2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

bende merak ediyorum vala, daha neler göreceğim duyacağım acaba
vala gayet güzel açıklıyor bnde dinliyorum dr u değiştireyim diyorum kime sorsam o çok iyi zaten diyor. yani tüp bebek öncesinde bi prof a görüneceğim ama adet düzene girmeden gitsemde işe yaramayacak, yani bu aralar beklemedeyim sadece.
tabi boş beklemiyorum bal arı sütü karışımı aldım onu kullnmaya başlayacağım. yalnız amca poleni ayrı vermiş onu da içine mi katayım ozgskne2011

Canım sevindim adet olduğuna.. çok şükür. İnşallah bundan sonra daha sağlıklı hamileliğin olur.
inşallah canım inşallah vala adet olmak nasıl bi nimetmiş anladım, zira benim ilk adetimden beri ameliyatımda bile adet düzenim şaşmamıştı hiç, çok zorlandım bunda. bakalım daha neler göreceğiz.
topiğin bebişleri çoğalacak inşallahhhhhhh seninle birlikte

mavi zeyus varmı senin Yumoslardan haber.
Denizlilisrsy canım sen naptin gittin mi doktora.
@bayanhope canım benim Allah yardımcımiz olsun. Bundan sonra herşey yolunda gitsin inşallah.

gittim cnm doktor şaşkın ama şans işi bu işler tadaviye devam edelim dedi ben beklemek istiyorum uzunca bir süre dedim adetliyken gel yumurta durumuna bakalım dedi ben histereskopi yada laporoskopi yapalım dedim adetliyken bi muayene edelim ona göre belirleyelim ne yapacağımızı dedi hiç olmazsa bu işlemlerle kistlerden küük olan mi,yomdan falan kurtulurum diye düşünüyorum bakalım kırmızıları bekliyoz artık

Ya kızlar benim Seffaf akıntı larım var yumurtladigimdaki gibi ama bu daha sıvı halde bu normalmi tedavimin 7 günü bugun dün orgalutran iğne vuruldum gobekten bide menagon böyle olmasi normalmi

Ya kızlar benim Seffaf akıntı larım var yumurtladigimdaki gibi ama bu daha sıvı halde bu normalmi tedavimin 7 günü bugun dün orgalutran iğne vuruldum gobekten bide menagon böyle olmasi normalmi
Canım yumurtaların büyüyor olması normal bence... Yumurtlama dönemi yaklaşırken benim de akıntım çok olur... Rabbim kolaylık versin

kızlar affınıza sığınarak sizlere birsey sormak istiyorum afedersiniz ilişkiden sonra spermler hemen dışarı akıyor bunu doktoruma söylüyorum normal diyor çoğu dışarıya akar diyor bana kalırsa da hiçbiri içeride kalmıyor kalsaydı şimdiye kadar çoktan gebe kalmam gerekirdi diye düşünüyorum spermlerin dışarıya akmaması için ayaklarımı havaya kaldırıp yarım saat duruyorum yine de tutamıyorum bunun dışında ne yapabilirim bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz?

Canim bu çok normal bişi herkesde bu böyledir zaten ne yaparsan yap içerde tutamaz son hepsini sen merak etme giden gidiyo iceri canını sıkma böylece seylere

Kızlar bu duayı okuyun Hz zekeriya Peygamberimizin coc Ugg u olmuyordu üstelik karşıda kisir di ve bu duayı sürekli okuyormus ve sonunda bi oğlu oldu okuyun derim ben hep okuyorum “Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve’l-hayyü’l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü’t-tevbete ve’l-mağfirete ve’l-hidâyete lenâ, innehû, hüve’t-tevvâbü’r-rahîm.”

Arkdaslar ben bi suredir diyet yapıyordum aslında tüp bebek için Zayıflamam gerekti doktorum demisti pko olduğu için ve adetlerin çok düzensizdir ama biz sonra tüp bebeği fln erteledik şimdilik dusunmuyoruz ben 58.5 den 49 a kdr düştüm ve bugün adet olmaya basladgm günden beri ilk defa düzenli bi sekilde adet oldum en son 30 ocakta olmuştum ve 10 GN surmustu şimdi 1 martta oldum ilaçsız fln ve zayiflamanin ne kdr faydası oldugunu gordum çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…