- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.641
Gözün aydin canım sağlıklı bi şekilde rabbim kuçağına almayi nasip etsin insallahKızlar hamileyim.Sonuç pozitif.
mini87 canım çok sevindim. Hayırlı olsun ay birde ben verseminim şu haberi darısı bana ve diğer isteyenlere olsun. Denizlilisrsy canım hayırlısı herşeyi sen ne yaptın ne aşamadasın. Kızlardan kimsenin sesi çıkmıyor kayboldu herkes inzivada mi ne
sinsi sinsi takip ediyorummini87 canım çok sevindim. Hayırlı olsun ay birde ben verseminim şu haberi darısı bana ve diğer isteyenlere olsun. Denizlilisrsy canım hayırlısı herşeyi sen ne yaptın ne aşamadasın. Kızlardan kimsenin sesi çıkmıyor kayboldu herkes inzivada mi ne
Herkese merhaba ne güzel hamile haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum İnşallah tamamına erdirir Rabbim. Bende bismillah deyip ikinci tedavime başladım bugün hastane değiştirdim artık özel hastaneye başladım devlette rapor çıkarıyorum şu sıralar 3kere negatif alınca bir daha gitmek istemedim o hastaneye yeni başladığım yer bana çok yakın inşallah bende sizler gibi güzel haber veririm sizlere hepinizin Allah yardımcısı olsun. Ve hepinizden Allah razı olsun. Okudukça yazdıklarınızı güç alıyorum umut oluyorsunuz bana etrafım da beni anlayan kimse yok çünkü
Süleymaniye kadın doğum hastanesinde diğer adı semiha şakir hastanesi oranın hastasıydım raporumuda orda çıkarmıştım geçen tedavimde iki haftada halletmiştim şimdi başka hastaneye başladım o yüzden farklı olurmu uzun sürermi bilmiyorum raporu tamamladığımda daha iyi bilgi veririmRaporu nereden cikarttiriyosun cikarttirmak uzun mu suruyor birazcik bilgi verirmisin bende cikarttiracagim
hayırdır canım nereye isteyeceksin tayinDenizlilisrsy benimde bu sefer olmazsa bende merkez değiştireceğim galiba J jasmine7676 burda takipte olman bile güzel. Bir hamile olsaydık hamileler tipini açardık.
Bizimde tayin işi netleşecek eşimin şimdi negatiftik olsa pozitif te olsa benim tayin zamanım gelene kadar bilmem kaç ay ayrı olacağız iki kat aha zor olacak bana hayat galibaa
Canım ben değil bir ay önce eşimin apar topar yeri değişme durumu doğdu tabı eşim biraz direndi sonra isiler bizim istediğimiz gibi gidince bu duRum. Ertelendi ve biz korkudan tedaviyi öne çektik aslında bırakmıştım. Ayri kalırsak ne kadar ayrı kalacağımız belli değildi. Perşembe günüde durum iyice netlestı yeri 1 yil kadar değişmeyecek çok şükür ama biz tedaviye başlamış bulunduk tabi 1 yıl sonra bu kadar şanslı olur muyuz bilmiyorum. O yuzden artık bende istemiyorum tayin inan çok sevindim içime sıkıntı olmuştu günlerdir uyku uyuyamadım. Ya gidiyorsun deselerdi ben agusosa kadar tayin isteyemiyorum biliyorsun. Her şerde vardır bir hayir.hayırdır canım nereye isteyeceksin tayin
hakkınızda hayırlısı olsun canımCanım ben değil bir ay önce eşimin apar topar yeri değişme durumu doğdu tabı eşim biraz direndi sonra isiler bizim istediğimiz gibi gidince bu duRum. Ertelendi ve biz korkudan tedaviyi öne çektik aslında bırakmıştım. Ayri kalırsak ne kadar ayrı kalacağımız belli değildi. Perşembe günüde durum iyice netlestı yeri 1 yil kadar değişmeyecek çok şükür ama biz tedaviye başlamış bulunduk tabi 1 yıl sonra bu kadar şanslı olur muyuz bilmiyorum. O yuzden artık bende istemiyorum tayin inan çok sevindim içime sıkıntı olmuştu günlerdir uyku uyuyamadım. Ya gidiyorsun deselerdi ben agusosa kadar tayin isteyemiyorum biliyorsun. Her şerde vardır bir hayir.
Ben dün 1 tane dondurulmuş transferimiz oldum. 11 Mayıs test günüm. Herkes bana bu sefer olacak diyor ya hayırlısı.
Kandiliniz mübarek olsun. İçimizden geçenler dua niyetine kabul olsun insallah
İnşallah olacak canım hergün dua ediyorum sizlere dün akşam kandilde de dua ettim. Rabbim dualarımızı kabul eder İnşallah.Ben dün 1 tane dondurulmuş transferimiz oldum. 11 Mayıs test günüm. Herkes bana bu sefer olacak diyor ya hayırlısı.
Kandiliniz mübarek olsun. İçimizden geçenler dua niyetine kabul olsun insallah
canım benim ufak ufak yürüyüşler yap arada sen nasılsın asılkızlar nasılsınız.
pazartesıden bu tarafa işe 1 hafta ara verdim ve evde yat yat sıkıldım. çalışanlar bilir bu hissi
ıkı laf edelim yaw,
1 ay suruyor bugün bütün imzaları topladım 15gun sonra rapor hazır olurmuş geçen iki haftada adetliyken kan vermemi istedikleri için bekledim böyle yani ortalama 1 ay suruyorSüleymaniye kadın doğum hastanesinde diğer adı semiha şakir hastanesi oranın hastasıydım raporumuda orda çıkarmıştım geçen tedavimde iki haftada halletmiştim şimdi başka hastaneye başladım o yüzden farklı olurmu uzun sürermi bilmiyorum raporu tamamladığımda daha iyi bilgi veririm
Dehşet içindeyim şu an sevineyim mi ne 6apayım bilemedim dün regl olmam gerekiyordu bugün şeytan durttu test aldım çift çizgi Ağlıyorum gördüğümde n beri eylül e ertwlemistim tüpü 2 aydır k.Valide ler burda anca 3-4 birlikte olmuşuzdur sonunu görürmüyüm bu defaJ jasmine7676 iyiyim ablacım evde yürüyorum bazen ama dısarı cıkmadım hiç hafta sonunu bekliyorum biraz soguk gibi. bu aralar grip falan olmak istemiyorum. su içiyorum tufalete gidiyorum bol bol hemde
iyiym bu tedavimde cok iyiyim. cok umitsiz basladım ama nedense içimde garip bir rahatlık var olaak söylentilerine mi inandım yoksa gercekten mi olacağına inanıyorum bilemedim ama cooookkk ciddi anlamda rahatım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?