2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kuzum

Canimm gececek hayirlisiyla ne desem bilemedim ki. Ama jasmine yazmis ya nasiple kavga edilmez! Bu kadar, inşirah suresinin anlamını okusana musaitsen bende bugun farkettim. ozgskne2011

Canimm gececek hayirlisiyla ne desem bilemedim ki. Ama jasmine yazmis ya nasiple kavga edilmez! Bu kadar, inşirah suresinin anlamını okusana musaitsen bende bugun farkettim. ozgskne2011
sırenin anlamını okuyacağım, yarın yine kan vereceğim takip için. ve inanılmaz uyku bastırdı bugün biraz ağrımda var bel kasık gidip yatacağım şimdi, birşey dememe gerek yok canım yanımda olmanız yeter ama inan ne nasibimle kavgaya tutuşasım var nede oturup ağlayasım nede süreçle ilgili tek bir acaba diyesim var. herşeyi ama herşeyi kabullendim. sindirdim ve içselleştirdim ama bugün gereksiz yere yorgun ve keyifsizim

Basiminnustune beklerim kuzum bellimi olur hic

ozgskne2011 dusuk yapmicaksin muhtemelen tatlim ama gecicek inanki offff allahim offfff insallah kurtaja gerek kalmadan tek doz igneyle cozulur bu is

Kocayi dert etme birlikte gelin benim huysuzun yanina birakiriz sabrin ne demek oldugunu anlar bacim daha fazla anlar senin kiymetini

Bende bugun yeni bir kocakariya gitmeye basladim cocuk yapan damarlar 2 taneymis ve biri sol kasikta biride gobek deliginin altindaymis benim damarlarim cok az atiyomus karnima sut princ bide bisey tohumunu kavurup ezip hepsinide lapa haline gelinceye kdr pisirip karnima sardi esim desen manyak muamelesi yapiyor bana bide bana dediki iliskiye girmeden once iceriye soganin ortasini koy 15 20 dakika dursun cikart dedi ben hayatta yapamamki yahuuuu

Çıldıriciiiiiizzzz artik

Denizlilisrsy bende bir dönem ebe teyzelere gitmistim tavsiye üzerine bir teyze 20tane genta diye bir iğne ve vitamin ilacı önerdi zamanında doktor yanında çok çalışmış dediğini yaptık ikinci teyze belimi ve göbeğimi okuyarak sardı o da bitkisel bir macun ve karışım önerdi onun da dediklerini uyguladım ama ne yazık ki bir sonuç alamadım bacım bu teyzeler iyi has da sen yinede çok birşey bekleme sonuçta dert de şifa da Allah'tan bir de anlamadığım rahmin içine uygulama önermiş bildiğim kadarıyla öyle müdahale bazen yarar yerine zarar verebilir sen bu soğan işini biraz daha düşün ama sen bilirsin.

bana bant falan vermedı hoca kan aldı gayet ıyı sonuclar dedı carsamba tekrar kontrole gel dedı bakalım hayırlısıyla bıtsede kovussak bebeklerımıze :)

Canım bant iğnenin görevini görüyor transfer öncesi rahim duvarını kalınlaştırmak için.ne güzel inşallah benim kan testinde de bir problem çıkmaz da transfere giderim.amin inşallah tüm isteyenlerle birlikte bizim de olur bebişlerimiz:)

Arkadaşlar ben tedaviden vazgeçtim hatırlarsanız birkaç gün önce yazıp fikirlerinizi sormuştum ne yapayım diye Rabbim yavruma uzun ömür versin inşallah kardeşi olsun çok isterdik ama ne bedenen ne de psikolojik olarak bir tedaviyi daha kaldıramayacağım gibi geliyor...zaten evet dediğimizden beri hiç huzurlu değildim,önceki tedavilerdeki gibi heyecanlı değildim onda bir şans için bu yaşta tedavi delilik bence...bir de nankörlük gibi geliyor Allaha şükürsüzlük gibi sonuçta var bi tane çok fazla inat edip evlatla imtihan olmaktan da korkuyorum. Hayırlısı...inşallah güzel haberlerinizi alirız sırayla siz yılmayın evlat gibisi yok...özgecim inancına hayran kaldım kendine çok iyi bak meslekdaşım ...ruhsancım kucağına sağlıklı bir şekilde al inşallah sizlere hep dua edicem

günaydın kizlar..ben kasım aralık gibi kesfettmisyim bu kulubu. .ama en çok da bu topigi ve burdaki samimiyeti sevdim..herkesi yıllardır tanıyorum gibi. muhabbetler dualar da öyle. .Rabbim herkesin muradini versin hayirlu sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarimiz boş cevirmesin

Denizlilisrsy sabah sabah güldürdün beni, ama sana soğan koy demiş saçma bence koyma ay içerde falan kalır töbe rabbim, bana daha kötüsü dediler çığlık çığlık bağırdım duyunca, sülük koyacakmıssın rahime pis kanı çekince geri çıkıyormuş yanimda çalışan abla da tüp tedabisi görmüş ona bile gittim korka korka yaptım diyor ya, ayyy yazarken bile acayip oldum yeminle, Allah ım çaresiz bırakma hiç bir kulunu, olurmu öyle şey dedim ne biliyormuş girip çıkacağını bile dedim ya içerde kalırsa oyyyy yarabbim çıkacak diye bekle dur, sonra bide bel çekme diye bir olay varmış o nasılsa tutturdular hadi çekelim hadi çekelim, sonra dediler bilmem ne taşı varmış eşinle münasebet durumunda kasık aasına koyacakmışsın eşim buna kahkahalarla gülmüştü duyunca birde taş düşmesin diyemi uğraşacağız diye saatlerce dalga geçmişti bunlar aklıma gelenler daha neler neler ne otlar çöpler önerdiler ama Allah ol diyecek ki olsun belki alternatif tıp bazen yardımcı olabilir ama kesinlikle olmasına sebep değildir gibi heliyor bana nedense

ozgskne2011 canım sen aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun. Son aşılamada ben de gününde regl oldum. Sonra test yapmadım. Yapsaydım belki de dış gebe olduğumu öğrenecektim. Her neyse ben de hiiiiç üzülmedim.. hiç ağlamadım.. bişey hissetmedim. Doktr sağlıksız dedi ya o zamn bitti benim için. Hatta eşimle ailemle sevindik en azından hamile kaldım diye.. 1 ay sonrasında fln aklıma geldiğinde birazcık üzüldüm sonra geçti. Ama en kötüsü ne biliyor musun? Sonrasında beklemek. Hcg sıfırlandığında bekleme süresi çok uzun. Bir de herkes bişiler yapıo. Mesela burda tedavi oluo. İğne oluyo. Tüp vs. Ama sen elin kolun bağlı kalıyorsun. Bi de dr o iğneden sonra 6 ay korunacaksın diyo. İşte zaman geçmio. Hayat çok sıkıcı oluyo. Ben iğneyi vurulalı 3,5 ay oldu ve hala beklemedeyim. Bi de bana ilginç gelen şey, tüpte nası dış gebe olunuyo? Sonuçta dr onu rahmin tam içine yerleştirmiyo mu.. ha bu arada sen aynı şeyleri yaşamayabilirsin. İnş daha iyi şeyler yaşarsın. Ben sana sadece benim yaşadığım gerçekleri anlattım. Tabi ki başkalarının tedavi süreçlerini takip etmek zevkli. Ben bu süreçte oldukça yoğun olmama rağmen artık beklemekten sıkıldım. umarım seni daha güsel bi süreç bekler.

canım tşk ederim biliyorum yaşadıklarını ve anlıyorum seni nette araştırdım bende dış olurmu diye çok varmış inanki, şaşırsım bende ama sonuçta sağlıksız malesef farketmiyor artık. aslında bende bekleme sürecine takıldım 6 ay gerekli belki ama uzun nasıl geçer zaman. evlat sahibi olmak mucizebi bir o kadarda kıymahli bir surum gün gwçtikçe daha iyi anlıyor daha iyi öğreniyorum.

kan testi vermiştim 9 da dediler 10 da çıkar iki kere sordum yok diyorlar dedim sonuç saati verdiniz aradılar labaratuarı testim tekrar ediliyormuş
dünde ağrım vardı sağ ımda gibiydi acaba yüksek çıktıda emin mi olmaya çalışıyorlar korktum bak şimdi

Ah canim seni cok iyi anliyorum sen benim yaşadiklarimi bir bilsen iki kere kimyasal gebelik yaşadim iki ay üst üste ondan sonraki dinlen dedi doktor ondan snrki ay diş gebelik yaşadim 8 haftalikti kalp atişini duymaya diye gittik doktor bu gelişememiş dedi bi anormalik var bu işte dedi oan yikildim ben kalp atişini duymaya dye gitmiştim sabah ac karnina gel sen dedi ondan snr karar veririz dedi baska bi doktorda gördü bu kesede bi anormalik var dedi beta hcg tam 8 haftalikti hic diş gebelik belirtisi yoktu ne agri ne sizi beta hcg 9000 cikmişti hemen kurtaja aldilar oanda yikildim ama dedim rabbim daha kötüsünü verme bana kurtajdan snr doktor eve salmadi patalojiye yolladim kurtaji dedi neden böyle oldugunu baksinlar dedi ama doktor suphelemiş ztn diş gebelik oldugunu hissetigi icin eve yollamadi hastane kaldim aksam doktorum aradi malesef dedi diş gebelik dedi hemen dedi ameliyat olman lazim dedi biz sok olduk ben ilacla falan düşer saniyorrdum ama o direk ameliyat dedi miyomda vardi bende dişa dogru buyyen 5 cm hem miyomu alirim dedi hemde diş gebeligi dedi iyi tamam dedik neyse sabah girdim ameliyati 2 bucuk saat ameliyatta kalmişim doktor sag tüpümü almiş sol tüp bagirsaklara gömülüydu dedi hic elememiş bile nehse ben kendime gelince bana dedi doktor böyle böyle sag tüpünü aldim sol tüpte işe asla yaramaz dedi artik anne olabilmek icin tek caren tüp bebek dedi işte o anda dünyam yikildi 4 ay oldu ameliyat olali hala burnumun diregi sizliyor icim aciyor rabbim herseyin hayirlisini bizler icin yapmiş isyan etmiyorum sadece üzüluprum suanda bunlari yazarken bile agliyorum daha bebek dogurmadan sezeryan dikişlerim oldu rabbim hayirlisini böyle nasip etmiş diyorum

ruhsan dündrn beri yoksun merak ettim seni

Geldim canım geldim, misafirlerim gelecek de biraz işe güce daldım, iyiyiz biz çok şükür, sabah kalp atışını duyduk yavrumun sıkıntı yok inşallah da böyle devam eder, sizler için sürekli dua ediyorum, inşallah şu topikte peş peşe güzel haberlerimiz paylaşılacak 2016 bizim senemiz olacak

ozgskne2011 sonuç çıkınca yaz meraktayım

Şimdi ben profor bi doktora gidiyorum bnim ameliyattla bi tüpüm alindi digeri ztn alinamiycak kdr bagirsaklara yapişikmiş hic bi şekilde izlenmiyordu doktor bana tüpünü iyki almişlar dedi hasarli olarak tüpün kalsaydi tüp bebekte hasarli tüplerde yine diş gebelik olabilirdi dedi tüp bebek tedavsinde yüksek hasarli olan tüplerde tekrardan diş gebelik orani cok yüksek oluyormuş doktor bana sol tüp bagirsaklara yapişikmi yoksa komple tikanikmi diye hsg önerdi egerki tüp sivi akitiyorsa tüp bebek yapmam dedi cnk bebek gelişemez dedi bedavadan parani almak istemem dedi önce hasar vrmi enefeksiyon varmi diye hsg cektirdi carsaba gunu soncumu gostericem inş iyidir

Minemacar canım çok zor bir süreçten geçmişsin ama bak Doktorun dikkatliymiş Allah tan bilirsinki sış hebelik en yehlikelisi iyiki sana birşey olmamış, ama tüp tedavisinde tüplere ihtiyacın olmuyomuş sadece kaliteli yumurtan olsun yeter ben faydasını görsüm dene istersen sende bal polen arı sürü yiyebilirsin bende rezerv azlığı var haliyle ilk tüpte inanılmaz kalitesizdi yumurtam olmadı bizde arı sütü bal polen aldık yedim bu sefer 2 tane yumurtam tam 5 gün yaşadı ve 1 yane transefer yapıldı 1 yanede donduruldu şimdide dondurulmuş deneyeceğiz inşallah,
ruhsan 63 ten 13 e düşmüş canım doktor sessiz düşük dedi doktor galiba kimyasalmış, pazartesi sıfırı görelim konuşuruz dedi

Anladım canım kimyasal ise iğneye vs gerek kalmıyor biliyorsun zaten, bir ay ara vermiştik biz sadece tedavi için, hayırlısı olsun kuzum, yaşadığın son sıkıntı olsun inşallah

Anladım canım kimyasal ise iğneye vs gerek kalmıyor biliyorsun zaten, bir ay ara vermiştik biz sadece tedavi için, hayırlısı olsun kuzum, yaşadığın son sıkıntı olsun inşallah
sağol canım ama gebe kalıp üstüne kimyasal olduğuna sebineceğim hiç aklıma gelmemişti açıkası ama rahatladım, en azından tedavi için 6 ay beklemek zorunda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…