- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.121
Gün beşinci günüm kalcam üstüne oturamiyom ya agriyo artık yarın kontrolüm var korkuyorumGobekten en son catlatma ignesi var menogon hep kalcadan benimde oyleydi gobekten olaydi iyi olurdu valla
İnşallah bebis lerin dollenir ve sana tutunUrlar dualarim seninle sizinle rambim biran önce kavusursun insallahZor bi süreç ya.. bi de çok heycan yaptım opudan önce. Bi de iğnelere devam edicem daha.. kolay değil yani.
Evet yagli igneler oldugu icin aci veriyo ama sonradan hepsi son buluyo ben hele igneden korkan ben o kadar igne vuruldum genede vurulurum bebisimiz gelsin yeterkoBu
Gün beşinci günüm kalcam üstüne oturamiyom ya agriyo artık yarın kontrolüm var korkuyorum
Ben hastalıktan gebersem bile iğne hayatta vurdurmayan ben şimdi saatini geçirmeden koşa koşa hastaneye gidip vurduruyorum annemë soyluyorum inanasi gelmiyo kadının sen vurdurtmazsin diyorEvet yagli igneler oldugu icin aci veriyo ama sonradan hepsi son buluyo ben hele igneden korkan ben o kadar igne vuruldum genede vurulurum bebisimiz gelsin yeterko
Canım benim 3 embriyom da öldüSen ne yaptın opu oldu mu canım?
bayanhope sen ne yaptın canım
Arada kaçırdıysam kusura bakmayın canlar, tedavideki tüp arkadaşlara kolaylıklar ve güzel sonuçlar diliyorum
Çok üzüldüm Ne desem bilemiyorum rabbim hakkında Hayırlısı ni nasip etsin senin sorunun neYDÜ canimCanım benim 3 embriyom da öldü( transferim iptal edildi gücümü toplamaya ve yine de halime şükretmeye çalışıyorum ,,
Canım çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin. Sabırlı olalım. İnşallah biz de birgün anne olacağız.Canım benim 3 embriyom da öldü( transferim iptal edildi gücümü toplamaya ve yine de halime şükretmeye çalışıyorum ,,
canım bizde sperm tane ile çıkıyo ,,,ilkinde 3.gün 2 tane kaliteli embriyo oluştu ama gebelik olmadı bu sefer 19 yum.toplanmıştı 10 u olgun çıktı fakat ancak 3 ü döllenebildi onlarda benimle kalamadıÇok üzüldüm Ne desem bilemiyorum rabbim hakkında Hayırlısı ni nasip etsin senin sorunun neYDÜ canim
inşallah yaptırmak zorunda kalmazsın tatlımCanım ilgilendiğin için çok tşk ederim :) evt bugün oldum opuyu. 10 yumoş toplandı. Şuan dinleniyorum ve beklemedeyim. Uyandığımda ilk söylediğim şey "ben bunu bi daha yaptırmicam" oldu
Hayırlısı canım morelini bozma elbet olcak birgün yaş kaç senin benimde 3 iyi yumurtam var ama ben genede umutluyum bugün kontrole gittim endrometrium gayet güzel durumda dedi yumurtam bi döllense içim rahat edecekcanım bizde sperm tane ile çıkıyo ,,,ilkinde 3.gün 2 tane kaliteli embriyo oluştu ama gebelik olmadı bu sefer 19 yum.toplanmıştı 10 u olgun çıktı fakat ancak 3 ü döllenebildi onlarda benimle kalamadı
yaş 30 canım ilkinde çok iyiydi her şey olmadı şimdi transfer bile olamadım,,döllenince her şey bitmiyomuş bu sefer bunu öğendim ,,inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenir ve bölünürler duacıyımm..Hayırlısı canım morelini bozma elbet olcak birgün yaş kaç senin benimde 3 iyi yumurtam var ama ben genede umutluyum bugün kontrole gittim endrometrium gayet güzel durumda dedi yumurtam bi döllense içim rahat edecek
Canım benim 3 embriyom da öldü( transferim iptal edildi gücümü toplamaya ve yine de halime şükretmeye çalışıyorum ,,
Canım ilgilendiğin için çok tşk ederim :) evt bugün oldum opuyu. 10 yumoş toplandı. Şuan dinleniyorum ve beklemedeyim. Uyandığımda ilk söylediğim şey "ben bunu bi daha yaptırmicam" oldu
İnşallah güzel bir sonuç alırsın canım. Hiç duymamıştım bunu da.Hsg değil canım Salin İnfizyon Sonografi (Sis) diye geçiyor sulu ultrason yani. Sadece rahimde bir problem var mı teşhis amaçlı yapılıyormuş.
Çok geçmiş olsun canım yaCanım benim 3 embriyom da öldü( transferim iptal edildi gücümü toplamaya ve yine de halime şükretmeye çalışıyorum ,,
evet canım döllenmesi yetmiyor, hücrelere ayrılıp bölünmesi de önemli. inşallah bir daha ki sefere herşey daha güzel olur.yaş 30 canım ilkinde çok iyiydi her şey olmadı şimdi transfer bile olamadım,,döllenince her şey bitmiyomuş bu sefer bunu öğendim ,,inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenir ve bölünürler duacıyımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?