2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Anladim canim cok gecmiş olsun snada rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin aynen öyle egerki benim iki kimyasal gebelikten snr önceki doktorum hsg isteseydi tüplerin tikali oldugu cikcakti ama malesef o bana direk gerek olmadigini söyle ztn ben kendisine benim gebeligim oluşuyor ama dusuyor diye gitmiş oda bana bunun her kadinda oldugunu söyledi snr ztn yumurta takbi yapti o ay hamile kaldim snr diş gebelik zaten doktoru suclu bulluyorum ben ztn sana benim gebeligim olusuyor ama durmuyor diye geldim sen neden bana hsg önermiyosun neyse hersey allahtan rabbim bu sinavi bize verdi hayirlisiyla inşallah ilk tüp bebegi şubatta yapicaz inşallah sagliklğ hayirlisiyla olur herşey doktor bana yumurtaliklar güzel dedi rahimde güzel dedi işte bu sol tüp bagirsaklata yapişik diye hsg istedi bakalim sonuc olarka ne diyecek

sağol canım ama gebe kalıp üstüne kimyasal olduğuna sebineceğim hiç aklıma gelmemişti açıkası ama rahatladım, en azından tedavi için 6 ay beklemek zorunda değilim

Aynı sevinci bende yaşamıştım aylar sonra, hatırlarsan bahsetmiştim düşüp diz kapağı kırınca ameliyat oldum vs vs, dedim Allahım sen çok büyüksün bebeğim düşmeseydi ben şimdi ne yapardım, hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah

Ayni fikirdeyim kuzum kiiiiiii sabaha kdr princ sut kavrulmus keten tohumuyla uyudum yahuuu (( sogan suluk meselelerine hic girmeyelim ben fitil bile koyamamki kaldi canli bisey koyucam kaldi sogan sarumsakla menemen yapcam orda atilir giderim valla

Yahu nine ya cikmazsa diyom parmaginla cikar diyo ya cikmazsa diyom cikarrrr diyo koymam ben dedim o zaman olmaz rahimin agzini o acar sadeece diyo yaw he heee didim baktim nine aksilescek uzatmiyim cabuk bitsin ayagina yattim en son
Rabbim ne evlat acisi gostersin ne hasretiyle sinasin daha fazla bizleri aklimizada mukayyet olsun cok aminnnn

Cnm üstüme düşmez ama bi tandigimiz vardi cocuklari olmuyordu doktora gitmiş tedavi görmüş yine olmamiş buda koca kari ilaclari yapmaya başlamiş sogana oturmuş süte oturmus butun herseyi yapmiş yine olmamiş snr doktora gitmişler tekrardan doktor sen ne yaptin demiş oda işte söylemiş doktor artik hic cocgun olmaz demiş rahimin yapisini bozmuş bu tür ilaclarla

Aynen oyle tatlim yok ben alttan bisry yaptirmiyorum karnima biseyler sariyolar o kdr hepsinin farkindayim yani

Çok sevindimmmmm kalp atışlarına. Allah böyle devam ettirsin maşallahh..

Hmm anlıyorum. İnşallah bi sıkıntı yoktur ve başlarsın bi an önce tüpe. Ben de inş haftaya hsg çektiricem. Umarım benim tüplere de bişicik olmamıştır..

Ay cnm çok sevindim inan kimyasal OLMASINA.gerçi ben sana söykemiştim dış gebelik değildr onda Değerler gereğinden fazla yüksek oluyor.her şekilde bi kaybın var kolay değil fakat her şerde bi hayır vardr.inşlh dondurulmuşunla pozitifi göreceksin.çok geçmiş olsun

Oyyy kıyamam ben onun pıt pıt atan kalbine.çok sevindim canım.girmeyince acsba kötü bişey mi oldu diye çok korktum.dikkat et kendine misafir var diye çok yorma kendini

benım 2. transfer belkı ondan vermedı ayrıca carsamba kontrolum var gene buyuk ıhtımal ayın sonuna transferı yapar gene cokkkkkkkkkkkk heyecanlıyım :)

Kizlar aman dikkat coluktu cocuktu tedavi derken kendinizi sakin ihmal etmeyin maskesiz hastanelere asla girmeyin annemin dayisinin hanimi bugun domuz gribinden vefat etti ne yazikki bir cok haber sitesinde gorursunuz zaten birde ilk olummus gibi haber veriyorlar halbuki denizlide benim bildigim bu 3 ve hastaligi hastaneden kapti ne yazikki lutfen dikkat edin gerekirse tedavilerinize ara verin burdaki hastaneler berbat durumda herkez panik halinde iyiki tedaviye falan baslamamisim oglani bahane edip ertelemisim rabbim hayirli ölüm versin hepimize

burasıda aynı, birde küçük olunca iyice korku artıyor, hastanede çalışan arkadaşlarım aklın varsa gelme dedi bizimde yakınımızın bebeği domuz gribi olmuş ondanda babanneye geçmişbebek kurtulmuş ama babannenin durumu krtikmiş

Oyyy kıyamam ben onun pıt pıt atan kalbine.çok sevindim canım.girmeyince acsba kötü bişey mi oldu diye çok korktum.dikkat et kendine misafir var diye çok yorma kendini
Eşim sağolsun müsade etmiyor yorulmama, bugün dr.a beni şikayet etti iş yapıyorum diye
Canım benim darısı başınıza inşallahhhh

Ay o kadar mı kötü ya haberlerde izliyoruz okuyoruz ama durumun bu kadar vahim olduğunu tahmin etmemiştim, çok fena ya hele ki hastaneden virüsü kapıyor olmak çok daha kötü, e ne yapacak hasta insanlar hastaneye bile korkarak gideceğiz hay Allahım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…