2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım çok geçmiş olsun.Demek ki bebeğinin vakti varmış henüz.umarım en az hasarla atlatırsın.arkadaşların bir ÇOĞU dış gebelik Demiş ama dış gebelikte Değerler olduğundan fazla artıyor diye biliyorum ben.benim Yaşadığım kimyasalda 3 kez tekrarladık testi düzensiz artıyordu hep sonrasında ise düşmeye başladı.inşlh dış gebelikten ziyade kimyasaldır cnm ve daha çabuk atlatırsın

Mrym hiç korkma kürtajın tüplere hiçbir zararı olmaz.zira sadece rahimde kesenin yerleştiği bölgeye yapılan bir işlem.

sağlıksız olduğu bir kesin ama takip edilecek bu saatten sonra ne olduğu önemli değil artık bir an önce hallolsunda yoluma bakayım, böyle muaallakta kalmak daha çok rahatsız ediyor beni ama inşallah en az hasarla hatta hasarsız atlatayım

canım ben de hep senin için girdim bugün bu topiğe,,zaten hazırsın anladığım kadarıyla bu sonuca ama yine de mucizeleri unutma Vekilin Allahken hiç unutma,,şu an hiçbir şey bitmemişken madem kötü sonuca hazırsın sen yine de sımsıkı tutun ona ,,, neler neler yaşıyorlar ne mucizeler,,,kötüye hazırsan vazgeçmek için 2-3 gün daha bekle canım ,,,

Canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı bebişler verecek inşallah.

bekleyeceğim canım, cumartesi yine kan vericwm ama hissettmiştim ben bu tüpte her aşamada nötrdüm iyiki de öyle olmuş, eşim bugün defalarca aradı dedim iyimisin, diyorki bana sen iyimisin çok tepkisizsin herkes benden üzülmemi bekliyor belki böylese olması gerek ama yok işte hissedwmiyorum arkadaşım birsürüteselli cümlesi içeren bir mesaj atmış dedim ne oluyor bu ne msj ya ben iyiyim sakin olun, ısrarla diyor ben senin içini biliyorum, içimde birşey yokki ben bunun sebebini başından beri teslim olmama bağlıyorum Allah ım içime verdi soğukluğunu

ozgecigim herşeyin Allahtan geldiği bilmek ve ancak onun "ol"demesiyle olacağını bilmek. .ışte sendeki inanç bu ..bu yüzden sen sadece Rabbine sigindin..dedinki ancak "O" zamanını bilir ve demekki benim için böyle uygun görmüş..bizim sinavimiz bu yol..bende her cocuk istediğimde bu yoldan gececegim. .bu yüzden sakin pes etme umutsuz hiç olma..kendini iyi hissettiğim bir zaman tekrar başla.

yok canım pes etmedim pskolojik olarak iyiyim bugün başlayabilirim ama fiziksel olarak doktorlar ne zaman müsade eder onu bilmiyorum işte.

bunların hepsi ekim ayında yaptık işte heyet için çağırdılar şubat adetolunca 2.günü gel dedi iğneler başlayacakmı dedim hemşireye hayır ilaç vercez önce falaan düşünme dedi o yüzden soruyorum

Ama Anlamadığım adetin 2. Günü iğnelere başlanıyor.hemşire ne ilacından bahsetmiş ki.rapor çıktığında dr reçete yazıyormuş ve 3 gün içinde o reçeteyi Alman gerekiyormuş.bakalım sende ne olacak

Denizlilisrsy canım ya burda olsaydında bir kahve eşliğinde karşılıklı sigara tüttürseydik

Kurban oldugum sigara tuttururduk gerekirse becerebilirsek kafayi bilem.cekerdik kıı geciyor hepsi biliyorsun ama bisey diyimmi bu kdr tepkisiz olmanda normal degil bak sonra cok fena patliyo insan benim hoykuruslerim mahallede yankilanmisti
Sıkma kendini ve sureci fazla uzatmamasini soyle druna biran once metatresyonmudur nedir ignenin adi onu vurdur gec benimde annemler bu sira gene koca kari bulmuslar yarin ona gidelim diyip duruyorlar esim desen böm böm yuzume bakiyor manyakmisin diye diye of anam offfff ah bu essek sipalari bi gelselerdi

aynen katiliyorum zor bi hamilelik gecirdigim icin vevkalbi durdugu icin kurtaj olmak gerekti doktorlaravyalvariyodum kurtarin beni bir an once bitsin diye hersey bitti benim aglamam gerekirken mutluydum normale dondugum icin ama bikacgun gecti ben hickiriklara boguluyorum aklima geldikce agliyorum yoksa kafayi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…