2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bende 29 yumurta toplanmıştı ama çok kaliteli değillerdi demekki 15 tanesi döllenmiş ve tutunma olmadı bi tanesi tutundu oda düşük oldu. Yanımda 2 yumurtası olan bayan ilk denemede hamile kaldı. Beni görünce ağlamış eşim diyodu o kızda birsürü toplandı bende kesin sorun var demiş. Ama onunki ler daha iyiymiş dmekki. Bahceci de embryolog. Bana demiştiki düşün ki bir tavadan 30 kişi yemek yiyor bide aynı tavadan 6 kişi yemek yiyor hangisinde doyum daha yüksek olur. Yani yumurtalar da ne kadar azsa okadar iyi bence.

Gerçekten öyle mi az olması daha kaliteli anlamına mi geliyo benim doktorum ben suratima asinca üzülme yasin genç avantajın var dedi

Oyle bi film vardi, cocuk fanusta geziyordu, annesi hasta olmasin diye plastik bi fanusa koymustu cocugu

AcıbademUOTE="burqer, post: 45375612, member: 741192"]Dua ederim tabiki sizlerde allah rızası için bana edin sen nerde yaptiriyorsun[/QUOTE]
Acıbadem Eskişehir

Yeni mi dusuk yaptin? Gecmis olsun, insallah hepimizin saglikli evlatlari olur.

Arkadaşlar size belki saçma ve geç ama bir soru sormak istiyoru lütfen cevap yazar mısınız benim ilk denememde 12.gün beta hcg 4,47 cıkmıştı doktorum testi tekrarlatmadı hamilelik yok dedi ben de o zamanlar tüp bebekte en az 40 50 gibi çıkması gerekiyor zannediyordum ama 5 ve üstü olumlu ise bizimki de ona yakın neden öyle söylediler oldu bitti kaç yılönceama kafama takılıyor ya

Dun sinemaya gittik osman pazarlamaya millet gulerken ben agladim en son esim film bitmeden kaldirdi beni eve geldik psikolojim mahvoldu resmen

Gerçekten öyle mi az olması daha kaliteli anlamına mi geliyo benim doktorum ben suratima asinca üzülme yasin genç avantajın var dedi
Bu iş gerçekten şans işi bana gencsin kesin tutar dediler öyle büyük bi sorunumuz yoktu çok yumurta oluşuna bi kısmı kist olarak kaldı 30 yumurta toplanınca ohss oldum hepsini dondurular 3 kere denedim 1 tane düsük oldu okadar.. şans başka bişey değil azospermi olup doğal hamile kalanıda biliyorum ben allahin bileceği bisey

Kızlar sonuç olumsuz olcak sa bile siz hep olumlu bakın unutmayın ki veren allah biliyorum zor ama yapacak bişi de yok hep kendinize olacak bugün değilse bile birgün olcak ve öğün kadar ben elimden geleni yapacağım deyin ve asla vazgeçmeyin hep pozitif olun inanin hersey daha iyi ve güzel gelişecek ben hep pozitif im 4 yumurtam varmış ama ben inaniyorum olucak içimde derinlerde öyle bi hiş var allah büyük ha olmadimi hiç birimi gelişmedi vazgecmicem neden olmadı olmalıydı diye sorgulamicam kendimi uzmeyecegim allah kerim diyip yola devam edeceğim olana kadar devam

Canım benim daha onceki evliligim den bi kızım var normal oldu bu ve yaşının genç olnası avantaj diyo doktor

5'in altındaysa sonuç negatif oluyor. Açıklamasında yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…