- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.341
rahat ol canım her aşamyı yaabilirsin çok sevindim hemde, ee burda biz bizi anlamazsak kim anlar başka, nasıl beraber üzülüyorsak böylede beraber sevinceğiz aklına birşey getirme, bizde sizlerin sayesinde şevke gelip tekrar cesaretleniyoruz.aminnn ruhsancigimmm insallah sağlıklı bir sekilde gebeliklerimizde devam eder
ozgecigim senin mutlu olmana çok sevindim canım ve ümit olmasına da...insan utanıyor sıkılıyor bu sonucu yazarken . .sonuçta negatif alan arkadaşlarımız da onların yaralarını tekrar açmamak için yazma taraftarı değildim.ama madem umut oluyor tüp bebek tedavisi de bizim bir çıkış kapimizsa artık..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Çok ama çok sevindim inşlh kalp atışını da kucağına aldığın günleri de görürsün.ayrıca tabi ki yazacaksın.her aldığımız pozitif haber bizi umutlarımıza daha çok yakınlaştırıyor sankiaynen ozgecigim cesaretlenmek inanmak..ve yola devam etmek..Rabbim uygun bir zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize tüm isteyenlere. .
Amin cnm damada geçmiş olsun tekrardan düzelme gibi bişe olmuyormuGecmis olsun cnm hakkimizda hayirlisi.bende bugun degerimin dustugunu ogrendim ilaclari biraktim.seni cok iyi anliyorum.sabredip dua edecez.Rabbim dayanma gucu versin
7 gun icin iyi ben 2 hafta kullanmistim ilaciKızlar bugün iğnelerde 7. Günümdü.Endometrium kalınlığı 6.6mm çıktı.biraz ince değil mi sizce de?moralim çok bozuldu.zaten 2 yumoş vardı bi de bu çıktı.bunun bildiğiniz bi çaresi var mı
Yok cnm bizde 1 tanesi dustu o yuzden deger dustu sandik ama malesef degilmis.bu defada olmadi .1 tane donmus var bi daki ay onu transfer ettirecez.bakalim insallah bu defa olurAmin cnm damada geçmiş olsun tekrardan düzelme gibi bişe olmuyormu
Evt cnm bu benim 4. Kimyasal bilmiyorum artik sonumuz ne olacak ama pes etmiyorum devam imkanlar el verdigi yere kadar.hakkimizda hayirlisi olsun
Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin :)) inşallah kalp atışlarını da duyarsınızaminnn ruhsancigimmm insallah sağlıklı bir sekilde gebeliklerimizde devam eder
ozgecigim senin mutlu olmana çok sevindim canım ve ümit olmasına da...insan utanıyor sıkılıyor bu sonucu yazarken . .sonuçta negatif alan arkadaşlarımız da onların yaralarını tekrar açmamak için yazma taraftarı değildim.ama madem umut oluyor tüp bebek tedavisi de bizim bir çıkış kapimizsa artık..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Kimyasal olduğu nasıl anlasilyorrrEvt cnm bu benim 4. Kimyasal bilmiyorum artik sonumuz ne olacak ama pes etmiyorum devam imkanlar el verdigi yere kadar.hakkimizda hayirlisi olsun
Cnm deger ilerlemiyor ve biraz dusuk basliyor sonradanda dusuyorKimyasal olduğu nasıl anlasilyorrr
Çok sevindim değerin baya yüksek ikiz mi acaba darısı tüm isteyenlerin başına biz de tekrar denemeye karar verdik olursa kazancımız çok büyük olmazsa biraz borç ve moral bozukluğu onlar da illaki geçer nasipte varsa olurmerhaba kizlarrr..sonuç geç çıktı..bizde diken ustundeydik cok şükür gebelik var dediler..13.gunumdu kan testim 456 çıkmış
Rabbim eğer hayirliysa devamını getirsin inşallah..2 hafta sonra kese ve kalp atisi icin randevu verildi..korkular devam ediyor..ya kalbi atmazsa..bizimde sinavimiz bu ..hep stres hep umit..isteyen uğraşan emek harcayan herkesin gönlüne göre versin
canım korunduk yahu :) hem iki-üç ayda düzene giren varmış o yüzden hiç umudum yok benim.taktım kafayı sana belkide senden de gelecek bir süpriz bi yapmadın test
sağol canım teşekkür ederim,inşallah tez zamanda sizlerden de iyi haberler gelecek,lütfen inanın buna,eşimle cumartesi tüp bebek randevusu almak için kararlaştırmıştık ki mucizemiz geldi. İnşallah bebişimin kalp atışını duyup kucağıma lamayı da nasip edecek rabbim.
korka korka dar ediyoruz kendimize dünyayı korkunun olumsuzluğun içinde boğuyoruz kendimizi korkma dua et olumlu hisset lütfengünaydın arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,canı gönülden sizlere dua ediyorum inanın. hatta dua ederken isim bilmediğim için niklerinizi söylüyorum komik oluyor :) İnşallah kese ve kalp atışını duyarız da güzel bir şekilde dua ederim,korkuyorum ya kese görünmezse ya da kalp atışı duyulmazsa diye!!!
haklısın canım ama ne bileyim insan korkmadan yapamıyor galiba.korka korka dar ediyoruz kendimize dünyayı korkunun olumsuzluğun içinde boğuyoruz kendimizi korkma dua et olumlu hisset lütfen
yapabilir yapıyor çünkü korksan da korkmasan da ne olacaksa o oluyor biz korkularımızla anı yaşayamıyor bugünü kendimize eşlerimize dar ediyoruz anı yaşa bugünden yarın için korkma ne olacaksa olacak zatenhaklısın canım ama ne bileyim insan korkmadan yapamıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?