2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

inşallah canım inşallah, çok hırçın oluyorum böyle olunca çok üzüyorum eşimi de, elimden birşey gelmiyor ya çıldırıyorum malesef. sabretmeye çalışıyorum isyan etmekten korkuyorum

Kızlar bu histereskopi ile laparoskopi arasında ne fark var bende laparoskopi olmak istedim fakat nereye gittiysem hiçbir doktor önermedi gerek görmediler benim anladığım kadarıyla laparoskopi göbekten kamera ile girip bütün rahmi tüpleri karın boşluğunu falan görüp daha yakından incelemekmiş eğer bir aksi durum varsa hemen o anda düzeltilebilirmiş.

sen niye böyle yapıyon ya
kendin demedinmi bana syresten uzak klsım hiç düiünmedim gezmeyye gittim döndüüğümde hamile olduğumu öğrendim diye en iyi senin bilmen lazım stresten uzaklaşman gerektiğini
evet tatlım ama söylerken kolayda uygularken çok zor oluyor malesef ama şöyle günübirlikte olsa kaçasım var sapanca filan bakalım bi doğaya atayım kendimi.
bu arada trekking te süper oluyor haftasonu fırsatınız varsa deneyin :)

ben laparoskopi olmustum seneler once

Ayy inşallah. Ağzından bal damlıyor
Umutlandım şimdi. Ben folbiol kullandım arada folidoce içtim. Son 2 haftadır kullanmayı unuttum. Yarın folik asit belli olucakbenim. Heycan yaptım

bu arada dün adet oldum, rutine döndük yani ağlama krizleri adet günü beklemeler falan filan...
Evet üzme kendini nolur. Bazen regl olmak da güzeldir. Yani olamadığımız ve hamiş olmadığımız zamanlarda regl olsam keşke demiştim. İşte bu zamanlarda arıyor insan regl olmayı.. napalım bizim daha hamiş olma zamanımız gelmemiş. Mecburen bekleyeceğiz

Kızlar bu ara benim psikoloji iyice bozuldu nedensiz bir gülüyorum bir ağlıyorum hele bugün iyice sinir geldi tepemden olmadık şeylere bile bağırasım geldi gıcık oldum ne hiç kimseyi ne de hiçbirşeyi çekesim gelmedi bu aralar sabırsız sinirli agresif bir insan oldum oysa normalde sıcakkanlı sabırlı güler yüzlü biriyim zaman mı yoksa yaşadıklarım mı beni bu hale getirdi anlayamıyorum(

benim ikisi de aynı anda oldu :) düşünme gereği kalmamıştı o mu bu mu diye @umutsuz kar tanesi

Canlarrr herkese merhaba,
herkesler iyi mi???????????

J jasmine7676 ne yaptın canım aldın mı randevu romatolojiden, ben İst.da başka bir dr.a gittim ekstra testler istedi, bir şey çıkacağını sanmıyorum ama hamilelik var o yüzden dikkate almalıyız dedi, testler özelde çok pahalı bugün devlete gittim oradaki dr.da aynısını söyledi bebek olmasa direk yollardım seni ama bu durumda şu testleri yapalım dedi verdim kanları geldim bakalım sonuçlar ne gösterecek, lupus sle aynıymış şu an lupus olasılıgı var çok çok düşük ihtimal ama, hayırlısı bakalım

Bu arada kaşıntılarım kendiliğinden geçti gibi, iki gündür iyiyim, anne evi, İst.bul havası mı iyi geldi bilemedim :))

mrym5579 canımmm üzme eşini de kendini de çok zor zamanlar geçiriyoruz kolay değil, bizler yine duygusalız ağlayıp bağırıp çağırıp rahatlıyoruz, eşlerimiz ne yapsın onlar hep içlerinde yaşıyorlar,
(uyy ben çok özledim eşimi ayrıyız kaç gündür)

merhaba arkadaşlar öncelikle inşallah sağlıcakla hamile kalıp evlatlarınızı kucağınıza alırsınız, estrofem kulanırken rahim inceliği ile ilgili mi kullanıyorsunuz? yoksa tüp bebek ile ilgili rutin bir tedavi midir, teşekkürler

rahim inceligi icin genelde dondurulmus transferinde kullaniliyor

Hayırlısı olsun inş. haftaya cuma pozitif sonuçlarını alırsın inş.Ve bebeşin sağlıkla tutunur sana. Darısı sonra hepimiza

Canım arada duygu patlaması olabiliyor. Ben aslında normalde de öyleyim. Ağlayıp yarım saat sonra dans edebiliyorum

Kaşıntılar geçtiğine sevindim. İnş test sonuçları da iyi gelir. Doğru haklısın erkekler hep içinde yaşıyorlar.. onlar için daha zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…