2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canim bi kac tanesini ben daha once yaptirmistim.digerlerini arastiracam simdi.sende pihtilasma sorunu varmi.tedavide clexan igne kullaniyomuydun sen.bife hangi sehirde ve hastanede yaptiriyosun tup bebegi
canım pıhtılaşmam varmı yokmu bilmiyorum, hiç yaptırmadım ama iğneden kullanmadım tedavide ben ankaraya gidip geliyorum oraya yakın komşu bir ilde yaşıyorum, anatolia tüp bebek merkezi

canım pıhtılaşmam varmı yokmu bilmiyorum, hiç yaptırmadım ama iğneden kullanmadım tedavide ben ankaraya gidip geliyorum oraya yakın komşu bir ilde yaşıyorum, anatolia tüp bebek merkezi
Anladim cnm .ben arastirdim bu testleri hepsi pihtilasmayla ilgili ben yaptirmisim .son 2 tedavimde doktor bana clean igne ve aspirin kullandirdi.ama yinede kimyasalla sonuclandi.artik baska ne yapabiliriz bilmiyorum acikcasi .hakkimizda hayirlisi olsun .bidaki ay donmus 1 tane embriyom var onu transfer edecekler insallah son olur

Merhaba arkadaşlar ben saf arı sütü ampulü kullanmaya başlıyorum yarın kargoyla gelecek ilgili topikte bakarsanız kullananlar çoğunlukla faydasını görmüş beni çok fazla vaktim olmadığı için ampul olarak kullanıcam yumurta sayısını artırmasa bile kalitesini çok yükseltiyormuş 20 li pakette 120 tl isterseniz bi düşünün

bu sayfanın geriyedönük yazılarına göz atma şansın varsa bir bak, ben yedim ve yemeye devam ediyorum çok ama çok faydasını gördüm kalite anlamında, kesinlikle doğru bir kararvermişsin arkadaşım. hakkında hayırlısı, karakiz61 canım eğer tedavilere rağmen yine kimyasal oluşuyorsa artıksenin yapabileceğin birşey yok den tüm tedbirleri almışsın bundan sonradı yüce mevlamın ol demesine kalmış, bende dondurulmuş kullanacağım ama en az 2 ay dinlen dediler, fiZiksel değil ama psikolojik hazır hissedince başlayacağım çünkü bu kimyasalda acayip bir hissiyat. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, evlat hasretiyle sınamasın bizleri.

Bide onu yiyelim bakalim .bende bitkisel olarak biseyler kullandim ve embriyo kalitesinde gercekden artis sagladi.tabi cnm kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman baslamak en dogrusu.benim doktorum 1 adet gecmesi gerekir dedi ustunden bende kendimi hazir hissedersem hemen yaptircam.cunki art arda yaptirmak basariyi etkiyomus. Simdi tutunma sansi daha yuksekmis.ne bilim ya ne derlerse desinler vakti zamani gelmediyse Rabbim ol demediyse yaprak kimildamaz yerinden.sabir ve duayla bekleyecez

İnşallah faydasını görürüz cnm..Bende kullanıyorum aynından.kalite sorunu bende de var.topik hangisi link atabilirsen iyi olur.

ay bnde almak istemiyorum da güvenip alamadım bi türlü, sitenin linkini yollayabilir misiniz?

Eğricayır markası ampüller sırf bu tedavi için üretilmiş markayı yazmınca direk cıkıyor kendi sitesinden sipariş verin link atmayı bilmiyorum
ama ampuller ayrı ayrı karışım olarak satılmıyor doğru gördüm dimi? sadece arı sütü alacağım mesela. ayrıca polen alıp onu da mı tüketsem ki?

kızlar benden aşağıdaki testleri istediler bu testleri ankarada bulunanlar özelde kim ne kadar istiyor yada üniversite veya araştırma hastanelerinde yapıyilıyormu hangi bölüme gitmeliyim bana yardımcı olurmusınuz test listesini ekledim

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 63

Canım ben İst.da devlette hangi hastaneler yapıyor öğrenmek için erandevu sisteminden tıbbı genetik olan hast.leri bulmuştum, şimdi senin için baktım Ankara Numune hast.sinde var sadece tıbbi genetik bölümü, mesai saatlerinde ararsan bilgi verirler sanırım hangilerini yapıp yapmadıklarını, özeller için de internetten yakınlarda olan özel lab.ların maillerini bulup testleri maile ekleyip fiyat bigisi almıştım 4-5 yerden fiyat bilgisi için dönüş yapmışlardı, dene bir istersen bu şekilde

Şimdi okudum senin de kimyasalla sonuçlanmış canım benim de iki tanesi öyle sonuçlanmıştı. Hakkımızda hayırlısı olsun senden bu testleri kimyasal olduğu için mi istediler başka birşeyden dolayı mı?

ruhsan canım çoook tşk ederim çok yardımcı oldun nerden başlayacağımı bilememiştim, bana burda nir hastane 2000 tl fiyat çıkardı sence nasıl seninkine göre yinede araştıracağım ama sunnycat canım maalesef desiğin gibi oldu benim bir boş gebeliğim var buda kimyasal olunca yaptır istersen dediler tamam dedim çünkü dondurulmuşu kullanmadan önce ihtimalleri devre sışu bırakmak istiyorum sonrada tekrar tedavi.

Canım bak fiyatlar çokkk değişiyor özelde, burada bana özel bir hastane testlerden sadece üç tanesini yapıyordu ve 3700kusur fiyat verdi, lab.lar da ortalama 1000-1200 civarı ama testlerimiz aynı degil seninle, benim bu kadar çok yoktu, Zeynep Kamilde hiç ücret ödemeden yaptırdım ama amh yapmamışlar sonuçları alınca fark ettik onu, şimdi senin vaktin var iyice bir araştır öyle yaptır testlerini

kızlar napıosunuz bakalım, siz sesiniz çıkmıyor yahu
Denizlilisrsy nerelerdesin sen çıkmıyo kaç gündür, ve diğerleriii heyyyyy aloo size diyorum.

Geldim bacim.geldim iain yogunlugu cenaze evine git gel hergun bide hafta sonu sinavlarim.var giremedim yahu (

Bacim sen beni bekliyonda ondan bende subatta bi ihtumal baslicam tedaviye ama bu sira igrenc bir akintim var sanirim bu cozulmeden tedaviye baslanmaz hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…