- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.281
kız zzzKizlar 15 aralikta kürtaj olmuştum bugün 33gun ama 3 gündür adet agrisi cekiyorum ama sadece kahverengi lekeler geliyo bu normal adetim mi oluyo benim? Yasayan var mi böyle bir durum burda mi baska forum da mi birisi kurtajdan sonra adetim azaldi yazmisti banada mi aynisi oluyo acaba
oyle oluyo benimde oyle oldu ikici biraz daha 3 normale donmustum benKizlar 15 aralikta kürtaj olmuştum bugün 33gun ama 3 gündür adet agrisi cekiyorum ama sadece kahverengi lekeler geliyo bu normal adetim mi oluyo benim? Yasayan var mi böyle bir durum burda mi baska forum da mi birisi kurtajdan sonra adetim azaldi yazmisti banada mi aynisi oluyo acaba
Arkadaşım siz de 2. Çocuk için uğraşıyordunuz nerede tedavi oluyorsunuz 3. Deneme için farklı şeyler önerildi migünaydın kizlar..ben kasım aralık gibi kesfettmisyim bu kulubu. .ama en çok da bu topigi ve burdaki samimiyeti sevdim..herkesi yıllardır tanıyorum gibi. muhabbetler dualar da öyle. .Rabbim herkesin muradini versin hayirlu sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarimiz boş cevirmesin
ayy o migreni sorma beter biseySagolun kizlar dostlar sagolsun mekani cennet olsun rabbim gunahlarini affetsin
Migrenim tuttu fenaa
Benimde kurtaj snr kahverengi lekeler geldi sökülememkten dolayi dedi doktorKizlar 15 aralikta kürtaj olmuştum bugün 33gun ama 3 gündür adet agrisi cekiyorum ama sadece kahverengi lekeler geliyo bu normal adetim mi oluyo benim? Yasayan var mi böyle bir durum burda mi baska forum da mi birisi kurtajdan sonra adetim azaldi yazmisti banada mi aynisi oluyo acaba
başın sağolsun aminnnnSagolun kizlar dostlar sagolsun mekani cennet olsun rabbim gunahlarini affetsin
Migrenim tuttu fenaa
Başın Sağolsun cnm.gerçekten insanın inanası gelmiyor gripten insanın öleceğine.Ya kızlar ben de korkmaya başladım şimdi.tedavideyim biliyorsunuz sürekli hastanelerdeyimYarin cenazemiz var insanin cenazasini bile sahiplenememesi bile cok kotu oluyormus gercekten rabbim gostermesin
Canım benim de kürtajdan sonra 34. gün geldi kırmızılar ve o ay bayaa azdı yok gibi.sanırım rahim kürtajda temizleniyor ya toparlaması zaman alıyor.Kizlar 15 aralikta kürtaj olmuştum bugün 33gun ama 3 gündür adet agrisi cekiyorum ama sadece kahverengi lekeler geliyo bu normal adetim mi oluyo benim? Yasayan var mi böyle bir durum burda mi baska forum da mi birisi kurtajdan sonra adetim azaldi yazmisti banada mi aynisi oluyo acaba
Önlem al canim maske takin hem sen hem eşin, kalabalikta cok beklemeyin, bir de gecen gun haberde izlemiştim bagisiklik sistemiyle alakaliymis iyi beslenmek lazimmişBaşın Sağolsun cnm.gerçekten insanın inanası gelmiyor gripten insanın öleceğine.Ya kızlar ben de korkmaya başladım şimdi.tedavideyim biliyorsunuz sürekli hastanelerdeyim
Kuzu pıt pitlarida duydunmuÖnlem al canim maske takin hem sen hem eşin, kalabalikta cok beklemeyin, bir de gecen gun haberde izlemiştim bagisiklik sistemiyle alakaliymis iyi beslenmek lazimmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?