2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canim ben bekarken evlat edinme prosedurleri vs hep arastirdim ailemi ikna ettim, mailler attim, oncesinde cocuk esirgeme kurumuna gittim, evlilik dusuncesini aklimdan cikarmistim sonra esimle tanistik evlendigimizde 36 yaşindaydim ama o ara kronik bir rahatsizligim cikti surekli ilac kullanmak zorundaydim ama anne olmak cok istedigim icin tum riski goze aldim ve dr.kontrolunde ilaçlari kestik
Eşimin bana soyledigi her zaman şu oldu, benim onceligim sensin senin sagligin, hiç cocuk istemedi ya da bana oyle soyledi uzulmeyim diye, ama ben onu çok iyi taniyorum biliyorum yani onceligi benim
Ve sonra ogrendik ki morfoloji %0 normal yolla bebek hayal, ben asla dusunmedim bile sorun onda bende vs.
Olmuyorsa vardir bir sebep dedim
Gerçekten yaşanan herşeyin bir sebebi var, en kotu gorunen bazen en hayirlisi olabiliyor
Her zaman hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah

Kızlar canlar konustugunuz konular beni de yakından ilgilendiriyor çok şükür ki eşim benim yanimda beş yıldır bir kere olsun ağzından neden çocuğun olmuyor senin yada bosanalım lafını duymadım hep ben açarım bu konuları o da çocuk için mi evlendik der kızar bana anlıyorum sizleri bazen öyle şeyler üst üste geliyor ki insan kendini o kadar aciz yetersiz suçlu hissedebiliyor ama Allah'ım büyük aratmadan gezdirmeden yüce Rabbim cümlemizin gönlüne göre hayırlısını versin İnşaAllah en kısa zamanda.Bir de sizlere en yakinimdan bahsetmek isterim benim abimin de 12 yıl çocukları olmadı tam ümitleri kesilmek üzereyken bir tanıdık vasıtasıyla öksüz yetim bir erkek bebeğe annelik babalık yapmayı nasip etti yüce Rabbim evlat edindikleri çocuk üç yaşına geldiğinde bir mucize gerçekleşti ve yengem kendiliğinden hamile kaldı şimdi iki kızları bir de oğulları var Rabbim nelere kadir ol deyince oluversin inşallah hepimizin yüzümüzü güldürsün inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Ben de transfer oldum. Bugün transferden sonra 3. Günüm. Pek giremiyorum. Eşim olumsuz şeyler okuyup moralini bozarsın diyor izin vermiyor. Dualarınız da bana da yer verin.
İnsallahhh pozitifi gorup, bebisini de saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim

Kader Arkadaşlarım burda izinle bir hususu oaylaşmak istiyorum.Beni bilen bilir ama yeni arkadaşlar için kısaca yazayım.Bu benim 5. Tüp bebek tedavim.Rezerv azlığım var ve diğer 4 denememde en fazla 3 yumurtam döllendi ve ya 2. Gün Yada 3. Gün transfer edildi ve hiçbir zaman doldurulacak kadar iyi olmadılar.bu tedavimde ise 3 aydr arı Sütü bal polen karışımı yedim sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı.şu an ise sürpriz bir şekilde 4 yumurtam oluştu hepsi döllendi ve Allah nasip ederse 5. Güne gitmek istiyor doktorum.tabi ben korkudan ölüyorum ya bişey olursa diye ama inşlh hepsi gider ve dondurulmuş bikaç yumurtam olur.ben faydası OLDUĞUNU düşünüyorum transfer günü doktorumla da paylaşacağım bu durumu.Sizinle de paylaşarak özellikle rezerv sıkıntısı olan Arkadaşlarıma faydalı Olmasını istedim.

Kızlar şu an moralim o kadar bozuk ki ağlamak içimi döküp rahatlamak istiyorum ama yapamiyorum bugün sabah adetim geldi işin olumsuz tarafı ise tam 5gün gecikmeyle geldi ve benim o kadar canım sıkıldı ki o bile benimle dalga geçiyor diye düşündüm o kadar ümitlenmiştim ki hayal kırıklığına uğradım resmen çünkü ilk defa böyle oldu normalde 27günü asla geçirmezdi takdir yüce Rabbimin ne zaman ol derse o zaman olacaktır inşallah gece de içime doğmuş gibi dua etmiştim Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu bana nasip eyle diye doğru zamanı bekleyeceğiz demek ki daha zamanı değil herşeyin hayırlısı olsun.

Canim normal yolla mi bekliyordun ?

Normal yolla olması bizim için çok büyük sürpriz olacaktı 10Aralıkta aşılama olmuştum 24Aralıkta normal adet oldum tahlil yaptırmama bile izin vermedi bu ay ise beş gün gecikmeyle rahatsızlandım normalde en geç 19Ocakta gelmesi gerekirdi ama bugün sabah geldi şu an hem sancı hem yoğun kanama canıma okudu bir yandan da moral bozukluğu cabası iki aydır çok yoğun kanama oluyor neden böyle oluyor bilemiyorum gelecek ay tüp bebek tedavisine başlayacağız hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Canım hayırlısı, inşallah tez zamanda alırsınız bebişi kucağınıza

canım ALLAH ın izniyle 5. güne kadar gider onlar. benimde aynıydı hatırlarmısın bilmem. sayıyı değil ama kaliteyi o kadar iyi etkiliyorki, 2 yumurtam vardı ikiside 5. güne gitti ve üstelik biri donduruldu ha sonuç kimyasal oldu ama ilk tedavimde kaliteler yerlerdeydi daha ilk güün olmaz deyip göndermişlerdi. bende sana katılıyorum ve kesinlikle kullanılmasını öneriyorum. kaldiki zararı yok aksine bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

ilk adet gecikmemde bende nasıl umutlndığımı hatırladım şimdi senin yazını okuyunca. olsun be arkadaşım vardır bundada bir hayır yeterki olsun sağlıklı olsunda bir ay sonra olsun demi,

Merhaba arkadaşlar. Ben de transfer oldum. Bugün transferden sonra 3. Günüm. Pek giremiyorum. Eşim olumsuz şeyler okuyup moralini bozarsın diyor izin vermiyor. Dualarınız da bana da yer verin.
Transferimiz aynı gün olmuş umarım sonuçlarımız da pozitif olur:)

Evet canım bunu defalarca söyledik.. ben de polen yiyorum2-3 aydır hatta eşim de yemeğe başladı. Bilmiyorum ona faydası olur mu.. heralde olur inş. Evet arkadaşlar bunları kullanın.

günaydın canlar, yazamadım kusura bakmayın, dr baktı herşey yolunda dedi, lekelenmeyi adet saymadı 2 adet ilaç verdi doğumhaneye git al dedi tabi ben yine doğumhane yollarında offff, herşey yeniden gözümün önünde. neyse bu ilaç eczanede satılması yasakmışta o yüzden ordan aldım. dün gece de kullandım sancıdan mahvetti beni. bu ilaç düşük yapmak için rahim ağzını genişletmekte kullanılıyormuş, kürtaj olacağım zamanda vermişlerdi, adet olmam için verdi banada.
korunmayı bırak dedi - ki ben zaten bırakmıştım. 3 ay içinde olmazsa tüp bebek deneyelim dedi.
bide hamile kaldığımı anladığım anda kullanmam için iğneleri yazdı 9 kutu, poşeti görünce gözlerim fırladı :)
böyle yani önümüzde 3 ay var, sonrasına da eşim ne derse onu yapcaz belki eylülü filan bekleriz tüp için.

Canimmmm Allah tamamina erdirsin. InsAllah pozitif sonuc alirsin. Saglicakla sana tutunur bebegin ( bebeklerin) saglicakla kucagina almayi nasip eder insAllah Rabbim. Dualarım seninle kuzucummm

canım ya banada kürtajda vermişlerdi o ilacı çok sancı yapıyor keşke bekleseydin normal adet olmayı adet olmak için kullanmak sanki çok mantıklı olmamış

o ne ya ne zamandan beri adet için düşük ilacı veriyorlar, adet söktürücü bir sürü ilaç varken, meryem eminsin dimi hamile değilsin. valla bana çokk tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…