2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

rahat ol canım her aşamyı yaabilirsin çok sevindim hemde, ee burda biz bizi anlamazsak kim anlar başka, nasıl beraber üzülüyorsak böylede beraber sevinceğiz aklına birşey getirme, bizde sizlerin sayesinde şevke gelip tekrar cesaretleniyoruz.

aynen ozgecigim cesaretlenmek inanmak..ve yola devam etmek..Rabbim uygun bir zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize tüm isteyenlere. .
Çok ama çok sevindim inşlh kalp atışını da kucağına aldığın günleri de görürsün.ayrıca tabi ki yazacaksın.her aldığımız pozitif haber bizi umutlarımıza daha çok yakınlaştırıyor sanki

Kızlar bugün iğnelerde 7. Günümdü.Endometrium kalınlığı 6.6mm çıktı.biraz ince değil mi sizce de?moralim çok bozuldu.zaten 2 yumoş vardı bi de bu çıktı.bunun bildiğiniz bi çaresi var mı

Evt cnm bu benim 4. Kimyasal bilmiyorum artik sonumuz ne olacak ama pes etmiyorum devam imkanlar el verdigi yere kadar.hakkimizda hayirlisi olsun

Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin :)) inşallah kalp atışlarını da duyarsınız

Ayy maşallah iki arkadaşımız daha hamiş ne kadar güzel İnşaAllah darısı bizlere olsun kızlar benimde rahatsızlığımın günü yarın ufak tefek kramplar haricinde pek belirtim yok gibi ama bazen belli olmuyor hakkımızda hayırlısı olsun bazen tüp bebek tedavisine gerek kalmadan oluverse keske diyorum takdir yüce Rabbimin ne verirse hayırlısını versin.

Çok sevindim değerin baya yüksek ikiz mi acaba darısı tüm isteyenlerin başına biz de tekrar denemeye karar verdik olursa kazancımız çok büyük olmazsa biraz borç ve moral bozukluğu onlar da illaki geçer nasipte varsa olur

tesekkur ederim ekilips..benim 2.tüp bebektede bu değerlere yakin çıkmıştı. tek embriyo ile.yine tek olabilir. ultrasonda belli olur dediler
bence kesinlikle denemelisin keşke dememek için.elinden geleni yaptigin zaman sorgulamanda az oluyor. inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz

taktım kafayı sana belkide senden de gelecek bir süpriz bi yapmadın test
canım korunduk yahu :) hem iki-üç ayda düzene giren varmış o yüzden hiç umudum yok benim.
ayrıca bence seninde organik aşk çocuğu olacak öyle hissediyorum, sen hızlı davrandın ordan oraya savurdun kendini.
biliyorum beklemesi çok zor hepimiz kendimize gelince öyleyiz çünkü,başkasına akıl verirken daha kolay oluyo farkındayım da biraz müsade et kendine canımıniçi. şu tatilde kafanı dinle bi güzel imkanın varsa minik bi kış tatili yap iki gün bile yeter.
ben eskişehire tura gitmiştim iki güncük nasıl güzel gelmişti, gitmeden önce birlikte olmuştuk ve tatilin heyecanıyla hiç düşünmedim başka birşey. sonra gittim geldim bi baktım hamileyim. yani o bile etkilemişti.

günaydın arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,canı gönülden sizlere dua ediyorum inanın. hatta dua ederken isim bilmediğim için niklerinizi söylüyorum komik oluyor :) İnşallah kese ve kalp atışını duyarız da güzel bir şekilde dua ederim,korkuyorum ya kese görünmezse ya da kalp atışı duyulmazsa diye!!!

sağol canım teşekkür ederim,inşallah tez zamanda sizlerden de iyi haberler gelecek,lütfen inanın buna,eşimle cumartesi tüp bebek randevusu almak için kararlaştırmıştık ki mucizemiz geldi. İnşallah bebişimin kalp atışını duyup kucağıma lamayı da nasip edecek rabbim.

korka korka dar ediyoruz kendimize dünyayı korkunun olumsuzluğun içinde boğuyoruz kendimizi korkma dua et olumlu hisset lütfen

haklısın canım ama ne bileyim insan korkmadan yapamıyor galiba.
yapabilir yapıyor çünkü korksan da korkmasan da ne olacaksa o oluyor biz korkularımızla anı yaşayamıyor bugünü kendimize eşlerimize dar ediyoruz anı yaşa bugünden yarın için korkma ne olacaksa olacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…