- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.461
Canım bebişlere kavuşmaya az kalmış.. bol bol dua et. İnşallah sizin için en hayırlısı olur. İnş bize 10 gün sonra güsel haberi verirsin ve sayfaya yeni bi hamiş katılır..Yazamadım kaç gündür.perş opu oldu.yumoşlar döllenmişler beni bekliyorlar:) ya 3. Gün yarın ya da 5. Gün Salı transfer edilecek inşlh.bişey olacak diye çok korkuyorum.Allah hayırlısıyla ilk önce transferi daha sonra da pozitifi tabi en son da kucağıma almayı nasip eder inşlh
Arkadaslar yazan herkese tesekkur ediyorum ALlah hepinizden razi olsun ! Insan duvara toslamis gibi hissediyor gercekten ! Yavas yavas kendime geliyorum ! Herkesin saglikli cocugu olsun baska bisey demiyorum .Canım bebişlere kavuşmaya az kalmış.. bol bol dua et. İnşallah sizin için en hayırlısı olur. İnş bize 10 gün sonra güsel haberi verirsin ve sayfaya yeni bi hamiş katılır..
İnsallahh canim benim guzel guzel gelişsinler, annecigine sımsıkı tutunup saglikla dogsunlar, haber ver firsat bulursan transfer gununuYazamadım kaç gündür.perş opu oldu.yumoşlar döllenmişler beni bekliyorlar:) ya 3. Gün yarın ya da 5. Gün Salı transfer edilecek inşlh.bişey olacak diye çok korkuyorum.Allah hayırlısıyla ilk önce transferi daha sonra da pozitifi tabi en son da kucağıma almayı nasip eder inşlh
Valla kuzum herseyi bırakıp kocayı da boşayip bu diyarlardan g8desim geliyo bazen ana pozitif çıktı birde o gun bir bebiş geldi bana incelemeye ikiz esiymiş tüp bebek mi diye sordum asilama dedi kadın içimden dedim Allah ım dedim zorlama mi diyorsun bana onun üstüne eve gelince dedim b8sanalim sen sağlıklı çocuk dogurabilecek bir kadınla evlenJ jasmine7676 haklısın bunu hep kendi kendime diyorum zaten sebepsiz yada bilmem kaç amh bu kadar etkilememeli, sayfada çok okudum amh si düşükken doğal yolla defalarca hamile kalan, ama bu kaarınıda bilmek ne yalan söyliyim uykularımı kaçırıyor ve şu yapılacak genetikler den çıkacak sonuç bile rahatsı ediyor beni, belki bir çoğu insanın aynı sorunu varda bizden daha şanslı oldukları için anlamıyorlar, bilmeden yaşıyorlar biz girdik bi yola omu bumu derken çare arayıp duruyoruz çok zoruma gidiyor bu aralar.mrym5579 kız kayboldun kötü birşeymi dedi doktor
Üff ne alaka.. herşey çocuk mu.. eşlerimiz bizimle sadece bebek yapmak için mi evlendi.. belki biz böyle daha mutlu olucaz.. kimse sonumuzu bilemez. Bu yüzden Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi de bunun suçlusu sen misin? Bunu tam olarak bilemezsin. Kendini bunun tek sorumlusu olarak görme. Bizim şuan çocuksuz olmamız demek ki hayırlısı olanmış.. biraz daha sabretmemiz gerekecek. Hepsi bu.Valla kuzum herseyi bırakıp kocayı da boşayip bu diyarlardan g8desim geliyo bazen ana pozitif çıktı birde o gun bir bebiş geldi bana incelemeye ikiz esiymiş tüp bebek mi diye sordum asilama dedi kadın içimden dedim Allah ım dedim zorlama mi diyorsun bana onun üstüne eve gelince dedim b8sanalim sen sağlıklı çocuk dogurabilecek bir kadınla evlen
ablammm, yapma vazgeçme anlıyorum biliyorum seni, kaç defa mektuplar yazdım eşime ayrılmak üstüne, kaç defa inalarda bulundum o sebepten çok çok iyi anlıyorum benimle birlikte oda perişan yüzüne baktıkça yanıyor içim ama ya eşimizde olsaydı sorun ben bırakıp gitmezdim onu ve biliyorum ki sende vazgeçmezdin. deneriz taki git artık evine diyene kadar, işte o zaman yeniden bakatız yolumuza ama seninde benimde eşim vazgeçmez geçersede kendi bilir. bilemeyizki belki kolaycacık aile olaaktıkta bu seferde başka yerden sınanacaktık, zor bu kaar aksilik yaşıyorken ayakta durmak ama çıkmadık candan ümit kesilmez sonuçta,Valla kuzum herseyi bırakıp kocayı da boşayip bu diyarlardan g8desim geliyo bazen ana pozitif çıktı birde o gun bir bebiş geldi bana incelemeye ikiz esiymiş tüp bebek mi diye sordum asilama dedi kadın içimden dedim Allah ım dedim zorlama mi diyorsun bana onun üstüne eve gelince dedim b8sanalim sen sağlıklı çocuk dogurabilecek bir kadınla evlen
Üff ne alaka.. herşey çocuk mu.. eşlerimiz bizimle sadece bebek yapmak için mi evlendi.. belki biz böyle daha mutlu olucaz.. kimse sonumuzu bilemez. Bu yüzden Allah herşeyin hayırlısını versin. Bi de bunun suçlusu sen misin? Bunu tam olarak bilemezsin. Kendini bunun tek sorumlusu olarak görme. Bizim şuan çocuksuz olmamız demek ki hayırlısı olanmış.. biraz daha geliyor lar işte arada
Oda benimle dalga geçti zaten çocuğu yaparım sonra kadını sepetleriz birlikte büyütür uz diye aman ne bileyim işte hepimize geliyorlar arada yapacak birsey yokablammm, yapma vazgeçme anlıyorum biliyorum seni, kaç defa mektuplar yazdım eşime ayrılmak üstüne, kaç defa inalarda bulundum o sebepten çok çok iyi anlıyorum benimle birlikte oda perişan yüzüne baktıkça yanıyor içim ama ya eşimizde olsaydı sorun ben bırakıp gitmezdim onu ve biliyorum ki sende vazgeçmezdin. deneriz taki git artık evine diyene kadar, işte o zaman yeniden bakatız yolumuza ama seninde benimde eşim vazgeçmez geçersede kendi bilir. bilemeyizki belki kolaycacık aile olaaktıkta bu seferde başka yerden sınanacaktık, zor bu kaar aksilik yaşıyorken ayakta durmak ama çıkmadık candan ümit kesilmez sonuçta,
anlatayım sana ne zamandı bilmiyorum gece yarısı oldu dön dön uyuyamadım eşim de uyumamış neyi taktın kafana dedi niye uyumuyorsun, dedim ne olaak böyle ya hiç olmazsa çocuğumuz, durdu durdu boşanmayamı getireceksin lafı dedi, ben senle evlendim, senle yaşar giderim dedi, ben sen istiyorsun diye girsim bu yola ben evlenmeyi bile düşünmedim seni bulana kadar dedi, boncuk boncuk ağladım ama oda çare değil ki, belki bunca olumsuza rağmen görmemiz gerekn başka durumlar vardır da bakmayı bilmiyoruzdur olamaz mı? çok dedim çevreme evli olmasaydım çocuktan umudum olmazdı diye, hele şu son olayda bakma sakin durduğuma valizimi toplayıp çekip gidesim geldi ama değil buda çözüm değil, çözüm kalıp uğraşmakta ya kavuşuruz yada kırar dizimizi otururuz, bana dediğin gibi umutsuz olma kovala öyle kötü kötü düşünceleri, çok uzaklaşasın varsa çık gel bu tarafakısa süre uzaklaşmış olursun herşeyden, cesaretlisin maaşallah
normal hormonuz komple, üstünede duygusal yaratıklarız vesselam e bide bunca zorluk bize gelmesinde kime gelsin dimi amaOda benimle dalga geçti zaten çocuğu yaparım sonra kadını sepetleriz birlikte büyütür uz diye aman ne bileyim işte hepimize geliyorlar arada yapacak birsey yok
ahh canim kan vermekten hoslanmiyosun bende oldum olasi igneden korkan ben hayatim boyunca vurulmadigim igne kollarimda kan aldirmmaktan delik desik olmalar bu surecte hersey yasiyoruz en kotusude tekrar bunlari yasiycak olmam insallah sonu guzel olurda acilari unuturuzKızlar siz ne kadar çok araştırıyorsunuz böyle.. bençok rahatım size göre.. hiçbi test yaptırmıyorum.. genetik de yaptırmadım.. dış gebeliğin nedenini bilmiyorum da.. sizi tebrik ediyorum ve hayranlıkla izliyorum.. çok uğraşıyorsunuz.. inşallah Allahım bizi bu konuda daha fazla uğraştırmaz.. oluverir artık bebişlerimiz.. belki de eski sayfadan buraya transfer olanların bebişleri aynı zamanda oluverir.. acaba ben demi genetik yaptırsam bilemiyorum.. kan vermekten hoşlanmıyorumm.. ama başa gelen çekilir..
evet inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize de bir daha kan vermek zorunda kalmayız.ahh canim kan vermekten hoslanmiyosun bende oldum olasi igneden korkan ben hayatim boyunca vurulmadigim igne kollarimda kan aldirmmaktan delik desik olmalar bu surecte hersey yasiyoruz en kotusude tekrar bunlari yasiycak olmam insallah sonu guzel olurda acilari unuturuz
anlıyorum seni .. eşim eve 1 saat geç kalsa ya da bi gece başka yerde olsa, ben de sıkıntıdan patlıyorum.ayyyy çıldırcam şimdi ya,
benim koca yine mesaiye kalmış, haftanın 6 günü bilmem kaç saat çalışıyor ve pazarları izin kullanıyor, bizde cumartesileri geç saatlere kadar vakit geçiririz haliyle pazarlarıda programımız olur ama son 3 aydır tedavi işler her şey birbirine girdi, 3 haftadırda cumartesi için film ayarlıyoruz mesaj atıyor gelwmiyorum diye bu hafta yine aynısı oldu offffff
ben 4 gözle adam bekliyorum gıcık patronu yarın pazar yatarsınız zihniyetiyle ve yarın çalıştıramadığını çalıştıracak yine
sinirimden işyerini basacam şimdi ayyyhhh
Inşlh cnm bu bebek benim umudum nefesim olacak geçen yıl kaybettiğim 4 yawrum gibi sevicem. Allahım inşlh bu kez yüzüme güler. Bu topiğin artık canlanması gerekiyor,sıra sıra alalım artık pozitif haberleriCanım bebişlere kavuşmaya az kalmış.. bol bol dua et. İnşallah sizin için en hayırlısı olur. İnş bize 10 gün sonra güsel haberi verirsin ve sayfaya yeni bi hamiş katılır..
Sağolasın cnm arkadaşım.inşlh hayatta bundan daha çok hiçbir şey istemedim.Allah ta hepimizin feryadını duyarda kucaklarımızı doldurur inşlhİnsallahh canim benim guzel guzel gelişsinler, annecigine sımsıkı tutunup saglikla dogsunlar, haber ver firsat bulursan transfer gununu
en kötüsü sabaha kadar çalışıyor sabah gelincede yatıp uyuyor pazarda gidiyor, geçen zamanamı acısam adamın çalış çalış canı çıkıyor onamı bilemedim.evet inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize de bir daha kan vermek zorunda kalmayız.
canım çok sevindim. inşallah kavuşacaksın bebeğine, evet kötü şeyler düşünme, iyi şeyler düşün hep, bebeğin seninle..Merhaba arkadaşlar. Ben de transfer oldum. Bugün transferden sonra 3. Günüm. Pek giremiyorum. Eşim olumsuz şeyler okuyup moralini bozarsın diyor izin vermiyor. Dualarınız da bana da yer verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?