- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.661
ne ne ne. Allah ım ne güzel bir haber bu. iananamıyorum sanaDehşet içindeyim şu an sevineyim mi ne 6apayım bilemedim dün regl olmam gerekiyordu bugün şeytan durttu test aldım çift çizgi Ağlıyorum gördüğümde n beri eylül e ertwlemistim tüpü 2 aydır k.Valide ler burda anca 3-4 birlikte olmuşuzdur sonunu görürmüyüm bu defa
Yok canım bu defa öyle koş koş yapmiycam salıya randevu aldim hayırlısı olsun organik diye diye tutturdu m ilk defa bakalım neler gorucemne ne ne. Allah ım ne güzel bir haber bu. iananamıyorum sana
koş koş kan tahlili ver. herşeyin zamanı var işte ne kadar cabalarsan cabala zamanı gelince kendiliğinden geliyor böyle.
Ayyyyyy valla kendi haberimi almış gibi sevindimmmm
oleyyy ya
güzel haber süpriz budur ya
yaaaaYok canım bu defa öyle koş koş yapmiycam salıya randevu aldim hayırlısı olsun organik diye diye tutturdu m ilk defa bakalım neler gorucem
İnşallah canım benim kirklarimiz karışır belki hakkımızda hayırlısıyaaaa
nasıl dayanıcaksın o zamana kadar. sende kan pıhtılaşmasımı vardı belki ilaç falan verirdi. ay ne güçlü kadınsın. aynı zamanda temiz kalpli diye diye gerçekten oldu valla. Rabbm bu sefer kucağına almayı naip etsin inşallah. belki bende arkandan gelirim güzel haberi veririm. benimde çarşamba sonuc öğrenme günüm.
ay nasıl sevındm mutlu oldum.
Gozun aydin hayirli olsunİnşallah canım benim kirklarimiz karışır belki hakkımızda hayırlısı
Canım midem gayet iyi. Hiç bulantı yok. Ağzımda acı bir tat var sadece.Ay ay tüm sayfaları okuyamadım bir bakayım dedim ne var ne yok aman ne göreyimm :)
bir sürpriz yumurta daha :) J jasmine7676 seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu an hissettiklerini, kaygılarını vs, ama ne olurrr hep iyi düşünmeye çalış, çok sevindim çok, inşallah sağlıkla doğsun bütün yavrucuklar,
ozgskne2011 hadi bakalım sende de güzel haberler bekliyoruz :)
mini87 nasıl gidiyor hamişlik :) miden ne durumda
Canlarım dualarımdasınız daima, herkes kavuşsun yavrusuna hayırlı tez zamanda inşallah :)
Hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.İnşallah canım benim kirklarimiz karışır belki hakkımızda hayırlısı
Sağol arkadasim hepimiz için hayırlısı olsun buAy ay tüm sayfaları okuyamadım bir bakayım dedim ne var ne yok aman ne göreyimm :)
bir sürpriz yumurta daha :) J jasmine7676 seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu an hissettiklerini, kaygılarını vs, ama ne olurrr hep iyi düşünmeye çalış, çok sevindim çok, inşallah sağlıkla doğsun bütün yavrucuklar,
ozgskne2011 hadi bakalım sende de güzel haberler bekliyoruz :)
mini87 nasıl gidiyor hamişlik :) miden ne durumda
Canlarım dualarımdasınız daima, herkes kavuşsun yavrusuna hayırlı tez zamanda inşallah :)
Karından mı baktı canım?Keseyi göremedik kızlar moralim bozuldu.
Karından baktı önce sonra vajinal ultrason ile bakıp şüpheli birşey var ama tam göremedim dedi.Karından mı baktı canım?
Canım bazen geç görülebiliyor canını sıkıp stres yapma... Bebiş annesine sıkı sıkı tutunacak inşallah canımKarından baktı önce sonra vajinal ultrason ile bakıp şüpheli birşey var ama tam göremedim dedi.
İnşallah canım.Canım bazen geç görülebiliyor canını sıkıp stres yapma... Bebiş annesine sıkı sıkı tutunacak inşallah canım
Değer düşmüş. Bebek falan yok yani.Canım bazen geç görülebiliyor canını sıkıp stres yapma... Bebiş annesine sıkı sıkı tutunacak inşallah canım
Değer düşmüş. Bebek falan yok yani.
Çok uzun zaman oldu ama ben kimyasal gebelık geçirmiştim bir hafta icinde olmuş bitmisti herşey. Kaça çıktıda kaçtan düştü biliyor musun.Değer düşmüş. Bebek falan yok yani.
Betahcglerinin artış ı nasıldıKeseyi göremedik kızlar moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?