2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Yaşadıklarımız bizi bu hale getirdi ve tabii ki kullandığımız ilaçlar... Allah çabalarımızın çaresini hayırlısıyla versin inşallah.

Yaşadıklarımız bizi bu hale getirdi ve tabii ki kullandığımız ilaçlar... Allah çabalarımızın çaresini hayırlısıyla versin inşallah.

Amin inşallah canlar en kısa zamanda Rabbim yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı doldursun gülen yüzümüzü soldurmasın ümitlerimizi çabalarımızı boşa çıkarmasın sükut-ı hayale uğratmasın emeklerimizi dolu etsin gönüllerimizin muradını versin tabiki öncelikle hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli azası yerinde hayırlı salih evlatlar nasip eylesin İnşaAllah.

bende üni hastanesinden vazgeçip devlet hastanesine yöneldim ünide asistana anlatacaksın oda gidecek hocaya soracak bilmemne ordanda 10 şubata randevu alabildim bakalım hayırlısı bende tüp bebek yapacak olmasam hiç umursamıyorumda bu yüzden kaybederim olasılığını ortadan kaldırmak için uğraşıyorum

Aynen canım detaycı olmalıyız bu konuda, Romatoloji için İst.da çok zor randevu alıyorsun devletten, gebze'de hiç yok o yüzden ben ilk mecbur özele gittim ama tahliller çok pahalı, devlet hast.araştırma hast.vs onların daha iyi oldugunu düşümüşümdür hep daha çok hasta görüp daha çok tecrübe ediniyorlar ama işte bazı bölümlerden randevu almak çok zor
İnşallah sıkıntı çıkmaz sende de, gittiğim üç doktor da aynı şeyi söyledi tek başına ana değerinin pozitif olması hastalık habercisi değildir.

Yaşadığımız durum depresyon skalalarinda üst düzeyde stres yaratan durumlardan biri onun üstüne aldigimiz hormon ilaçları katmer liyor hayat düz bir çizgi değil zaten anı yasa ama kendine zarar verme

2 hafta sonra adet olucam 2.tedavim başlıycak bugün prolaktinimi ölçtürdüm 55 çıktı (( ilkinde 76 çıkmıştı 1 ay dostinex kullandım 2 ye düştü ama 1 ay ertelemiştik düşssün öyle başlayalım demiştik şimdi de böyle olcak diye çok korkuyorum çok heveslenmiştim çok moralim bozuldu

Ayyy cnm ben Leyla hiç sormadı kiama 5. Güne 10.gün veriyorlar hep okuduğum kadarıyla.da 8. Gün yapsam çıkar mı ki.çok korkuyorum ya tutmazsa diye

Benim 9.gün çıkmıştı kanda 5.gün embriyosu ama canım ya sen yinede bekle dayan accık en azından 10.gün yap, inşallah pozitifi görürsün canım dualarımdasın

Bizim prolaktinler niye böyle çıkıyor be canım seninle durumlarımız tıpa tıp aynı

24,6 çıkmıştı canım hayırdır?

tamam canım, ya benim doktorun bu konuda pek bir bilgisi yokmuş gibi geldi de. direk lab sonucunda yazan sonuca göre bir yorum yaptı, o kadarını ben de yapabiliyorum zaten. daha fazlasını beklerdim. o yüzden bir de sana sorayım ne dediler sana hangi durumda öğreneyim dedim. benim de 20 çıktı ama folik asite devam dedi günde 1.

Ayyy cnm ben Leyla hiç sormadı kiama 5. Güne 10.gün veriyorlar hep okuduğum kadarıyla.da 8. Gün yapsam çıkar mı ki.çok korkuyorum ya tutmazsa diye
canım bence de gününde yap, en fazla 2 gün daha bekleyeceksin, zor ama en azından kesin sonucunu öğrenirsin. İnşallah pozitif sonucunu alırsın.

hamileler dikkat edin kendinize, olmayan bizlerde edelim tabi bir kaç gündür tv de görüyorum dünya ülkelerinde sivrisinekten bulaşan saçma sapan bir hastalık yayılıyormuş adını unuttum. Türkiye ye doğru geliyormuş, nedir bu hayvan hastalıklarından çektiklerimiz.

Kızlar bende bu surecteyim 9 subatta ins gebelik testin olumlu çıkar ki evlat hasretiyle yanıp tutusuyoruz uzun yıllardır .Esim de varikosel vardı bir turlu ikna edemedim ameliyatı icin çünkü bunun öncesinde doktorlar esime olmaz ameliyat olmazsan çocuğun demelerine rağmen çocuğumuz oldu bundan üç yil önce ama malesef çok üzüntüsünü yaşadık doğduktan sonra vefa at etti üç aylıkken çok arkasında dolastik her imkanı kullandık ama takdir birde doktorların ihmali ile mahvettiler üç senedir hala bekliyoruz ama geçen sene eşimi ikna ettim ameliyat için oldu ama sonuçlar daha kötü oldu şimdi ise tup bebek yaptırdık eşimin ki düzeldi aslında ama benim de stresten bu ay yumurtam pek çıkmadı

evlat acısı çokk zor, Rabbim sana sabrını versin, kaybettiğin evladının acısını hafifletecek, hatta unutturacak evlatlar versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…