- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.481
karindan ultrasonla yapiliyo transfer ekranda isigi gorunce cok mutlu oluyosun :)Transfer islemi sirasinda ultrasonla mi bakilip yapildi yoksa iceriye kamera sokulan var mi?
Canim ben bekarken evlat edinme prosedurleri vs hep arastirdim ailemi ikna ettim, mailler attim, oncesinde cocuk esirgeme kurumuna gittim, evlilik dusuncesini aklimdan cikarmistim sonra esimle tanistik evlendigimizde 36 yaşindaydim ama o ara kronik bir rahatsizligim cikti surekli ilac kullanmak zorundaydim ama anne olmak cok istedigim icin tum riski goze aldim ve dr.kontrolunde ilaçlari kestikValla kuzum herseyi bırakıp kocayı da boşayip bu diyarlardan g8desim geliyo bazen ana pozitif çıktı birde o gun bir bebiş geldi bana incelemeye ikiz esiymiş tüp bebek mi diye sordum asilama dedi kadın içimden dedim Allah ım dedim zorlama mi diyorsun bana onun üstüne eve gelince dedim b8sanalim sen sağlıklı çocuk dogurabilecek bir kadınla evlen
Çok sağol canım. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.canım çok sevindim. inşallah kavuşacaksın bebeğine, evet kötü şeyler düşünme, iyi şeyler düşün hep, bebeğin seninle..
İnsallahhh pozitifi gorup, bebisini de saglikli bir sekilde kucagina alirsin canimMerhaba arkadaşlar. Ben de transfer oldum. Bugün transferden sonra 3. Günüm. Pek giremiyorum. Eşim olumsuz şeyler okuyup moralini bozarsın diyor izin vermiyor. Dualarınız da bana da yer verin.
Canim normal yolla mi bekliyordun ?Kızlar şu an moralim o kadar bozuk ki ağlamak içimi döküp rahatlamak istiyorum ama yapamiyorum bugün sabah adetim geldi işin olumsuz tarafı ise tam 5gün gecikmeyle geldi ve benim o kadar canım sıkıldı ki o bile benimle dalga geçiyor diye düşündüm o kadar ümitlenmiştim ki hayal kırıklığına uğradım resmen çünkü ilk defa böyle oldu normalde 27günü asla geçirmezdi takdir yüce Rabbimin ne zaman ol derse o zaman olacaktır inşallah gece de içime doğmuş gibi dua etmiştim Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu bana nasip eyle diye doğru zamanı bekleyeceğiz demek ki daha zamanı değil herşeyin hayırlısı olsun.
Canım hayırlısı, inşallah tez zamanda alırsınız bebişi kucağınızaNormal yolla olması bizim için çok büyük sürpriz olacaktı 10Aralıkta aşılama olmuştum 24Aralıkta normal adet oldum tahlil yaptırmama bile izin vermedi bu ay ise beş gün gecikmeyle rahatsızlandım normalde en geç 19Ocakta gelmesi gerekirdi ama bugün sabah geldi şu an hem sancı hem yoğun kanama canıma okudu bir yandan da moral bozukluğu cabası iki aydır çok yoğun kanama oluyor neden böyle oluyor bilemiyorum gelecek ay tüp bebek tedavisine başlayacağız hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
canım ALLAH ın izniyle 5. güne kadar gider onlar. benimde aynıydı hatırlarmısın bilmem. sayıyı değil ama kaliteyi o kadar iyi etkiliyorki, 2 yumurtam vardı ikiside 5. güne gitti ve üstelik biri donduruldu ha sonuç kimyasal oldu ama ilk tedavimde kaliteler yerlerdeydi daha ilk güün olmaz deyip göndermişlerdi. bende sana katılıyorum ve kesinlikle kullanılmasını öneriyorum. kaldiki zararı yok aksine bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Kader Arkadaşlarım burda izinle bir hususu oaylaşmak istiyorum.Beni bilen bilir ama yeni arkadaşlar için kısaca yazayım.Bu benim 5. Tüp bebek tedavim.Rezerv azlığım var ve diğer 4 denememde en fazla 3 yumurtam döllendi ve ya 2. Gün Yada 3. Gün transfer edildi ve hiçbir zaman doldurulacak kadar iyi olmadılar.bu tedavimde ise 3 aydr arı Sütü bal polen karışımı yedim sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı.şu an ise sürpriz bir şekilde 4 yumurtam oluştu hepsi döllendi ve Allah nasip ederse 5. Güne gitmek istiyor doktorum.tabi ben korkudan ölüyorum ya bişey olursa diye ama inşlh hepsi gider ve dondurulmuş bikaç yumurtam olur.ben faydası OLDUĞUNU düşünüyorum transfer günü doktorumla da paylaşacağım bu durumu.Sizinle de paylaşarak özellikle rezerv sıkıntısı olan Arkadaşlarıma faydalı Olmasını istedim.
ilk adet gecikmemde bende nasıl umutlndığımı hatırladım şimdi senin yazını okuyunca. olsun be arkadaşım vardır bundada bir hayır yeterki olsun sağlıklı olsunda bir ay sonra olsun demi,Normal yolla olması bizim için çok büyük sürpriz olacaktı 10Aralıkta aşılama olmuştum 24Aralıkta normal adet oldum tahlil yaptırmama bile izin vermedi bu ay ise beş gün gecikmeyle rahatsızlandım normalde en geç 19Ocakta gelmesi gerekirdi ama bugün sabah geldi şu an hem sancı hem yoğun kanama canıma okudu bir yandan da moral bozukluğu cabası iki aydır çok yoğun kanama oluyor neden böyle oluyor bilemiyorum gelecek ay tüp bebek tedavisine başlayacağız hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Transferimiz aynı gün olmuş umarım sonuçlarımız da pozitif olur:)Merhaba arkadaşlar. Ben de transfer oldum. Bugün transferden sonra 3. Günüm. Pek giremiyorum. Eşim olumsuz şeyler okuyup moralini bozarsın diyor izin vermiyor. Dualarınız da bana da yer verin.
Evet canım bunu defalarca söyledik.. ben de polen yiyorum2-3 aydır hatta eşim de yemeğe başladı. Bilmiyorum ona faydası olur mu.. heralde olur inş. Evet arkadaşlar bunları kullanın.Kader Arkadaşlarım burda izinle bir hususu oaylaşmak istiyorum.Beni bilen bilir ama yeni arkadaşlar için kısaca yazayım.Bu benim 5. Tüp bebek tedavim.Rezerv azlığım var ve diğer 4 denememde en fazla 3 yumurtam döllendi ve ya 2. Gün Yada 3. Gün transfer edildi ve hiçbir zaman doldurulacak kadar iyi olmadılar.bu tedavimde ise 3 aydr arı Sütü bal polen karışımı yedim sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı.şu an ise sürpriz bir şekilde 4 yumurtam oluştu hepsi döllendi ve Allah nasip ederse 5. Güne gitmek istiyor doktorum.tabi ben korkudan ölüyorum ya bişey olursa diye ama inşlh hepsi gider ve dondurulmuş bikaç yumurtam olur.ben faydası OLDUĞUNU düşünüyorum transfer günü doktorumla da paylaşacağım bu durumu.Sizinle de paylaşarak özellikle rezerv sıkıntısı olan Arkadaşlarıma faydalı Olmasını istedim.
Canimmmm Allah tamamina erdirsin. InsAllah pozitif sonuc alirsin. Saglicakla sana tutunur bebegin ( bebeklerin) saglicakla kucagina almayi nasip eder insAllah Rabbim. Dualarım seninle kuzucummmMerhaba arkadaşlar. Ben de transfer oldum. Bugün transferden sonra 3. Günüm. Pek giremiyorum. Eşim olumsuz şeyler okuyup moralini bozarsın diyor izin vermiyor. Dualarınız da bana da yer verin.
canım ya banada kürtajda vermişlerdi o ilacı çok sancı yapıyor keşke bekleseydin normal adet olmayı adet olmak için kullanmak sanki çok mantıklı olmamışgünaydın canlar, yazamadım kusura bakmayın, dr baktı herşey yolunda dedi, lekelenmeyi adet saymadı 2 adet ilaç verdi doğumhaneye git al deditabi ben yine doğumhane yollarında offff, herşey yeniden gözümün önünde. neyse bu ilaç eczanede satılması yasakmışta o yüzden ordan aldım. dün gece de kullandım sancıdan mahvetti beni. bu ilaç düşük yapmak için rahim ağzını genişletmekte kullanılıyormuş, kürtaj olacağım zamanda vermişlerdi, adet olmam için verdi banada.
korunmayı bırak dedi - ki ben zaten bırakmıştım. 3 ay içinde olmazsa tüp bebek deneyelim dedi.
bide hamile kaldığımı anladığım anda kullanmam için iğneleri yazdı 9 kutu, poşeti görünce gözlerim fırladı :)
böyle yani önümüzde 3 ay var, sonrasına da eşim ne derse onu yapcaz belki eylülü filan bekleriz tüp için.
o ne ya ne zamandan beri adet için düşük ilacı veriyorlar, adet söktürücü bir sürü ilaç varken, meryem eminsin dimi hamile değilsin. valla bana çokk tuhaf geldigünaydın canlar, yazamadım kusura bakmayın, dr baktı herşey yolunda dedi, lekelenmeyi adet saymadı 2 adet ilaç verdi doğumhaneye git al deditabi ben yine doğumhane yollarında offff, herşey yeniden gözümün önünde. neyse bu ilaç eczanede satılması yasakmışta o yüzden ordan aldım. dün gece de kullandım sancıdan mahvetti beni. bu ilaç düşük yapmak için rahim ağzını genişletmekte kullanılıyormuş, kürtaj olacağım zamanda vermişlerdi, adet olmam için verdi banada.
korunmayı bırak dedi - ki ben zaten bırakmıştım. 3 ay içinde olmazsa tüp bebek deneyelim dedi.
bide hamile kaldığımı anladığım anda kullanmam için iğneleri yazdı 9 kutu, poşeti görünce gözlerim fırladı :)
böyle yani önümüzde 3 ay var, sonrasına da eşim ne derse onu yapcaz belki eylülü filan bekleriz tüp için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?