- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.321
şoktayım hala,sersem gibiyim,ne hissedeceğimi bilemiyorum,kan sonucum 279,4 canım. Dr gel dedi bugün,bir saat içinde dr a gideceğim. Kese görünebilir mi şimdi?Ay ne guzel bir haberrr uyy saglikli bir şekilde doğsun bebiş inşallahh, kan sonucu çikti mi, kaç çikti sonuç
inşallah pozitiftir canım... Dua ediyorum! iyi haberler ver bizeBugün büyük final kızlar kan verdim öğleden sonra belli olucak yaa Zaman geçmiyor sanki
İnşallah cnm benim Allah tüm isteyenlere nasip etsininşallah pozitiftir canım... Dua ediyorum! iyi haberler ver bize
seni çook iyi anlıyorum canım,sabah bende öyleydim,1 saatte çıktı ama o 1 saat bana 1 ay gibi geldi.Bugün büyük final kızlar kan verdim öğleden sonra belli olucak yaa Zaman geçmiyor sanki
canı gönülden aminnnnnİnşallah cnm benim Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Senide tebrik ederim cnm Allah sağlıklı sıhhatli bir Bebiş versin hayırlısıyla aynen beklicez artık Zaman bi geçsin bakalım ne getirecek bizlereseni çook iyi anlıyorum canım,sabah bende öyleydim,1 saatte çıktı ama o 1 saat bana 1 ay gibi geldi.
çok güzel canım sonuç ama kese görünmez daha hayırlısı olsunşoktayım hala,sersem gibiyim,ne hissedeceğimi bilemiyorum,kan sonucum 279,4 canım. Dr gel dedi bugün,bir saat içinde dr a gideceğim. Kese görünebilir mi şimdi?
Gecmis olsun cnm hakkimizda hayirlisi.bende bugun degerimin dustugunu ogrendim ilaclari biraktim.seni cok iyi anliyorum.sabredip dua edecez.Rabbim dayanma gucu versinKızlar kan sonucumda negatif
Insallah bu son olsunoyyyy kizlar bizim bu basarisiz tup bebekler kacinci denemede son bulacak oyyy
şoktayım hala,sersem gibiyim,ne hissedeceğimi bilemiyorum,kan sonucum 279,4 canım. Dr gel dedi bugün,bir saat içinde dr a gideceğim. Kese görünebilir mi şimdi?
yaa ne güzel nerdeyse herkesin tüp olacakken bi sürprizi geliyor artık çoookk şükürcanlarım günaydın,nasılsınız görüşmeyeli? Ben sersem bir haldeyim! Birkaç gündür hamilelik belirtilerim bardı ama hiç olumlu düşünmemiştim adetim bir gün geçince test yaptım sabah ve pozitif testim! Rabbim tüp benek için gün sayarken Nasip etti ya şoktayım kan verdim bir saat içinde çıkmış olacak!
taktım kafayı sana belkide senden de gelecek bir süpriz bi yapmadın testyaa ne güzel nerdeyse herkesin tüp olacakken bi sürprizi geliyor artık çoookk şükür
Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inş.
Darısı bizlere artık
Sonucun inşallah iyidir çok merak ettimherkese günaydın kizlarr..ekilips benimde büyük gün yarın..adana baskentte tedavi görüyorum. .ikinci denememden farkı 2 embriyo konuldu ve hemen beni ayaga kaldirdilar.sedyeyle yatagima değil yürüyerek gittim..yeni uygulamalari böyleymiş...ve transfer sonrasi 3.gun yumurta catlatici iğneyi vurmustum..farkları bu canım
hakkımıZda hayırlısı olsun
ohhhhh maaşallah malşalah güzel haberler üstüste, rabbim devamınıda. nasip etsin , güzel başladı güzel gider inşallah. halay çekesim geldi valla moral oldunuzmerhaba kizlarrr..sonuç geç çıktı..bizde diken ustundeydik cok şükür gebelik var dediler..13.gunumdu kan testim 456 çıkmış
Rabbim eğer hayirliysa devamını getirsin inşallah..2 hafta sonra kese ve kalp atisi icin randevu verildi..korkular devam ediyor..ya kalbi atmazsa..bizimde sinavimiz bu ..hep stres hep umit..isteyen uğraşan emek harcayan herkesin gönlüne göre versin
merhaba kizlarrr..sonuç geç çıktı..bizde diken ustundeydik cok şükür gebelik var dediler..13.gunumdu kan testim 456 çıkmış
Rabbim eğer hayirliysa devamını getirsin inşallah..2 hafta sonra kese ve kalp atisi icin randevu verildi..korkular devam ediyor..ya kalbi atmazsa..bizimde sinavimiz bu ..hep stres hep umit..isteyen uğraşan emek harcayan herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?