- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.441
Kuzum değer değilde beni endişelendiren Yüzümdeki kızarıklık ve vucumdaki döküntüleri n eşliğinde ki eklem ağrılarımJ jasmine7676 geçmiş olsun canım ama moral bozmak yok bak tek başına o değerin bir önemi yokmuş önce doktorla konuş bakalım hemen bızma moralini tamam mıruhsan canım sanada geçmiş olsun ama ihmal etme bence artık 2 canlısın ve bebişinide düşün tabi kendinide sakın ihmal etme.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ben de yeniden başladım tedaviye 2. günü bugün hayırlısı olsun hepimiz içinruhsan canım çoook tşk ederim çok yardımcı oldun nerden başlayacağımı bilememiştim, bana burda nir hastane 2000 tl fiyat çıkardı sence nasıl seninkine göre yinede araştıracağım ama sunnycat canım maalesef desiğin gibi oldu benim bir boş gebeliğim var buda kimyasal olunca yaptır istersen dediler tamam dedim çünkü dondurulmuşu kullanmadan önce ihtimalleri devre sışu bırakmak istiyorum sonrada tekrar tedavi.
Iyi diyelim iyi olsun canimm bi agliyorum bi gülüyorum dr a geldim simdi bekliyorum bakalim sonuçlara bu nediyecek rahim ne alemdeDenizlilisrsy canım aynı zamanda olmasını isterim beraber büyütürüz artık inşallahhhh
mrym5579 sen nasılsın canım ?
Okudun mu antifosfolipid sendromunumrym5579 ne dedi doktor canım
Yazamadım kaç gündür.perş opu oldu.yumoşlar döllenmişler beni bekliyorlar:) ya 3. Gün yarın ya da 5. Gün Salı transfer edilecek inşlh.bişey olacak diye çok korkuyorum.Allah hayırlısıyla ilk önce transferi daha sonra da pozitifi tabi en son da kucağıma almayı nasip eder inşlhladycry canim sen ne yaptin?
Belki sende ki durumda bu ben istiycem dr dan bu testlerde sende bir Romatoloji ye görün benceJ jasmine7676 canım okudumda tam anlayamadım sendeki durum bumu? bu çook ciddi ama
bilemedim valla, salı günü genetikten randevu aldık testlerimi yaptıracağım ama araştıracağım bu konuyuBelki sende ki durumda bu ben istiycem dr dan bu testlerde sende bir Romatoloji ye görün bence
Bak şimdi sen ben ve benim kuzeni düşün benim amh im 3 rahim sel vs bir problemim yok iki aşılamada da hamile kaldım kaybettim sende öyle kuzenim orta kalite embriyo su tikali tüpleri kaç defa geçirdiği operasyonlari yerlerde amh oyla hamile kaldı gayet sağlıklı doğurdu bizi ondan farklı kılan böyle birşey olmalıbilemedim valla, salı günü genetikten randevu aldık testlerimi yaptıracağım ama araştıracağım bu konuyu
Canım hayırlısı olsun. Allah hepimize en hayırlı zamanda versin inşallah.. olana kadar deneyeceğiz. Başka çıkar yolu yok maalesefBekle bekle olumsuz olsun ! Hep bi umut hep bi umut ! Sonuc bekleyenler insallah olur sizlerin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?