2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Benim ablam ve cok yakin arkadasim istanbul tup bebek merkezinde yaptirdi.ikisininde ilk denemeleri pozitif.cok memnunlar basari orani cok yuksek bi arastir istersen

neden ki, normal mi yani
,

Canım hatırlarsın belki fizik tedavi sonrası kullandıgım ilaçların yan etkisi sanmıştım cildiyeye gittim (iğneler ilaçlar vs verdi) dahiliyeye gittim vs, sonra bebeği öğrenince ilaçları bıraktım, iğnelerden sonra hafiflemişti ama şimdi yine çok yoğun, ilaç kullanmak istemiyorum şu an 8 hafta dolsun tekrar gideceğim cildiyeye bakalım

Kızlarrr benim yarın opum var ve ben 5. OLMASINA rağmen çok korkuyorum bundan.lütfen dua edin herşey çok iyi olsun.yumışlarım kaliteli olsun ve transfer edildiğinde sımsıkı tutunsun annesine

Uyyyy canım benim çok iyi düşün çok dua et, inşallah olumlu sonuç alırsınız bu son olur inşallah canım benimm dualarımdasın

Merhaba arkadaşlar bugün saat 4 te transferim var, çok heyecanlıyım... umarım bu sefer bebişimize kavuşuruz...bu arada pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı tüm bekleyenlerin başına...

Siz de pozitif sonucu alıp bebişinizi de kucağınıza alırsınız inşallah :)

Cok merak ettim bende surekli kimyasalla sonuclaniyorum.bende bi arastirma test falan yapilmadi.rica etsem detayli bi sekilde yazarmisin senden istenenler
canım biliyotsun tüptü benim kimyasal sonuçlandı ve aradılar bugün nasıl olduğumu sormak için dedim bende herşey güzelken böyle bir aonuç karşısında iyi değilim ve açıklama bekliyorum diye, doktorda bana süreci baştan sona özetledi tabi benim birde boş gebliğim var ondan sonra genetik yapıldı eşimede banada temiz çıktı, onun yanında bu sorulara cevap bulmak için feğişik testler istwyeceğim dedi pıhtılaşma da dahil, 2 ay dinlenme verdi ve bu süreçte bunları yaptırın ve tekrar sorunuza yanıt arayalım dedi, bu merkezle alakalı birşey boş gebeliğimde genetik test ve yumurta kalitesine bakılması için doktoruma yalvardım genetiğe ikna olduda rezervlerime bakmadı ama bunlarda çok ilgilendi bende şaşırdım bana mail attıkları kağıdı ekliyorum bunları istemişler

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 55
Merhabalar arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum okuyorum ama yazamiyorum bayadir esimle biraz sirunlarimz vardı ve ebebk fikrin den uzaklasalim biraz dedik bu ay korunuyorum ama birdahaki ay sanırım biakacagim doktorum tüp bebek demişti ancak yaza yaptirabilecegiz hsg cektirecgm onun için sanırım birdahaki ay adet olunca giderim inşallah hakkimzda hayırlısı olsun isteyen herkesee versin Rabbim

karakiz61 canım o net değilmiş yeniden düzenledim bundan bak istersen ama çoğunun ne olduğunu bende bilmiyorum
Canim bi kac tanesini ben daha once yaptirmistim.digerlerini arastiracam simdi.sende pihtilasma sorunu varmi.tedavide clexan igne kullaniyomuydun sen.bife hangi sehirde ve hastanede yaptiriyosun tup bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…