2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

günaydın arkadaşlar. Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Martta tüp bebek yaptıracağız inşallah,henüz gidip görüşmedik dr ile ama kendimize yaptığımız plan mart ayıydı ama ben sabırsızlanıyorum bir an önce yaptırmak istiyorum. Sabırlı olmam gerek biliyorum ama korkuyorum eğer tutmazsa ilkinde sonraki tedaviler içn zaman kaybı olmasın diye. Sormak istediğim şey şu,ben 167 boyunda ve 75 kiloyum,sigarayı bıraktıktan sonra dikkat etmedim ve 10 kilo aldım. Bazı arkadaşlar 70 üzerine tüp yapmıyorlar dedi,spor ve diyet yapıyorum ama insülin direncinden dolayı zor veriyorum Sizce bu ay gitsek görüşsek sonraki adette başlarlar mı yoksa 70 altına mı düşmemi isterler. Aranızda kiloku olup ama işlemi yapılan var mı???

Datse merhaba benim kontrolüm de ayın 18inde sanırım aynı zamanlarda transferimiz olacak., şuan bant kullanıyorumbenim de 2.deneme olacak...hayırlısıyla bu sefer kavuşuruz bebeklerimize inşallah

bana bant falan vermedı hoca kan aldı gayet ıyı sonuclar dedı carsamba tekrar kontrole gel dedı bakalım hayırlısıyla bıtsede kovussak bebeklerımıze :)

ne alakası var kılo ıle cnm hersey sende bıtıyo ben sıgara kullanıyorum hoca bırak dedı basaramadım azalt dedı gunde 5 fazlasını ıcme dedı dıkkat edıyorum

kan tahlıllerınde benım tum sonuclar ıyı cıktı degerlerım hocayı bıle sasırttı ama ılk tup bebek basarısız oldu sebebıde rahım ıcı ıltıhap cıktı

mart dıyede sartlandırma kendını hoca ıle gıt gorus tahlıller ısteyecektır nerden baksan 1 ay senı ve esını arastırcak sonra bı yol cızecek herseyın hayırlısı olsun hakkında.

Hiç duymadım 70 üzeri kilolulara tüp tedavisi olmadığını canım, ben bir ara 72 idim sonra diyetisyene gidip 10 kilo verdim ama tüp tedavisi yüzünden değil (dr.um hiç öyle bir şey demedi bana) benim bir bacakta sorun var yürümem güçleşiyor diye verdim ve aslında tabi ki bebekten önce ne kadar kilo verebilirsen o kadar avantaj, tedavi süresinde de ilaçlardan vs kilo alınabiliyor, sen git ilk görüşmeni yap hem dr.unla tanış hem tedavi öncesi isteyeceği testler vs olabilir onları yaptırırsın.

Canım bütün testleri yaptırdık,bir dr a gitmiştik o tüp yaptırsanız da yaptırmasanız da bu testler istenecek dedi,enfeksiyon da dahil bütün testler yapıldı,fsh,lh,prolaktin,clamidya,hcv.... hepsi gayet iyi çıktı,3 kere de yumurta takibi yaptırmıştım onda da gayet iyi gelişti yumoşlarım,eşimin hormon testleri enfeksiyon testleri de gayet iyi çıktı ama eşimde sayı 20-25 milyon toplam hareket %56 morfoloji de 5. 1 senedir normal olur diye oyaladılar bizi ama eşimin abisinin de tüp olduğu için biraz genetik yani. Benim tüpler açık ama sol tüpün giriş kısmında hafif darlık varmış biraz,tüp öncesi histeroskopi şansı arttırıyor diye dr um öncesinde histeroskopi önerdi. Öncesinde histeroskopi de olacaksam bir an önce gidip görüşmek iyi olur demi?

ne bileyim insan böyle zamanlarda her duyduğuna kafa yoruyor biliyorsun,tabii ne kadar verirsem o kadar iyi. zaten tüp bebek için başka bir şehire gideceğimden ne kadar erken gidip görüşürsem o kadar iyi olur,en azından daha sağlıklı bir plan yaparız.

bekleme :) senın bu saydıgın tahlıllerı ben hocaya gıttıgımde yaptırdım esının hareket hızı benım esımden yuksek sadece sayısı az. sen bı gıt gorus hocayla canım benım en azından ızleyecegınız yolu ogrenırsın ve daha bı enerjıyle guvenle baslarsın tedavıye

keklik_58 histeroskopi olacaksan ilk fırsatta git derim, histeroskopi sonrası da bir iki ay beklersin muhtemelen, dr.la konuş histeroskopi olacaksan kesin, onun da vardır belli dönemi hsg de reglden sonra 5 gün içinde yapılıyor misal, onun dönemini öğren ona denk getirip git, yani madem başka şehirde olacak tedavin gittiğinde beklememiş olursun

vallahi canım histeroskopi tutma ihtimalini arttırıyor,çünkü rahimi yıkayıp enfeksiyon,parça,kapalılık,yapışıklık gibi her şeyden arındırıp çizik atıyoruz rahime,embriyonun tutma ihtimalini arttırmak için dedi dr um. Genelde 2 başarısız tüpten sonra yapıyormuş bir çok yer ama ben elimden geleni yapmak istiyorum her konuda. Belki tüp bebek işlemi için gideceğim dr gerekli görmeyecek bilemiyorum ama adet başlangıcından sonra 12 güne kadar yapılıyor demişti dr um. Eğer eşimin değerleri iyi olsaydı bekletirlerdi histeroskopi sonrası normal yolla gebelik olma ihtimalinden dolayı ama eşimin sayısı az o yüzden ben artık normal yolla olmayacağını kabullendim. Benim buradaki dr um da çoook başarılı bu operasyonlarda ama gaziantepte iyi bir tüp bebek merkezi olmadığını bildiğim için adanaya gideceğim. Eğer adanadaki dr gerekli görürse ve histeroskopi yapacağı tarih falan geçmiş olursa buradaki dr uma da yaptırabilirim diye düşünüyorum.

Yaş kaç canım senin, bak bizim morfoloji %0 dı, yeni tedavi için gün sayarken doğal yolla hamile kaldım, yaşım geçiyor beklemek istemiyorum dersen o ayrı ama yaş sorununuz yoksa histeroskopi sonrası bir iki ay bekleyebilirsin, ben hsg filmi çekindim sonra regl olmadım hamile oldugumu ögrendim hsg için de diyorlar gebelige etkisi var diye, tahmin edebiliyorum senin durumunu da bende hep çok sabırsızdım tedavileri hep öne çektim dayanamayıp, hayırlısı olsun arkadaşım

Günaydın arkadaşlar,
Ne güzel düşünmüşsünüz buluşma fikrini, iyi kafa dağıtırsınız

ladycry canım nasıl gidiyor tedavi, opu tarihin ne zaman tahminen
Tünaydın ruhsancım. Kontrolden geldim şimdi.başta 5 yumoşla başlamıştık ama 3 ü büyümüş.onlar da 12, 13, 9 mm boyutlarında.9 olan diğerlerine yetişemez sanırım.öyle olunca moralim bozuldu bugün biraz.muhtemelen opu çarş ya olacak.Bakalım artık Allah dualarımı duyar inşlh

Canım benim yaş 27,nisanda 28 olacak. Eşim 36 yaşında. Bizim durum genetik olduğu için yaptıracağız tüp zaten 1 seneden fazla oldu bekliyoruz,dr lar zaman kaybetmeyin artık çünkü erkete olsa belli biz yaştan sonra spermleri çok da düzelme göstermiyor zaten ailede genetik bir durum dedi.

Ay ne güzel çook sevindim senin adına. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sen niye kıskanıyon bacım çıkın gelin ister izmir ister denizli bendede araba var gezdirem bi sizi yahu
ayy keşke keşke, kafamı almadan gelmem lazım tabi
bi izmir düşüncem varda, malum yeni rapor bitti özel sektör bide izin pek mümkün gözükmüyor.
geçen sene eşim beni sevgililer günüde izmire götürmüştü, valizi bile hazırlamıştı yavrum gece 4te uyandırıp yola çıkardı beni. belki bu senede bi sürpriz çıkar belli mi olur :)

Merhaba kizlar benim sag tüpüm alindi sol tüp tikaniklik cok hsg cekindim tubal cikti bidahaki adet dönemimde tüp bebege başliycaz cok korkuyorum ya olmazsa diye yikilirim

Minemacar neden bu kadar telaşlısın bilmiyorum canım ama iyiyi düşün, dua et Rabbine güven, assıl olan tutması değil bunu 2 kayıpla öğrendim asıl olan hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlada sahip olmak, zannedersim ki bu yollardan geçmekte olan biri olarak tuttumu herşey bitti malesef öyle değil, diyelimki tutmadı senin için hayırlı zaman değilmiş, ne kadar kolay söylemesi deme sakın çünkü 1 aşılama ve boş gebelik 3 olumsu aşılama daha, 1 olumsu tüp ve 1 tüp daha şimdide diyorlarki dış gebelik yüksek ihtimalle, eğer negatif olsaydı ağlardım zırlardım şimdi bebeğimi kaybedebilirim üstüne ne hissettiğimi bile bilmiyorum nötr bir durumdayım, bazen vicdan azabı çekiyorum bu ruhsuzluğumdan, üstüne birde tutaun diye yalvarırken bir hafta öncesine kadar şimdide bana zarar vermeden düşsün diye yalvarıyorum. dua et bol bol hayırlı olanı dile şüpheaizki Allah bizim için en doğru olanı ve en doğru zamanı biliyor. herşey gönlünce olsun arkadaşım. Denizlilisrsy ve J jasmine7676 bilsemki kocam izin verecek atlar gelirim, bazen çılgınlık iyi gelebiliyor mrym5579 kız kocanla olan değil kocansızz olan makbul vur dedikodunun dibini, giy pjamayı, al depresyon modunu ama depresyonda olma, ne kadar ıvır zıvır varsa habire ye, şöyle çevre edinemedim yaw kendime burda hepsi çoluklu çocuklu valla.
tabi bu arada ben bir ara düşük yapmalıyım değilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…