2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kızlar öncelikle hepinizin kadınlar gününüz kutlu olsun.Burger tedavin hayırlı olsun arkadaşım Allah yüzünü güldürsün inşallah. Ben bu yumurta transfer tanesini anlamadım arkadaşlar burger arkadaşımız 24 yaşında iki tane transfer edilmiş ben tedaviyi fakültede tüp bebek merkezinde yaptıracağım 29 yaşına gireceğim Mayıs ayında bize bir yumurta koyarız dediler bu iş nasıl oluyor iki yada daha fazla yumurta koymanın şartları var mı devlet hastanelerinde tedavi yaptırmış olan varsa bana yardımcı olur mu?

Bebeğim kanunen yasak evet ama ben çok ısrar ettim kağıda bir yazıldı ama iki tane konuldu doktorum beni kirmadi devlet hastanelerinde yaşından dolayı koymicaklardir

Teşekkür ederim canım.

Metaba arkdslar okuyorum burayı hep bende yazayım dedim Bugün pek keyfim yok okadar dolu ki kafam neyi nezaman yapicam bilmiyorum birseyleri yerine oturtamiyorum aslında uzun zamandir bebek konusunda üzülmuyordu. Ama bugün kadınlar günü deniyor ya sanki anne olmayınca kadında degilmissin gibi bi his oldu icimde hiç üstüme alinmiyorum zaten byle bi zamanda hangi kadınlar gününden bahsediyoruz ki bazen eşime diyorum bizim hiç bi zaman bebeğimiz olmayacak mi ? Artık bana olacak demekten sıkıldı sonra yaşadığım sıkıntılari düşünüyorum daha bi bel agrisyla mücadele edemiyorum kendime bakamiyorum birde çocuğa nasıl bakicam diyorum çok garip geliyor herşey yavaş yavaş ümidini kaybediyorum .. Kusurabakmayın dolmusum biraz fazla yazdım hakkınızı helal edin inşallah Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin

Ben de zaman zaman bu duyguları yaşıyorum canım vakti saati gelince olacak inşallah... Üzme tatlı canını... Rabbim kimseyi darda koymasın... Bizim sınavımız da bu...

A anti beta 2-gliprotein igm diye bir testim pozitif çıkmış değerim 40 civari nette okudum ama anladığım tek şey düşük sebebı gerisini pek anlamadım yaptirip bilgisi olan var mı. Bana bunun ne olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz

Histereskopi yapıcak ama ameliyat şeklinde değil cumartesi günü sabah yapılıcak içerde bişey varmı diye bakcakmış rahimde polip falan varsa onu alcakmışş 3 ay içindede tüp bebeği denememiz lazım diyo eşimde denizliden başka yerde yaptırmam ben gidip gelmem hiç bir yere senide göndermem diyoo bekliyelim diyorum beklemeyelim diyo amannnnn bunaldımmmmmmmm

ya bunu yapıcaksa tüp bebekten önce yapsaydı ya madem, bi kaç arkadaş yazmıştı sanki rahime çizik histereskopi filan.
ameliyat gibi değil canım zaten muayenehane de bile yapılabiliyor hatta ofis histereskopi mi ne deniliyor.
3 ay içinde denemen gerekiorsa ve sen ara vermek istiyorsan tüp bebeğe yakın bi zamanda yaptırırsın o zaman.
ama bu tür operasyonlardan sonra normal yolla olma olasılığı artıyor biliyorsun, özellikle mustafa acet te gördüm sen takip et demiştin ya. histereskopiden sonra spontan oluyor, tabi benim aşılama bile tutmamıştı o ayrı :) bi sonraki adetten sonra yaptırıp 2 ay sonra filan da deneyebilirsin belki yada o arada seninde mucizen gerçekleşiverir belli olur

C
Canım nedenini bulduğuna sevindim ama konuyla ilgili fikrim yok. İnş bundan sonra bunu dikkate alırlar tedavin sırasında.

C

Canım nedenini bulduğuna sevindim ama konuyla ilgili fikrim yok. İnş bundan sonra bunu dikkate alırlar tedavin sırasında.
Merkezden aradilar canım çok ilgililer sagolsunlar pıhtılaşma ile ilgiliydi ve sürece göre kan sulandırıcı kullanmam gerekebilirmis. Ama en az bir kez daha tekrarlanmaliymis. İlerde tekrarliycaz artık. Tabi kısırlık sebebi değil ama dusuklerden etken olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…