2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Aynen cnm.ben açıkçası bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim ama doğruymuş.seni bilmiyrm cnm çok üzülmüştüm kimyasalına ama beterinden sakladı seni de Allah.buz yavrunu ne zaman almayı düşünüyorsun

canım 2 ay dinlenme verdiler bu arada bazı testlerim var onları yaptırıcam, büyük ihtimal nisan falan gibi başlarım tabi maddi anlamda toparlanabilirsek, onlar iki ay sonra gel diyorlarda maleswf harcamalarımız tüp bebekten ibaret değil. birde psikolojık olarak o strese girmeye hazır hissetmiyorum kwndimi şuan, boğuyor bu işün bekleme sürecindeki stres beni

Senin yumuşlardan ne haber, aradılar mı bugün, 3.gün mü 5.gün mü olacak bakalım merakla bekliyorum

Subat adetiylen sanirsam herhalde tedaviye basliyoruz kizlar rapor cikartabilirsek raporla cikartamazsak raporsuz virabismillah dedik bugun net kararimizi vermi olduk
Hayırlısı olsun kuzumm kocayı gönderdim pazar anası na bende anamın şefkat li kollarına attım kendimi yegenlerimde geliyor sömestr düzeltir kafayı Şubat adetine kadar çalış sen biraz bakalım bekilim tüp bebek öncesi bir surpriz yumurta denk gelirrrrr

o ne ya ne zamandan beri adet için düşük ilacı veriyorlar, adet söktürücü bir sürü ilaç varken, meryem eminsin dimi hamile değilsin. valla bana çokk tuhaf geldi
değilim canım, zaten bu ilaçta işe yaramadı sancı yapıyor ama adet olamadım yine normal süreci bekliyorum yani J jasmine7676

Cnm yarın 5. Gün ve sabah 9 da çağırdılar transfer için.inşlh herşey güzel olur.Dua et olur mu benim için

Çok güzel harika, haydi bakalim şimdi de senin için hep birlikte heyecanli bekleyişimiz başlıyor, her zaman dualarimdasınız, gecenin bir vakti uykumdan uyanip dua ettigim bile oluyor sizler için inanın, minigin sıkıca tutunsun annesine, saglicakla dogsun inşallah canım benim

Herkese günaydınnnnn :)
Ben de annemin şefkatli kollarindayim, ama goncamı da çokkk özledim :)

günaydın kızlar Denizlilisrsy hadi hayırlısı mrym5579 bana doktor bikere tarlusal mı ne vermişti bittiği gün adet olmuştum demek seninkide başka türlüsü , elimizden birşey gelmez doktorları dinliycez mecbur.
bende ankarada hastaneseyim genetiğe kanlarımı verdim, şimdide giZli şekere bakılcak şeker yüklemesi yapıldı ki inanın tatlıdan zerre haz etmeyen ben, bir küp şekerden bile içim bayılıyor düşünün halimi bir barak dolusu şeker içtim resmen toz şeker. bitsin artık yaw, bizede bir denk gelse şu süpriz yumurtadannn

J jasmine7676 canım sürpriz yumurta fikri çok hoş. Organik bebiş gibi.. bunu da sen bulmuştun değil mi inşallah Allah bize bunlardan bi tane nasip eder. 1 taneye razıyım ben.. kızlar ben de bugün 3'te hsg olucam anestezi ile. Bakalım sonrasında doktor ne diyecek. Belki sonrasında ben de size şu ay tüpe başlıyoruz diyebilirim Denizlilisrsy gibi. İnş sizinkisi de hayırlı olur.
mrym5579 neden regl olamadığını anlamadım.. bol bol ada çayı iç..

bnde anlamadım canım, acayip sinirliyim o yüzden zaten. bu arada hsg den sonra hamile kalabilme ihtimalin yüksek biliyorsun dimi? çalışmalara sıkı hazırlan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…