- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.501
İnşallah canım. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu :)Transferimiz aynı gün olmuş umarım sonuçlarımız da pozitif olur:)
Amin İnşallah canım:)İnsallahhh pozitifi gorup, bebisini de saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim
Aynen cnm.ben açıkçası bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim ama doğruymuş.seni bilmiyrm cnm çok üzülmüştüm kimyasalına ama beterinden sakladı seni de Allah.buz yavrunu ne zaman almayı düşünüyorsuncanım ALLAH ın izniyle 5. güne kadar gider onlar. benimde aynıydı hatırlarmısın bilmem. sayıyı değil ama kaliteyi o kadar iyi etkiliyorki, 2 yumurtam vardı ikiside 5. güne gitti ve üstelik biri donduruldu ha sonuç kimyasal oldu ama ilk tedavimde kaliteler yerlerdeydi daha ilk güün olmaz deyip göndermişlerdi. bende sana katılıyorum ve kesinlikle kullanılmasını öneriyorum. kaldiki zararı yok aksine bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
canım 2 ay dinlenme verdiler bu arada bazı testlerim var onları yaptırıcam, büyük ihtimal nisan falan gibi başlarım tabi maddi anlamda toparlanabilirsek, onlar iki ay sonra gel diyorlarda maleswf harcamalarımız tüp bebekten ibaret değil. birde psikolojık olarak o strese girmeye hazır hissetmiyorum kwndimi şuan, boğuyor bu işün bekleme sürecindeki stres beniAynen cnm.ben açıkçası bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim ama doğruymuş.seni bilmiyrm cnm çok üzülmüştüm kimyasalına ama beterinden sakladı seni de Allah.buz yavrunu ne zaman almayı düşünüyorsun
Senin yumuşlardan ne haber, aradılar mı bugün, 3.gün mü 5.gün mü olacak bakalım merakla bekliyorumAynen cnm.ben açıkçası bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim ama doğruymuş.seni bilmiyrm cnm çok üzülmüştüm kimyasalına ama beterinden sakladı seni de Allah.buz yavrunu ne zaman almayı düşünüyorsun
Ablammm sen bunalmisin bu sira kos gel sen benim yamacima olmazmiiiiOda benimle dalga geçti zaten çocuğu yaparım sonra kadını sepetleriz birlikte büyütür uz diye aman ne bileyim işte hepimize geliyorlar arada yapacak birsey yok
Cnm yarın 5. Gün ve sabah 9 da çağırdılar transfer için.inşlh herşey güzel olur.Dua et olur mu benim içinSenin yumuşlardan ne haber, aradılar mı bugün, 3.gün mü 5.gün mü olacak bakalım merakla bekliyorum
Hayırlısı olsun kuzumm kocayı gönderdim pazar anası na bende anamın şefkat li kollarına attım kendimi yegenlerimde geliyor sömestr düzeltir kafayı Şubat adetine kadar çalış sen biraz bakalım bekilim tüp bebek öncesi bir surpriz yumurta denk gelirrrrrSubat adetiylen sanirsam herhalde tedaviye basliyoruz kizlar rapor cikartabilirsek raporla cikartamazsak raporsuz virabismillah dedik bugun net kararimizi vermi olduk
değilim canım, zaten bu ilaçta işe yaramadı sancı yapıyor ama adet olamadım yine normal süreci bekliyorum yani J jasmine7676o ne ya ne zamandan beri adet için düşük ilacı veriyorlar, adet söktürücü bir sürü ilaç varken, meryem eminsin dimi hamile değilsin. valla bana çokk tuhaf geldi
Cnm yarın 5. Gün ve sabah 9 da çağırdılar transfer için.inşlh herşey güzel olur.Dua et olur mu benim için
İnşallah iyi geçer tatlım.. bu son transferin olsun.Cnm yarın 5. Gün ve sabah 9 da çağırdılar transfer için.inşlh herşey güzel olur.Dua et olur mu benim için
Müstakbel bebeğimi aldım geldim.Nasıl bi moralle yolladılar beni hastaneden anlatamam.hadi Hayırlısı bakalım
bnde anlamadım canım, acayip sinirliyim o yüzden zaten. bu arada hsg den sonra hamile kalabilme ihtimalin yüksek biliyorsun dimi? çalışmalara sıkı hazırlan yaniJ jasmine7676 canım sürpriz yumurta fikri çok hoş. Organik bebiş gibi.. bunu da sen bulmuştun değil miinşallah Allah bize bunlardan bi tane nasip eder. 1 taneye razıyım ben.. kızlar ben de bugün 3'te hsg olucam anestezi ile. Bakalım sonrasında doktor ne diyecek. Belki sonrasında ben de size şu ay tüpe başlıyoruz diyebilirim Denizlilisrsy gibi. İnş sizinkisi de hayırlı olur.
mrym5579 neden regl olamadığını anlamadım.. bol bol ada çayı iç..
inşalal güzel haberler alırız, bi tane mi transfer oldu, ay heycanlandım yine :)Müstakbel bebeğimi aldım geldim.Nasıl bi moralle yolladılar beni hastaneden anlatamam.hadi Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?