- 13 Nisan 2011
- 150
- 222
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Sağol canım, doktorum ordan ismail bey. Histereskopide geçti bakalım. Şimdi 3 kasımda muayene var rahim kalınlığı için, o günde transfer günü kararlaştırılacak bir sıkıntı çıkmazsa.Canım aynı yere gidiyoruz doktorun oradan mı dışarıdan mı? Hayırlısı olsun inşallah
Ben korkuyorum iki tane birden olmasından. Bakacak gücüm yok açıkçası. Koyacak yerim bile yok iki çocuğu. Evim home officeve üç kedim var. Çok zor olur benim için. Evin içinde de annemi istemiyorum sürekli yada kayınvalidemi. Ben gonapeptil i yumurta toplamadan sonraki hafta bir kere vuruldum. 2 ekimde toplandı yumurtalar. Benimde 15 ekim son adet tarihi. Ama o adet bitmek bilmedi hatta bitecek diye ayarladım histereskopiyiondada bitmemiş.Baya bi ilaç varmış yalnız..Tetradox prednol'ü benim doktorum transferden birkaç gün once veriyor. Acaba erken başlamak daha mı iyi? Ben de estrofem, coraspi, folidoce ve gonapeptyl iğne kullanıyorum şu an..Son adet tarihim 15 ekim...geçen transferimi adetşn 23. günü yapmışız, o da 6 kasıma denk geliyor...Benim doktorum Israel Aruh, geçen transferimi ben de irenbe de oldum, zaten donmuşlarım da orda şu an...Ilk transferimde iki tane koydurmuştum, ikinci de eşim tek ısrar etti diye tek koydurduk..şimdikinde mecbur yine 2 koydurcaz, aynı tüpte dondurmuşlar, aynı anda çözülecek, tekrar dondurulmuyormuş...Ikiz zor ama, iki tane koyuldu diye ikisi de tutacak diye bir durum yok, şansımızı arttırıyoruz diye düşünüyorum ben, nitekim benim iki yakın arkadaşım da 2 tane koydurdu, sadece biri tuttu
iyiyim tatlım biraz daha, iş güç işte. işler de karışık hergün sıra bize mi geldi diye geliyoruz işe, beynim allak bullak.ypk tstlım klasikler, lekrlenme var 3 gündür adet yok ona gittim muhtemelen kist, sende çok yoğunmussun gerçekten rahatladınmıbiraz bari?
Günaydınnnn kızlarrrrgünayyyyyyddddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
inşallah kuzum bende 3 te ilaç raporumu alıcam kısmetse ama o ilaçları elime almadan hiçbirşeye inanmıyorumsaat 11 de hastaneye gidicem inşallah rapor için şansım olur
inşaallah hayırlısıyla pozitif olurmerhaba kızlar.bende ekım sonu transfer olacağım nasıp kısmet ederse.benım sonuç kasım ayında bellı olacak allah nasıp ederse
maşaallah yinede amh değerin güzel kötü değil benim amh 0,05 çıktıbenim amh değerim 1.18 çıktı doktorum normal dedi herhangi bir ilaçda vermedi ısrarla sordum halbuki eşm için ilaç önerdi sadece
Ogle arasina kaldim ne yazikki polikilinik dr u degismis benim kavga ettigim dr yok artik coookkkk sevindim simdiki pek sevecen amh iyi degil sınırda dedi yuksek cikan fibronojeni tekrar istedi ben demeden aaydan aya degisir diye rapor icinde docentle gorusmem lazimmis ama docenti bulamiyorum bide ogleden sonra sansimi denicem bakalim insallah olur ama son 6 icinde cekilmis rahim filmi istiyolarmis o biraz aklima takildi yahu sanirim bu denemeyi raporsuz yaptiricam ben oyle gorunuyor tabi daha sartlarimiz uyucakmi onu bi ogrenebilseydikmaşaallah yinede amh değerin güzel kötü değil benim amh 0,05 çıktı
herşeyin hayırlısı vardır bundada bir hayırOgle arasina kaldim ne yazikki polikilinik dr u degismis benim kavga ettigim dr yok artik coookkkk sevindim simdiki pek sevecen amh iyi degil sınırda dedi yuksek cikan fibronojeni tekrar istedi ben demeden aaydan aya degisir diye rapor icinde docentle gorusmem lazimmis ama docenti bulamiyorum bide ogleden sonra sansimi denicem bakalim insallah olur ama son 6 icinde cekilmis rahim filmi istiyolarmis o biraz aklima takildi yahu sanirim bu denemeyi raporsuz yaptiricam ben oyle gorunuyor tabi daha sartlarimiz uyucakmi onu bi ogrenebilseydik
Sanırım sende benım gıbı raporla uğraşıyorsun bende ıstedıklerı herşeyı yaptım sımdıde dahılıye ıle psıkıyatrı ye gonderdıler bakalım daha neler ıstıyceklersaat 11 de hastaneye gidicem inşallah rapor için şansım olur
canım bu raporu nerden alıyorsun, ne zaman başladın, neleer yaptın bana amlatırmısın bende pazartesi başlıyorum ankaradan alacağımda hiç bilmiyorum merak ettim.Sanırım sende benım gıbı raporla uğraşıyorsun bende ıstedıklerı herşeyı yaptım sımdıde dahılıye ıle psıkıyatrı ye gonderdıler bakalım daha neler ıstıycekler
Istanbul Çapa dan Can'ım hormon testlerı ıstedıler eşımden tahlıl ıstedıler sorun yoksa doktor sorun olmadığına daır yazı verıyo dahılıye ve psıkıyatrı ye gonderdıler oradanda yazı akıcakmışım rahım fılmı ıstedıler sonra sı prosedür sıgorta dökümanı 5 yıllık sıgorta ve onun ıcınde odenmış 900 gün olması şart bunların hepsını goruruyosun kurula gırıyo 15 gün ıcınde çıkıyo sorun randevulerı geç tarıhe atmalrı o yüzden uzuyocanım bu raporu nerden alıyorsun, ne zaman başladın, neleer yaptın bana amlatırmısın bende pazartesi başlıyorum ankaradan alacağımda hiç bilmiyorum merak ettim.
bende şimdi pazartesiye randevu aldım, tüm eski tahlillerimi yanıma aldım eşiminde benimde sadece rahim filmi 2 yıl oldu, diğerleri eylülde tüp yaptığımız için hep ağıstosta yapıldı, onda tereddütüm var benim amh çok düşük ben ona güveniyorum onu görünce belki diğerlerini es geçerler diye, birde eşim pazartesi gelemeyecek çok yoğun bu ara onu naparız acaba aslında son 1 yılda düzenli aralıklar ile yapılmış sperm testi var ama bilmiyorum kiIstanbul Çapa dan Can'ım hormon testlerı ıstedıler eşımden tahlıl ıstedıler sorun yoksa doktor sorun olmadığına daır yazı verıyo dahılıye ve psıkıyatrı ye gonderdıler oradanda yazı akıcakmışım rahım fılmı ıstedıler sonra sı prosedür sıgorta dökümanı 5 yıllık sıgorta ve onun ıcınde odenmış 900 gün olması şart bunların hepsını goruruyosun kurula gırıyo 15 gün ıcınde çıkıyo sorun randevulerı geç tarıhe atmalrı o yüzden uzuyo
Ben oncekı raporu gecen sene aldım eşımde sorun yok ve onların yazısı var elımde sorun olmadığı na daır ama sımdı herşeyı baştan ıstedıler eşımın tahlıllerı dahil sadece rahım fılmını ıstemedılerbende şimdi pazartesiye randevu aldım, tüm eski tahlillerimi yanıma aldım eşiminde benimde sadece rahim filmi 2 yıl oldu, diğerleri eylülde tüp yaptığımız için hep ağıstosta yapıldı, onda tereddütüm var benim amh çok düşük ben ona güveniyorum onu görünce belki diğerlerini es geçerler diye, birde eşim pazartesi gelemeyecek çok yoğun bu ara onu naparız acaba aslında son 1 yılda düzenli aralıklar ile yapılmış sperm testi var ama bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?