2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bizim prolaktinler niye böyle çıkıyor be canım seninle durumlarımız tıpa tıp aynı
Ufffff bi bilsemmm ( adetim gayet düzenli hiç sekmez ,, göğüslerden sütte gelmiyo ama prolaktin yüksek çıkıo her seferinde anlamadım ki yine pazartesi dostinexe talimim.. 1 ay sonra transfer olsa diye hesap yapıyorum o zamana kadar düşmüş olur heralde

Sende şubat adetini mi bekliyorsun benim gibi bende histereskopi oldum tutmayınca. Şubat adetiyle ikinciyi denicez bakalım Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Prolaktin yüksekliğiniz için eğer hipofizle ilgili bir durum yoksa tiroidinize baktırın..bazen gizli tiroit olabiliyor buda yükseltir prolaktini.eğer onda da bir sorun çıkmazsa o zaman hayıt suyu içmenizi şiddetle tavsiye ederim.tabi ilacınıza da devam edin bu arada.tadı acı falan diye çok takılmayın ben daima her türlü bitki çayını şekersiz içerim bunu da gayet güzel içebiliyorum sizde içebilirsiniz. .ben senede iki kür mutlaka yaparım değerlerim normal olsa bile.streste prolaktini yükseltir.biraz rahatlatmaya çalışın kendinizi.umarım en kısa zamanda düzelir değerleriniz.

Bencede düşmüş olur canım peki tsh kaç tsh yüksek olunca transfer yapmıyorlar 2.5 altında istiyorlar

evlat acısı çokk zor, Rabbim sana sabrını versin, kaybettiğin evladının acısını hafifletecek, hatta unutturacak evlatlar versin sana.
Amin Allah razi olsun canım dua edin ins hickimsemde yok destek olacak eşimden başka esimde uzun yola gidip geliyor hergün ve gece anca eve geliyor iki üç gibi..

Mini87 canım her tedavide vardır mutlaka bir hayır üzülmemeye çalış inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün boşa çıkarmasın emeklerini kucağını doldursun bende kısmet olursa şubat rahatsızlığımla tüp bebek tedavisine başlayacağım benimde ilk tedavim olacak Rabbim yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…