- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.581
kaçıncı gündü bugün, kaç embriyo trnsfer ettiler ve kaçıncı gün embriyosu idi, senndaha yeni transfer yaptırmadınmı benmi karıştırıyorumKızlar bugün test günümdü. Test yaptırdım sonuç negatif
Kızlar bugün test günümdü. Test yaptırdım sonuç negatif
10. Gündü bugün. 5. gün embriyosuydu. 2 embriyo transfer ettiler.kaçıncı gündü bugün, kaç embriyo trnsfer ettiler ve kaçıncı gün embriyosu idi, senndaha yeni transfer yaptırmadınmı benmi karıştırıyorum
İnşallah. Çok zormuş o kadar bekleyip negatifi görmek.Ah canim ne desek tesellisi olmaz biliyorum, son negatifin olsun inşallah
Ufffff bi bilsemmmBizim prolaktinler niye böyle çıkıyor be canım seninle durumlarımız tıpa tıp aynı
Sende şubat adetini mi bekliyorsun benim gibi bende histereskopi oldum tutmayınca. Şubat adetiyle ikinciyi denicez bakalım Hakkı'mızda hayırlısı olsunUfffff bi bilsemmm( adetim gayet düzenli hiç sekmez ,, göğüslerden sütte gelmiyo ama prolaktin yüksek çıkıo her seferinde anlamadım ki yine pazartesi dostinexe talimim.. 1 ay sonra transfer olsa diye hesap yapıyorum o zamana kadar düşmüş olur heralde
canım geçmiş olsun, lütfen kendini çok yıpratma. nasip değilmiş demek ki daha.. dikkat et kendine.Kızlar bugün test günümdü. Test yaptırdım sonuç negatif
Ufffff bi bilsemmm( adetim gayet düzenli hiç sekmez ,, göğüslerden sütte gelmiyo ama prolaktin yüksek çıkıo her seferinde anlamadım ki yine pazartesi dostinexe talimim.. 1 ay sonra transfer olsa diye hesap yapıyorum o zamana kadar düşmüş olur heralde
Bencede düşmüş olur canım peki tsh kaç tsh yüksek olunca transfer yapmıyorlar 2.5 altında istiyorlarUfffff bi bilsemmm( adetim gayet düzenli hiç sekmez ,, göğüslerden sütte gelmiyo ama prolaktin yüksek çıkıo her seferinde anlamadım ki yine pazartesi dostinexe talimim.. 1 ay sonra transfer olsa diye hesap yapıyorum o zamana kadar düşmüş olur heralde
Amin Allah razi olsun canım dua edin ins hickimsemde yok destek olacak eşimden başka esimde uzun yola gidip geliyor hergün ve gece anca eve geliyor iki üç gibi..evlat acısı çokk zor, Rabbim sana sabrını versin, kaybettiğin evladının acısını hafifletecek, hatta unutturacak evlatlar versin sana.
Aynen canım şubat adetiyle başlıycaz hayırlısıyla ben de histerekopi oldum tahim çentiklendiSende şubat adetini mi bekliyorsun benim gibi bende histereskopi oldum tutmayınca. Şubat adetiyle ikinciyi denicez bakalım Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Tsh ta sıkıntım yoktu şimdi de istemedi tsh baktırmamı uffff en sonunda gidicem vericem alın bu kanda ne bakılıyosa hepsine bakın dicemBencede düşmüş olur canım peki tsh kaç tsh yüksek olunca transfer yapmıyorlar 2.5 altında istiyorlar
Cok uzuldum canım yasin gençle tekrar tekrar denersin ins olurKızlar bugün test günümdü. Test yaptırdım sonuç negatif
Yasin gencse olacakti pardonKızlar bugün test günümdü. Test yaptırdım sonuç negatif
Aynen benimde çizik atmış bakalım bekliyoruz dört gözle senin değerin inşl normale dönerde bu ay sıkıntısız atlatırızAynen canım şubat adetiyle başlıycaz hayırlısıyla ben de histerekopi oldum tahim çentiklendi
İnşallah olur. Çok Umutlanmıştım. Artık ne desem boş. Hayırlısı böyleymiş.Cok uzuldum canım yasin gençle tekrar tekrar denersin ins olur
İlk denememdi canım. Çok yıpratmamaya çalışıyorum kendimi. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.mini87 canım.herseyde var bi hayır üzülme hayırlısı olsun ilk denemen miydi
Sağol canım. Nasip değilmiş evet.canım geçmiş olsun, lütfen kendini çok yıpratma. nasip değilmiş demek ki daha.. dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?