- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.161
bende merak ediyorum vala, daha neler göreceğim duyacağım acabaAy Meryem tatlım senin bu doktoru yöntemleri bana çok ilginç geliyor niye herkese verdiği ilacı vermiyor bildigin adet söktürücü den sonda bunları denemiyor bir açıklaması varmı bu yazdıklarını kaç yıldır şu forumdayim ilk defa duydum
Daha başımıza ne gelecek acaba. O nasıl bir şeymiş öyle iyi ki gerek kalmamis
inşallah canım inşallah vala adet olmak nasıl bi nimetmiş anladım, zira benim ilk adetimden beri ameliyatımda bile adet düzenim şaşmamıştı hiç, çok zorlandım bunda. bakalım daha neler göreceğiz.Canım sevindim adet olduğuna.. çok şükür. İnşallah bundan sonra daha sağlıklı hamileliğin olur.
mavi zeyus varmı senin Yumoslardan haber.
Denizlilisrsy canım sen naptin gittin mi doktora.
@bayanhope canım benim Allah yardımcımiz olsun. Bundan sonra herşey yolunda gitsin inşallah.
yapılacak hiç bir şey yok ama 10. igneden sonra falan vücut alışıyor kuzum ovalama ovaladıkca morarıyor üzerine baskı uygula ovalamadan bastır yanıKizlar durumlar vahim. Progestan igneden sonra kalcam mosmor oldu şişti ve acıyor. Napcam bilmiyorum
ben 200 mg vuruyodum günde birde 100 mg ağızdan alıyodum günde 3 kere dayan kuzumozgskne2011 B burqer aradım hemşireyi az önce, dün gece uyuyamadım ya
normal dedi. Kolonya ile ovala dedi. Progestan 100 mg vuruluyorum, ama çok fena bu
Canım yumurtaların büyüyor olması normal bence... Yumurtlama dönemi yaklaşırken benim de akıntım çok olur... Rabbim kolaylık versinYa kızlar benim Seffaf akıntı larım var yumurtladigimdaki gibi ama bu daha sıvı halde bu normalmi tedavimin 7 günü bugun dün orgalutran iğne vuruldum gobekten bide menagon böyle olmasi normalmi
Korkulacak birşey yok canım ya. Ben de başlamadan önce çok korkardım ama şimdi boşuna korkmuşum diyorum.Buralardan kaçsam mı napsam yok acıdı yok morardı derken vazgeçecem herhalde korkutmayın beni hatunlar
Teşekkür ederim ederim canım doktoru adım ostrojen hormonu artıyor ondan dedi böyle olmasi iyi birey dedi içim rahatadiCanım yumurtaların büyüyor olması normal bence... Yumurtlama dönemi yaklaşırken benim de akıntım çok olur... Rabbim kolaylık versin
Bak gördün mü vücudun bebişe hazırlıyor kendini, biliyor tabi oraya bebiş gelcek :)Teşekkür ederim ederim canım doktoru adım ostrojen hormonu artıyor ondan dedi böyle olmasi iyi birey dedi içim rahatadi
Canim bu çok normal bişi herkesde bu böyledir zaten ne yaparsan yap içerde tutamaz son hepsini sen merak etme giden gidiyo iceri canını sıkma böylece seylerekızlar affınıza sığınarak sizlere birsey sormak istiyorum afedersiniz ilişkiden sonra spermler hemen dışarı akıyor bunu doktoruma söylüyorum normal diyor çoğu dışarıya akar diyor bana kalırsa da hiçbiri içeride kalmıyor kalsaydı şimdiye kadar çoktan gebe kalmam gerekirdi diye düşünüyorum spermlerin dışarıya akmaması için ayaklarımı havaya kaldırıp yarım saat duruyorum yine de tutamıyorum bunun dışında ne yapabilirim bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz?
Ağzından bal dalıyor valla kız inşallah inşallah hayirlisiBak gördün mü vücudun bebişe hazırlıyor kendini, biliyor tabi oraya bebiş gelcek :)
Bende duydum öyle birşey ama veren allah o vermedik ce istediğin kadar ye ananas faydası olmaz allaha dua edelim canım veren o elbet verecektirArkadaşlar tutunması için ananas diyorlar siz yediniz mi fayda lı mı acaba ne zaman yeniyor biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?