- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.321
benim adetimden bir gün önce adet olacak gibi kasık ağrım oldu başkada bir belirtim olmadıArkadaslar transfer sonrasi kaçıncı günde belirtiler başlı yo bo bilgisi olan varmi
Anladım canım senin hamilelik nasıl gidiyobenim adetimden bir gün önce adet olacak gibi kasık ağrım oldu başkada bir belirtim olmadı
boşlukda gibiyim daha çok yeni. kasık ve ağrım hala ara ara devam ediyor. bugün taş taşımış gibi yorgun hissediyorum. sürekli uyumak istiyorum. onun dışında şükür birşey yok. bakalım daha bizi neler bekliyor. rabbim hepinize nasip etsinAnladım canım senin hamilelik nasıl gidiyo
Amin canim rabbim sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin inşallahboşlukda gibiyim daha çok yeni. kasık ve ağrım hala ara ara devam ediyor. bugün taş taşımış gibi yorgun hissediyorum. sürekli uyumak istiyorum. onun dışında şükür birşey yok. bakalım daha bizi neler bekliyor. rabbim hepinize nasip etsin
aminAmin canim rabbim sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah
Arkadaslar transfer sonrasi kaçıncı günde belirtiler başlı yo bo bilgisi olan varmi
Akadaşım illa belirti olacak diye bişey yok hiç belirtisiz bir sürü hamile kalan var hiç kendini dinlemeArkadaslar transfer sonrasi kaçıncı günde belirtiler başlı yo bo bilgisi olan varmi
Canım ben şimdiden kan sulandırıcı kullanıyorum. Sana tedavide vermediler miMerkezden aradilar canım çok ilgililer sagolsunlar pıhtılaşma ile ilgiliydi ve sürece göre kan sulandırıcı kullanmam gerekebilirmis. Ama en az bir kez daha tekrarlanmaliymis. İlerde tekrarliycaz artık. Tabi kısırlık sebebi değil ama dusuklerden etken olabiliyormuş.
Günaydın canım. Kızlar bende adet olcakmis gibi sancı var ya transferimin 3 gunu bugün sanci yla uyandim suan bişi yok ama adetime 11 gün varGunaydın herkese Aydından kucak dolusu sevgiler
Yok bu teste kadar birşey çıkmamıştı sadece tek bir testim böyle çıktı onu da netleştirmek için 2. Kere aynı testi yapılması gerekiyormuş. Eğer oda aynı çıkarsa kan sulandırıcı kullanicakmişimCanım ben şimdiden kan sulandırıcı kullanıyorum. Sana tedavide vermediler mi
ya bunu yapıcaksa tüp bebekten önce yapsaydı ya madem, bi kaç arkadaş yazmıştı sanki rahime çizik histereskopi filan.
ameliyat gibi değil canım zaten muayenehane de bile yapılabiliyor hatta ofis histereskopi mi ne deniliyor.
3 ay içinde denemen gerekiorsa ve sen ara vermek istiyorsan tüp bebeğe yakın bi zamanda yaptırırsın o zaman.
ama bu tür operasyonlardan sonra normal yolla olma olasılığı artıyor biliyorsun, özellikle mustafa acet te gördüm sen takip et demiştin ya. histereskopiden sonra spontan oluyor, tabi benim aşılama bile tutmamıştı o ayrı :) bi sonraki adetten sonra yaptırıp 2 ay sonra filan da deneyebilirsin belki yada o arada seninde mucizen gerçekleşiverir belli olur
Yok bu teste kadar birşey çıkmamıştı sadece tek bir testim böyle çıktı onu da netleştirmek için 2. Kere aynı testi yapılması gerekiyormuş. Eğer oda aynı çıkarsa kan sulandırıcı kullanicakmişim
Bende denizlideyim serkan yurtsevere gittim. aşılamalarımı hsg o çekti. tüp bebeği gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım antalyada. şimdi 4+2 hamileyim. aynı hastanede semih mum var onuda çok met ettiler. rabbim isteyen herkese nasip etsin.Keşke güzelim ama mustafa acet cerrahi oparasyonla yani ameliyat olarak yapıyor histereskopiyi içerde ne varsa temizliyor rahimde şekil bozukluğunu düzeltiyor falan falan zor yani bizim iş bakalım ne olucak daha hala karar verebilmiş değilim
aslında ben mustafa acet yada aret kamer de tedavi olmak istiyorum 2. yi eşim aslaaaaaa diyo denizliden başka bir yere gitmezmiş de göndermezmişde zaten şimdi tamam dese mustafa acet haziran ayına kadar full dolu(
güzelim önlem amaçlı ve tutunmayı kolaylaştırması için corasprin ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar merkezlerde belkide o yüzden kimyasal gebelik oldu seninki
Canım eşine bi şekilde merkezin önemini anlatmalısın. Tüp bebekte başarıyı yakalamanın yollarındanbiri de iyi bir laboratuar. İnş benimki tutar. Olmasza sanırım ben de daha iyi bi lab tercih edeceğim. Ama inş tutar da ihtiyaç kalmaz bir daha.Keşke güzelim ama mustafa acet cerrahi oparasyonla yani ameliyat olarak yapıyor histereskopiyi içerde ne varsa temizliyor rahimde şekil bozukluğunu düzeltiyor falan falan zor yani bizim iş bakalım ne olucak daha hala karar verebilmiş değilim
aslında ben mustafa acet yada aret kamer de tedavi olmak istiyorum 2. yi eşim aslaaaaaa diyo denizliden başka bir yere gitmezmiş de göndermezmişde zaten şimdi tamam dese mustafa acet haziran ayına kadar full dolu(
Canim doktorun sana kan pihtilasma sorunu varmi diye testi yapmistir toplama olmadan önce yapılıyor banada yapıldı normal çıktığı için bi işlem yapmadiozgskne2011 evet aynen ben de bunu diyorum. Bende pıhtılaşma var mı bilmiyotum test yapmadım ama her gün bunun için iğne oluyorum.
Bilumum kan değerlerime bakıldı ama hepsi normal çıktı. Ona rağmen kullanıyorum ilaç. Benim de bugün biraz belim ağrıdı. Eşim psikolojik diyor. Bizimgibi bekleyenlerde ağrıların çoğu öyleymiş.Canim doktorun sana kan pihtilasma sorunu varmi diye testi yapmistir toplama olmadan önce yapılıyor banada yapıldı normal çıktığı için bi işlem yapmadi
Benimde kasık bölgemde arada bi batma oluyo bide sanki catlicak mis gibi hissediyorum bi tuhafimBilumum kan değerlerime bakıldı ama hepsi normal çıktı. Ona rağmen kullanıyorum ilaç. Benim de bugün biraz belim ağrıdı. Eşim psikolojik diyor. Bizimgibi bekleyenlerde ağrıların çoğu öyleymiş.
güzelim önlem amaçlı ve tutunmayı kolaylaştırması için corasprin ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar merkezlerde belkide o yüzden kimyasal gebelik oldu seninki
ozgskne2011 evet aynen ben de bunu diyorum. Bende pıhtılaşma var mı bilmiyotum test yapmadım ama her gün bunun için iğne oluyorum.
Kızlar ben zaten coraspin kullandım iğne kullanmadım tüp bebek öncesi yapılan tahlillerimde normal çıktı ama bunlar tüp bebek öncesi yapılanlar değil çünkü doktor sebebini bulun dediğimde bu kağıdı tunutturdu elime ve bir sürü test vardı 10 taneden fazla hepsi normaldi sadece bir tanesi anormal çıktı oda emin olmak icin tekrarlanacak. Hataa ben bu testler için hastane hastane gezdim bir tanesi dedi ki kaç dusugun varda bunları istediler dedi bende burdan okuduklarımla akıllandım için 3 tane dedim ☺ sanki 1 yada 3 yada 5 e farkedecekse. Ama ben tedavilerimde corasprin bilirimde durduk yere kan sulandırıcı igne kullanılmasına.şaşırdım. hatta benim aynı tarzda 2 testim var biri normal çıkmış doktor soruçtan emin olamadım dedi ama şu var kimyasalı sebebi olabilir mi olabilir ve sunuda biliyorum doktorlar her ihtimali bu hasta çok zor falan filan gözüyle bakıp malesef her şeyi yapmıyorlar. Bir olumsuzluk olduğunda ancak suda olabilir bakalım diyorlar örnek ben örnekCanim doktorun sana kan pihtilasma sorunu varmi diye testi yapmistir toplama olmadan önce yapılıyor banada yapıldı normal çıktığı için bi işlem yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?