- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.541
inşallah canım inşallah, çok hırçın oluyorum böyle olunca çok üzüyorum eşimi de, elimden birşey gelmiyor ya çıldırıyorum malesef. sabretmeye çalışıyorum isyan etmekten korkuyorumCanım kuzumm sen benim buradaki umut ışığım oldun, lütfen kendini çok üzme iyi düşün güzel şeyler olacak, beklenen güzellik beklemeye değer öyle değil mi :)
İnşallah çok bekletmeden gelsin anneciğine babacığına bıcırık
evet tatlım ama söylerken kolayda uygularken çok zor oluyor malesefsen niye böyle yapıyon ya
kendin demedinmi bana syresten uzak klsım hiç düiünmedim gezmeyye gittim döndüüğümde hamile olduğumu öğrendim diye en iyi senin bilmen lazım stresten uzaklaşman gerektiğini
ben laparoskopi olmustum seneler onceKızlar bu histereskopi ile laparoskopi arasında ne fark var bende laparoskopi olmak istedim fakat nereye gittiysem hiçbir doktor önermedi gerek görmediler benim anladığım kadarıyla laparoskopi göbekten kamera ile girip bütün rahmi tüpleri karın boşluğunu falan görüp daha yakından incelemekmiş eğer bir aksi durum varsa hemen o anda düzeltilebilirmiş.
Ayy inşallah. Ağzından bal damlıyorbenimde ikinciden sonra oldu :) bu arada folik asit için ben hep amway ın nutrıway folik asitini kullandım, arada sırada da folbiol. benim folik asit değeri coşmuş, dr bi gün al bi gün alma dedi artık :) haberi
n olsun.
Evet üzme kendini nolur. Bazen regl olmak da güzeldir. Yani olamadığımız ve hamiş olmadığımız zamanlarda regl olsam keşke demiştim. İşte bu zamanlarda arıyor insan regl olmayı.. napalım bizim daha hamiş olma zamanımız gelmemiş. Mecburen bekleyeceğizbu arada dün adet oldum, rutine döndük yani ağlama krizleri adet günü beklemeler falan filan...
benim ikisi de aynı anda oldu :) düşünme gereği kalmamıştı o mu bu mu diyeKızlar bu histereskopi ile laparoskopi arasında ne fark var bende laparoskopi olmak istedim fakat nereye gittiysem hiçbir doktor önermedi gerek görmediler benim anladığım kadarıyla laparoskopi göbekten kamera ile girip bütün rahmi tüpleri karın boşluğunu falan görüp daha yakından incelemekmiş eğer bir aksi durum varsa hemen o anda düzeltilebilirmiş.
rahim inceligi icin genelde dondurulmus transferinde kullaniliyormerhaba arkadaşlar öncelikle inşallah sağlıcakla hamile kalıp evlatlarınızı kucağınıza alırsınız, estrofem kulanırken rahim inceliği ile ilgili mi kullanıyorsunuz? yoksa tüp bebek ile ilgili rutin bir tedavi midir, teşekkürler
cnm ben şu anda 5. Tedavimi bitirdim test günü bekliyorum,herhalde en çok deneyen benimArkadaşlar merhaba aranızda 6 ve ya 7 defa tüp bebek deneyen varmı
Hayırlısı olsun allahh sağlıklı güzel sonuçlar nasip etsinSubat adetiylen sanirsam herhalde tedaviye basliyoruz kizlar rapor cikartabilirsek raporla cikartamazsak raporsuz virabismillah dedik bugun net kararimizi vermi olduk
Hayırlısı olsun inş. haftaya cuma pozitif sonuçlarını alırsın inş.Ve bebeşin sağlıkla tutunur sana. Darısı sonra hepimizaMerhaba arkadaşlar. Benimde buğün 2 adet embriyom transfer edildi. 5. Gün embriyosu. Haftaya cuma kan tahlilim var. İnşallah herşey gönlümüzce olur. Benim çok fazla gaz problemim var. Ayrıca kayısı yememe kayısı suyu içmeme rağmen kabızım. Aynı durumu yaşayan varmı?
İnşallah pozitif sonuç alırsın ben de 7 defa denedim negatif sorun nedir sizinC
cnm ben şu anda 5. Tedavimi bitirdim test günü bekliyorum,herhalde en çok deneyen benim
Amin Can'ım. İnşallah.... Rabbim hepimizin gönlüne göre versinHayırlısı olsun inş. haftaya cuma pozitif sonuçlarını alırsın inş.Ve bebeşin sağlıkla tutunur sana. Darısı sonra hepimiza
Allah yardımcın olsun cnm.benim amh 0,70 onun dışında ne benim ne eşimin bir problemi yok.canım 7 denemende de negatif mi aldınİnşallah pozitif sonuç alırsın ben de 7 defa denedim negatif sorun nedir sizin
Canım arada duygu patlaması olabiliyor. Ben aslında normalde de öyleyim. Ağlayıp yarım saat sonra dans edebiliyorumKızlar bu ara benim psikoloji iyice bozuldu nedensiz bir gülüyorum bir ağlıyorum hele bugün iyice sinir geldi tepemden olmadık şeylere bile bağırasım geldi gıcık oldum ne hiç kimseyi ne de hiçbirşeyi çekesim gelmedi bu aralar sabırsız sinirli agresif bir insan oldum oysa normalde sıcakkanlı sabırlı güler yüzlü biriyim zaman mı yoksa yaşadıklarım mı beni bu hale getirdi anlayamıyorum(
Kaşıntılar geçtiğine sevindim. İnş test sonuçları da iyi gelir. Doğru haklısın erkekler hep içinde yaşıyorlar.. onlar için daha zor..Canlarrr herkese merhaba,
herkesler iyi mi???????????
J jasmine7676 ne yaptın canım aldın mı randevu romatolojiden, ben İst.da başka bir dr.a gittim ekstra testler istedi, bir şey çıkacağını sanmıyorum ama hamilelik var o yüzden dikkate almalıyız dedi, testler özelde çok pahalı bugün devlete gittim oradaki dr.da aynısını söyledi bebek olmasa direk yollardım seni ama bu durumda şu testleri yapalım dedi verdim kanları geldim bakalım sonuçlar ne gösterecek, lupus sle aynıymış şu an lupus olasılıgı var çok çok düşük ihtimal ama, hayırlısı bakalım
Bu arada kaşıntılarım kendiliğinden geçti gibi, iki gündür iyiyim, anne evi, İst.bul havası mı iyi geldi bilemedim :))
mrym5579 canımmm üzme eşini de kendini de çok zor zamanlar geçiriyoruz kolay değil, bizler yine duygusalız ağlayıp bağırıp çağırıp rahatlıyoruz, eşlerimiz ne yapsın onlar hep içlerinde yaşıyorlar,
(uyy ben çok özledim eşimi ayrıyız kaç gündür)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?