- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.201
Canım çok geçmiş olsun.Demek ki bebeğinin vakti varmış henüz.umarım en az hasarla atlatırsın.arkadaşların bir ÇOĞU dış gebelik Demiş ama dış gebelikte Değerler olduğundan fazla artıyor diye biliyorum ben.benim Yaşadığım kimyasalda 3 kez tekrarladık testi düzensiz artıyordu hep sonrasında ise düşmeye başladı.inşlh dış gebelikten ziyade kimyasaldır cnm ve daha çabuk atlatırsınkızlar desteğiniz için çok ama çok tşk ederim ama cidden üzülmüyorum bekilim Allah dedim çıktım yola, hayrınada şerrinede Elhamdülillah, doğurup kaybetmek ve daha neler neler var Allah beterinden saklasın. biran önce bitsinde hayatıma devam edeyim diye bekliyorum, Allah ım büyük, ne ağlamak istiyorum nede üzülüyorum vallahi çok iyiyim ya ben hazırdım zaten, bekliyordum. sorun yok yani
Mrym hiç korkma kürtajın tüplere hiçbir zararı olmaz.zira sadece rahimde kesenin yerleştiği bölgeye yapılan bir işlem.canım sen rahim filmini nerde çekilmiştin? ya şimdi bu kürtaj tüplere bi zarar vermiş midir acaba,yani kanama başlamıştı düşük oluyordu ya, benim tüplerde hiç sorun yoktu, acaba tekrar filme gerek olur mu ki? @ruhsan
sağlıksız olduğu bir kesin ama takip edilecek bu saatten sonra ne olduğu önemli değil artık bir an önce hallolsunda yoluma bakayım, böyle muaallakta kalmak daha çok rahatsız ediyor beni ama inşallah en az hasarla hatta hasarsız atlatayımCanım çok geçmiş olsun.Demek ki bebeğinin vakti varmış henüz.umarım en az hasarla atlatırsın.arkadaşların bir ÇOĞU dış gebelik Demiş ama dış gebelikte Değerler olduğundan fazla artıyor diye biliyorum ben.benim Yaşadığım kimyasalda 3 kez tekrarladık testi düzensiz artıyordu hep sonrasında ise düşmeye başladı.inşlh dış gebelikten ziyade kimyasaldır cnm ve daha çabuk atlatırsın
canım ben de hep senin için girdim bugün bu topiğe,,zaten hazırsın anladığım kadarıyla bu sonuca ama yine de mucizeleri unutma Vekilin Allahken hiç unutma,,şu an hiçbir şey bitmemişken madem kötü sonuca hazırsın sen yine de sımsıkı tutun ona ,,, neler neler yaşıyorlar ne mucizeler,,,kötüye hazırsan vazgeçmek için 2-3 gün daha bekle canım ,,,sağlıksız olduğu bir kesin ama takip edilecek bu saatten sonra ne olduğu önemli değil artık bir an önce hallolsunda yoluma bakayım, böyle muaallakta kalmak daha çok rahatsız ediyor beni ama inşallah en az hasarla hatta hasarsız atlatayım
Canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı bebişler verecek inşallah.kızlar muayene oldum sağlıklı bir gebelik olmadığı kesinleşti ya kimyasal yada dış gebelik ama cumartesi yekrar kan verilecek takip edilecek hayırlısı dedik hayırlısı böyleymiş. çünkü sonucum 52 idi bugün 63 çıktı normalde 100 üzerinde olması gerekiyordu.
bekleyeceğim canım, cumartesi yine kan vericwm ama hissettmiştim ben bu tüpte her aşamada nötrdüm iyiki de öyle olmuş, eşim bugün defalarca aradı dedim iyimisin, diyorki bana sen iyimisin çok tepkisizsin herkes benden üzülmemi bekliyor belki böylese olması gerek ama yok işte hissedwmiyorum arkadaşım birsürüteselli cümlesi içeren bir mesaj atmış dedim ne oluyor bu ne msj ya ben iyiyim sakin olun, ısrarla diyor ben senin içini biliyorum, içimde birşey yokki ben bunun sebebini başından beri teslim olmama bağlıyorum Allah ım içime verdi soğukluğunucanım ben de hep senin için girdim bugün bu topiğe,,zaten hazırsın anladığım kadarıyla bu sonuca ama yine de mucizeleri unutma Vekilin Allahken hiç unutma,,şu an hiçbir şey bitmemişken madem kötü sonuca hazırsın sen yine de sımsıkı tutun ona ,,, neler neler yaşıyorlar ne mucizeler,,,kötüye hazırsan vazgeçmek için 2-3 gün daha bekle canım ,,,
yok canım pes etmedim pskolojik olarak iyiyim bugün başlayabilirim ama fiziksel olarak doktorlar ne zaman müsade eder onu bilmiyorum işte.ozgecigim herşeyin Allahtan geldiği bilmek ve ancak onun "ol"demesiyle olacağını bilmek. .ışte sendeki inanç bu ..bu yüzden sen sadece Rabbine sigindin..dedinki ancak "O" zamanını bilir ve demekki benim için böyle uygun görmüş..bizim sinavimiz bu yol..bende her cocuk istediğimde bu yoldan gececegim. .bu yüzden sakin pes etme umutsuz hiç olma..kendini iyi hissettiğim bir zaman tekrar başla.
bunların hepsi ekim ayında yaptık işte heyet için çağırdılar şubat adetolunca 2.günü gel dedi iğneler başlayacakmı dedim hemşireye hayır ilaç vercez önce falaan düşünme dedi o yüzden soruyorumCanım ben de tam bilmiyorum ama şöyle anlatayım.adetin 2. Günü senden hormon tahlili için kan alıyorlar bu test sonucunun çıkması 15 gün ila 1 ay arası Sürüyor.bu süre içersinde eşinin de 3 kez örnek vermesi gerekiyor.bir de sizden SGK evlilik cüzdanı,nüfus kayıt Örneği gibi evraklar istiyorlar.durumunuz uygunsa rapor çıkartıyorlar.yani senin tedavin Şubat'ta başlamaz sanırım.sizdeki sıkıntı nedir peki?ona göre bazı prosedürler değişir.sana o gün gittiğinde Ayrıntılı anlatırlar ne yapman gerektiğini.kabaca tarif etmeye çalıştım
Yaaa bendeeee gel kız Sömestr de izmire o Denizli'den 2 saate gelir bol kahve bol sigara
ay evettttt yaaaa, ne hoş olur bütün kılzar toplandık toplandık toplandıkYaaa bendeeee gel kız Sömestr de izmire o Denizli'den 2 saate gelir bol kahve bol sigara
Ama Anlamadığım adetin 2. Günü iğnelere başlanıyor.hemşire ne ilacından bahsetmiş ki.rapor çıktığında dr reçete yazıyormuş ve 3 gün içinde o reçeteyi Alman gerekiyormuş.bakalım sende ne olacakbunların hepsi ekim ayında yaptık işte heyet için çağırdılar şubat adetolunca 2.günü gel dedi iğneler başlayacakmı dedim hemşireye hayır ilaç vercez önce falaan düşünme dedi o yüzden soruyorum
bende anlamadım yaAma Anlamadığım adetin 2. Günü iğnelere başlanıyor.hemşire ne ilacından bahsetmiş ki.rapor çıktığında dr reçete yazıyormuş ve 3 gün içinde o reçeteyi Alman gerekiyormuş.bakalım sende ne olacak
Hadi yapalim bu isi kizceler vallahi yapalim ben ucarak gelirim beaaaaYaaa bendeeee gel kız Sömestr de izmire o Denizli'den 2 saate gelir bol kahve bol sigara
aynen katiliyorum zor bi hamilelik gecirdigim icin vevkalbi durdugu icin kurtaj olmak gerekti doktorlaravyalvariyodum kurtarin beni bir an once bitsin diye hersey bitti benim aglamam gerekirken mutluydum normale dondugum icin ama bikacgun gecti ben hickiriklara boguluyorum aklima geldikce agliyorum yoksa kafayi yerimKurban oldugum sigara tuttururdukgerekirse becerebilirsek kafayi bilem.cekerdik kıı geciyor hepsi biliyorsun ama bisey diyimmi bu kdr tepkisiz olmanda normal degil bak sonra cok fena patliyo insan benim hoykuruslerim mahallede yankilanmisti
Sıkma kendini ve sureci fazla uzatmamasini soyle druna biran once metatresyonmudur nedir ignenin adi onu vurdur gec benimde annemler bu sira gene koca kari bulmuslar yarin ona gidelim diyip duruyorlar esim desen böm böm yuzume bakiyor manyakmisin diye diye of anam offfffah bu essek sipalari bi gelselerdi
Valla benim koca gidiyo sömestr i var onun ben musait ım :) altıMDA arabada var dediğiniz yerden alırımHadi yapalim bu isi kizceler vallahi yapalim ben ucarak gelirim beaaaa
ay kıskandım mı ne :)Valla benim koca gidiyo sömestr i var onun ben musait ım :) altıMDA arabada var dediğiniz yerden alırım
Sende atla gel kuzuuay kıskandım mı ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?