- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
eve geldim kızlar doktorada siniir oldum
kan testi yapıcam dedi durumu anlatınca, dedim ben yaptım evde negatif, olsun dedi bende bakıcam. olsun gerçekten ama dedimki prolaktin problemim var, onun için sonra gel dedi adetlisin olmaz ama adet olamadığımı hatırlattım olmaz dedi ısrarla, birde tedavilerden dolayı kist oluyor onada bakar mısınız dedim, belki biraz fazla karıştım ama kan testi yarına kalabilir dediler sadece kanla dönmek istemedim ordan sonucu biliyoruz e nihayetinde, birde sabahtan dersim var, hastane uzak birde, kısa ve öz bugün bitsin istedim yani sevmiyorum arkadaş hastaneleri kötü anılarım var, kistede bakmadı onada sonra gel dedi, ısrarla kan testinden sonra bakarız belki getek kalmaz adet olursun, çıktım ordan eşim arıyordu açtım snlattım kapattım, yanımdaki kadın dediki aman kızım seni beni düşünen kim, hergün giriş yapta para kazansın yazık adama dedi
hastanelerden de doktorlardan da sağlık sisteminden de herşeyden tiksindik arkadaşım haklısın ben geçen haftadan beri hergün gidiyorum hiç olmazsa ilaç raporumu çıkartabilmek için yarın alabilirsem ilaçlarımı 2 ay uğramayı düşünmüyorum bir daha
a bende tüp raporundan tırstım bisn eşime tamam altından kalkarım dedim ams iyimi ettim bilemedim, adam dedi o kadar onların insafına kalırsak perişan oluruz diye.hastanelerden de doktorlardan da sağlık sisteminden de herşeyden tiksindik arkadaşım haklısın ben geçen haftadan beri hergün gidiyorum hiç olmazsa ilaç raporumu çıkartabilmek için yarın alabilirsem ilaçlarımı 2 ay uğramayı düşünmüyorum bir daha
dedim tatlım çalışıyorum bugün baksak olmazmı dedim arkamdan hasta çağırdı, dik dik yüzüme bakarak önce kan testi dedi daha ısrar etsem kovacak belki adamın yüzünden inat akıyor tatlım yaşadığım yerin küçüklüğü doktor azlığı, kalitesiz bir yaşam sürüyor buradakiler ve siyeset en sevmediğim şey aöa bu çökmüş sisteme rağmen buranın yöneticileri 4 yıldır aynı, kaldıkı bu gittiğim adam bu şehrin devlet hastanesinde en ün yapmış adamımanyakmı ne tövbe yarabbimm len alt tarafı ulturasondan bi muayene sonra gel ne beeeee diyeydin işten izin alamam uzağım gelemem cart curt bişeyler söylüyeydin işteeeee
ayyyyyyyy yolasım geldi adamı
hadi inşallah sen bari becer şu işi yahu[/QUOTE
ben beceriyor sayılmam pek kürtajdan sonraki hafta gittiğimde yok olmaz demişlerdi 6 ay içinde yapılmış adetin 2.günü testleri olmadığı için sonra regl olunca bir arkadaşımın o servisteki hemşire arkadaşını aradım kadında sağolsun hemen yarın gelin konuşalım dedi gittim konuştuk bir baktım benim dosya elden ele uçuyor dedimki içimden lanet olsun 2 kişi yıllardır maaşımızdan kesiliyor primler hastaneler Suriyeli yeşilkartlı dolu adamları kesip biçip tedavi edip duruyorlar tanıdık olmasa kıçıma bakarak geri dönücem ki döndüm de hiç olmazsa ilaçlarımı alabilirsem yarabbi şükür diycem vatandaş olarak 18 yılı bitiren öğretmen olarak hiçbir değerimiz yok
Ben genetik testler için İzmir'de Tepecik Kadın hastanesine gitmiştim. Benim şansım mıydı bilmiyorum, çok memnun kaldım, doktorundan kayıt alan personeline kadar..Ki bilen bilir baya kalabalık bir hastanedir
ypk tstlım klasikler, lekrlenme var 3 gündür adet yok ona gittim muhtemelen kist, sende çok yoğunmussun gerçekten rahatladınmıbiraz bari?ozgskne2011 canımm neden gittin dr a? araları okumadım kötü bir şey yoktur inş.
Allah önce hepimize sağlık versin sonra sabır en sonda gönlümüze göre versin. Artık iyi şeyler okumak istiyorummerhaba kızlar, ancak yazabiliyorum. değerim 20'ye düşmüş, ya 1 hafta da ancak 48'den 20'ye düşmüş. Sizce bu normal mi? Doktor normal görünüyor dedi, çarşamba gel muayene edeyim dedi. bu arada bilmeyenler için söylüyorum 1 aydır dış gebelikle uğraşıyorum da. sadece iğne vuruldum, başka bir müdahale olmadı.
kızlar biliyor musunuz ben internetten hiçbirşey almıyorum.. illa gitmem görmem ve dokunmam gerekiyor hatta bazen denemem
Kıyamam canım ya...Allah sana güç versin...Ne zaman sıfırlanırmış? Bir an önce normale dönmen lazım tekrar toparlanmak için...merhaba kızlar, ancak yazabiliyorum. değerim 20'ye düşmüş, ya 1 hafta da ancak 48'den 20'ye düşmüş. Sizce bu normal mi? Doktor normal görünüyor dedi, çarşamba gel muayene edeyim dedi. bu arada bilmeyenler için söylüyorum 1 aydır dış gebelikle uğraşıyorum da. sadece iğne vuruldum, başka bir müdahale olmadı.
kızlar biliyor musunuz ben internetten hiçbirşey almıyorum.. illa gitmem görmem ve dokunmam gerekiyor hatta bazen denemem
İnşallah biran evvel sağlığına kavuşursun canım benimmerhaba kızlar, ancak yazabiliyorum. değerim 20'ye düşmüş, ya 1 hafta da ancak 48'den 20'ye düşmüş. Sizce bu normal mi? Doktor normal görünüyor dedi, çarşamba gel muayene edeyim dedi. bu arada bilmeyenler için söylüyorum 1 aydır dış gebelikle uğraşıyorum da. sadece iğne vuruldum, başka bir müdahale olmadı.
Aminnn canım inşallahAllah önce hepimize sağlık versin sonra sabır en sonda gönlümüze göre versin. Artık iyi şeyler okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?