2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

ne ne ne. Allah ım ne güzel bir haber bu. iananamıyorum sana
koş koş kan tahlili ver. herşeyin zamanı var işte ne kadar cabalarsan cabala zamanı gelince kendiliğinden geliyor böyle.
Ayyyyyy valla kendi haberimi almış gibi sevindimmmm
oleyyy ya
güzel haber süpriz budur ya

Yok canım bu defa öyle koş koş yapmiycam salıya randevu aldim hayırlısı olsun organik diye diye tutturdu m ilk defa bakalım neler gorucem

Yok canım bu defa öyle koş koş yapmiycam salıya randevu aldim hayırlısı olsun organik diye diye tutturdu m ilk defa bakalım neler gorucem
yaaaa
nasıl dayanıcaksın o zamana kadar. sende kan pıhtılaşmasımı vardı belki ilaç falan verirdi. ay ne güçlü kadınsın. aynı zamanda temiz kalpli diye diye gerçekten oldu valla. Rabbm bu sefer kucağına almayı naip etsin inşallah. belki bende arkandan gelirim güzel haberi veririm. benimde çarşamba sonuc öğrenme günüm.
ay nasıl sevındm mutlu oldum.

İnşallah canım benim kirklarimiz karışır belki hakkımızda hayırlısı

Ay ay tüm sayfaları okuyamadım bir bakayım dedim ne var ne yok aman ne göreyimm :)
bir sürpriz yumurta daha :) J jasmine7676 seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu an hissettiklerini, kaygılarını vs, ama ne olurrr hep iyi düşünmeye çalış, çok sevindim çok, inşallah sağlıkla doğsun bütün yavrucuklar,
ozgskne2011 hadi bakalım sende de güzel haberler bekliyoruz :)
mini87 nasıl gidiyor hamişlik :) miden ne durumda

Canlarım dualarımdasınız daima, herkes kavuşsun yavrusuna hayırlı tez zamanda inşallah :)

Canım midem gayet iyi. Hiç bulantı yok. Ağzımda acı bir tat var sadece.
Hamile olduğuma inanamıyorum hala.Yarın kese görmeye gideceğiz görürüz İnşallah keseyi.

Sağol arkadasim hepimiz için hayırlısı olsun bu Denizlilisrsy nerelerde konu sahibi duy sesimizii

Ayy ne güzel bloğumuzda yeni hamişler eklenmiş kızlar gözünüz aydın olsun sağlıklı hamişlikleriniz olsun İnşallah. Kızlar bana fikir verin normalde bu ay ki olağan regl günüm dündü olmadım bugün mü gelecek dedim yine birşey yok hala beklemedeyim ben pazartesiye kadar bekleyip kandan baktırıyım diyorum ama eşim inatla bugün kan ver bakılsın diyor yine elimiz boş döneriz hastahaneden diye korkuyorum açıkçası bu yüzden kan vermek istemiyorum pazartesiye kadar kararsız kaldım ne yapayım bugün baktırsam kandan çıkar mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…