2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım aynı yere gidiyoruz doktorun oradan mı dışarıdan mı? Hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım, doktorum ordan ismail bey. Histereskopide geçti bakalım. Şimdi 3 kasımda muayene var rahim kalınlığı için, o günde transfer günü kararlaştırılacak bir sıkıntı çıkmazsa.

Ben korkuyorum iki tane birden olmasından. Bakacak gücüm yok açıkçası. Koyacak yerim bile yok iki çocuğu. Evim home officeve üç kedim var. Çok zor olur benim için. Evin içinde de annemi istemiyorum sürekli yada kayınvalidemi. Ben gonapeptil i yumurta toplamadan sonraki hafta bir kere vuruldum. 2 ekimde toplandı yumurtalar. Benimde 15 ekim son adet tarihi. Ama o adet bitmek bilmedi hatta bitecek diye ayarladım histereskopiyiondada bitmemiş.

ypk tstlım klasikler, lekrlenme var 3 gündür adet yok ona gittim muhtemelen kist, sende çok yoğunmussun gerçekten rahatladınmıbiraz bari?
iyiyim tatlım biraz daha, iş güç işte. işler de karışık hergün sıra bize mi geldi diye geliyoruz işe, beynim allak bullak.

maşaallah yinede amh değerin güzel kötü değil benim amh 0,05 çıktı
Ogle arasina kaldim ne yazikki polikilinik dr u degismis benim kavga ettigim dr yok artik coookkkk sevindim simdiki pek sevecen amh iyi degil sınırda dedi yuksek cikan fibronojeni tekrar istedi ben demeden aaydan aya degisir diye rapor icinde docentle gorusmem lazimmis ama docenti bulamiyorum bide ogleden sonra sansimi denicem bakalim insallah olur ama son 6 icinde cekilmis rahim filmi istiyolarmis o biraz aklima takildi yahu sanirim bu denemeyi raporsuz yaptiricam ben oyle gorunuyor tabi daha sartlarimiz uyucakmi onu bi ogrenebilseydik

herşeyin hayırlısı vardır bundada bir hayır

Sanırım sende benım gıbı raporla uğraşıyorsun bende ıstedıklerı herşeyı yaptım sımdıde dahılıye ıle psıkıyatrı ye gonderdıler bakalım daha neler ıstıycekler
canım bu raporu nerden alıyorsun, ne zaman başladın, neleer yaptın bana amlatırmısın bende pazartesi başlıyorum ankaradan alacağımda hiç bilmiyorum merak ettim.

bende dün yarın kalan muayene için gittim bugün ve gerçekten baştan giriş ysptılar sinir oldum, bide kız diyorki bu sonuç sırası o arada sonuç sırası diye bir numara yanmazmı bsşka gruptan ve dedimki bak benimki bundan değil hiç cevat vermedi salaktık bizde.
doktor bu sefer çok iyiydi, şimdi söyle bakalım ne istiyorsun diyor dedim kist varmı baktı yok arkadaşlar kist falan hatta sağda 3 tane yumurtam var solu tam göremedi ama kist yok dedi, bugünde ben isteksizdim başka birşey istemiyorum dedim çıktım, nasılsa pazartesi ankaraya rapor için gidince muayene olacağım.

canım bu raporu nerden alıyorsun, ne zaman başladın, neleer yaptın bana amlatırmısın bende pazartesi başlıyorum ankaradan alacağımda hiç bilmiyorum merak ettim.
Istanbul Çapa dan Can'ım hormon testlerı ıstedıler eşımden tahlıl ıstedıler sorun yoksa doktor sorun olmadığına daır yazı verıyo dahılıye ve psıkıyatrı ye gonderdıler oradanda yazı akıcakmışım rahım fılmı ıstedıler sonra sı prosedür sıgorta dökümanı 5 yıllık sıgorta ve onun ıcınde odenmış 900 gün olması şart bunların hepsını goruruyosun kurula gırıyo 15 gün ıcınde çıkıyo sorun randevulerı geç tarıhe atmalrı o yüzden uzuyo

bende şimdi pazartesiye randevu aldım, tüm eski tahlillerimi yanıma aldım eşiminde benimde sadece rahim filmi 2 yıl oldu, diğerleri eylülde tüp yaptığımız için hep ağıstosta yapıldı, onda tereddütüm var benim amh çok düşük ben ona güveniyorum onu görünce belki diğerlerini es geçerler diye, birde eşim pazartesi gelemeyecek çok yoğun bu ara onu naparız acaba aslında son 1 yılda düzenli aralıklar ile yapılmış sperm testi var ama bilmiyorum ki

Ben oncekı raporu gecen sene aldım eşımde sorun yok ve onların yazısı var elımde sorun olmadığı na daır ama sımdı herşeyı baştan ıstedıler eşımın tahlıllerı dahil sadece rahım fılmını ıstemedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…