- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.521
Can'ım Nasıl geçti bende yarın gidicem bakalımkızlar ben de yarın rahim filmi çektirmeye gideceğim, dua edin lütfen iyi geçsin, iyi bir sonuç çıksın..
Canım hayırlı olsun. Darısı başımıza..Müstakbel bebeğimi aldım geldim.Nasıl bi moralle yolladılar beni hastaneden anlatamam.hadi Hayırlısı bakalım
Evet biliyırum ama bu benim 2. Hsgm. İlkinde hiçbişi olmadı. İnş bu sefer bi sonuç alırım. Folik asit değerine göre hazırlıklara başlayacağız :)bnde anlamadım canım, acayip sinirliyim o yüzden zaten. bu arada hsg den sonra hamile kalabilme ihtimalin yüksek biliyorsun dimi? çalışmalara sıkı hazırlan yani
Benim 2 yegenimin arasında 10 yaş fark var 2.kendi kendine çıktı geldi 1.de normaldi ama o planlı yumurtaydı:) 2.yi süpriz yumurta diye seviyorumJ jasmine7676 canım sürpriz yumurta fikri çok hoş. Organik bebiş gibi.. bunu da sen bulmuştun değil miinşallah Allah bize bunlardan bi tane nasip eder. 1 taneye razıyım ben.. kızlar ben de bugün 3'te hsg olucam anestezi ile. Bakalım sonrasında doktor ne diyecek. Belki sonrasında ben de size şu ay tüpe başlıyoruz diyebilirim Denizlilisrsy gibi. İnş sizinkisi de hayırlı olur.
mrym5579 neden regl olamadığını anlamadım.. bol bol ada çayı iç..
Kırmızı erik kurusu yaşı birde şu aktiva yoğurtla ri dene mutlaka inşallah güzel haberlerini duyalimMerhaba arkadaşlar. Benimde buğün 2 adet embriyom transfer edildi. 5. Gün embriyosu. Haftaya cuma kan tahlilim var. İnşallah herşey gönlümüzce olur. Benim çok fazla gaz problemim var. Ayrıca kayısı yememe kayısı suyu içmeme rağmen kabızım. Aynı durumu yaşayan varmı?
Çok teşekkür ederim inşallah.Kırmızı erik kurusu yaşı birde şu aktiva yoğurtla ri dene mutlaka inşallah güzel haberlerini duyalim
Can'ım bende yarın olucam bişe ama ne olucam bilmiyorumKızlar perşembe günü histeroskopi olucam nasıl bişey kolay iyileşiliyor mu yaptıranlar aydınlatırsa sevinirim
Can'ım Nasıl geçti bende yarın gidicem bakalım
benimde ikinciden sonra oldu :) bu arada folik asit için ben hep amway ın nutrıway folik asitini kullandım, arada sırada da folbiol. benim folik asit değeri coşmuş, dr bi gün al bi gün alma dedi artık :) haberin olsun.Evet biliyırum ama bu benim 2. Hsgm. İlkinde hiçbişi olmadı. İnş bu sefer bi sonuç alırım. Folik asit değerine göre hazırlıklara başlayacağız :)
bu arada dün adet oldum, rutine döndük yani ağlama krizleri adet günü beklemeler falan filan...
Merhaba arkadaşlar. Benimde buğün 2 adet embriyom transfer edildi. 5. Gün embriyosu. Haftaya cuma kan tahlilim var. İnşallah herşey gönlümüzce olur. Benim çok fazla gaz problemim var. Ayrıca kayısı yememe kayısı suyu içmeme rağmen kabızım. Aynı durumu yaşayan varmı?
bu arada dün adet oldum, rutine döndük yani ağlama krizleri adet günü beklemeler falan filan...
canım hiç korkmanı gerektirecek bişi yok kaldı ki iyileşme diye de bişi yok yaniii o kadar basit bi operasyon geçen salı oldum ,,,sabah oldum öğleden sonra işe gittim sen düşün işte ne kadar kolay olduğunu.Kızlar perşembe günü histeroskopi olucam nasıl bişey kolay iyileşiliyor mu yaptıranlar aydınlatırsa sevinirim
İnşallah Can'ım benim çok teşekkür ederimİnşallah olumlu sonuç alırsınız, benim tüp tedavi koordinatörüm bir de şunu söylemişti kabızlık için saat yönünün tersi istikametine göbeğine parmaklarınla hafifce dokunarak daireler çiz, ayrıca şu ara hamilelikten dolayı yine yaşıyorum aynı sorunu (nadiren yaşıyorum çok şükür), akşamdan ılık suya iki tane gün kurusu koyuyorum sabah kalkınca önce suyunu içiyorum sonra kayısıları yiyorum ve bol bol bol su içiyorum
Bebişlerin sıkıca tutunsun annelerine inşallahhhhhhh
sen niye böyle yapıyon yabu arada dün adet oldum, rutine döndük yani ağlama krizleri adet günü beklemeler falan filan...
canım eğer maddi bir yük vermeyecekse sana yaptır derim ben zahmetsiz bi operasyon kaldı ki gebelik şansını net arttırıyor bu işlem ,,,10 binler harcıyoruz zaten sonunda pişman olmaktansa bi zararı olmadığı için ben olsam yaptırırdım,,,kaldı ki doktorum 2.deneme öncesi yapmak istemedi henüz gerek yok dedi bana ama cebren yaptırdım geçen hafta :) yaptır kafan rahatlasın sonra olmayınca kendileri diyolar bu sefer histereskopi yapalım diye,,,diyelim ki gebelik oluştu et parçaları bebeişinin yerinden çalıyomuş kafan rahat olur canım.ya kizlar kafam karisti en son kurtaji yapan doktor rahimde et parcasi var dedi artik kurtajdanmi kaldi bilmiyorum tup bebek yaptirmadan once histeroskopi yaptir dedi kendi doktorumda gerek gormuyorum zaten hamile kalabiliyosun diyo napcami sasirdim devlet hastanesinden randevuda aldim olsammi olmasammi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?