- 16 Şubat 2015
- 603
- 674
- 103
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.361
Canim hakkimizda hayirlisi olsun.bende histereskopi olmustum benimde temiz cikti cok sukur.rahime cizikmi attirdin bunu merak ettim.bana yapmadilar cok pismanim keske acmisken yapsaydi tutunma sansini arttiriyormusHisterekopimi oldum,, genetikler temiz çıkmıştı,,rahim de temiz çıktı şükürler olsun artık rahmimdee minik minik çentiklerim varrrrr ,, sıra geldi şubat adetimle başlayacağım tatlışşş 2. tedavime :))) bugün doktorum dedi ki bana yaptırdıklarını anca 3 negatifi alanlara yapıyoruz 4. Tedavi. Başlıyo gibi dedi :)) bu da bana çok ümit oluyor,, bi an ümitlenmek istiyorum bi an geliyo ömrümün sonuna kadar anne olamayacakmışım gibi ümitsizliğe düşüyorum,, bu sıpalar bizi ne kafalara soktularr yahuu :))
Belki atmıştır canım ya sorsaydın doktorlar yaptıkları hakkında pek detay vermiyolar çünkü,, ben aytun hn.dan neredeyse her şeyi kendim istedim hatta en son gittiğimizde başka ne yapalım diye dalga geçti benimle ama olmasa bile ne kaybederim ki ne kadar ayrıntı bilirsek o kadar iyi değil miCanim hakkimizda hayirlisi olsun.bende histereskopi olmustum benimde temiz cikti cok sukur.rahime cizikmi attirdin bunu merak ettim.bana yapmadilar cok pismanim keske acmisken yapsaydi tutunma sansini arttiriyormus
Ben cizik atildigini falan bimiyodum o zamanlar sonradan arastirdigimda ogrendim.en son transferden once sordum tekrar doktoruma sende oyle bi uygulama yapmadik gerek gormedik dedi.ne bilim ya artik doktorlarda bi degisik madem acmissin at cizik ne kaybedersin dimi ama.Belki atmıştır canım ya sorsaydın doktorlar yaptıkları hakkında pek detay vermiyolar çünkü,, ben aytun hn.dan neredeyse her şeyi kendim istedim hatta en son gittiğimizde başka ne yapalım diye dalga geçti benimle ama olmasa bile ne kaybederim ki ne kadar ayrıntı bilirsek o kadar iyi değil mi
Gülüm bende aynı durumdayım ilacı pazartesi bıraktım bende hala olamadım bekliyorumArkadaslar benim deger negatifle sonuclandi ve 3 gun oldu ilaclari birakali hala adet olmadim. Basina gelen varmi .onceki denemelerde ilaci birakinca ertesi gun adet olmustum .yardimci olun lutfen
canım benim 5.günü gelmişti kaldı ki benim adetlerim çok düzenlidir,,,sıkıntı yapma,,olabilecek şeyler bunlar.Arkadaslar benim deger negatifle sonuclandi ve 3 gun oldu ilaclari birakali hala adet olmadim. Basina gelen varmi .onceki denemelerde ilaci birakinca ertesi gun adet olmustum .yardimci olun lutfen
Herşey gönlünce olsun arkadaşımMerhaba arkadaşlar bugün saat 4 te transferim var, çok heyecanlıyım... umarım bu sefer bebişimize kavuşuruz...bu arada pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı tüm bekleyenlerin başına...
canım ben sana istabul fulya bahçeciyi tavsiye ederim ,,labaratuvar bakımından çok iyidir doktorlar da öyle ama embriyologları çok başarılıMerhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?