2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kizlar 15 aralikta kürtaj olmuştum bugün 33gun ama 3 gündür adet agrisi cekiyorum ama sadece kahverengi lekeler geliyo bu normal adetim mi oluyo benim? Yasayan var mi böyle bir durum burda mi baska forum da mi birisi kurtajdan sonra adetim azaldi yazmisti banada mi aynisi oluyo acaba

kız zzz
yaramzlık yaptınızda hamilemisin yoksa, bir kere oldu bidaha olur neden olmasın aybir test yap lütfen

oyle oluyo benimde oyle oldu ikici biraz daha 3 normale donmustum ben

Arkadaşım siz de 2. Çocuk için uğraşıyordunuz nerede tedavi oluyorsunuz 3. Deneme için farklı şeyler önerildi mi

Benimde kurtaj snr kahverengi lekeler geldi sökülememkten dolayi dedi doktor

Öncelikle denizlilisrsy başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin kalanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin İnşaAllah. Ozgurskine canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda da yüzünü güldürsün İnşaAllah. Ruhsan senin adına da çok çok sevindim arkadaşım Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin sağlıkla İnşaAllah darısı diğer arkadaşlara ve bana olsun İnşaAllah senin ve diğer hamiş arkadaşların dualarını bekliyoruz.

herkese günaydın kizlarr..ekilips benimde büyük gün yarın..adana baskentte tedavi görüyorum. .ikinci denememden farkı 2 embriyo konuldu ve hemen beni ayaga kaldirdilar.sedyeyle yatagima değil yürüyerek gittim..yeni uygulamalari böyleymiş...ve transfer sonrasi 3.gun yumurta catlatici iğneyi vurmustum..farkları bu canım
hakkımıZda hayırlısı olsun

Yarin cenazemiz var insanin cenazasini bile sahiplenememesi bile cok kotu oluyormus gercekten rabbim gostermesin
Başın Sağolsun cnm.gerçekten insanın inanası gelmiyor gripten insanın öleceğine.Ya kızlar ben de korkmaya başladım şimdi.tedavideyim biliyorsunuz sürekli hastanelerdeyim

Canım benim de kürtajdan sonra 34. gün geldi kırmızılar ve o ay bayaa azdı yok gibi.sanırım rahim kürtajda temizleniyor ya toparlaması zaman alıyor.

Başın Sağolsun cnm.gerçekten insanın inanası gelmiyor gripten insanın öleceğine.Ya kızlar ben de korkmaya başladım şimdi.tedavideyim biliyorsunuz sürekli hastanelerdeyim
Önlem al canim maske takin hem sen hem eşin, kalabalikta cok beklemeyin, bir de gecen gun haberde izlemiştim bagisiklik sistemiyle alakaliymis iyi beslenmek lazimmiş

kızlar kimyasalan sonra bu kanama ne kadar devam ediyor sıfırlanınca bitiyor mu kanama birde sağ kasığımda batma şeklinde ciddi ağrım var yarım saate yakındır bunun kimyasal ile alakası olabilirmi? tek taraflı ağrı yapar mı?
kimyasal gebelik geçirenlerin tecrübelerini almak istiyorum? böyle bir tecrübe yaşamasaydık keşke tabi

Ozgskne2011 canım bende de tek taraflı kasık ağrısı olmuştu kanama üç gün yoğun üç gün de normal olarak devam etmişti değer sifirlanmis mıydı bilmiyorum ilk tahlili adete bir gün kala yaptırmıştım 91 çıkmıştı ikinciyi adetin ikinci günü yaptıklarında deger 9a düşmüştü bir daha da tahlil yaptirmadim.Sende farklı olabilir sonuçta sana tüp bebek tedavisi yapıldı ben kimyasal yasadigimda kendiliğinden olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…