2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ay ne guzel bir haberrr uyy saglikli bir şekilde doğsun bebiş inşallahh, kan sonucu çikti mi, kaç çikti sonuç
şoktayım hala,sersem gibiyim,ne hissedeceğimi bilemiyorum,kan sonucum 279,4 canım. Dr gel dedi bugün,bir saat içinde dr a gideceğim. Kese görünebilir mi şimdi?

yaa ne güzel nerdeyse herkesin tüp olacakken bi sürprizi geliyor artık çoookk şükür
Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inş.
Darısı bizlere artık

Sonucun inşallah iyidir çok merak ettim

merhaba kizlarrr..sonuç geç çıktı..bizde diken ustundeydik cok şükür gebelik var dediler..13.gunumdu kan testim 456 çıkmış
Rabbim eğer hayirliysa devamını getirsin inşallah..2 hafta sonra kese ve kalp atisi icin randevu verildi..korkular devam ediyor..ya kalbi atmazsa..bizimde sinavimiz bu ..hep stres hep umit..isteyen uğraşan emek harcayan herkesin gönlüne göre versin

ohhhhh maaşallah malşalah güzel haberler üstüste, rabbim devamınıda. nasip etsin , güzel başladı güzel gider inşallah. halay çekesim geldi valla moral oldunuz

Çok sevindim inşallah saglıklı bir şekilde doğar bebeğiniz

aminnn ruhsancigimmm insallah sağlıklı bir sekilde gebeliklerimizde devam eder
ozgecigim senin mutlu olmana çok sevindim canım ve ümit olmasına da...insan utanıyor sıkılıyor bu sonucu yazarken . .sonuçta negatif alan arkadaşlarımız da onların yaralarını tekrar açmamak için yazma taraftarı değildim.ama madem umut oluyor tüp bebek tedavisi de bizim bir çıkış kapimizsa artık..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…