- 12 Ocak 2016
- 716
- 577
- 103
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.081
Dua ederim tabiki sizlerde allah rızası için bana edin sen nerde yaptiriyorsunMoralini bozma ya. Dedim ya sayısının bi önemi yok. 1 tane bile yeter. Benim yrn sabah opum var. Dua edin kızlar..
Gerçekten öyle mi az olması daha kaliteli anlamına mi geliyo benim doktorum ben suratima asinca üzülme yasin genç avantajın var dediBende 29 yumurta toplanmıştı ama çok kaliteli değillerdi demekki 15 tanesi döllenmiş ve tutunma olmadı bi tanesi tutundu oda düşük oldu. Yanımda 2 yumurtası olan bayan ilk denemede hamile kaldı. Beni görünce ağlamış eşim diyodu o kızda birsürü toplandı bende kesin sorun var demiş. Ama onunki ler daha iyiymiş dmekki. Bahceci de embryolog. Bana demiştiki düşün ki bir tavadan 30 kişi yemek yiyor bide aynı tavadan 6 kişi yemek yiyor hangisinde doyum daha yüksek olur. Yani yumurtalar da ne kadar azsa okadar iyi bence.
Oyle bi film vardi, cocuk fanusta geziyordu, annesi hasta olmasin diye plastik bi fanusa koymustu cocuguDenizlilisrsy geçecek tatlım. Bağır agla sal koyver gitsin. Tut tut hep güçlü hep güçlü biraz da biziyi çeksin hayat. Olacak inşallah ama olana kadar bizde ne olacaz bilmiyorum. Olursa cam fanusta gezdircem çocuğu.
Yeni mi dusuk yaptin? Gecmis olsun, insallah hepimizin saglikli evlatlari olur.Bende 29 yumurta toplanmıştı ama çok kaliteli değillerdi demekki 15 tanesi döllenmiş ve tutunma olmadı bi tanesi tutundu oda düşük oldu. Yanımda 2 yumurtası olan bayan ilk denemede hamile kaldı. Beni görünce ağlamış eşim diyodu o kızda birsürü toplandı bende kesin sorun var demiş. Ama onunki ler daha iyiymiş dmekki. Bahceci de embryolog. Bana demiştiki düşün ki bir tavadan 30 kişi yemek yiyor bide aynı tavadan 6 kişi yemek yiyor hangisinde doyum daha yüksek olur. Yani yumurtalar da ne kadar azsa okadar iyi bence.
Denizlilisrsy geçecek tatlım. Bağır agla sal koyver gitsin. Tut tut hep güçlü hep güçlü biraz da biziyi çeksin hayat. Olacak inşallah ama olana kadar bizde ne olacaz bilmiyorum. Olursa cam fanusta gezdircem çocuğu.
Yeni sayılmaz eğer düsmeseydi bu hafta doğacaktı 7 ay oldu yani...Yeni mi dusuk yaptin? Gecmis olsun, insallah hepimizin saglikli evlatlari olur.
Bu iş gerçekten şans işi bana gencsin kesin tutar dediler öyle büyük bi sorunumuz yoktu çok yumurta oluşuna bi kısmı kist olarak kaldı 30 yumurta toplanınca ohss oldum hepsini dondurular 3 kere denedim 1 tane düsük oldu okadar.. şans başka bişey değil azospermi olup doğal hamile kalanıda biliyorum ben allahin bileceği biseyGerçekten öyle mi az olması daha kaliteli anlamına mi geliyo benim doktorum ben suratima asinca üzülme yasin genç avantajın var dedi
Canım benim daha onceki evliligim den bi kızım var normal oldu bu ve yaşının genç olnası avantaj diyo doktorBu iş gerçekten şans işi bana gencsin kesin tutar dediler öyle büyük bi sorunumuz yoktu çok yumurta oluşuna bi kısmı kist olarak kaldı 30 yumurta toplanınca ohss oldum hepsini dondurular 3 kere denedim 1 tane düsük oldu okadar.. şans başka bişey değil azospermi olup doğal hamile kalanıda biliyorum ben allahin bileceği bisey
Ne güzel allah hepimize tattirsin anneliği inşallah. .Canım benim daha onceki evliligim den bi kızım var normal oldu bu ve yaşının genç olnası avantaj diyo doktor
Amin canim benim inşallah hep olumlu ve pozitif ol allaha inan o vericem bugün yada yarın öyle teselli edelim kendimiziNe güzel allah hepimize tattirsin anneliği inşallah. .
5'in altındaysa sonuç negatif oluyor. Açıklamasında yazıyor.Arkadaşlar size belki saçma ve geç ama bir soru sormak istiyoru lütfen cevap yazar mısınız benim ilk denememde 12.gün beta hcg 4,47 cıkmıştı doktorum testi tekrarlatmadı hamilelik yok dedi ben de o zamanlar tüp bebekte en az 40 50 gibi çıkması gerekiyor zannediyordum ama 5 ve üstü olumlu ise bizimki de ona yakın neden öyle söylediler oldu bitti kaç yılönceama kafama takılıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?