi bir bilsen iki kere kimyasal gebelik yaşadim iki ay üst üste ondan sonraki dinlen dedi doktor ondan snrki ay diş gebelik yaşadim 8 haftalikti kalp atişini duymaya diye gittik doktor bu gelişememiş dedi bi anormalik var bu işte dediMinemacar neden bu kadar telaşlısın bilmiyorum canım ama iyiyi düşün, dua et Rabbine güven, assıl olan tutması değil bunu 2 kayıpla öğrendim asıl olan hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlada sahip olmak, zannedersim ki bu yollardan geçmekte olan biri olarak tuttumu herşey bitti malesef öyle değil, diyelimki tutmadı senin için hayırlı zaman değilmiş, ne kadar kolay söylemesi deme sakın çünkü 1 aşılama ve boş gebelik 3 olumsu aşılama daha, 1 olumsu tüp ve 1 tüp daha şimdide diyorlarki dış gebelik yüksek ihtimalle, eğer negatif olsaydı ağlardım zırlardım şimdi bebeğimi kaybedebilirim üstüne ne hissettiğimi bile bilmiyorum nötr bir durumdayım, bazen vicdan azabı çekiyorum bu ruhsuzluğumdan, üstüne birde tutaun diye yalvarırken bir hafta öncesine kadar şimdide bana zarar vermeden düşsün diye yalvarıyorum. dua et bol bol hayırlı olanı dile şüpheaizki Allah bizim için en doğru olanı ve en doğru zamanı biliyor. herşey gönlünce olsun arkadaşım. Denizlilisrsy ve J jasmine7676 bilsemki kocam izin verecek atlar gelirim, bazen çılgınlık iyi gelebiliyor mrym5579 kız kocanla olan değil kocansızz olan makbul vur dedikodunun dibini, giy pjamayı, al depresyon modunu ama depresyonda olma, ne kadar ıvır zıvır varsa habire ye, şöyle çevre edinemedim yaw kendime burda hepsi çoluklu çocuklu valla.
ruhsan dündrn beri yoksun merak ettim seni
Şimdi ben profor bi doktora gidiyorum bnim ameliyattla bi tüpüm alindi digeri ztn alinamiycak kdr bagirsaklara yapişikmiş hic bi şekilde izlenmiyordu doktor bana tüpünü iyki almişlar dedi hasarli olarak tüpün kalsaydi tüp bebekte hasarli tüplerde yine diş gebelik olabilirdi dedi tüp bebek tedavsinde yüksek hasarli olan tüplerde tekrardan diş gebelik orani cok yüksek oluyormuş doktor bana sol tüp bagirsaklara yapişikmi yoksa komple tikanikmi diye hsg önerdi egerki tüp sivi akitiyorsa tüp bebek yapmam dedi cnk bebek gelişemez dedi bedavadan parani almak istemem dedi önce hasar vrmi enefeksiyon varmi diye hsg cektirdi carsaba gunu soncumu gostericem inş iyidirozgskne2011 canım sen aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun. Son aşılamada ben de gününde regl oldum. Sonra test yapmadım. Yapsaydım belki de dış gebe olduğumu öğrenecektim. Her neyse ben de hiiiiç üzülmedim.. hiç ağlamadım.. bişey hissetmedim. Doktr sağlıksız dedi ya o zamn bitti benim için. Hatta eşimle ailemle sevindik en azından hamile kaldım diye.. 1 ay sonrasında fln aklıma geldiğinde birazcık üzüldüm sonra geçti. Ama en kötüsü ne biliyor musun? Sonrasında beklemek. Hcg sıfırlandığında bekleme süresi çok uzun. Bir de herkes bişiler yapıo. Mesela burda tedavi oluo. İğne oluyo. Tüp vs. Ama sen elin kolun bağlı kalıyorsun. Bi de dr o iğneden sonra 6 ay korunacaksın diyo. İşte zaman geçmio. Hayat çok sıkıcı oluyo. Ben iğneyi vurulalı 3,5 ay oldu ve hala beklemedeyim. Bi de bana ilginç gelen şey, tüpte nası dış gebe olunuyo? Sonuçta dr onu rahmin tam içine yerleştirmiyo mu.. ha bu arada sen aynı şeyleri yaşamayabilirsin. İnş daha iyi şeyler yaşarsın. Ben sana sadece benim yaşadığım gerçekleri anlattım. Tabi ki başkalarının tedavi süreçlerini takip etmek zevkli. Ben bu süreçte oldukça yoğun olmama rağmen artık beklemekten sıkıldım. umarım seni daha güsel bi süreç bekler.
Minemacar canım çok zor bir süreçten geçmişsin ama bak Doktorun dikkatliymiş Allah tan bilirsinki sış hebelik en yehlikelisi iyiki sana birşey olmamış, ama tüp tedavisinde tüplere ihtiyacın olmuyomuş sadece kaliteli yumurtan olsun yeter ben faydasını görsüm dene istersen sende bal polen arı sürü yiyebilirsin bende rezerv azlığı var haliyle ilk tüpte inanılmaz kalitesizdi yumurtam olmadı bizde arı sütü bal polen aldık yedim bu sefer 2 tane yumurtam tam 5 gün yaşadı ve 1 yane transefer yapıldı 1 yanede donduruldu şimdide dondurulmuş deneyeceğiz inşallah,
ruhsan 63 ten 13 e düşmüş canım doktor sessiz düşük dedi doktor galiba kimyasalmış, pazartesi sıfırı görelim konuşuruz dedi
sağol canım ama gebe kalıp üstüne kimyasal olduğuna sebineceğim hiç aklıma gelmemişti açıkası ama rahatladım, en azından tedavi için 6 ay beklemek zorunda değilimAnladım canım kimyasal ise iğneye vs gerek kalmıyor biliyorsun zaten, bir ay ara vermiştik biz sadece tedavi için, hayırlısı olsun kuzum, yaşadığın son sıkıntı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?