- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.361
Söylediklerinde haklı olabilirsin estağfurullah olur mu senin tuzun kuru yada senin çocuğun var gibi şeyler ne söylemeye hakkım var nede düşünmeye. Sonuçta hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Soyledicin dogru olabilir evet çocuğum yok ama Allah kotuluklerden saklasin çok güzel bir evliliğin var ama şöyle ki bu açıdan bakınca bir yanımız eksikse bir yanımız çok şükür iyi hepimizin elimizin ayağımızın olması bile şükretmek için en önemli sebep. Ama kadın olunca da anne olmayi da öylesine istiyor ki insan ve istemeden de edemiyorArkadasım sizler de belki bizim gibi cocugu olanların sahip olamadığı şeylere sahipsinizdir mutlaka çok zor bir durumdur evladının olmaması fakat insan bunun dısında da pek çok seyin özlemini ve acısını çekiyor rabbim belki bir yerden hasret cektirirken baska nimetlerle tamamlıyordur bilemiyorum senin tuzun kuru nasıl olsa diyebilirsin ama ne bileyim tam da ifade edemedim hissettiklerimi ben çok kötü sıkıntılı bir hamilelik geçirdim karnım burnumda cok ağladım hala hatırladığımda içim sızlar çocugumun ilk yıllarını hiç istediğim gibi yaşayamadım belki debu yüzden ısrarla 2.için uğraşmamız içime sine sine yasamak istiyorum nasip olursa. Allah herkesin yardımcısı olsun Allahın hakkımızdaki takdirine gönlümüzü razı eylesin
Bu son olsun inşallahVe adet oldum canlar pazartesi öğleden sonra 3' e randevu verdiler hadi hayırlısı bakalım
BEn bu seferki Kayiptan sonra uzunca zaman notrdum biliyorsun ama ondan sonra bekleme sürecinde baya yorulmusum bir türlü toparlanamadim ve artık tedavi surecinde yapılanlar bana heyecan değil külfet ve yük olmaya basladi en azından öyle hissediyorum.ne yaparsam yapayim teselli edemiyorum kendimi. Birde şimdi imkansız diye yaşadığımız yere alıştık esimle düzen kurduk ki imkansız yokmus ve eşimin tayini çıkma ihtimali dogrup hemde yüksek bir ihtimalle. Bu durumda ben tayin olana kadar ayrı kalacağız ki uzakta da olacağız ve tedavi sekteye uğrayacak eşimerhaba ara vermeye karar vermiştik uzunca zaman ama eğer ayrılırsak bu ayrılma süreci şartlardan dolayı 1 yılı asabilir ve üstelik dondurulmusum varken ankaradan bilmem kaç saat uzağa gidecek. Bu sebepten eşim dondurulmuş bari nisanda kullanalım ondan sonra istediğin kadar bekle dedi. Ne yapayim bilemedim. Normalde haklı ama ben böyleyim toparlanmaliyim.nerden çıktı bu tayin ne eşimle ayrılacak psikolojide değilim nede yeniden gittiğim iş vs. Ortamına alışacak durumdayım.Denizlilisrsy gelince geliyor gelince geliyor
Ya nolur üzmeyin birbirinizi kıyamam ya... Rabbim huzur sağlık versin önce bebiş elbette önemli... Eşin galiba sorun onda olduğu için kendini yetersiz hissediyor... Bana da bugün eşim pazartesi kendin gitsen ya diyor bana gerek var mı ki ilk randevuda dedi ben şok... Tüp bebek için konuşmaya gittiğimde de tektim Dr. Eşin nerde diye sordu sanki sıradan bi muayeneye gidiyorum... Erkekleri anlamak cidden zor yabu nerden cikti simdi bizde bugun esimle atistik malum hastanede dogum yapanlarin yanina yatiliyor ben sabah sabah oraya girip yeni dogmus bebekleri gorup aglama seslerini duyup elinde serumlarla esiyle birlikte dogum sanciai cekenleri gordukce tef gibi gerildim ameliyathaneye gidenenkdr durmadan hırladım kocama odayada gelincede ayni sekilde sonra 5 e kdr hastanedenkalicaksiniz deselerde ne mumkun beni kim tutabilir hemen apar topar ciktik yol boyu yartistik esimlenolmuyo olmuyo olmuyo diye haykirdi birakip gideyimmi onumu istiyosun hayatindanmi cikayim bosanalimmi bi kere oldu artik olmuyo seni anne yapamiyorum diye höykürünce bana hala daha tek keoime konusmadim esimle artik ikimizde cok yorulduk gercekten psikolojimiz alt ust her soyledigimiz bir birimize dokunuyor dr yanimiza geldiginde en fazla 3 ay bekleyebiliriz yamukluk duzelttim ornek aldim 1 kac parca patolojiye gondericem dedi gelecek ay baslayalim yeni tedaviye dedi esimde ok ledi birazda ona kizdim sanirim o yuzden o kdr ustune gittim yahu birazda beni anlayin vucudumda ruhumda dekik desik olduk napicam ben ya
Canim benim inşallah güzel haberler alirsin allah seninle olsun canım hep pozitif olVe adet oldum canlar pazartesi öğleden sonra 3' e randevu verdiler hadi hayırlısı bakalım
bu nerden cikti simdi bizde bugun esimle atistik malum hastanede dogum yapanlarin yanina yatiliyor ben sabah sabah oraya girip yeni dogmus bebekleri gorup aglama seslerini duyup elinde serumlarla esiyle birlikte dogum sanciai cekenleri gordukce tef gibi gerildim
ameliyathaneye gidenenkdr durmadan hırladım kocama odayada gelincede ayni sekilde sonra 5 e kdr hastanedenkalicaksiniz deselerde ne mumkun beni kim tutabilir hemen apar topar ciktik yol boyu yartistik esimlenolmuyo olmuyo olmuyo diye haykirdi birakip gideyimmi onumu istiyosun hayatindanmi cikayim bosanalimmi bi kere oldu artik olmuyo seni anne yapamiyorum diye höykürünce bana hala daha tek keoime konusmadim esimle artik ikimizde cok yorulduk gercekten psikolojimiz alt ust her soyledigimiz bir birimize dokunuyordr yanimiza geldiginde en fazla 3 ay bekleyebiliriz yamukluk duzelttim ornek aldim 1 kac parca patolojiye gondericem dedi gelecek ay baslayalim yeni tedaviye dedi esimde ok ledi birazda ona kizdim sanirim o yuzden o kdr ustune gittim yahu birazda beni anlayin vucudumda ruhumda dekik desik olduk napicam ben ya
Ah kızlar ahhhh ne olacak bu durumlar hiç bilmiyorum bizde bugün merkezi aradik tayin korkusundan ayri kalma derdi yüzünden önümüzdeki ay tedaviye tamam dedik. Ama eşimle bugün konuştukta hamile kalırsam o başka yerde ben başka yerde ne halt ederiz hiç bilmiyoruz tayin den sonra yapsak nereye verecekler belli değil offf offf oturdum ağladım bende bir yıldan fazla bir araya gelememe durumumuz çıktı şimdi de bu seferde cocuktan geçtim kocamın derdine düştüm. Kızlar biz neler yaşıyoruzaman böyle.Ya nolur üzmeyin birbirinizi kıyamam ya... Rabbim huzur sağlık versin önce bebiş elbette önemli... Eşin galiba sorun onda olduğu için kendini yetersiz hissediyor... Bana da bugün eşim pazartesi kendin gitsen ya diyor bana gerek var mı ki ilk randevuda dedi ben şok... Tüp bebek için konuşmaya gittiğimde de tektim Dr. Eşin nerde diye sordu sanki sıradan bi muayeneye gidiyorum... Erkekleri anlamak cidden zor ya
Canım eşim hastane ortamını hiç sevmiyor kız kardeşini kanserden kaybetti hep hastanelerde ugrastılar ama ben ne yapayım sırf o hastane sevmiyor diye ben yalnız olmak istemiyorum oralarda akşam dışarıda yemek yedik, dedim herşeyi tek yaptım şimdiye kadar oldu bunu da tek yapayım öyle diyince bişey diyemediAh kızlar ahhhh ne olacak bu durumlar hiç bilmiyorum bizde bugün merkezi aradik tayin korkusundan ayri kalma derdi yüzünden önümüzdeki ay tedaviye tamam dedik. Ama eşimle bugün konuştukta hamile kalırsam o başka yerde ben başka yerde ne halt ederiz hiç bilmiyoruz tayin den sonra yapsak nereye verecekler belli değil offf offf oturdum ağladım bende bir yıldan fazla bir araya gelememe durumumuz çıktı şimdi de bu seferde cocuktan geçtim kocamın derdine düştüm. Kızlar biz neler yaşıyoruzaman böyle.Denizlilisrsy kuzucum sahip çıkın yuvaniza bir o var elimizde ondan da olmayalım. icequeen87 esin de yorulmustür kaçmaya çalışıyordur beli erkekler hep icinde yaşıyor maalesef. Ama sana destek olması da gerek yalnız olmanda kötü
Bilemedim ben ne yaşadığımızı.
Bende babamı kanserden kaybettim ah o psikoojı mahvetmisti beni ama hastanelerden kurtulmanın yolu yok bende hastaneye girince yüzüme kokusu çarptığı an baban gelir aklıma aylarca koridorlarında sessizce ağladık durdukCanım eşim hastane ortamını hiç sevmiyor kız kardeşini kanserden kaybetti hep hastanelerde ugrastılar ama ben ne yapayım sırf o hastane sevmiyor diye ben yalnız olmak istemiyorum oralarda akşam dışarıda yemek yedik, dedim herşeyi tek yaptım şimdiye kadar oldu bunu da tek yapayım öyle diyince bişey diyemedi
Bende adadim canim test günün cumamiYasadıklarınız cok zor bu sabrın mükafatı da buyuk olacaktır mutlaka Rabbim öncelikle hiç evladı olmayanların dahasonra da bu yolda çaba sarfeden herkesin tez vakitte yuzünü güldürsün inşallah bizim de buyuk gun cuma çok ümidimiz yok ama dua ediyoruz eşimleadak adadık siz de yapabilirsiniz
Başın sağolsun canım senin de... Çok zor ama inşallah mükafatı çok güzel olacak... Eşinin tayin yeri belli mi bari?Bende babamı kanserden kaybettim ah o psikoojı mahvetmisti beni ama hastanelerden kurtulmanın yolu yok bende hastaneye girince yüzüme kokusu çarptığı an baban gelir aklıma aylarca koridorlarında sessizce ağladık durduk
Ama yapacak birşey yok o sana derdini anlatmış sende ona anlat hem anne olmaya çalışmak hemde tek başına kalmak ne kadar zor diye anlar ki söylediklerine sessiz kalması belkide anlaadigindandir. Gerçekten Allah yardımcımız olsun. Bende hala tedaviye başladığımızi kabullenemedim ve evi esimle gönderip kendim ev arkadaşı bulacağım. Çünkü hem kira hemde kredi ödememiz cook zor tedavi varken evide kiraya verir en azından oradaki evin Kirasını çıkartırız. Bu saatten sonra bekar gibi yaşamak çok zor gelecek.
Şuan için biryerin adı geçiyor ama orası kalıcılığı 3 ay orda ve 3 ay sonra tekrar tayine olma ihtimali var. Merkezden net yanıt vermediler ve olabilir dediler durumu da anlatık eeeee sabredin bir kaç ay diy verdiler. Sabredecegiz bakalım.Başın sağolsun canım senin de... Çok zor ama inşallah mükafatı çok güzel olacak... Eşinin tayin yeri belli mi bari?
Ayyy sinir oluyorum böyle diyenlere onların tuzu kuru tabi dokunan bişey yok onlaraŞuan için biryerin adı geçiyor ama orası kalıcılığı 3 ay orda ve 3 ay sonra tekrar tayine olma ihtimali var. Merkezden net yanıt vermediler ve olabilir dediler durumu da anlatık eeeee sabredin bir kaç ay diy verdiler. Sabredecegiz bakalım.
Rapor alsan daha iyi olmaz mı alabilirsen tabi ilk 1 haftadan sonra doktorlar ağır hareketler dışında normal hayatına dönebilirsin diyor ve yatarak geçirmeyi pek onermmiyorlar rahat kan gitmesi acisindan ki ben son tedavimde yatmıştım yine de kimyasal oldu ve ben açıkçası yatmanın sonucu etkilediğini düşünmüyorum sırf vicdanım rahat olsun diye yatmıştım. Sende kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapabilirsin. Kimler kimler nasıl hamile kalıyorlar bizim gibi zerre dikkat etmiyorlar aslında Rabbim in elinde herşey ol dedikten sonra taşa can geliyor değil miAyyy sinir oluyorum böyle diyenlere onların tuzu kuru tabi dokunan bişey yok onlaraRabbim yardımcınız olsun canım herşey gönlünüzce olur inşallah... Ben de kara kara düşünüyorum şimdi transferden sonra hergün polatlıya nasıl gidip gelicem diye...
Test gününe kadar rapor almayı düşünüyorum zaten canım da ne bilim ya dediğin gibi olacağı varsa her türlü verecek Rabbim de... Ben düşük yaptığımda sanki kendim dikkat etmedim ondan dolayı oldu diye hissettiğim için şimdi daha bi korumacı yaklaşıyorumRapor alsan daha iyi olmaz mı alabilirsen tabi ilk 1 haftadan sonra doktorlar ağır hareketler dışında normal hayatına dönebilirsin diyor ve yatarak geçirmeyi pek onermmiyorlar rahat kan gitmesi acisindan ki ben son tedavimde yatmıştım yine de kimyasal oldu ve ben açıkçası yatmanın sonucu etkilediğini düşünmüyorum sırf vicdanım rahat olsun diye yatmıştım. Sende kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapabilirsin. Kimler kimler nasıl hamile kalıyorlar bizim gibi zerre dikkat etmiyorlar aslında Rabbim in elinde herşey ol dedikten sonra taşa can geliyor değil mi
Canim ben çok fena kabiz oldum göğüsum de zaman geçtikçe daha çok acimaya başladı bide midem yaniyo duygudallik başladı hemen hemen herseye agliya sim varYa belirtilere takılmıyorum ama hiç bişey yok bende sadece çok hareket edersem kasıklarımda ağrı oluyor karnım şiş ve çok gergin çok yavaşta hareket edemiyom bazen canı tez bi insanım okula da gitmiyom riske atmamak için burger ve mavi zeyus sizde bişeyler varmı yoksa negatif mi geliyor yine
Canım bende hiç bi ağrı yok. İşe de gidiyorum. Transferden sonra 5 gün evdeydim. Sonra normal hayatıma geri döndüm. Hatta cmt ortalığı toparladım. Biraz ütü yaptım. Yemek yaptım.Ya belirtilere takılmıyorum ama hiç bişey yok bende sadece çok hareket edersem kasıklarımda ağrı oluyor karnım şiş ve çok gergin çok yavaşta hareket edemiyom bazen canı tez bi insanım okula da gitmiyom riske atmamak için burger ve mavi zeyus sizde bişeyler varmı yoksa negatif mi geliyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?