2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Benimde çok ciddi tek taraflı ağrı olmuştu o zamandan beri o tarafta bir ağrı kaldı hatta kanama 10 gün kadar sürmüştü

anladım kızlar tşk ederim, ağrı tahmin ettiğim gibi normal, benimde değer 13 de ve bugün 6 gün oldu kesilecek gibide değil sanırım benimde uzayacak ve ped artık aşırı rahatsız etmeye başladı ama çaresi yok, dediler değerin sfıra indiğini görmemiz lazım, yarın bir daha kan vericem sıfırlanmış olsada bitse artık.

Canim benim agrim olmamisti kimyasaldan bir hafta kadar sonra bir iki gun suren kanamam oldu sonra ki ay biraz gecikmeli normal regl olmuştum

İnşallah yarın güzel haberlerini alırız sen de kardeşsiz kalmasın istiyorsun ben tam karar verdim istemiyorum diye ve rahatlamıştım bu sefer eşim son bir defa diyor normalde senin kararın ben seni zorlayamam diyordu ,olursa bize sürpriz olsun ,keşke demeyelim diyor çok çıkmazdayım yarın tekrar doktorla görüşcem

eklips canım senindemi bir çocuk vardı..aynen kardeş olsun diee..esimde hep doğal yolla olur diye umut etti durdu. ama çok zor çünkü onda hareket azlığı bende yumurtlama problemi oldukça tüp bebek hayatımızın bir parçası artık..bu sefer olmasa diğer sefer hani tüp bebeğe hep devam ..kısmet

Evet bir kızım var tedavisiz oldu bizde o yüzden tekrar olur diye boşuna zaman kaybetmişiz tüp bebekte geç kalmışız her seferinde bu son diyoz sonra acabalar başlıyor bizimde doğal çok zor eşimden dolayı

ekilips benim için çocuk sahibi olmak çok zor.çünkü çok stres yapıyorum .sanırım çevrenin etkisi büyük. insanlarin tek konusu sen oluyorsun bulundugun yerlerde( benim 4 yıl olmadi iki aşılama 2.tup bebekte bir kizim oldu. 3.için bir anda yapalım diye kadar verdik yoksa hala belki olur diye dogal bekliyorduk.tup bebek icin bence gec kalinmamali. yaş çok önemli.

Kizlar merhaba. Benimde sali gunu transferim var. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Cok heyecanliyim. Kipir kipir icim. Uyuyamiyorum aklim jep transferde

canlarım günaydın,nasılsınız görüşmeyeli? Ben sersem bir haldeyim! Birkaç gündür hamilelik belirtilerim bardı ama hiç olumlu düşünmemiştim adetim bir gün geçince test yaptım sabah ve pozitif testim! Rabbim tüp benek için gün sayarken Nasip etti ya şoktayım kan verdim bir saat içinde çıkmış olacak!

Oooo en doğalından bi tane daha geliyor desene bebiişştebeik ederim cnm Allah kucağına aldığın günleri de gösterir inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…