- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.561
Yaşadıklarımız bizi bu hale getirdi ve tabii ki kullandığımız ilaçlar... Allah çabalarımızın çaresini hayırlısıyla versin inşallah.Kızlar bu ara benim psikoloji iyice bozuldu nedensiz bir gülüyorum bir ağlıyorum hele bugün iyice sinir geldi tepemden olmadık şeylere bile bağırasım geldi gıcık oldum ne hiç kimseyi ne de hiçbirşeyi çekesim gelmedi bu aralar sabırsız sinirli agresif bir insan oldum oysa normalde sıcakkanlı sabırlı güler yüzlü biriyim zaman mı yoksa yaşadıklarım mı beni bu hale getirdi anlayamıyorum(
Yaşadıklarımız bizi bu hale getirdi ve tabii ki kullandığımız ilaçlar... Allah çabalarımızın çaresini hayırlısıyla versin inşallah.Kızlar bu ara benim psikoloji iyice bozuldu nedensiz bir gülüyorum bir ağlıyorum hele bugün iyice sinir geldi tepemden olmadık şeylere bile bağırasım geldi gıcık oldum ne hiç kimseyi ne de hiçbirşeyi çekesim gelmedi bu aralar sabırsız sinirli agresif bir insan oldum oysa normalde sıcakkanlı sabırlı güler yüzlü biriyim zaman mı yoksa yaşadıklarım mı beni bu hale getirdi anlayamıyorum(
teşekkür ederim :)rahim inceligi icin genelde dondurulmus transferinde kullaniliyor
bende üni hastanesinden vazgeçip devlet hastanesine yöneldim ünide asistana anlatacaksın oda gidecek hocaya soracak bilmemne ordanda 10 şubata randevu alabildim bakalım hayırlısı bende tüp bebek yapacak olmasam hiç umursamıyorumda bu yüzden kaybederim olasılığını ortadan kaldırmak için uğraşıyorumCanlarrr herkese merhaba,
herkesler iyi mi???????????
J jasmine7676 ne yaptın canım aldın mı randevu romatolojiden, ben İst.da başka bir dr.a gittim ekstra testler istedi, bir şey çıkacağını sanmıyorum ama hamilelik var o yüzden dikkate almalıyız dedi, testler özelde çok pahalı bugün devlete gittim oradaki dr.da aynısını söyledi bebek olmasa direk yollardım seni ama bu durumda şu testleri yapalım dedi verdim kanları geldim bakalım sonuçlar ne gösterecek, lupus sle aynıymış şu an lupus olasılıgı var çok çok düşük ihtimal ama, hayırlısı bakalım
Bu arada kaşıntılarım kendiliğinden geçti gibi, iki gündür iyiyim, anne evi, İst.bul havası mı iyi geldi bilemedim :))
mrym5579 canımmm üzme eşini de kendini de çok zor zamanlar geçiriyoruz kolay değil, bizler yine duygusalız ağlayıp bağırıp çağırıp rahatlıyoruz, eşlerimiz ne yapsın onlar hep içlerinde yaşıyorlar,
(uyy ben çok özledim eşimi ayrıyız kaç gündür)
bende üni hastanesinden vazgeçip devlet hastanesine yöneldim ünide asistana anlatacaksın oda gidecek hocaya soracak bilmemne ordanda 10 şubata randevu alabildim bakalım hayırlısı bende tüp bebek yapacak olmasam hiç umursamıyorumda bu yüzden kaybederim olasılığını ortadan kaldırmak için uğraşıyorum
C
cnm ben şu anda 5. Tedavimi bitirdim test günü bekliyorum,herhalde en çok deneyen benim
Yaşadığımız durum depresyon skalalarinda üst düzeyde stres yaratan durumlardan biri onun üstüne aldigimiz hormon ilaçları katmer liyor hayat düz bir çizgi değil zaten anı yasa ama kendine zarar vermeKızlar bu ara benim psikoloji iyice bozuldu nedensiz bir gülüyorum bir ağlıyorum hele bugün iyice sinir geldi tepemden olmadık şeylere bile bağırasım geldi gıcık oldum ne hiç kimseyi ne de hiçbirşeyi çekesim gelmedi bu aralar sabırsız sinirli agresif bir insan oldum oysa normalde sıcakkanlı sabırlı güler yüzlü biriyim zaman mı yoksa yaşadıklarım mı beni bu hale getirdi anlayamıyorum(
Ayyy cnm ben Leyla hiç sormadı kiTest günün ne zaman canımmm 5.gün embriyosu diye 10.gün mü dediler yoksa yine 12.gün mü yapacaksın
24,6 çıkmıştı canım hayırdır?mrym5579 canım senin o folik asit değerin kaç çıkmıştı da doktor 2 günde 1 kullan demişti.
Ayyy cnm ben Leyla hiç sormadı kiama 5. Güne 10.gün veriyorlar hep okuduğum kadarıyla.da 8. Gün yapsam çıkar mı ki.çok korkuyorum ya tutmazsa diye
Bizim prolaktinler niye böyle çıkıyor be canım seninle durumlarımız tıpa tıp aynı2 hafta sonra adet olucam 2.tedavim başlıycak bugün prolaktinimi ölçtürdüm 55 çıktı(( ilkinde 76 çıkmıştı 1 ay dostinex kullandım 2 ye düştü ama 1 ay ertelemiştik düşssün öyle başlayalım demiştik şimdi de böyle olcak diye çok korkuyorum çok heveslenmiştim çok moralim bozuldu
24,6 çıkmıştı canım hayırdır?
canım bence de gününde yap, en fazla 2 gün daha bekleyeceksin, zor ama en azından kesin sonucunu öğrenirsin. İnşallah pozitif sonucunu alırsın.Ayyy cnm ben Leyla hiç sormadı kiama 5. Güne 10.gün veriyorlar hep okuduğum kadarıyla.da 8. Gün yapsam çıkar mı ki.çok korkuyorum ya tutmazsa diye
evlat acısı çokk zor, Rabbim sana sabrını versin, kaybettiğin evladının acısını hafifletecek, hatta unutturacak evlatlar versin sana.Kızlar bende bu surecteyim 9 subatta ins gebelik testin olumlu çıkar ki evlat hasretiyle yanıp tutusuyoruz uzun yıllardır .Esim de varikosel vardı bir turlu ikna edemedim ameliyatı icin çünkü bunun öncesinde doktorlar esime olmaz ameliyat olmazsan çocuğun demelerine rağmen çocuğumuz oldu bundan üç yil önce ama malesef çok üzüntüsünü yaşadık doğduktan sonra vefa at etti üç aylıkken çok arkasında dolastik her imkanı kullandık ama takdir birde doktorların ihmali ile mahvettiler üç senedir hala bekliyoruz ama geçen sene eşimi ikna ettim ameliyat için oldu ama sonuçlar daha kötü oldu şimdi ise tup bebek yaptırdık eşimin ki düzeldi aslında ama benim de stresten bu ay yumurtam pek çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?