- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.301
Benimde çok ciddi tek taraflı ağrı olmuştu o zamandan beri o tarafta bir ağrı kaldı hatta kanama 10 gün kadar sürmüştükızlar kimyasalan sonra bu kanama ne kadar devam ediyor sıfırlanınca bitiyor mu kanama birde sağ kasığımda batma şeklinde ciddi ağrım var yarım saate yakındır bunun kimyasal ile alakası olabilirmi? tek taraflı ağrı yapar mı?
kimyasal gebelik geçirenlerin tecrübelerini almak istiyorum? böyle bir tecrübe yaşamasaydık keşke tabi
Canim benim agrim olmamisti kimyasaldan bir hafta kadar sonra bir iki gun suren kanamam oldu sonra ki ay biraz gecikmeli normal regl olmuştumkızlar kimyasalan sonra bu kanama ne kadar devam ediyor sıfırlanınca bitiyor mu kanama birde sağ kasığımda batma şeklinde ciddi ağrım var yarım saate yakındır bunun kimyasal ile alakası olabilirmi? tek taraflı ağrı yapar mı?
kimyasal gebelik geçirenlerin tecrübelerini almak istiyorum? böyle bir tecrübe yaşamasaydık keşke tabi
Duyduk canim çok şukur, sen ne yaptinKuzu pıt pitlarida duydunmu
Canisi bana 27 sine randevu verdiler biraz geç ama suyuyimde farketmez diorum gözün aydın bu arafDuyduk canim çok şukur, sen ne yaptin
İnşallah yarın güzel haberlerini alırız sen de kardeşsiz kalmasın istiyorsun ben tam karar verdim istemiyorum diye ve rahatlamıştım bu sefer eşim son bir defa diyor normalde senin kararın ben seni zorlayamam diyordu ,olursa bize sürpriz olsun ,keşke demeyelim diyor çok çıkmazdayım yarın tekrar doktorla görüşcemherkese günaydın kizlarr..ekilips benimde büyük gün yarın..adana baskentte tedavi görüyorum. .ikinci denememden farkı 2 embriyo konuldu ve hemen beni ayaga kaldirdilar.sedyeyle yatagima değil yürüyerek gittim..yeni uygulamalari böyleymiş...ve transfer sonrasi 3.gun yumurta catlatici iğneyi vurmustum..farkları bu canım
hakkımıZda hayırlısı olsun
4 çocuk olunca annem bu konuda hiç birşey hatırlamıyor sadece okulumuza ve köyümüze gelen sağlıkçılar yaptıysa yaptı zamanındaozgecigim şu çiçeği asin varmiydi
Ayy yaptik ama korunduk tatlimm bu kadar hizli olamaz hem dimi :)kız zzz
yaramzlık yaptınızda hamilemisin yoksa, bir kere oldu bidaha olur neden olmasın aybir test yap lütfen
Evet bir kızım var tedavisiz oldu bizde o yüzden tekrar olur diye boşuna zaman kaybetmişiz tüp bebekte geç kalmışız her seferinde bu son diyoz sonra acabalar başlıyor bizimde doğal çok zor eşimden dolayıeklips canım senindemi bir çocuk vardı..aynen kardeş olsun diee..esimde hep doğal yolla olur diye umut etti durdu. ama çok zor çünkü onda hareket azlığı bende yumurtlama problemi oldukça tüp bebek hayatımızın bir parçası artık..bu sefer olmasa diğer sefer hani tüp bebeğe hep devam ..kısmet
Oooo en doğalından bi tane daha geliyor desene bebiişşcanlarım günaydın,nasılsınız görüşmeyeli? Ben sersem bir haldeyim! Birkaç gündür hamilelik belirtilerim bardı ama hiç olumlu düşünmemiştim adetim bir gün geçince test yaptım sabah ve pozitif testim! Rabbim tüp benek için gün sayarken Nasip etti ya şoktayım kan verdim bir saat içinde çıkmış olacak!
amin canım, darısı sizlere inşallahhhhhhhhh,en kısa zamanda en hayırlısından nasip etsin rabbim herkeseOooo en doğalından bi tane daha geliyor desene bebiişştebeik ederim cnm Allah kucağına aldığın günleri de gösterir inşlh
Ay ne guzel bir haberrr uyy saglikli bir şekilde doğsun bebiş inşallahh, kan sonucu çikti mi, kaç çikti sonuçamin canım, darısı sizlere inşallahhhhhhhhh,en kısa zamanda en hayırlısından nasip etsin rabbim herkese
Kizlar merhaba. Benimde sali gunu transferim var. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Cok heyecanliyim. Kipir kipir icim. Uyuyamiyorum aklim jep transferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?