2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Allah kolaylik versin canım galiba en kolay ben geçirmişim bana öyle pek bi ilaç vermediler suan sadece Progestan vajinadan alıyorum estrofem ve folik asit verdi bunlari kullaniyorum

İnşallah tüm yorgunluğuna değecek canım üzme kendini malesef dediğin gibi illa bişey olacak ondan sonra detaylı inceleyecekler bu ara sık sık kendime de size de ifade ettiğim gibi herşey çok güzel olacak

güzelim önlem amaçlı ve tutunmayı kolaylaştırması için corasprin ve kan sulandırıcı iğne veriyorlar merkezlerde belkide o yüzden kimyasal gebelik oldu seninki
Ben son 3 tedavimde asprin ve cleaxan kan sulandirici igne kullandim ama yine kimyasal oldu hepsi.bide su kimyasalin nedenlerini arastirsalar keske yapilmadik test kalmadi yine yok yine yok .rabbim yardimcimiz olsun

Kızlar bende adet sancıları başladı ya belim falan çok kötü agriyo tutmadimi acaba
Çok stresmi yapıyorsun hak veriyorum sana ama bu kadar çok dinlersen kendini yaşamadık belirti kalmaz ve her belirtide tutmadımi diye düşündünürsen olumsuzluk vücudunu etkiler. Tamam hislerini yaşa ama bu kadar psikolojinini ve bedenini yorma belirti görüp hamile olanda var belirtiniz hamile olanda bu işler belirti ile anlaşılmıyor. Test vaktini ekle vesveseden uzaklasmaya calis

Stres yapmıyorum aslında ne bilim adet gun
Stres yapmıyorum aslında düşünmemek lazım yoksa çok dinlicem kendimi ise başlamak en güzeli benim için kafam dagilir odaklanmam ona

AMİN canım aminnn sorun eşimin denizli haricii hiç bir yeri kabul etmemesinden kaynaklanıyor ama bende ısrarlar devam seninde kuçağına almak nasip olsun tatlım

aminnnnnnn çok aminnnnn

inşallah hepimizin son sınavı olur

bende hala aklıma geldikce zırlıyorum ya tepin tepin koştur koştur ellerin karnın bomboş...

bende hala aklıma geldikce zırlıyorum ya tepin tepin koştur koştur ellerin karnın bomboş...
BEn bu seferki Kayiptan sonra uzunca zaman notrdum biliyorsun ama ondan sonra bekleme sürecinde baya yorulmusum bir türlü toparlanamadim ve artık tedavi surecinde yapılanlar bana heyecan değil külfet ve yük olmaya basladi en azından öyle hissediyorum.ne yaparsam yapayim teselli edemiyorum kendimi. Birde şimdi imkansız diye yaşadığımız yere alıştık esimle düzen kurduk ki imkansız yokmus ve eşimin tayini çıkma ihtimali dogrup hemde yüksek bir ihtimalle. Bu durumda ben tayin olana kadar ayrı kalacağız ki uzakta da olacağız ve tedavi sekteye uğrayacak eşimerhaba ara vermeye karar vermiştik uzunca zaman ama eğer ayrılırsak bu ayrılma süreci şartlardan dolayı 1 yılı asabilir ve üstelik dondurulmusum varken ankaradan bilmem kaç saat uzağa gidecek. Bu sebepten eşim dondurulmuş bari nisanda kullanalım ondan sonra istediğin kadar bekle dedi. Ne yapayim bilemedim. Normalde haklı ama ben böyleyim toparlanmaliyim.nerden çıktı bu tayin ne eşimle ayrılacak psikolojide değilim nede yeniden gittiğim iş vs. Ortamına alışacak durumdayım. Denizlilisrsy gelince geliyor gelince geliyor

Stres yapmıyorum aslında ne bilim adet gun

Stres yapmıyorum aslında düşünmemek lazım yoksa çok dinlicem kendimi ise başlamak en güzeli benim için kafam dagilir odaklanmam ona
İyi gelecekse hafif hareketler ile devam edeğişirsin işine. Çok zor bu bekleme süreci biliyoruz cogumuz inş. Bu son olur.

Canım her işte bir hayır vardır farkındayım çok zor bir süreç ama belki de o bekleyen minicik hücre canına can katacak böyle düşün herşeyin en güzeli hayırlısı olsun hakkınızda

Kızlar bende adet sancıları başladı ya belim falan çok kötü agriyo tutmadimi acaba
Belirti yasayanlar adet belirtileryle hemen hemen aynı olduğunu söylüyorlar olumlu düşün.ben de hemen hemen hiç belirti yok sadece karnım çok gergin oda ilaçlardan .sen gençsin sansın daha yüksek biz Allahtan mucize istiyor gibiyiz onda bir sansımız var yıne de denedik

Arkadasım sizler de belki bizim gibi cocugu olanların sahip olamadığı şeylere sahipsinizdir mutlaka çok zor bir durumdur evladının olmaması fakat insan bunun dısında da pek çok seyin özlemini ve acısını çekiyor rabbim belki bir yerden hasret cektirirken baska nimetlerle tamamlıyordur bilemiyorum senin tuzun kuru nasıl olsa diyebilirsin ama ne bileyim tam da ifade edemedim hissettiklerimi ben çok kötü sıkıntılı bir hamilelik geçirdim karnım burnumda cok ağladım hala hatırladığımda içim sızlar çocugumun ilk yıllarını hiç istediğim gibi yaşayamadım belki debu yüzden ısrarla 2.için uğraşmamız içime sine sine yasamak istiyorum nasip olursa. Allah herkesin yardımcısı olsun Allahın hakkımızdaki takdirine gönlümüzü razı eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…