- 7 Ocak 2016
- 201
- 111
- 18
- 42
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.381
Cok merak ettim bende surekli kimyasalla sonuclaniyorum.bende bi arastirma test falan yapilmadi.rica etsem detayli bi sekilde yazarmisin senden istenenlerbendende bir dünya testler istemişler yaptıralım bakalım neymiş bu kimyasalın nedeni, zaten bir kayıp var birde kimyasal hakkımızda hayırlısı
Benim ablam ve cok yakin arkadasim istanbul tup bebek merkezinde yaptirdi.ikisininde ilk denemeleri pozitif.cok memnunlar basari orani cok yuksek bi arastir istersenMerhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
Canım inşallah çok iyi geçer de hayırlı sonuç alırsın..Kızlarrr benim yarın opum var ve ben 5. OLMASINA rağmen çok korkuyorum bundan.lütfen dua edin herşey çok iyi olsun.yumışlarım kaliteli olsun ve transfer edildiğinde sımsıkı tutunsun annesine
neden ki, normal mi yaniBenim başım kaşıntıyla dertte, uykum bölünüyor, sinirim bozuluyor, her akşam duş alıp bebe yağı sürüyorum vucuduma rahatlar diye ama nafileee
,neden ki, normal mi yani
Kızlarrr benim yarın opum var ve ben 5. OLMASINA rağmen çok korkuyorum bundan.lütfen dua edin herşey çok iyi olsun.yumışlarım kaliteli olsun ve transfer edildiğinde sımsıkı tutunsun annesine
Merhaba arkadaşlar bugün saat 4 te transferim var, çok heyecanlıyım... umarım bu sefer bebişimize kavuşuruz...bu arada pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı tüm bekleyenlerin başına...
canım biliyotsun tüptü benim kimyasal sonuçlandı ve aradılar bugün nasıl olduğumu sormak için dedim bende herşey güzelken böyle bir aonuç karşısında iyi değilim ve açıklama bekliyorum diye, doktorda bana süreci baştan sona özetledi tabi benim birde boş gebliğim var ondan sonra genetik yapıldı eşimede banada temiz çıktı, onun yanında bu sorulara cevap bulmak için feğişik testler istwyeceğim dedi pıhtılaşma da dahil, 2 ay dinlenme verdi ve bu süreçte bunları yaptırın ve tekrar sorunuza yanıt arayalım dedi, bu merkezle alakalı birşey boş gebeliğimde genetik test ve yumurta kalitesine bakılması için doktoruma yalvardım genetiğe ikna olduda rezervlerime bakmadı ama bunlarda çok ilgilendi bende şaşırdım bana mail attıkları kağıdı ekliyorum bunları istemişlerCok merak ettim bende surekli kimyasalla sonuclaniyorum.bende bi arastirma test falan yapilmadi.rica etsem detayli bi sekilde yazarmisin senden istenenler
muayene edipgerekli testleri yapip igne tedavisine baslarKizlar merhaba bizde başliyoruz tüp bebege rahim filmi iyi cikti bi yapişiklik yok dedi adetimin 3 gunu gel dedi acaba adetin 3 gunu neolacak ?
Cnm 2 tane var malesef bi tane belki sürpriz yapabilir.inşlh kalitelidirler de güzel güzel döllenirler sonra inşlh tutarladycry canım dr. ne dedi son durum neydi, tahminen kaç tane büyümüş yumoş
İnşallah canımm inşallahCnm 2 tane var malesef bi tane belki sürpriz yapabilir.inşlh kalitelidirler de güzel güzel döllenirler sonra inşlh tutar
Canim bi kac tanesini ben daha once yaptirmistim.digerlerini arastiracam simdi.sende pihtilasma sorunu varmi.tedavide clexan igne kullaniyomuydun sen.bife hangi sehirde ve hastanede yaptiriyosun tup bebegikarakiz61 canım o net değilmiş yeniden düzenledim bundan bak istersen ama çoğunun ne olduğunu bende bilmiyorum
Amin canım cümlemizin...Herşey gönlünce olsun arkadaşım
Kızlarrr benim yarın opum var ve ben 5. OLMASINA rağmen çok korkuyorum bundan.lütfen dua edin herşey çok iyi olsun.yumışlarım kaliteli olsun ve transfer edildiğinde sımsıkı tutunsun annesine
Amin canım iyi dSiz de alıp bebişinizi de kucağınıza alırsınız inşallah :)
Amin canım inşalla ben de hamişler kervanına katılmayı çok istiyorum.Hayırlısı...Siz de pozitif sonucu alıp bebişinizi de kucağınıza alırsınız inşallah :)
Anladim ilaclari alin falan demedi banamuayene edipgerekli testleri yapip igne tedavisine baslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?